Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
Ha kész a listád, javaslom, hogy csinálj róla egy referencia lista mentést! Utána már egyszerűen/gyorsan tudod visszaállítani a jelenlegi sorrendet, ha megint módosítás lenne.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz Cavsfan #10595 üzenetére
Ez az basszus hogy csak ők vannak ilyenekkel elfoglalva, az emberek 99%-át állítom hogy rohadtul nem érdekli mi van elől és hátul, aki nem is programozgatja a tv-t saját ízlése szerint a listát, azok megjegyzik mi hol van és az életbe nem kapcsol oda ahova nem szeretne. Nem hogy azt felügyelnék hogy ár érték arányban hogy állnak a szolgáltatók, milyen minőségben szolgáltatnak és mit/hogyan. Állítólag olcsóbb lesz valami net adó majdnem fele százalékban amit be kell fizessenek az államnak a szolgáltatók. Vajon abból mi fogunk érezni valamit? Ő kevesebbet kell befizessen így tőlünk kevesebbet kéne kérjen, mert hát mindenhol így van hogy a saját kötelezettséget az ügyfelekkel fizettetik meg. Én szerintem tök egyértelmű hogy nem.
[ Szerkesztve ]
-
PeLa87
aktív tag
Annyira idegesít ez az újrahangolás... Eddig ami a 10. hely körül volt, most a 100. hely körül lett... :@ Meg a HD csatornákat adhatná ingyen is, ha már egyszer ennyi pénzt lehúznak rólunk... :S
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok sincs hang DTV-n? Hiába akarom nézni a műsort, kép van, hang nincs, Se RTL klub, se ComedyCentral, se TV2-n. Érdekes módon RTL2-n van, ha ATV-n veszem a csatornákat, ott minden csatornának van hangja tehát nem TV hibának tűnik.OK, látom újrahangolás kell.. ha vége a műsornak megejtem!
[ Szerkesztve ]
-
Cavsfan
tag
válasz ftamas0201 #10594 üzenetére
Előre kellett tenni a közszolgálati csatornákat.Pártunk és kormányunk így gondolta.Ha így gondolták így is lett.Hogy nézett már ki,hogy az RTL volt az első....
-
ftamas0201
Topikgazda
Komolyan mondom, ezek tuti unatkoznak a kormány hivatalokban meg az irodákban hogy ilyen f*szságokkal töltik az időt hogy miként is idegesítsük kicsit az előfizetőinket és a népet. Keverjük össze kicsit a csatornákat, had zongorázzanak mire megtalálják amit akarnak. De nem elég hogy összekeverik, még a számsort se sorrendben, hanem 12 után hirtelen 19 jön már 27 után 31 és még lehetne sorolni. Komolyan mondom ez már hihetetlen és szőrszál hasogatás. Az életbe nem lesz nekem elől se M1 se M2 és semmi mert a kutyát nem érdekli, dunát is csak a forma 1 miatt nézek. Ez már tényleg csak a szívatás..
-
zozola
csendes tag
Nálam van M4, meg M4HD, igaz,csak tesztadás, ha jól tudom júliusban valamikor indul az adás,de engem az bosszant, hogy az HBO csatornák, a digitális szolgáltatás indítása óta fix helyen volt, most meg a filmcsatik végére kerültek , ha jól láttam.
-
nfeco22
csendes tag
Nekem arra lett volna szuksegem. Asszem akkor en is csinalok sajat listat. azert koszonom szepen.
-
nfeco22
csendes tag
Sztem jó F-es tv-hez a H-s lista. ami nem kell azt kiszedem abból, de sokáig tart, valamint nem tudok minden csatit fejből hogy mi hogy volt. köszi, ha odaadod
-
-
nfeco22
csendes tag
Nincs meg valakinek egy régebbi csatornalista samsung tv-re?
tegnap lementettem pen-re, meg ma is, de a mai felülírta a tegnapit :/
-
Tutu7030
veterán
Nálam mind a három tv hiba nélkül működi az újrahangolás után ( a sony-n pl újrahangolás előtt is volt hang azokon a csatornákon, amelyikeknél a samsungok némák maradtak).
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Zozzant
addikt
válasz szabogabor10 #10582 üzenetére
Nálam Szekszárdon semmi csati nincs dvb-c-n csak analógon
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
veterán
Na megvolt az átállítás...hát jól megkavarták a sorrendet.
Új csati (legalábbis eddig nem láttam) a Nautical Channel HD, de nincs a HD csomagban. Érdekes.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
hamizoli
tag
válasz DaddyGood #10577 üzenetére
Nekem is van ilyen tv-m. ChanSort-nál sem támogatott a clone.bin [link]
("Series: B (2009)*, B (2013), C, D, E, F, H, J+
Lists: Air analog, Air digital, Cable analog, Cable digital, Cable Prime, Sat digital, Astra HD+, Freesat, TivuSat, Canal Digital Sat, Digital+, Cyfra+
*: The "clone.bin" format is not supported. In the "*.scm" format the "Air Analog"-list of the 2009 B-series doesn't support all editing features due to a lack of test files.")
Anno én is próbálkoztam mindenféle progival, de végül maradt a kézi rendezés a tv-n. Esetleg ha értesz a parancssorból futtatható jávás progikhoz ezzel probálkozhatsz: SamyGo ChanEdit v0.42régi név:hammer1
-
DaddyGood
tag
válasz farkas-j #10575 üzenetére
Nekem egy Samsung Le32B530-as TV-m van és sikerült is kimenteni pendrive-ra a csatornalistát egy CLONE.BIN fájlba, de nem hajlandó megnyitni a progi, mert azt írja, hogy ismeretlen formátum, vagy kódolva van. Mit lehetne csinálni vele, hogy tudjam szerkeszteni? Több progival is próbálkoztam, volt amelyik már a .BIN formátumot sem ismerte fel.
-
farkas-j
őstag
Hátha valaki nem ismeri:
Aki CI modulos TV-vel nézi a digitális adásokat azoknak ajánlom a ChanSort nevű programot. (Több márkát és típust támogat.) Le kell menteni pendrájvra a csatornalistát, majd PC-n kényelmesen és gyorsan meg lehet szerkeszteni a sorrendet, kedvenceket stb.
NetCsat-os LG TV-hez van egy kis útmutató is.ChanSort allows you to organize your TV's channel lists on your PC. It supports:
* Samsung's series B,C,D,E, F, H and J
* most LG's models released 2009-2015
* Panasonic models released 2011-2015 (svl.db or svl.bin)
* Toshiba models released 2009-2012 (zip/chmgt.db )
* VDR channels.conf lists[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
mizu
aktív tag
válasz Markizmark #10573 üzenetére
A géniuszok gárdája meghozatta volna ezt a törvényt a dig. átálláskor.
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz Markizmark #10571 üzenetére
A csoportosítás jó elgondolás, csak a csoportok rendezése sz4r.
1. a tudomány▫️ PH! FAN ▫️
-
Markizmark
addikt
válasz 1egaly #10565 üzenetére
Rohadjanak el ... mármint akik ezt az idióta törvényt kitalálták és elfogadták. Majd ettől többen nézik az m1 jelű kabarét? A következő törvény az lesz, hogy CSAK az első 8-at lehet nézni.
Jó műsor lesz újrarendezni a boxot, meg a butábbik lcd-t ... szerencsére az én samsungomat gépen tudom rendezni.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
ozsi1987
tag
Sziasztok!
Egy kicsit OFF-os téma:
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
A következő helyzetben vagyok: Tolna megyében egy duna parti kis településen lakom, Tarr Kft a telefon/internet/TV szolgáltatónk.
Samsung UE40F6320 tévémen CI kártyával digitális és HD adásokat is nézek a kábelszolgáltatóm által.
Viszont van lehetőség az antennás csatorna keresésre is, DVB-C, DVB-T kompatibilis az eszköz.
Antenna és bármilyen segédeszköz nélkül bejön a Mindig TV több csatornája is, ingyenesek és fizetősök is (értelemszerűen csak az ingyenesek látszódnak)
Viszont nem minden csatorna jön be, csak az 59es (Gerecse???, 778) és a 60as (????,786) csatorna adói.
Hogyan és mivel tudnám befogni a Mindig TV és Mindig TV Extra csatornáit? Milyen javaslatotok van esetleg számomra? antenna? beltéri egység ?Köszi a választ előre is
-
1egaly
aktív tag
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Nálam nem működik a mobil tv.. ahogy elindítanám az adást kilép és felülre kiírja hogy megszakadt a kapcsolat.. próbáltam több eszközön is de egyiken sem jó. Nálatok működik?
Lumia 950XL
-
nfeco22
csendes tag
üdv
ha én a weboldalon megrendelem a hd csomagot, 1590huf van feltüntetve, de akcióban 1190ért hirtedik, annyit is fognak számolni rá a számlán? valamint meghosszabbítanám a hűséget a platina mixre is, azt ujra rendeljem meg az oldalon? vagy az a legegyszerűbb ha telefonálok...
-
meke11
aktív tag
válasz Grande Ale #10553 üzenetére
Igen, a hírlevélben is benne van
-
1egaly
aktív tag
válasz Grande Ale #10553 üzenetére
simán
-
Grande Ale
őstag
Az új M4 sport csatorna vajon lesz HD-ben a Tarr-nál is?
-
törölt tag
Inkább azért, mert a Nemzeti Hirközlési Hatóság felé jelentési kötelezettségük van mindenről. Minden hibáról, egyéni-, csoportos, hálózati, ügyfél okozta stb. Mennyi az átlaga a hibák kijavításának időben, mennyi az átlag a hiba kijavításának elkezdéséig stb. Ezért kerül rá rengeteg munkalapra utólag, hogy a hiba az ügyfél hibájából történt. (Sz)tarr kft mossa kezeit, a szolgáltatáskiesések nagyrésze nem az ő hibájukból történt és így nincs bírság sem. Oszt jónapot.
-
mizu
aktív tag
válasz #85290240 #10550 üzenetére
Érthető okokból. Az online hibabejelentő űrlap kitöltése nélkül/telefonos bejentés nélkül/email-írása nélkül, nyoma nem lenne a bejelentésnek. Ha kérdőre vonnák a szerelő-párost, hogy mit csináltak egész nap, azt válaszolnák, hogy fórumon olvasta egyikük, hogy bibi van itt-és itt? Miközben az aláíratlan hibabejelentő nyomtatványok ott tornyosulnak mellettük?
[ Szerkesztve ]
▫️ PH! FAN ▫️
-
törölt tag
válasz Markizmark #10546 üzenetére
Az nem játszik, hogy bejelentés nélkül csináljanak valamit. Ha nincs hibabejelentés, akkor hiba sincs.
-
Tutu7030
veterán
válasz Markizmark #10548 üzenetére
Ha éppen működik, nincs vele semmi baj (de ma délelőtt többször is dadogott erősen ).
-
Tutu7030
veterán
válasz Markizmark #10544 üzenetére
Pakson is ez a helyzet.
-
fudi2002
veterán
válasz Markizmark #10544 üzenetére
Szintén. Ma 2x eldobta a modem a jelet.
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
Markizmark
addikt
Mohácson nincs topon az internet. Több tarros ismerős panaszkodik, hogy szakadozik, köztük én is észrevettem. Más valaki?
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
sumi73
csendes tag
válasz Markizmark #10536 üzenetére
Nekemis furcsa,de nem reklamálok......
-
sumi73
csendes tag
válasz Markizmark #10534 üzenetére
Analóg extra+ Éden csomag
-
sumi73
csendes tag
Azt tudja valaki hogy hogy jön kódmentesen a Discovery Showcase HD? Ami nem baj,csak érdekes........
-
veterán
-
meke11
aktív tag
Már a Tarrnak is ezen kellene gondolkodnia!
Kukázná az analóg kábeltv-t a Telekom -
Tutu7030
veterán
A királyi hd csatornák csak nálam tűntek el?
-
PeLa87
aktív tag
válasz Gubek-Einste #10523 üzenetére
Köszi!
Akkor nem értem néha miért csatlakozik újra... :/
-
titán
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Ezzel is minden oké?!
-
sacaboy
tag
válasz Gubek-Einste #10520 üzenetére
Voltak kint, nem nálunk van a hiba! Dombóváron nem oké valami.
Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
-
titán
-
sacaboy
tag
Sziasztok!
Ránézne valaki ezekre az értékekre?Tegnap óta alig lehet böngészni, letöltés a 0 és 10 megabit között változik a feltöltés meg 0,1-0,2 között. Modemrestart megvolt, le lett adva már hibára, eddig minden flottul ment két hete kötötték be.
Üdv:
Saca
Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
-
Mtbsrác
senior tag
válasz szabogabor10 #10517 üzenetére
ez egyszerü, nemakarnak kevesebb lóvét kapni.
-
veterán
-
sumi73
csendes tag
válasz szabogabor10 #10514 üzenetére
Tegnap jött a számla mellé,a hírlevél,abban írták.
-
veterán
válasz szabogabor10 #10513 üzenetére
Lehet kifizetem az 1 havi 700 Ft-os kötbért, és újrakötöm akkor...még így is jól járnék.
Amúgy honnan az infó?[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
sumi73
csendes tag
Szerintetek a honlapon miért sunnyogják el hogy most a Filmbox csomag akcióban 790-, a HD csomag pedig 1.190- ,1 év hűséggel??
-
ftamas0201
Topikgazda
Én még 512/128al kötöttem a tarrnál az első szerződést, aztán módosíttattam pár év után 10/2-re és most vagyok 30/4-es szinten amit ugye elméletileg majd most emelnek, szoval lépkedünk felfele, de még van mit behozni
XeeN
Jó öreg szálka, két éve sokat dolgoztam ott az öreg festőművésznek a panziót mi alakítottuk át. -
mizu
aktív tag
Amikor először kötöttem szerződést, 1024/768-as netem volt - jópofa. Ma bármi percek alatt lejön. Annak áldás, aki anno 1 éjszakán át, faxmodemmel töltött egy ~80 megás albumot - szakadozó vonal, letöltéskezelők stb.
[ Szerkesztve ]
▫️ PH! FAN ▫️
-
Mtbsrác
senior tag
Tamási, semmi.
-
Veletek is előfordul ,hogy az internet szakadozik? Van, hogy 10-15 percig hiába próbálgatom, folyton a DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET hibát dobálja fel...
-
Zozzant
addikt
Na megvolt nálam is Szekszárdon 16->20.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
XeeN
senior tag
Megtörtént:
[ Szerkesztve ]
-
vinczej
újonc
Eredetileg 40 / 5 Mbit kellene, hogy legyen. (Zalaegerszeg). Hol itt a 60 Mbit?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elden Ring
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest