- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubi8
csendes tag
szia, én most estem át a tűzkeresztségen (Fsp Raider 550-ben kezdett rosszalkodni a venti, csere lett belőle).
amit tudok ajánlani, hogy
1. járj utána, hogy milyen venti van most a tápodban (milyen típus, úgy rá tudsz keresni, hogy mennyi a fordulata percenként és a fontos adat, hogy mennyi levegőt forgat meg)
2. ezek alapján az adatok alapján válassz ventit, mert igazából nem feltétlen a halkság számít, hanem a teljesítmény.nekem egy 12 centis ventit kellett keresnem és tényleg nem a pénz számított nálam, mert vehettem volna csúcskategóriás Noctua-t is, de elég volt egy Artic Cooling. egy olyan típust választottam, ami hőszenzoros (saját magának állítja a fordulatot hőmérséklet alapján). 1 év gar van rá, eddig szépen muzsikál és kemény 1300 Ft volt.
régen mintha ezek sokkal drágábbak lettek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest