Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaddyGood
tag
válasz kabelmania27 #9799 üzenetére
Most már minden rendben, köszi szépen.
-
titán
-
Tutu7030
veterán
válasz kabelmania27 #9793 üzenetére
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Tutu7030
veterán
válasz kabelmania27 #9792 üzenetére
Kettes osztó ( 1 tv + másik osztó (modem + tv(k))). Már csak 1/1 csatorna van a modemben a 8/4 helyett.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
DaddyGood
tag
Most úgy tűnik megjavult:
-
Tutu7030
veterán
válasz kabelmania27 #9790 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
Megadta magát a net, meg a kábeltv is. Minden csatornán szétesik a kép.
-
Cavsfan
tag
válasz szabogabor10 #9783 üzenetére
Köszi.
-
veterán
-
Cavsfan
tag
válasz szabogabor10 #9780 üzenetére
A tv-m régi LCD,semmilyen tuner nincs benne
-
veterán
-
Cavsfan
tag
válasz szabogabor10 #9778 üzenetére
fapados LCD tv-el,beltéri nélkül is?
-
veterán
-
Cavsfan
tag
Sziasztok.Sötét vagyok a témában,kérdésem lenne.Rendelni akarok egy kombi csomagot.Azt ajánlották,hogy a net mellé rendeljek analóg tv-t,hozzá egy Digi film csomagot(490 ft) a digitális csomagokból és akkor a beltérivel az összes csatorna digitális lesz.(A tv-m régi LCD,semmilyen tuner nincs benne)
Ez valós így?Előre is köszi. -
veterán
-
Tutu7030
veterán
válasz Dave1984 #9774 üzenetére
Magyarországon a mindigtv extrához.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tutu7030
veterán
Akkor neked nem volt pár éve lg tv-d. Ott az lg megjátszotta azt is, hogy a dvb-c csak akkor volt elérhető, ha valamelyik skandináv ország volt beállítva régiónak (vagy németo.). Magyarországi régióval csak a dvb-t.
-
sch_a
addikt
Pár PART-os még szúrja be a speed testjét, fokozzuk a hangulatot.
-
Dave1984
őstag
Sziasztok!Ilyen tv-m van http://www.cnet.com/products/lg-m2362d-pm-lcd-monitor-23/specs/
Azt szeretném kerdezni,hogy ez kepes a digitális kabel tv kártya fogadására? Mukodne a digitális kabel tv?Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
veterán
válasz farkas-j #9758 üzenetére
De a publikus kombi csomagok szánalmasak...10+ ezer Ft-ért már 120-as netet, HD csomagot, és Platina mix csomagot is kellene kapjunk. Akárcsak a UPC-nél. És akkor még rájuk mondják, hogy drágák...persze, a Digihez képest igen, de költözzenek pár hónapra Tolna megyébe, egyből menekülnének vissza a UPC-hez.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
farkas-j
őstag
válasz szabogabor10 #9757 üzenetére
Hát ez igaz. Az áraik valóban nem olcsók, bár a mi csomagjaink még azért elfogadhatóak.
Azért van egy-két "gáláns" húzásuk a publikus előfizetők felé is. Ilyennek tartom pl., hogy az előfizetett analóg adások digitális megfelelőjéért nem kérnek plusz pénzt. Megértem azt is, hogy az árakat sokan vitatják, mert ami igaz az igaz, van az országban sokkal olcsóbb szolgáltató is. Én azért inkább náluk vagyok mint a T-nél!Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
veterán
-
farkas-j
őstag
válasz szabogabor10 #9755 üzenetére
Igen. Csak azért linkeltem be, mert sokan fikázzák a Tarrt. Van probléma velük, de azért nem olyan rosszak, mint ahogy sokan lefestik őket. Voltam én Matávos (T-Comos) is ....
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
veterán
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz szabogabor10 #9752 üzenetére
Jelentem nekem is van egy ilyen box a másik tv-n, én fagyást nem tapasztaltam soha.
Nektek mi a szoftver verzió? Nekem 5.3rc1. -
veterán
Nálad voltak azóta fagyások? Nálam a frissítés óta egyszer sem fagyott, pedig elég gyakran használom. Frissítés előtt gyakorlatilag minden használatkor legalább egyszer újraindult.
[ Szerkesztve ]
-
Gyula
csendes tag
-
jani04
aktív tag
válasz szabogabor10 #9749 üzenetére
+1
-
veterán
válasz Zozzant #9747 üzenetére
Azért erős túlzás, hogy a Digi szar...csak azért, mert nem gigabit a feltöltés?
Ennyi erővel meg egész Európa balkán, mert mi még kifejezetten jól állunk optikai lefedettségben. Ha nem elég, költözz az imádott usákiádba.[ Szerkesztve ]
-
mizu
aktív tag
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Gedeon31 #9742 üzenetére
Jaja, 100Mbit feletti csomag hiány nem a legnagyobb probléma, 10-40 Megabit is teljesen elég csak stabil legyen csúcsidőben, annak semmi értelme nincs hogy kiadják a 120-ast és csúcsidőben lelassul az egész akkor inkább adjanak ki 60-at de az megvan. Pr-nál hiába adják ki a 60-as csomagot 20-as sem stabil.
CMTS konfiguráció és a node terület nagysága a lényeges.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Van ám.Invitel csodákra képes! Kis falumban,kicsiny utcám végén már csak 3,5Mbittel jött a net.És a Digi -nek a tányérosa is egy csuda volt.Max két tv,ha többet szerettél volna az még egy szerződés/előfizetés.Kösz többet nem.Tudom hogy nem olcsó a Tarr, de az UPC,DIGI sokszor be sem teszi kis településekre a lábát.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Gedeon31
addikt
válasz kabelmania27 #9730 üzenetére
Ezt eddig is tudtam , de látom nem érezted az iróniát az írásomban.
-
jani04
aktív tag
válasz kabelmania27 #9727 üzenetére
Akkor minden oké......Van a Tarrnál is szarabb.
-
green_army78
tag
tegnap megkaptam levélben is a kombi ajánlatot, ugyanaz mint ami a honlapon van. a tavalyi hűségeshez némi emelés.
azt írják márciustól lehet akciósan kiscsomagokat rendelni
(gondolom szintén a honlapon lévő árakkal -
jani04
aktív tag
Sziasztok.Szüleim és a testvérem lakik Tolna megyében.Én a fővárosban.Nekem most Digi van nekik meg mi más lehetne mint a Tarr.Tiszta kőkor az enyémhez képest.Mind a szolgáltatás minősége mind az ára.Nem is lenne gond ha lenne alternatíva.Gyanítom akkor a Tarr éhen halna.Nesze neked 21 század......
[ Szerkesztve ]
-
Gyula
csendes tag
válasz szabogabor10 #9702 üzenetére
Nekem ugyan Samsung TV-m van, de megoldottam, bár kicsit luxusnak tűnik.
Közvetlenül csatlakozik a TV-hez 1 CI modul, és kábelen 1 HD-s TARR-os box is.
Így ki lehet használni a TV-n a PIP funkciót.
Csatlakoztatva van még 1 db. 32 Gigás PEN-DRIVE is állandóra, amire azért bőven fér még HD-s minőségben is.
Így bármikor tudok felvenni a TV-ről, és közben a boxon keresztül bármi mást is nézni.
Sőt olyan is lehet pl.: Nézem egyszerre PIP-en keresztül a SPORT1-et és a DIGISPORT1-et, és közben veszi fel a PEN-DRIVE-ra a DIGISPORT2-őt. (A 2 DIGISPORT HD egy frekin van)
Arról nem is beszélve hogy egyszerre 2 műsort is tudsz felvenni ha akarsz, a TARR-os boxra is lehet csatlakoztatni PEN-DRIVE-ot, vagy vinyót. Bár erre még nem volt szükségem. -
ThuG4LifE
senior tag
válasz green_army78 #9712 üzenetére
Összetételét írták, akkor emelés még lehet.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
mizu
aktív tag
-
1egaly
aktív tag
Lassan itt van március,lejár az 1 év várom az új "akciós" kínálatot ,nem látom hogy mozdulnának...
Tudtok esetleg vmi friss pletykát??? -
farkas-j
őstag
válasz nfeco22 #9706 üzenetére
" A csatornavaltassal kapcsolatban meg bar furcsa, mert ebbe is tudtommal 1tuner van, megis van hogy nem kapcsol el mikor kiirja hogy felvetel lesz xy idopontba, es fel is veszi, es nem is kapcsol el."
Ez akkor fordulhat elő, ha a nézett műsor és a rögzített műsor egy MUX-on (azaz egy csatornán, egy frekvencián) van.Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
nfeco22
csendes tag
Nekem Samsung UE40F6400 van, szoftveres modositassal(samygo) es megfelelo progival atmentheto a felvett musor pc-re. Ha beallitom elore a felvetelt, a tv bekapcsol(kepet-hangot nem ad), felvesz, ahogy vege felvetel leall es tv off. Nekem csak egy 8gigas tdk pendriveom van benne amire felveszek, eddig megoldottam vele, mondjuk hd csatirol nem tul hosszu musorra eleg csak. A csatornavaltassal kapcsolatban meg bar furcsa, mert ebbe is tudtommal 1tuner van, megis van hogy nem kapcsol el mikor kiirja hogy felvetel lesz xy idopontba, es fel is veszi, es nem is kapcsol el. Viszont ez megformazza valami xfat formatumra a pent.
-
veterán
-
aktív tag
Köszönöm! Milyen pendrive-ot érdemes venni? (méret és sebesség)
Jól tudom, hogy több tuneres médaboxot nem ad a Tarr Kft.? Hogyan lehet megoldani Tarr-éknál a mást nézek, mint veszek kérdést? -
veterán
válasz mastodon #9696 üzenetére
Nekem is ilyen van. Tökéletes, EPG-ből vehetsz fel, de az adásokat csak a TV-n nézheted vissza. Viszont előny, hogy nem formázza meg a merevlemezeket, mellette mást is tárolhatsz rajta. Egyébként még soha nem volt gond a modulkezeléssel, elég gyorsan vált csatit is. Mivel single tuneres TV, egyszerre csak egy adást rögzíthetsz és nézhetsz, ahogy előttem ftamas0201 is írta.
[ Szerkesztve ]
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz mastodon #9696 üzenetére
Egyik haver épp most vett egy hete ugyanilyen típust, semmi gondja nincs a tarros adással. (Analog extra előfizetése van viszont a tarrnál ugye van ez hogy digitálisba lehet fogni az analog adást az erre alkalmas készülékekkel így neki is a digitálisat hangoltuk be és tökéletesen megy) Az EPG-ből való rögzítés pedig már a TV nehézségeibe ütközik és nem a szolgáltatásba, Az LG TV topicba ezt kivesézik hogy a merevlemezre hogy rögzíti az adást, én nem látom értelmét rögzíteni. (LG 42LM620S tulaj vagyok ezért tudom. Állítólag csak azt tudja rögzíteni mindegyik LG tv amelyik csatornát nézed. Közbe nem tudsz másik csatornát nézni mert akkor megszünteti a rögzítést. Viszont mondjuk ha van műholdasod akkor azt tudod nézni mivel másik csatlakozóra (tunerra) van az kötve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 7
- MIUI / HyperOS topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest