-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
Topikgazda
-
vitya81
tag
válasz
octopus666 #11198 üzenetére
Nálunk is ugyanez van, már több mint 3 hónapja. Internetszolgáltatás kb. 2-3 naponta fél napig. 2 napja nincs digitális és HD televízió szolgáltatás, szombaton internet sem volt, az most már van, gondolom ma estig, vagy holnapig, mert 'lejár' a 2-3 nap. Jelentettem a hibát tegnap délután....gondolom a szokásos lesz. Kijönnek, cserélnek valami kábelt, vagy rámondják, hogy jó a jel, a szolgáltatás minőségében nem lehet hiba. Hazamennek és megint szar lesz... Már elkezdtem nézegetni a T-Home-os szolgáltatást, csak attól félek, hogy azok is ugyanilyen szemétládák.
-
octopus666
tag
Röhej ami mostanában a tarr-nál megy.Elmegy a tv,telefon, internet. Kijöttek megnéztek mindent valamit csináltak elmentek kb 30 perc múlva megint behány minden. Újra telefon 72 óra a hiba elhárítása.
-
mikron
tag
válasz
Gubek-Einste #11194 üzenetére
Igen újraindítás után is mindig ez van.
-
-
-
-
HIJ
őstag
-
emre33
addikt
https://www.tarr.hu/img/pdf/tarr_szureti_20150913_szekszardivasarnap.pdf
"Tavaly debütált Tarr Mobil-TV
megoldásunk, amely
mintegy 30 csatorna nézését
teszi lehetővé mobil eszközö-
kön és PC-n. Idei újdonságként
ügyfeleink kipróbálhatják, hogy
okos telefon segítségével miként
lehet használni a vezetékes
Tarr-telefont, akár külföldön
is. Ez a megoldás lehetőséget
nyújt arra, hogy roaming díjak
nélkül telefonáljunk haza, vagy
akár hívjuk ingyenes percdíjjal
a Tarr vezetékes telefonnal rendelkező
nagymamát. "Lehet tesztelni ?
-
Miért kell ilyeneket kérdezni?
A fiam szobájában egy használaton kívüli 24" monitor és TV BOX segítségével lehet TV-t nézni. Kimondott TV nincs.
Az Androidos Boxon fut XBMC is. Így a lokál hálón megosztott filmeket is tudja nézni.
Ez a kis újrahasznosított TV BOX a szerver (Torrent, SAMBA, UPNP).
A hang digitálisan egy régi - de kiválóan működő használtan vásárolt 5.1-es Onkyo erősítőhöz megy. ( Filmeknél 5.1 DD és DTS)És mivel az 1080p-s filmek sokkal simábban futnak LAN kapcsolaton, mint Wifin, ezért volt fontos, hogy a Tarr KFT módosította a Tarr TV appot, így nem kell WiFi-re váltani.
-
Sikerült elintéznem a Tarr KFT-nél, hogy frissítették az Androidos Tarr TV appot amivel kb. 20 csatornát lehet nézni (Tarr kábel TV előfizetés kell hozzá). Eddig csak WiFi kapcsolat estén működött, de Androidos BOX-on a stabilabb kapcsolat miatt a vezetékes NET-et használtam. De TV-hez eddig át kellett váltani WiFire.
Tagnaptól -2.08-as változat- már LAN-nal is megy, nem kel kapcsolni.
Egyébként meglepően készségesek voltak.
M8S (Amlogic 812)és Mygica ATV1200-zal (Amlogic 8726 MX) teszteltem, mindkettőn megy. -
hamizoli
tag
Tarr nyereményeső 3.forduló nyertesei. Megint semmi nyeremény
de van vissza még 2 forduló...
-
messi6502
tag
Sziasztok!
Utóbbi hetekben rengeteg "dns probe finished no internet" címszóval el megy az internet. Néha 3 perc, néha több mint egy óráig (főleg délután és éjszaka) ezt írja ki a Chrome. Próbáltam routerben megadni az opendns illetve a google dns címét is, nem sok sikerrel sajna. Ezek alapján kizárható a szolgáltató, mint hibaforrás?
-
Mtbsrác
senior tag
Fú öcsém el se hiszem elérem a modemet és látok rajta mindent. Na asszongya hogy az értékek itt facák
-
emre33
addikt
válasz
vale92 #11168 üzenetére
Vegyél másik routert. Router ennyit tud.
Nem a Tarr hibájából van csak 80Mbit-ed. Szegény router vért izzad ezért is.120-as nethez minimum TP-Link TL-WR1043ND router kell. Vagy ennél jobb. (Gigabites lan port kötelező...)
10.000 Ft alatti routereket el kell felejteni 120-as nethez.Jövőre jön a 200-as net, ehhez már az én D-link 655 routerem is kevés lesz.
-
-
emre33
addikt
-
neo81
senior tag
válasz
kabelmania27 #11161 üzenetére
Családi.
-
neo81
senior tag
válasz
kabelmania27 #11159 üzenetére
Nincs TV előfizetésem.
Újraindítottam a modemet, és ugyanúgy 44 maradt. -
aprosz
csendes tag
Nálam a 120/10-es net 8/1 -et használ. cisco wifis modem-router.
-
-
aprosz
csendes tag
itt szintén ilyen minden délutántól. 120/10-es net. -
simo9555
tag
Szinte minden este hasonló az internet, ennyire leterhelődik a hálózat... 20/4
-
mizu
aktív tag
válasz
korcsi #11143 üzenetére
Pinging tarr.hu [91.146.167.217] with 64 bytes of data:
Reply from 91.146.167.217: bytes=64 time=32 TTL=57 seq=1
Reply from 91.146.167.217: bytes=64 time=9 TTL=57 seq=2
Reply from 91.146.167.217: bytes=64 time=10 TTL=57 seq=3
Reply from 91.146.167.217: bytes=64 time=8 TTL=57 seq=4
Ping statistics for tarr.hu
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milliseconds:
Minimum = 8, Maximum = 32, Average = 14Jó, csak tetű lassú.
-
Markizmark
addikt
Mindekinek jelentenie kellene a hibákat. Legyen rajtuk nyomás.
-
Sygnus
tag
Hát mit ne mondja Bonyhád k@va jól áll....5 mega helyett , ami már 10 kéne legyen...
-
-
mizu
aktív tag
2.75 le
Asszem utsó' évem náluk. Nem hiszem, hogy csak az én végpontomon szarakodik a net - majd jelentik... -
mizu
aktív tag
ez megy napok óta
-
Markizmark
addikt
Már rég felnyomtam volna őket a helyetekben az NMHH-nál. 1 hete kellett volna emelni, de legalább tartani az addigi sávszélt.
Ha pedig olyan fos a hálózatuk, hogy nem bír el 30% emelést, akkor adják el a céget olyannak aki befektetni is akar, nem csak kilapátolni a profitot. -
mizu
aktív tag
16 mbit helyett 4. Sebességemelés - vicc.
-
ftamas0201
Topikgazda
Nos egy kis pozitív tapasztalat a sok negatívra is.
Tegnap délelőtt küldtem egy emailt a fentebb említett HBO GO ügyében, ma délután fél6-kor jött egy SMS miszerint elhárították a hibát, megpróbáltam ismét a bejelentkezést és tökéletesen megy.
Most kapott egy jó pontot a szolgáltatónk tőlem(persze még elég nagy a lemaradás így is pontok terén
)
-
Tutu7030
veterán
Már megint mi a túró van?? Tök normális modem értékek mellett a ping csak a modemig jut.
Modem újraindítás után működik, de ezt ma már eljátszotta egyszer. -
ftamas0201
Topikgazda
-
Tutu7030
veterán
válasz
ftamas0201 #11129 üzenetére
Tudom már, miért nem használtam eddig. Nekem a regisztrációra régebben is mindig azt írta, hogy "Belső hiba történt". (mobilos alkalmazásban és pc-n is)
-
Tutu7030
veterán
válasz
ftamas0201 #11127 üzenetére
Hogyan működik ez az hbo go szolgáltatás? Nekem elvileg van go is, de még sosem próbáltam.
-
ftamas0201
Topikgazda
Sziasztok.
Van valakinek hbo előfizetése?
Csak mert eddig a szolgáltatással együtt járt az hbogo szolgáltatás is, próbálok bejelentkezni erre meg az előfizetésed lejárt üzenet fogad. Ha valakinek van esetleg akkor ránézne nekem hogy másnál is ez a szitu vagy csak Nálam?!
Köszönöm előre is. -
csaba12242
tag
Szászváron sem történt emelés, nagy pofával reklámozni a főoldalukon, az ment.
-
galocza
aktív tag
20151001, zalaegerszeg.
helyzetjelentés: nem történt meg a sávszélemelés.
nem kértem, de ígérték, így vártam. a tarrnak blamázs, nekem csalódottság. -
korcsi
veterán
válasz
Markizmark #11121 üzenetére
Volt google is meg az alapértelmezett is.
-
korcsi
veterán
Nálatok nem fordul elő, hogy minden működik, kivéve a google szolgáltatások? Se kereső, gmail, maps, youtube stb...
T-nél nem volt ilyen, pár percig tart, utána minden rendben. -
PeLa87
aktív tag
Na ma reggel kicserélték a teljes bekötőkábelt. Azóta se net szakadás, se telefon elnémulás nem jelentkezett...
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
Markizmark #11115 üzenetére
Röhej hogy még mindig türelmet kérnek, pedig már tavasszal bejelentették és azóta is így reklámozzák hogy rákapcsoltak. Amúgy annyira nem izgatom magam ezen a dolgon, mert a 30 is bőven elég nekem, az a 10 ide vagy oda már mindegy nekem, a csekélyke emelést ár érték arányban nem egészen értem még mindig hogy miért csak ennyi, de gondolom ezzel sokan vagyunk így és nem is fog változni hogy az ár megegyezzen az értékkel.
Amúgy meg a 30 megából jelenleg 12-15 van meg, inkább adják azt a 30at rendesen ahogy eddig is, mert ahogy látom ez így nem fog rendesen menni ha ebből a 30ból esetleg 40 lesz -
nfeco22
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #11112 üzenetére
Teljesen ugyanazok, 2tized elteres mindenhol maximum. Azert nem ertem en sem.
Nagydorog, ha szamit ez most valamit.
-
neo81
senior tag
válasz
Markizmark #11115 üzenetére
Most hívtam fel őket telefonon internet sebességnöveléssel kapcsolatban.
Azt mondták, hogy 3 lépcsőben folyik a az átállítás, pontos időpontot sajnos nem tudnak mondani, türelmet kérnek. -
Markizmark
addikt
Én a helyetekben előre megfogalmaznék egy panasz levelet az NMHH felé, és éjfél után azonnal küldeném. D
-
mizu
aktív tag
09.30!!!
-
-
nfeco22
csendes tag
totálisan egyforma értékek mellett ma reggelre megjavult a feltöltési sebesség. biztos központba volt kaka valami.
-
-
PeLa87
aktív tag
válasz
emre33 #11106 üzenetére
Nálunk a Faluházban, ahol dolgozom tegnap kijöttek mert nem volt se net, se telefon (érdekes, hogy tv igen...) Aztán nézték a modemen az értékeket és a Downstream Channels-nél a Power level 1-8-nál mind mínuszos (-) volt. Aztán csináltak valamit (kicserélték a csatlakozókat) és utána 18 óráig minden tökéletes is volt. Ma megyek 9-re dolgozni és szintén este 18-ig egyáltalán nincs se net, se telefon (tv van...). Bejelentettem a hibát megint, elvileg akik kinn voltak srácok (baromi rendesek és mindent tök jól elmagyaráztak) azt mondták, hogy legközelebb a teljes bekötő kábelt fogják kicserélni.
Remélem, hogy azzal van a baj, mert egész nap semmit sem tudtam dolgozni... :/
-
emre33
addikt
M4 elérhető a Tarr mobil TV alkalmazásban.
APPLE IOS kliensbe nem kerül bele a Stream állítási lehetőség?
-
vitya81
tag
válasz
TheSaint #11102 üzenetére
Köszönöm az infót. A ház elhelyezkedése itt is hasonló. Légvezeték cseréje megtörtént, modem csere még nem volt. Most már azt fogom preferálni, ha újra kijönnek. Most 1 napja semmi bajom a szolgáltatással,de félek, hogy ez hamarosan változni fog (a tapasztalat ezt mutatja).
Üdv: Viktor
-
TheSaint
aktív tag
válasz
vitya81 #11092 üzenetére
Üdv!
Kicsiny falunkban ugyan ez volt a problémám, egy zsákutca utolsó házában lakunk a falu szélén. Estére net, digitális adók minimum akadoztak, alacsony sebesség/kockásodott a kép. Az eljárás hasonló volt, először modem csere, csatlakozók cseréje, természetesen semmit nem oldott meg. Harmadszorra jöttek és kicserélték a komplett légvezetéket az egész utcában/utcákban a központig. Azóta minden tökéletes.
Legközelebb írasd rá a munkalapra, hogy légvezeték cseréje szükséges, nekünk ezt az egyik szerelő súgta meg!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged