- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
stoki82 #3458 üzenetére
Az en ventilatoromnak is ilyen peremes pattintos a csatlakozoja, csak az egy Yate Loon D12SH-12, az en tapomban ilyen volt.
Nekem is az volt vele a bajom, hogy vagy farigcsalni kell a csatlakozon, vagy kell meg melle egy atalakito kabel is... Nem akartam faragni, tul stresszesnek tunt.Szoval annakidejen rendeltem ebayrol magamnak 2 darabot, a tartalek meg megvan. Az egesz csomag szallitassal volt kb $18. Ha erdekel, $9-ert neked adom a tartalekot, mar nem erzem szukseget, hogy kelleni fog nekem. Mondjuk koltsegek teren lehet, hogy egy magyar arctic-kal meg mindig jobban jarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest