Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nerozol
tag
Ilyenkor a routert AP módba kell állítani? vagy repeater módba?
-
nerozol
tag
Sziasztok jelenleg anyósomnál bekötötték a Telekom-ot. Na most itt előállt egy olyan probléma ha az asztali számítógépe vezetékes LAN kábellel csatlakozik a Sagemfos-ba és a másik szobában lévő routert csatlakoztatjuk szintén lan kábellel akkor egy idő után a számítógépet lelöki a netről. Amit eddig néztem:
- A routernek és a számítógép is külön ip címet kap az ARP táblában nem láttam ütközést
- A probléma általában a nagyobb internetforgalomnál jön elő, pl videó nézegetés
- Ip cím ütközés nincsen a hálózatbanvan valakinek ilyen vagy hasonló problémája esetleg a router wired repeater módba kell állítani ilyenkor?
A router egy asus asus ax1800u -
patrikcoc
senior tag
válasz
bajtokarpi #161195 üzenetére
CS2 (bécsi), Call of Duty, GeForce Now, Twitch, GitHub és még sok más gyakran használhatlan VPN nélkül.
-
Gyula888
tag
válasz
bajtokarpi #161195 üzenetére
Így van, vannak szerverek amik konkrétan használhatatlanok.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
Gyula888 #161186 üzenetére
Szia!
Ez remek, alig vártam, hogy lehetőségem legyen otthagyni az exvodat. Ez így viszont nagyon gáz. Cloudflare probléma aggasztó, és ahogy most hirtelen utána olvastam, egymásra mutogatnak a felek, ahelyett hogy megoldás születne. Ha jól értelmezem itt az internetet igénylő játékoknál is komoly probléma lehet?
Rick4, kali, boborján2 nektek is köszi a segítséget.
-
boborján2
senior tag
válasz
bajtokarpi #161182 üzenetére
Egy kis CF probléma a neten ,meg android box a tévéhez és hamar megtelik a bakancsod majd itt is
.
Ha már mindenképpen tére váltassz, legalább annyit csinálj ,hogy megrendeléskor ne telekom tv-t ,hanem iptv -t kérj. Ezesetben régi wince boxot adnak és így legalább a tv szolgáltatásod rendben lesz.
A kollégát megcáfolva ....
A direct one minősége egyáltalán nem jobb mint a telekom tv /vagy a telekom iptv minősége.
Már csak azért sem mert a HD csatornák száma is csak a töredéke.A smart kártya vagy megy vagy nem. (+nem árt hozzá egy parabola antenna ,bekábelezve a beltérihez.
)
Úgy meg főleg kérdőjeles ,hogy a direct one műholdas üzletag 4ig lett , az online része meg maradt az eredeti tulajdonosnál.
+oké hogy nézheted bármin is, de egyszerre csak két streamet engednek egyidőben.
(legalábbis 2 hónapja ez volt a hivatalos válasz a kérdésemre) Szóval ha több tagú a család ,akkor a kettő szűkös lehet. -
FrezeR
senior tag
Sziasztok. Van itt olyan, akit érint a műholdas szolgáltatás kivezetése és esetleg próbált már a Telekom TV Solo-ra előfizetni mint lehetséges alternatíva?
-
MasterMark
titán
válasz
lionhearted #161190 üzenetére
Oké, az elvileg nem gond, most is úgy van hogy DHCP is + pppoe passthrough. Szóval meg fogom tudni oldani akkor elméletben. Köszi.
-
patrikcoc
senior tag
válasz
Rick4 #161187 üzenetére
Pedig az IPTV stream minősége (android boxxal) sokkal jobb a Direct One-hoz képest, egy ideig használtam amíg volt műholdas előfizetésem. Az online-on nagyon alacsony a bitráta (Sweet TV-vel ugyanez volt a bajom), a műholdason meg a hangminőség is kritikán aluli.
Az mondjuk elég gáz, hogy 4 év után még mindig vannak szoftveres hibák az androidos boxon, firmware / app frissítés pedig lassan 1 éve nem volt… -
válasz
MasterMark #161179 üzenetére
A stick tényleg megy oob, de az nem ppppoe internetként jelentkezik, így a pass through módban sem megy simán. Ha az ONT-tól DHCP-n kapod a netet, akkor simán átvált.
-
válasz
Szia!
Az optika a legstabilabb az összes szolgáltató közül.
Az már a felhasználói szokások függvénye, hogy mennyire leszel elégedett, mert van hibalehetőség (CF), amit vagy tapasztalni fogsz és akkor gond lesz, vagy nem, mert nem használsz olyan oldalakat és szolgáltatásokat, amit érint.
Voltam már Vodafone és DIGI előfizető is, de közel 4 éve Telekom optika van (1000/1000 és Androidos box a tévéhez), semmi pénzért nem mennék másik szolgáltatóhoz, pedig itt a lakás előterében másik három szolgáltatás kábele. A feleségem és én is dolgozunk itthonról is, céges rendszerek elérése, videokonferencia...stb., de sosincs probléma, pedig sokszor este is nyomjuk, amikor már van, vagy lehet CF probléma.
Az Androidos box probléma nélkül működik, a képminőség jó. -
Rick4
félisten
válasz
bajtokarpi #161185 üzenetére
Az iptv nem jó, sokaknak van gondja vele, a beltéri egység az egyik baj, a stream minősége a másik. Ha teheted, válassz inkább egy online directone előfizut, nekem 20 éve az van, talán 3x volt gond ennyi idő alatt, kapsz egy smart kártyát,.amit tévére kötött saját beltéribe dughatsz,.és mellé 5 eszközön nézheted a tévét, telefon noti,.pl, androidos autós fejegység, vagy akár direktben okos tévére telepített appon keresztül, ami megy külföldön is.
Mi itthonról dolgozunk, 2g/1g-s net van, javarészt külföldi, többségében amerikai oldalakon járunk, és pihole szűr mindent, ami valamennyit lassit, de ettől még működik minden, játszani nem játszom.
-
Gyula888
tag
válasz
bajtokarpi #161185 üzenetére
Állandó routing problémák(pl.: Cloudflare mögötti oldalak, de már sok más is) emiatt nem töltenek be oldalak, vagy nagyon lassan tölt némelyik. Alapvetően ez a legnagyobb probléma szerintem, néha úgy érzem mintha ADSL netem lenne megint(nyilván enyhe túlzással). Az IPTV éppen elmegy kategória, ott valószínűleg inkább az androidos box a problémás. Az a baj, hogy ahogyan megy az idő előre, semmi sem javul, inkább csak romlik, én emiatt nem ajánlok az egész cégtől semmit sem, mert olyan a hozzáállásuk is.
-
Gyula888
tag
válasz
Nagy ívben kerülni, az okokat már párszor megtárgyaltuk itt.
-
Rick4
félisten
válasz
bzolika10 #161177 üzenetére
Az nem rossz cucc.
Bajtokarpi:
Nekem 2006 körül vezették be a kábeles netet, az ment 15 évig, majd költöztem, és itt 3 éve optika van. Előbbivel 15 év alatt pár apróság volt, szegmentálas gond, sokan lógtunk egy nagyobb csokorban, de csak lassabb volt a net csúcsidőben, más nem volt, talán néhány apró kimaradás, mióta az optika van, azóta asszem sose ment el, 1-2x kellett modem újraindítás, és ennyi. -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Nálunk eddig csak vodafone volt, most jött van lehetőség telekomra váltani. Őszintén megmondom nagyon tele van a bakancsunk a vodaval.Tv, internet, telefont köttetnénk a T-vel. Érdeklődnék, hogy összességében mennyire stabil, megfelelően szolgáltat a T? Konkrétan Budapest 4.kerület. Smartbox, mennyre stabilan működik, illetve a nethez tartozó modem mennyire stabil?
Köszönöm
-
MasterMark
titán
válasz
lionhearted #161174 üzenetére
A telekom ad hozzá out-of-the-box működik. De majd letesztelem. Csak a kérdés, hogy pppoe passthroughban mi történik failoverkor.
-
atee_13
őstag
TVGO-t valaki megtudja nézni, hogy megy e és csak nálam rossz?
-
válasz
MasterMark #161167 üzenetére
Többnyire nem. Router és tudás függő is.
-
MUP95
csendes tag
Sziasztok!
Telekom TV GO-n a Spíler 1, a Spíler 2, az Arena4 és a Match4 elérhető HD minőségben, visszajátszással és műsorrögzítéssel? -
AnonymusX
őstag
válasz
MasterMark #161169 üzenetére
Azt azért nézd meg, hogy olcsóbb-e a net ára, ha egy alap vezetékes telefon előfizetést mellé teszel.
-
tobias40
veterán
válasz
MasterMark #161167 üzenetére
Nekem nincs,nem tudom,de ha visszaolvasol volt róla szó úgy emlélkszem...
Ha adják hozzá akkor sztem igen!
Ha lesz tv-d is akkor is tudod a saját routerre kötni ha igmp képes a routered.. -
tobias40
veterán
válasz
MasterMark #161165 üzenetére
Igen,van.
Saját routereden majd bejelentkezel és ennyi.
Ha van telekom tv-d is akkor azt vagy a szolgáltatói routerbe kötöd. -
MasterMark
titán
Hello, elvileg nemsoká rendelhető lesz az optika a házba, most voltak kint megmérni az optikai jelet.
2000/1000 netnél van lehetőség bridge módra vagy pppoe passthrough-ra az eszközön amit adnak?
-
ricsi0307
senior tag
Sziasztok. Kis update az iptv-s macera után. Ma meghozta a GLS az okos wifi routereket, nem volt nehéz beállítani csak lassan kapcsolódtak össze. Jelentem hibátlanul megy az iptv mind wifin mind utp kábelen amit a meshből kap. A második routernél 500mbps a letöltés míg az ax3200-el 150 körül mozgott, tehát jobban is működik.
-
AnonymusX
őstag
-
trec12
addikt
válasz
polonic #161142 üzenetére
Nálam is megvolt nagyon sokáig a nagy kedvezmény (Net, telefon a ViDaNet hálózatán, tv nem volt elérhető). Alap telefont hozzádobtam a nethez jelentősen olcsóbb lett. Most csak az e-pack-et veszi le. Itt van exDigi úgy, hogy nem értem
. (Van még a ViDaNet de az meg baromi drága meg Yettel 5G. )
Családban meg otthon vidéken december elején indult a Telekom ott is eltűnt egy hónap után, még szerencse, hogy az elején beléptek... -
Kekmen
senior tag
válasz
atika88 #161156 üzenetére
Nyilván az a biztos, ha külön tápegységre teszed. Viszont a bemeneti értékek mindig felül vannak számolva 10-20%-al, valamint azt sem tudjuk, hogy a készüléken az USB 3-as port milyen, mert van ami jóval nagyobb áramerősséget is le tud adni. Baja nem lesz, ha rákötöd és kevés neki, észre fogod venni, hogy nem működik jól.
-
-
AnonymusX
őstag
válasz
polonic #161148 üzenetére
Nézd meg, hogy elérhető-e a Flip. Jelenleg valamivel olcsóbb, mint a Telekomos csomagod, cserébe csak 250Mb-es a net és a TV-hez csak a régi típusú beltéri van, illetve ha van Magenta1 csomagod, akkor az megszűnne a váltással
Kérdéses, hogy a Telekom meddig tartja fent a Flipet, mert árban már nem annyival kedvezőbb, mint volt (sajnos nem is kell legyen).
A szolgáltatások ára 3,7%-kal fog nőni áprilistól.
-
mlinus
őstag
válasz
herion #161139 üzenetére
Nem csak kelet európa érintett, hanem mindenki aki a DTAG peeringen lóg.
csak pár külföldi diszkurzus a dtag peeringről:
[link]
[link]az átlagfelhasználók ugyanúgy érintettek - már rég nem csak CF-ről van szó, de egyébként a CF már kb az internet 30%-át fedi le... csak ugye az átlagfelhasználó nem az internetkapcsolatát fogja okolni elsősorban hanem az adott oldalakat/szolgáltatásokat, ahol vannak a problémák.
Egyébként a DTAG se hülye, néha megreszelik az útvonalakat bizonyos fontosabb / nagyobb szerverek felé, és akkor egy ideig jó....
A magyar telekom simán meg tudná oldani egyébként a peering problémák nagyrészét, csak nincs nekik megengedve
ezért megy pl minden CF forgalom külföldre a BIX helyett, hiába csücsül ott a CF.... az egész arról szól hogy a DTAG kurva drágán adja a direct peeringet, és több cég úgy van vele hogy akkor inkább nem fizet érte. A DTAG mesterségesen visszatartja a megoldásokat, bízva abban hogy a felhasználók eleget panaszkodnak x cég felé, hogy rákényszerítse őket arra, hogy kifizessék a tranzitdíjakat. A DTAG átlagosan jóval többet számít fel mint más peeringek...
-
bzolika10
aktív tag
válasz
tothjozsi96 #161147 üzenetére
Tegyél mellé egy legolcsóbb vezetékes telefont, úgy lemegy 7200 körülre
-
polonic
félisten
válasz
Trailbreaker #161144 üzenetére
Ez történhetett tényleg. De már évek óta volt ez a speciális kedvezmény.
A másik szolgáltatási helyen pedig még mindig meg van.Nem tudom, egyébként mi lesz így. Mert most akkor még jelenleg van spec kedvzemény a jelenlegi csomagokra, de nincs már hűség. Lehet, hogy egyszer majd csak szólnak, hogy akkor változtatunk. Vagy ha csomagot is akarnék váltani, akkor bukom ezt a spec kedvezményt.
Menjenek a fenébe. Egy vagyon lett már bármilyen szolgáltatás is. -
kutga
félisten
válasz
Trailbreaker #161145 üzenetére
Még jó, hogy 2024-ben csak 3,7 százalék volt az infláció, nem 18.
-
Trailbreaker
tag
-
-
atika88
senior tag
Sziasztok,
Telekom F@st 5670 routerem van, szeretnék rá tenni egy Xaiomi okos otthon eszközt. A Hub-nak USB-C csatin szüksége van tápállatásra. Kérdésem, hogy szerintetek elengedő lenne a Telekom F@st 5670 USB 3.0 csatiját megcsapolni egy USB/USB-C vezetékkel a tápellátás megoldására? Vagy vegyek külön töltő egységet -
polonic
félisten
válasz
tothjozsi96 #161141 üzenetére
Az az érdekes, hogy itt van külön digi optika és kábeles voda is. Ami már oké, hogy One mindkettő. De hogy van konkurencia.
-
polonic
félisten
Nézegettem a díjcsomagokat költségoptimalizálás miatt. De ez nagyon nem adja ki.
Most jelenleg TV M és 500-as net van 9920 Ft-ért.
De megújítva már jóval drágább mindegyik csomag. Ez a kombó most 13926 Ft lenne. Volt valami durva emelés vagy összevont kedvezmény csökkentés, törlés? -
herion
tag
Na jah.. Nem tudom hány 10 millió előfizetője van a DTAG-nak globálisan, de ez a pár tízezer kelet európai(?) előfizető akik szenvednek a peering téma miatt, és ezért bontanának szerződést, szerintem még a statisztikájukban sem látszódna meg, mint éves veszteség.
Innentől kezdve javulásra szerintem a közeljövőben semmi esély.
Élő példa szomszédom, ugyanarról az oszlopról, ugyanaz az a gigabites net, "nála semmi gond nincsen" mivel az ő netes tevékenykedései kimerülnek abban, hogy tv, tikfos, fészbúk, insta, enkór, meg netfliksz.
Ő egy 100%-ban elégedett telekomos ügyfél -
fatal`
titán
Lassan a Telekomos internetből magyar intranet lesz, szarra se jó a DTAG.
-
-
atee_13
őstag
Android TV-n odin böngészőn nézném a tvgo-t. Tegnap és ma sem megy. Tegnap minden csatorna ment a sportból csak az nem amin a meccset néztem volna
. Ma egyik sem indul el a sportból. Csak töltöget, de nem indul el. Másnál is rossz vagy van valami másik módszer amivel tudom nézni android tv-n?
-
Rewmac
aktív tag
Hallottam olyasmiről, hogy vannak szolgáltatók akik a Telekom optikáját használják. Ezeket tudja valaki? Ezeknél mi a helyzet? Tud valaki esetleg egy listát küldeni?
-
Rewmac
aktív tag
Olvasgattam itt a hozzászólásokat nekem pár hónapja kezdett el gondom lenni a telekom nettel, de semmit extra egy-egy játék steamről 2 mb/s-el ment amikor átdugtam a DIGI-re akkor ment rendesen ugyanaz a játék vagy telekomon másik rendben.
Viszont most egy olyat tapasztaltam, hogy egyes Streaming szolgáltatók tartalmát nem rossz minőségben játssza le kb. 3-4 hete. Speedtesten megvan a 930/930 általában. Pl. most a Crunchyroll-al van gond. Többször próbáltam Vandán is átjutni, de kezdem feladni. Eddig a DIGI volt a biztonsági tartalék, de most úgy néz ki lehet le is mondanám a Telekom vagy lenne értelme őket hívogatni? Van megoldás?
Csak mert ha One kivezeti a DIGI-s csomagot ami nekik van az valami borzasztó rossz.
-
Bici
félisten
Sziasztok!
Technicolor routerem van, és az egyik wifis laptop esetén valamikor megjegyezte egy adott néven, egy adott ip címmel, és azóta mindig ugyanazt az ip-t adj aneki, és ugyanazzal a névvel szerepel a listában, mintha be lenne neki állítva az az adott ip az adott névvel.
Pedig nincs, mrt vendék hálón van, és ott ilyet nem lehet beállítani.
Lehetséges, hogy régen megpróbáltam ilyet beállítani és megjegyezte anélkül, hogy bekerült volna a statikus ip-k listájába?Hogy tudom elfelejtetni vele teljes reset nélkül?
mod: Egy ideje nálam is akad minden, 35-40Mbit/sec-et mérek a speedtest-en, pedig a céges laptopon vpn-nel 900Mbit megvan.
-
mlinus
őstag
azt nagyon viccesnek tartom hogy a twitch is tud már esténként akadozgatni, teljesen visszavisz a telekom az internet őskorában amikor még normalizálva volt hogy a streamek néha pufferelnek...
ilyenkor mindig átlépek a digis kapcsolatomra, ahol tökéletes...
-
válasz
Hegyirabló #161120 üzenetére
Tegnap este már nálam is akadt minden, ami az ünnepek alatt nem. Gondolom akkor feltekerték, most meg visszaálltak a régire...
-
Atomantiii
addikt
válasz
Hegyirabló #161124 üzenetére
Karácsony óta kb 1-2 nap volt amikor akadoztak a dolgok, de amúgy mostanában mintha nyugalom lett volna legalábbis nálam.
-
-
ricsi0307
senior tag
válasz
AnonymusX #161116 üzenetére
Köszönöm a tippeket. A videó roppant hasznos voot így utólag, a benne említett repeatert egyelőre kihagynám, megrendeltem nekik az okos wifit, 90 napig vissza lehet küldeni ha baj lenne vele. Most így utána olvasva a dolognak igazán naív voltam, hogy azt hittem ezt a kábel mentességet ennyire egyszerűen átlehet hidalni.
taki01: Ez nekem már túl magas téma, ennyire sajnos nem mozgok otthon az ilyen dolgokban.
-
Gyula888
tag
válasz
Volt nyugalom?
-
válasz
Már át is költöztem Ausztriába (Nordvpn)
-
Ugye néhány hét nyugalom után nem kezdődik újra a Cloudflare gcizés?
-
AnonymusX
őstag
válasz
ricsi0307 #161115 üzenetére
Szia!
Szerintem ezzel a routerrel nem fog menni az IPTV. Rákeresve azt találtam, hogy a nagyobbik testvére is kényes erre (AX3600). Állítólag csak egyetlen egy firmware-rel működik vele az IPTV (azt nem találtam meg, hogy ha működik, akkor meshen keresztül is). Amennyiben ebben a topikban is rákeresel az AX3600 szóra, akkor itt is olvashatod a tapasztalatokat.A Telekom által javasolt másik mód a powerline az okoswifi mellett. Illetve itt a topikban linkelték már ezt a youtube videót. Utóbbi működésére nincs garancia, valamint a Telekomos ONT Wifijére kell vele csatlakozni ugye, nem a saját routeredre és akkor talán működik.
Nagy baj nem lehet mert visszatekerés után hibátlan.
Az a baj, hogy a multicast csomagokat, amik az élő adás során érkeznek, nem tudja eljuttatni a routered az IPTV beltériig. Mikor visszatekersz, akkor unicast módban történik a vétel, azaz mint egy stream/youtube videó, így látszólag a probléma megszűnik, közben pedig nem. -
ricsi0307
senior tag
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Édesanyámékhoz lett bekötve Telekom internet és hozzá két tv box. A két szoba ahol a tv-k vannak a ház két ellentétes sarkán van ezért kábel nélkül akartam megoldani a dolgot de elakadtam. Szóval ahol bejön a koax kábel ott van a Telekomos router amire rákötöttem egy ax3200 routert majd a ház másik felében lévő szobába lett beüzemelve még egy ax3200 és mesh módban vannak összekötve. Viszont az utobbinál nem megy a tv, csatorna váltás után pár másodperc és megáll, viszont ha visszatekerek 10-20 másodpercet akkor utána hibátlanul műkődik a következő csatorna váltásig. Utp kábellen és wifin is ugyan ez a helyzet. A xiaomi beállításai között van iptv opció de ehhez már nem értek túlzottan. Ha bekapcsolom a “bridge” módot minden változatlan, ezen kívül pedig egy custom menü van az alábbi lehetőségekkel. A kérdésem az hogy hol a hiba? Mit kellene még beállítani hogy működjön a tv? Nagy baj nem lehet mert visszatekerés után hibátlan. A Telekom is biztosít okos wifi megoldást ahol ugyan ez lenne a felállás csak a saját routerükkel, de az 70000ft amit nagyon soknak tartok érte ezért gondoltam hogy elég lesz még egy ax3200 mesh módban.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Budapest 17. kerület Helikopter lakóparkban váltottunk 250 megás otthoni internet előfizetésről 1 gigásra, pénteken jönnek lecserélni a modemet, azt szeretném kérdezni, hogy várhatóan milyen eszközt adnak? A mostani Kaon CG3000 kritikán aluli, mellette alap a saját router dmz-ben, de ha ehhez valami normálisat adnak, lehet nem is kellene a továbbiakban. A felhasználás átlagos, egy minipécén futtatok torrenteket, talán az bonyolítja a legnagyobb forgalmat.
-
válasz
Pityke78 #161107 üzenetére
Szia!
Nálunk az egyik tévé Samsung QE55Q80AATXXH az általad írt távirányítóval, most is azzal vezéreljük a boxot is. A tévé beállításaiban párosítottam: Univerzális távvezérlő-beállító
Lassú voltam, de a snooker az snooker, néznem kellett néhány lökést a hozzászólás írása közben
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Van olyan fórum társ, akinek Samsung TV-je és ahhoz tartozó smart távirányítója (R-NZ) van és Telekom Tv Smart Box?
Nekem ez a kombó van és régen a Tv távirányítójával tudtam vezérelni a Telekom Smart Box-ot is, de valamiért ez most nem működik.
A Smart Box beállításaiban próbáltam hozzárendelni a Samsung távirányítót, de valamiért nem találja.
Meg tudnátok mondani, hogyan lehet beállítani?
Köszi
-
bzolika10
aktív tag
Sziasztok!
Ma vált elérhető a településünk egy részén az optika, ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy üzleti net 300/300-hoz milyen ONT-ot adnak? -
kabelmania27
Topikgazda
válasz
HartgeH3-2.8 #161102 üzenetére
Szia!
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-e az értékek. Modem áramtalanítás és visszakapcsolás után sem javul a helyzet? -
Essejó
veterán
Olvastam őket. Nekem is a sokadiknak kijött csapat oldotta meg. De jobbat mondok, a 7-be a bekötéshez való koax nem volt raktáron a T-nél, kb fél évet mondtak a beszerzésre. A srác felhívta a gyártót, és vett közvetlenül tőlük céges számlára egy 300 méteres tekercset, amivel bekötötték.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
KAON CG 3006 modemmel kapcsolatban van valakinek tapasztalata Xbox konzolhoz? A korábbi KAON modemnél nyitottam portokat neki, és tökéletesen jött a stabil 600-800mbit, legrosszabb esetben is 500Mbit. Ezt miután cserélték, használhatatlan lett az Xbox, megszakad a letöltés, megáll, gyakorlatilag nincsen sávszél. Ilyen 12 Mbit meg 5Mbit amit mérek lefelé, de felfelé is kb 70Mbit de az is droppol már a következő mérésnél 23Mbit-re. Portokat nyitottam a modemben, de semmi változás, upnp-t is bekapcsoltam, szintén semmi. Akár Wifin, akár kábelen mérek ugyan az. A (PC és mobil rendben van, valamint a hálózat/modem tökéletes, tehát nem reklamálhatok).
Nem túl sok beállítási lehetőség van a modemben sem.
Esetleg van valakinek tapasztalata mit lehetne tenni, hogy legalább letölteni tudjak? -
mcll
senior tag
válasz
Essejó #161099 üzenetére
Eredetileg bekötés volt kérve, és mikor a technikus kijött ő mondta hogy nem lehetséges, mert egy távolabbi oszlopig van csak a T-nek kábele. Ekkor beszéltem a központtal és ott lett kérve hálózatbővítés, hogy a kábelt át lehessen húzni, de a kérvény el lett utasítva. De ezeket már leírtam korábban
.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Apple Watch Ultra hibátlan 2026.08.06.MM jótállás
- Intel Pentium Gold G5420T Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest