- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
Azért az a 1,5 év tényleg rossz szériát takarhatott, de ebből még nem érdemes általánosítást csinálni. A legtöbb kondér vígan kibírja 5+ évig és az 5+ éves megfelelő minőségű tápoknál is kicsi a valószínűsége az instabilitásnak. Én ilyen rossz minőséggel a G-luxon kondiknál találkoztam, ahol azok kb. 2 év után megpusztultak a tápokban.
"A kérdező konkrétan együttműködő eszközöket kérdezett: pontosan ezért mertem ajánlani, mert nem csak hallottam valakiről aki már látott ilyet, hanem személyesen használom ezeket: annyira megbízok bennük, hogy az ügyfeleim anyagait is ezek védik. Én nem a katalógusokból ajánlok, hanem saját tapasztalatok alapján: elmondtam ami nálam bevált, persze másnak nem kötelező úgy csinálni."
És azzal sincs semmi baj, ha túlbiztosítod magadat és az ügyfeleidet. De ezt a túlbiztosítást sajnos nem mindenki engedheti meg magának, mert legtöbbször a pénz beszél, még a józan eszűnél is. Ilyenkor az általad még nem használt és nem tapasztalt dolgokat is érdemes elő venni ajánlásnál.
[ Szerkesztve ]
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Gitáros topic
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Videós, mozgóképes topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest