- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Milyen SSD-t vegyek?
- HP notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1xpack
csendes tag
Sziasztok van egy Zalman ZM500-TX tápom, zörög benne a LR14025R12M2H Dong Guang Lan Rucn venti.
Nagyon cicereg. Bárhogyan zsíroztam, fújkáltam de semmi változás. Szerintem gyártás során a tengelyét elb...ták, mert ha oldalra döntöm a gépházat akkor megszűnik a zaj, ha vissza akkor ismét rossz. Kicserélném de nem tudom milyenre. A venti ledes a gyártói leírás szerint PWM-es de 2 tűs csatlakozójú. Ilyet nem találok, 3, és 4 tűs van, de ha veszek olyat és csak 2 szálat kötök be akkor vajon fogja majd a hőmérséklethez igazítani a venti fordulatát?
A port most ne nézzétek kitisztítva is rossz!Idézek: The ZALMAN ZM500-TX 500W uses the OEM-manufacturer platform Hui Cheng Electronic Technology. The main drive is built on a fairly simple and effective scheme of single-cycle overhead of a forward converter (Dual Forward Converter). For its correct operation meets IC Champion CM6800UBX, who is also a PWM controller APFC unit. The logic of the standby power supply + 5Vsb controls BH0270A chip.
Idézek: Low noise 140mm Quiet Blue LED Fan controlled by thermal Cooling System
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- További aktív témák...
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Noctua NF-F12 PWM venti
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 2 darab fehér ventilátor
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest