- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1xpack
csendes tag
Sziasztok van egy Zalman ZM500-TX tápom, zörög benne a LR14025R12M2H Dong Guang Lan Rucn venti.
Nagyon cicereg. Bárhogyan zsíroztam, fújkáltam de semmi változás. Szerintem gyártás során a tengelyét elb...ták, mert ha oldalra döntöm a gépházat akkor megszűnik a zaj, ha vissza akkor ismét rossz. Kicserélném de nem tudom milyenre. A venti ledes a gyártói leírás szerint PWM-es de 2 tűs csatlakozójú. Ilyet nem találok, 3, és 4 tűs van, de ha veszek olyat és csak 2 szálat kötök be akkor vajon fogja majd a hőmérséklethez igazítani a venti fordulatát?
A port most ne nézzétek kitisztítva is rossz!Idézek: The ZALMAN ZM500-TX 500W uses the OEM-manufacturer platform Hui Cheng Electronic Technology. The main drive is built on a fairly simple and effective scheme of single-cycle overhead of a forward converter (Dual Forward Converter). For its correct operation meets IC Champion CM6800UBX, who is also a PWM controller APFC unit. The logic of the standby power supply + 5Vsb controls BH0270A chip.
Idézek: Low noise 140mm Quiet Blue LED Fan controlled by thermal Cooling System
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 3 darabos fehér ventilátor szett + LIAN LI vezérlő
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 2 darab fehér ventilátor
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged