- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
zsoleer #1636 üzenetére
Először is, szerintem elég lenne egy kicsit megkenni. Ez csak itt, a topikban sokszor le van írva. Keress rá!
Ha a kenés nem segít, akkor neked is a LOMEX-ban (a linkje szintén itt valahol) kapható Jamicon ventit ajánlanám. Két sorral feljebb írtam le a pontos típusát. Részletes adataira szintén itt keress rá és a te Yate Loon D12SH-12 ventilátorod adatai is ki vannak vesézve itt, ebben a topikban!
U.i: Ami pedig a hangját illeti, nos ez teljesen szubjektív. Meg aztán, abba tápba nemigen lehet olcsón olyan ventit kapni, ami megfelelő (minőségben is) lenne bele és "viszonylag" halk. Megjegyzem, szerintem nem olyan hangos, mint amilyennek mondják (mint általában a az összes ventire).
Új hozzászólás Aktív témák
- EK-Vardar / Lian Li UNI Fan SL120 V2 / Lepa BOL.Quiet / EK-Meltemi - Ventilátorok, Fiók kisöprés
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ventilátorok eladóak /Garanciás/
- Lian Li UNI FAN SL-INF 120 mm fekete ventilátor szettek
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest