- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Videós, mozgóképes topik
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
espeke
tag
Üdv!
A kérdésem a következő: Van egy HP Elite gépem, amit szeretnék árúba bocsájtani
Viszont előtte szépen kitisztítottam, leteszteltem, amit kell, hogy olyan legyen, amit én is megvennék 
Viszont ad egy búgó hangot, ami egy visszatérő, ciklikus búúgó hang, ami szerintem elég zavaró. Tápot átnézte elektrós ismerősöm, elektronikailag jó.
99%, hogy a tápból jön, a többi ventit lehúztam és úgy is van a búgó hang.Azt tervezem, hogy szétszedem még egyszer, kiszedem a ventijét, megtisztítom és meg is szeretném olajozni, mert lehet az a gond. Hogy kell megolajozni a ventijét? Milyen olaj kell hozzá? Vmi házi praktika jó? Mert nem akarok wd-40-re költeni
, de ha leírjátok hogy csináljam és mivel akkor persze veszek hozzá, ami kell.
Szóval, hogyan olajozzam meg a táp ventit?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Viszont előtte szépen kitisztítottam, leteszteltem, amit kell, hogy olyan legyen, amit én is megvennék