Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
patrikcoc #160796 üzenetére
Na persze, vegyél fel hozzá még gépírónőt is aki 5000x nyomkod feleslegesen gombokat.
Ezt kikapcsolhatóvá kéne tenni!
Eleve a vissza gombot azt kell legjobban kerülni! Véletlenül tovább nyomod, máris a főmenü műsorajánlóba repül, aztán cseszegetheted még fél óráig. És amúgy nem csak csatornaváltáskor adja be azt az info felületet, hanem állandóan akármit csinálsz, pl. visszalépsz a műsorújságból és maradsz ua. csatornán akkor is, épp csak hangerőállításnál nem. Nem tudom ez hogy nem tűnik fel amúgy, hogy élvezhetetlenné teszi az egész tévézést?!
De úgy látom itt arra megy a biztatás, hogy jó ez pont így jó. Az eredeti kérdésre meg semmi érdemleges válasz nincs. -
TiMoN
senior tag
válasz
taki01 #160794 üzenetére
Valószinüleg mindenkinek vissza fog állni idővel mert gondolom kis idő ereéig emelték meg lássák birja e?! Elvileg 200ig simán birnia kellene.
Pedig minnél kevesebb a sávszélesség annál tovább van használva, ha magad akkor gyorsan átmegy az adat és nem terhel annyit. Jó torrentnél kicsit más upload. -
boborján2
senior tag
válasz
Aureal #160791 üzenetére
Én ezt pont nem támogat(nám). A one tv is ilyenre ált át és jobb, hogy nagyon kényelmesen olvasható a nagy betűméret.
Persze bármilyen dizájn van , az nyilván sokaknak nem tetszik,mert mindenkinek nem lehet megfelelni.
De ez így van remdjén.Egyébként nem gondolnám ,hogy akkora lenne ezért a felháborodás, mert ennyi idő elteltével már lereagálták volna. Nem tegnapelőtt lett ilyen a telekom tv.
-
Aureal
őstag
Heló!
Van itt esetleg telekomos belsős szaki?
Kérdésem:
A smartboxok szoftvereire van a Telekomnál vmi fejlesztői csapat vagy ezt a gyártó végzi csak?
Konkrétan az újabban kiadott SEI Robotics készülékekkel van az a gond, hogy rettenetesen borzasztó, ahogy csatornaváltáskor vagy bármely egyéb mozdulatra a tévéző képébe nyomja a műsorinformációs ablakot teljes képernyőn és ez nagyon idegesítő, hogy 3-4 mp-ig el sem tűnik!
Régebben az IP tv-nél diszkrétebb volt az alsó információs sáv erre + ott még előnézeti képben látható volt más csatornák élő műsora, itt már csak egy logo vagy statikus képkocka betekintés helyett.
Szóval, vajon lehetne-e írni a Telekomnál ilyen szoftveres gárdának, hogy ezt diszkrétebb módon oldják meg vagy a megjelenési ideje csökkenthető legyen?
Igazából több gomb is ezt a funkciót hozza elő, így simán lehetne az is, hogy ha akarna az ember információkat látni, akkor azt előhívná, ez az állandó információs felület meg kikapcsolható lenne. Most így nagyon borzasztó ahogy működik szerintem. Az ember a műsort szeretné nézni, nem állandóan ezt az info felületet bámulni.
Nem tudom más felhasználókat ez mennyire zavar, de esetleg lehetne tömegesen tiltakozni ellene, hogy komolyabban vegyék…
Mit tanácsolnátok?
Köszi! -
mcll
senior tag
válasz
anonymus89 #160784 üzenetére
Ezzel a kérdéssel menj az Asus csoportba, vagy a routeres csoportba, mert ennek aztán semmi köze a T-hez.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Rick4 #160786 üzenetére
Akár egy unokatestvér is lehet olyan felelőtlen, hogy az eszközén nem kívánt kártevő van, a vendég hálózat “megvédhet” egy ilyen eszköz közvetítette támadástól… Anyuka-apuka jöhet, de a tini gyerek maradjon otthon mert még nem elég érett digitálisan?
Nem attól kell félni, hogy ő a rosszakaró, hanem hogy ő a mit sem sejtő áldozat, aki esetleg asszisztál a tudtán kívül egy visszaéléshez.
Nem az illető személyével van a gond, hanem esetleg a digitális érettségével. -
Rick4
félisten
válasz
anonymus89 #160784 üzenetére
Ne hívj meg olyan vendéget, akinek nem mered megadni a saját wifi jelszavadat.
-
anonymus89
addikt
Sziasztok, van egy Asus AX1800U-m melyet routerként használok ezért kikapcsoltam a HGW-n a wifit es a Lan 1 portba csatlakozttatam a want.
Van 1 ip tv-m az megy a hgw kettes portjabol.
Szükség volt még 1 boxra azonban ez már az ASUS routerből él még pedig úgy hogy az IPTV beállításokban megadtam a Lan3-at.
Egy a baj akárhányszor jönnek vendégek es engedélyezem a Guest wifit elszáll a box és azt mondja nincs internet elérés.
Ha beállítom ismét az IPTV szekcióban vissza Lan3-ra akkor meg a guest wifi kapcsol ki.Ötlet valakinek?
-
TiMoN
senior tag
Szomorúan tapasztaltam, hogy mostanság visszaállitotta a Telekom a 40 majd a 50Mbps feltöltést 25 re.
Pedig maradhatott volna... Szomorú.
-
Essejó
veterán
válasz
spiderpig820 #160758 üzenetére
A Tv a beállításnál kérdezte a Szolgáltató nevét. (Telekom, Digi, Voda)
Nem a sokgombos távbirizgát használom , azzal nem is tudom menne-e. Hanem link ezt. -
Rewmac
aktív tag
Nekem be van kapcsolva, de nem csak Xboxnál érzékelem. Illetve ha átdugom DIGI-re nincs baj.
-
Rewmac
aktív tag
Köszönöm. Ez nem hangzik jól, főleg mert korábban semmi bajom nem volt vele. Csak amióta elköltöztünk illetve hát olyan 3-4 hete. Bíztam benne javítják. Mondjuk szerencsések vagyunk mert be volt kötve a Digi-t amit még hagytunk egy ideig, így át tudom dugni, de régen azzal is voltak gondok ha jól emlékszem.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Rewmac #160774 üzenetére
Nem fognak vele kezdeni semmit. A Telekom saját fórumai is tele vannak ezzel, a slusszpoén az, hogy még egy Telekom dolgozó is panaszkodott ott, hogy (feltételezhetően egy ügyfélnél) lassú bizonyos szolgáltatások elérése, VPN-nel meg jó.
NMHH vizsgálat is indult, tudomásom szerint azzal zárult, hogy a Telekom nem követ el jogsértést.
Megoldás az FX Telekom projekt, valami VPN, esetleg más szolgáltató (vagy olyan amelyik Telekom optikán nyújt saját szolgáltatást).
-
Rewmac
aktív tag
Köszi az infot. Azért ez durva. Eddig nekem nem volt ilyen bajom. Ezzel fognak valamit kezdeni vagy minek? Én mondjuk legutóbb amikor ezt észrevettem olyan 3-4 hete pont éjfél volt. 2mb/s-el töltötte az Avatar játékot az Ubisoft Connect. Leállítottam mást egész normálisan. Akkor átdugtam a Digi-re az meg ment pedig régen voltak ott gondok.
-
fatal`
titán
válasz
Rewmac #160765 üzenetére
Hetek óta teljesen szar, most már nem csak a clouflare de az azure és MS fele is a kapcsolat.
Nem tudsz vele mit tenni, maximum valamilyen VPN-re előfizetni.
@160771 Nem, nincs köze a DNS-hez. Egyszerűen késő van és ilyenkor jó a kapcsolat. Este a DTAG hálózata túlterhelődik.
-
Rewmac
aktív tag
válasz
herion #160770 üzenetére
Köszönöm. Beállítottam a Cloudfare DNS-t majd a Google-t létezik, hogy megoldotta a gondot? 20 mb/s helyett 5-700-al tölt az Xbox és 180ms-ról 30ms lett a válaszidő. Vagy ez csak egy részleges megoldás lesz?
Érdemes ezeket használni? Asus routerbe ha beállítom akkor a gépeken nem kell?
-
Rewmac
aktív tag
Az mit jelent, hogy szokásos? 4 éve van telekom igaz nem itt laktunk, de korábban a lakásban semmi baja nem volt itt most kezdődött. Mik ezek a gondok?
-
Rewmac
aktív tag
Igen persze. Mindenhol lejön 850-900/950.
4-es ping packet loss normális.
-
Rewmac
aktív tag
Sziasztok,
1000/1000-es netünk van, de az utóbbi időben nagyon dadog. Xboxos letöltés olyan hektikus, hogy el sem hiszem. Pár hete folyamatosan vannak gondok. A házba be van kötve a Digi net is ha átdugom a kábelt akkor azzal minden megy általában rendesen. Tapasztaltam olyat is, hogy Ubisoft Connect-en csak egy valamit tölt lassan mást teljesen rendben. Tapasztalt ilyet valaki? Ügyfélszolgálattal nem jutottam semerre mert a vonal rendben van. Van Asus AiMesh rendszer itthon, de ha leválasztom a Telekom ONT-járól direktbe is ugyanez van. Esetleg valakinek van valami ötlete mi lehet a baj?
-
csixy
addikt
Az androidos kis boxon nem lehet valahogy kikapcsolni azt a hülye háromablakos újraindító-kikapcsoló menűt?? Néha megőrjít, mert nem lehet tőle bekapcsolni a boxot, csak a tápkihúzás-visszadugás segít, ha előtte az exit és a kikapcsolás, vagy a lefelé léptetés és enter nem jön be.
-
adika4444
addikt
-
Rinkasime
tag
Valaki azt mondta ,hogy a warzone packet loss és packet burst megoldása az lehet, hogy IPV6-ról IPV4-re váltunk. A kérdésem az, hogy én ezt otthonról magamnak tudom kivitelezni vagy mindenképp a telekomos szerelőnek kikel jönnie?
-
Acheron
őstag
válasz
Kicsirics77 #160745 üzenetére
OK, köszönöm, erre tippeltem én is. Ez így OK, egy időben sosincs két különböző helyen használva, így problémát nem okoz.
-
Rise17
tag
Sziasztok! Nekem mostanába kritikán aluli a net,Facebook,közösségi oldalak töltenek annyit mint a fene,pedig meg van a 2 giga letöltés.. Nálatok is van szenvedés?
-
-
tuto558
aktív tag
válasz
snyper990 #160749 üzenetére
Az "okos TV-ken" viszont nem Android rendszer van legtöbbször, így nem ugyanazok az appok valók rá, vagy érhetőek el rá, mint a box-okkal. LG TV-nél pl webOS van, és erre nem lehet ugyanazokaz az appokat feltenni mint a box-ra, külön appokat fejlesztenek ezekre a a rendszerekre a szolgáltatók.
-
snyper990
őstag
válasz
tuto558 #160748 üzenetére
A boxokon is Android TV (Google TV?) rendszer van, így azokra is „okosTV” appok valók.
@Breki: Próbáld meg gyári visszaállítás után telepíteni. Ha nem megy, de van hangulatod/időd kicsit mókolni, a Selekt apk-t le tudod tölteni közvetlenül a Google Play-ről valamelyik apk letöltővel (pl. apkcombo). Utána kell telepíteni a boxra egy fájlkezelőt a Play Store-ból, és azon keresztül pendrive-ról fel kell tudnod telepíteni a letöltött Selekt apk-t. Annyi hátránya mondjuk mindenképp van ennek a módszernek, hogy nem fog automatikusan frissülni, így ha kijön belőle új verzió, neked kell ugyanígy telepítened.
Vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot, és jelentsd be hibaként. -
tuto558
aktív tag
válasz
Breki #160747 üzenetére
Amit itt írnak azt konkrétan az okosTV appokra írják és nem az androidos eszközökre, azzal működnie kell. 2 különböző box-om van a Telekomtól egy SEI és egy SDMC típus, mindkettőre felment az app, sőt, a saját chromecast 4-esemen is ott van.
Bejelenteni telekom.hu chat-en vagy 1414 telefonon tudod. A Selekt a promóció szerint része a csomagnak így kötelességük küldeni szerelőt aki akár box cserével is megoldja, ha a mostanira valamiért nem lehet feltenni.
-
Breki
veterán
válasz
tuto558 #160746 üzenetére
Gyári állapotban van mivel két napja telepítették, az ügyintézővel direkt megnéztük, alegfrisebb rendszer van rajta, és mivel beszéltem a helyi főnökkel, direkt az újabb edzközöket hozták.
Én már csak szeretném tudni tulajdonképpen mi van, mindenhol mást mondanak, most pl a Selekt oldalán ezt látom, és tulajdonképpen az ügyintéző is ezt mondta
Egyébként hibára, hol kell bejelenteni?
-
tuto558
aktív tag
válasz
Breki #160741 üzenetére
Ahogy a kommentben FB-n írták, teljesen gyári állapotba kell állítani a boxot és újratelepíteni, így megkapja azt a frissítést, amivel telepíteni lehet a Selekt-et. Ha ügyfélszolgálattal ezt nem sikerült megoldani, jelentsd le hibára, és kiküldenek hozzád egy szerelőt aki megcsinálja, vagy akár kicseréli a boxot, ha a mostanival nem tudja megoldani.
-
Acheron
őstag
TV L + Netflix csomaggal kapcsolatban lenne két kérdésem:
1, Jelenleg a párom nevén (és e-mail címén) van egy Netflix előfizetés.
Ha jól értem, ha az ő e-mail címével regisztrálom a szolgáltatást, akkor az ő profilját húzza be a Telekom előfizetés alá.
Ez valid?
2, Ha a háztartásban két TV készülék és két box van, a Netflix alap csomag "egyszerre 1 támogatott eszközön" kitételét hogyan értelmezzem:
a, Csak ez egyik media boxon fog működni, a másikon nem.
b, Mindkettőn elérhető, de egy időben (egyszerre) csak az egyiken nézhető rajta Netflixes tartalom?
Én az utóbbit értem ki belőle, erre kérnék megerősítést, vagy cáfolatot.
Köszönöm előre is! -
snyper990
őstag
válasz
Essejó #160738 üzenetére
Meg lehet éppen oldani digitalizáló/videó rögzítő kártyával (olyannal, ami kijátssza a HDCP-t, vagyis nem annyi, hogy bemégy a boltba és veszel egyet, hanem utánajárós), valós időben „átjátszva”, mint rêgen a VHS-korszakban. Kérdés, hogy megéri-e ennyit vesződni bármivel is, amit manapság TV-ben adnak. Persze volt már olyan régi film, ami egyik „kölcsönzőben” sem elérhető, és múltkor valami csoda folytán leadták a tévében, de rendkívül ritka az ilyen.
Mondjuk legális így sem lesz. -
Acheron
őstag
válasz
TomPack #160714 üzenetére
Semmi gond, a kérdést én is feltettem magamnak. Jómagam itthonról dolgozok, az összes munkahelyi adatot (adatbázisok, file -ok, stb) el kell érnem megfelelő sebességgel. Jövőre a párom is itthonról indítja a vállalkozását, így növekszik a terhelés. Harmadrészt pedig vannak "gamer" -ek a családban.
Ezzel együtt a 2000/1000 meglehet túlzás, eddig az ezresen is elvoltam. Jól látod, benne van a pakliban a visszaváltás az 1000 Pro csomagra - szólnak érvek mellette.
#160715AnonymusX: Így van, viszont én nem tervezek 1000 Pro alá menni, így a modem és a nonstop wifi stick is maradna. -
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.Ma kaptam a Telekom-tól egy új készüléket.Telekom Home Box FGA2235MAG a neve(tipusa).Nem találom hol kell átállítani modem(bridge módba).Mert saját routert használok,így a router rész nekem nem kell.A wifi részt megtaláltam ki is kapcsoltam.De ezt a mód váltást sehol nem találom.
Teszek képet róla. Előre is Köszönöm a segítséget. -
tuto558
aktív tag
válasz
Mi pl csak ketten vagyunk a háztartásban, de 90%-ban otthonról dolgozunk és minden nap kell nagyobb adatot mozgatni a cégnél levő tesztgépek és az itthon levő munkalaptop között, es ha ez lassabban megy, jóval többet kéne várnom egy teszt lefutásra. Vannak tapasztalataink, előző lakhelyünkön koax volt csak 25 mbps feltöltéssel... Ha ezt egyszerre ketten csináljuk, indokolt a 2 gbps letöltés is. Plusz ehhez a csomaghoz ugye jár a wan failover-es stick is, ami szintén nagy pozitívum HO-nál, mert minden munkafolyamathoz kapcsolat kell a szerverrel, így védve vagyunk egy esetleges vezetékes-net kiesés ellen.
A munkán kívül csak itthoni dolgokra tényleg elég lenne kisebb csomag is, de ha már van, akkor kihasználjuk és sokszor jól jön, hogy itthoni NAS-ról szülőktől is gyorsan el tudunk érni dolgokat.
-
TomPack
őstag
válasz
trec12 #160723 üzenetére
Én nem csak Facebook-ozok rajta, és bőven elég mindenre. Elhiszem hogy csábító a gigabit, de ezekben a magasságokban már tényleg mindegy hogy 3 perc alatt jön le az esti Movie vagy 13 perc alatt! Gyakorlatilag ugyanaz.
384kbps ADSL net havi 9 ezerért, már nem is emlékszem mikor volt, úgy húsz éve? Vagy 25? Na ott nem volt mindegy hogy melyik csomagra fizettem elő! Nem volt midegy hogy 6 óra alatt vagy 2 óra alatt tudtam letölteni egy CD-t. -
mcll
senior tag
válasz
Breki #160717 üzenetére
"Azt is mondta, hogy azt tanácsolja, hogy a Box folyamatosan fusson ne kapcsoljam le.
ez tényleg így ajánlott?"
Bár nekem nincsenek szolgaboxaim, hanem saját boxokat használok (nem T hálózat), de egyiket se kapcsolom ki soha. Amúgy igen jobb neki ha bekapcsolva marad, így pl. tud frissülni, és nem akkor fog majd frissíteni mikor bekapcsolod és tévét akarnál nézni. Arról nem is beszélve hogy a fogyasztásuk nem sok, főleg ha csak standby-ba rakod, mert akkor alig van különbség áramfelvétel terén. -
mcll
senior tag
válasz
Breki #160717 üzenetére
"Kérdésem az, hogy meg lehet valahogy oldani, hogy erre a külső winchesterre mentsek adást úgy, hogy ne törlődjön később?"
Nem, semmiképp. Ennek jogi okai vannak. Ha engedi is a felvételt külső eszközre (ez sem biztos, nem tudom), akkor is először formázni fogja és a formázáskor egy egyedi kódolt FS-t fog létrehozni, így az a HDD CSAK és kizárólag abban a beltériben lesz olvasható amiben megformázták. Még egy másik ugyanilyen típusú beltériben sem fog működni. -
trec12
addikt
válasz
lionhearted #160721 üzenetére
Átlagos felhasználóknak - azaz a többségnek - célszerű mindig az alap csomagot választani főleg így, hogy az eleve 250/70! Aztán ha mégsem elég lehet feljebb lépni....
-
trec12
addikt
Teljesen egyetértek. Szülővárosomban most indult a Telekom. Tanácsomra családban (szülők, kettő gyerek) is a 250/70-es net lett a nyerő. Ott nekik mindenre is elég.
Alap telefont hozzátéve ráadásul kedvezőnek mondható a havidíja, Tv-t nem kértek. (Korábbi helyi szolgáltatóhoz -150/10 - képest mindenképpen ca. 1800-al olcsóbb havonta.)
-
-
vacs
veterán
válasz
Teljesen egyetértek veled!
Én 1000-ről váltottam vissza 250/70-re és bőven elég a 4 fős családnak!
Szerver Kodival, 2 okos tv, telefonok, tablet, laptop, pc, xbox és simán kiszolgálja.
Sokan fizetik a nagyobb csomagokat, de valójában nincs szükségük rá.
Az 5670-s ont maradt nálam. -
Breki
veterán
Sziasztok.
Most szerelték be nálunk a megrendelt optikát és TV adást.
Mivel még sohasem volt szolgáltatói TV boxom ezért lehet amatőr kérdéseim lesznek.
A szerelő mutatta, hogy hogy lehet adást rögzíteni visszatekerni.
És felhívta a figyelmemet, hogy a rögzített tartalmak 30 nap után törlődnek.
Kérdésem eddig okos tv-vel műsorújságból vettem fel külső winchesterre a filmeket .
Kérdésem az, hogy meg lehet valahogy oldani, hogy erre a külső winchesterre mentsek adást úgy, hogy ne törlődjön később? Erre nem tudott válaszolni azt mondta próbáljam ki, ezert itt most megkérdezem ilyen irányú rögzítéssel mi a tapasztalat.
Azt is mondta, hogy azt tanácsolja, hogy a Box folyamatosan fusson ne kapcsoljam le.
ez tényleg így ajánlott?
egyelőre ennyi és bocsi, ha amatőr kérdések. -
AnonymusX
őstag
válasz
Nem biztos, hogy olyan egyszerű a váltás. Egyrészt a 2000-es nethez jár mobil stick, ezt vissza is kell szolgáltatni, másrészt olvastam itt a fórumban olyat, hogy lefelé váltásnál az ONT-ot is cserélik már (tehát pl. a 250-es net mellé nem tarthatja meg a wifi6-os ONT-t). Szóval az 1000-es pro netre valóban észrevétlenül menne a váltás, de a kisebb csomagokra már nem.
-
TomPack
őstag
válasz
Acheron #160712 üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdezem meg.
Mi indokol ekkora sávszélességet az otthoni PC-n?
Félre ne értsd, emberi jogod fogyasztani, ez viszi előre a vilàgunkat!
Pláne ha az hardver fejlesztéssel is jár, akkor arra tudok gondolni, hogy még csak nem is sok eszközön van egyszerre szükség a nagy sávszélre, vagy nemis távolról szeretnél otthoni nagy fájlokat gyorsan eléri, hanem ezek szerint csak otton kell a nagy sebesség lefelé konkrétan egy adott PC-n!Nálunk is lenne 2 gigabites Telekom optika, de én pl tökre elvagyok a 250/70-es optikás nettel. Itt ez a legkisebb csomag, ennél kissebbre is előfizetnék ha lenne.
Annyi, hogy a NAS-om nem 7 perc alatt szedi le a filmet hanem 20. De elvan ő magában, eltorrentezget 'csigalassan", és a 70 megabites feltöltéssel simán kiszolgálok egyzserre 3 háztartást a Plex szerverrel, full HD filmekkel vagy zenével.
Feleslegesenek tartanám azt a havi +3 ezret a gigabitért, a mindennapi életemben nem hozna változást, talán fel sem tűnne a 2 gigabites kapcsolat sem.Szerk;
Egyszerűen vissza lehet váltani lassabra a netes Telekom fiókból, ha meggondolnád magad!
Miután megrendeled a lassabb netet, egy percen belül újraindul a router és kész is vagy. A hűség egy kicsit kitolódhat, de ennyi. -
zoli62
addikt
Az egyik SDMC boxot múlt vasárnap lecseréltettem Sem-re. Tapasztalatok. A távirányító erősen le van butítva. EPG-ben nem lehet napokat előre, vagy vissza ugrani.A korábban megtekintett műsor nézése nem ott folytatódik, ahol abbahagytam. A csatornaváltás valóban kicsit gyorsabb, mint az SDMC boxot. Más érdemi különbség nincs.
-
Rick4
félisten
válasz
Acheron #160707 üzenetére
A "gép" lehet egy p2-es is" de lehet a legújabb is, ahol elvileg minden oké, de közben nincs kikapcsolva a hálókártya energiagazdálkozása, lehet régi kábel, lehet böngészős speedtesttel nézed, régi router közbeiktatásával, bárhogy, még akár nem a win-re telepíthető appal, hanem valami mással, ezt innen mi nem tudhatjuk.
Ha minden jó, azért megy ez rendesen. -
Acheron
őstag
válasz
Acheron #160667 üzenetére
Nos, ma megvolt a váltás, egyelőre tesztelés alatt az eredmény.
A család női ága már most boldogabb, lévén a TV szolgáltatás mérföldekkel jobb, mint a leváltott - így kb részükről el is dőlt, hogy marad a Telekom.
A netet még vizsgálgatom - eddig 1000/40 (koax) net volt ami a Speedtest szerint 941/41 eredményeket tudott a gyakorlatban.
Most 2000/1000 (optika, nonstop wifivel) net lett előfizetve, ez ugyanazon a teszeten (és több másikon is) 945/945 eredményt produkált - a feltöltési hozza, ami elvárható, viszont a letöltési sebességnél azért markánsabb javulást vártam... (a modemhez kábellel csatlakozik a gép, nem wifin).
A ping kicsit jobb, 10 heylett 7 - 9.
Ez lehet valid eredmény, vagy a méréssel van a gond? (az gyanús, hogy minden sebességmérő csak 1G -ig van skálázva)
A CF problémákkal nyilván még nem találkoztam (korán van még...)
-
snyper990
őstag
válasz
Ace Ventura #160703 üzenetére
Az ÁSZF 12.7.10. pontjában ez szerepel:
„Az előfizető átirányíthatja bejövő hívásait egy aktiváláskor megadott másik telefon-állomásra.”
Lehet, hogy az ONT egyetlen állomásnak minősül, azért nem működik a dolog, és lehet, hogy nem is megoldható szolgáltatón keresztül (különben szerintem nem írták volna bele az ÁSZF-be), csak egy saját, minimum 2 fővonalas telefonközponttal helyileg.
Vagy egy másik, külön vonal bekötésével, külön telefon-előfizetéssel (bár azt sem tudom, hogy üzleti előfizetés esetén ez egyáltalán megoldható-e; de amúgy is ez lenne a drágább megoldás) -
snyper990
őstag
válasz
Ace Ventura #160703 üzenetére
Nem látok semmiféle kikötést az oldalon, ami alapján VOIP-n ne működne a dolog bármilyen telefonszámra.
Telekom fiókban/appban nincs erre vonatkozó beállítás?
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, ők biztosan tudnak segíteni -
snyper990
őstag
válasz
Ace Ventura #160701 üzenetére
Szia!
Kb. 10 másodperc megtalálni a választ bármelyik ismertebb internetes keresővel: [link] -
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Optikai DUAL telefonvonalon van arra lehetőség, hogy az egyik telefonszámot átirányítsam a másik telefonszámra?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Eladó komplett Gaming PC Szett Jó Áron!
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MacSzerez.com - 2019 iMac 21.5" 4K / i7 3.2GHz / 512GB SSD / 16GB RAM / Radeon Pro 560X 4GB
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest