- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LG LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
- Powerbank topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubi8
csendes tag
szia, én most estem át a tűzkeresztségen (Fsp Raider 550-ben kezdett rosszalkodni a venti, csere lett belőle).
amit tudok ajánlani, hogy
1. járj utána, hogy milyen venti van most a tápodban (milyen típus, úgy rá tudsz keresni, hogy mennyi a fordulata percenként és a fontos adat, hogy mennyi levegőt forgat meg)
2. ezek alapján az adatok alapján válassz ventit, mert igazából nem feltétlen a halkság számít, hanem a teljesítmény.nekem egy 12 centis ventit kellett keresnem és tényleg nem a pénz számított nálam, mert vehettem volna csúcskategóriás Noctua-t is, de elég volt egy Artic Cooling. egy olyan típust választottam, ami hőszenzoros (saját magának állítja a fordulatot hőmérséklet alapján). 1 év gar van rá, eddig szépen muzsikál és kemény 1300 Ft volt.
régen mintha ezek sokkal drágábbak lettek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm ventilátor szettek, fehér/fekete, normal/reverse blade!
- Eladó Lian Li UNI FAN SL120 V1 RGB Fehér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest