- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
csiszy
csendes tag
Sziasztok!
Üzenetrögzítőt és faxot szeretnék működtetni egy számítógép segítségével.
Tudna valaki segíteni, hogy milyen USB-s modemet+vmi jó progit kellene beszereznem? -
őstag
Vagy körömlakk lemosó(csak azzal vigyázni kell mert rengeteg műanyag esküdt ellensége)
Még az is meg lehet,hogy "gyurmát" csinál a RAM-odból
Ha megiszol vagy fél liter pálinkát akkor már nem fog izgatni,hogy van-e valamilyen matrica a memória moduljaidon[ Szerkesztve ]
Üdv:Attila
-
maláj
addikt
jelen pillanatban tudok szolgálni szilvapálinkával és gázsütővel
bepróbálom a pálinkát hátha leoldja -
maláj
addikt
memóriák hátlapjáról mivel lehet eltávolítani azokat a buzi bolti matricákat ???
-
Inv1sus
addikt
De gondolom a digitv nem mindenhol elérhető. Küldtem nekik egy e-mailt de kitudja, mikor válaszolnak rá...
Icenet-hez tudnál linket adni, mert én valami szerverbérléses honlapot találtam csak meg.A lépcsőházban egyébként ki van rakva egy goodnet-es szórólap is. Utánanéztem neten és egy-két véleményes topikot találtam, egyikbe se dicsérték agyon... Pedig az áraik jók. Lehet a kábelnejükkel nincs is semmi baj...
[ Szerkesztve ]
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
boba6
senior tag
egész véletlen nincs vkinek eladó hibátlan 160GB Maxtor SATA HDD-je?
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Tottu
senior tag
Keresek 320GB-os (WD3200AAKS) vagy 500GB-os (WD5000AAKS) WD Caviar Blue garanciás winyót!
Az ajánlatokat priviben várom!
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
maláj
addikt
válasz ErőVarázsló #36983 üzenetére
-
ErőVarázsló
aktív tag
csak úgy politika mentesen:
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
ben800
aktív tag
-
dy_nmq
aktív tag
Sziasztok, van 2 eladó SZIN bérletem, 15k-s ár helyett 12-ért! PM-ben keressen akit érdekel!
https://www.artstation.com/artist/dy217
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Most költözünk új albérletbe és be szeretnénk köttetni olcsó, kábeles netet. Tudtok jó szolgáltatókat ajánlani?
Ez a dáma díjcsomag jónak tűnik.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
boba6
senior tag
ACER Aspire 6930G
sürgős az illetőnek, úgyhogy olyan az ár is
gari van... Angliába
fél éves a gép, egyben van, a fényes felületen minimális karcot láttam
irányár: 99000Ft egyszerű táskával
priviben ha vkit érdekel[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
LÁZ
addikt
notit keresek 60-65k-ig, ne legyen leharcolva, akksi birjon 1-2 órát.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
gabesz82
őstag
Eladó!
Chieftec 460W-os táp (ENH-0746GB), hibátlan állapotban: 8000 Ft
PSN: Morfologus82
-
pintyesz
senior tag
Hy all...
XFPS 360 -at keresek reális áron...
Privátba..Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
veterán
válasz PowerBuldog #36967 üzenetére
pl jegyzetre tökelég a notepad arra én is azt használom ... ha szerkeszteni kell akkor scite ha dolgozni akkor netbeans
-
pschio
őstag
valakit érdekel majd egy asus av8 s939 agp-s lap 3200+ -os venice procival 3x512 reg ECC rammal? lesz hozzá 9550 pro videókari is. akár házzal és használatlan dvd íróval is.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
LÁZ
addikt
Na szépen vagyunk , aztán erőt vettem magamon, és újrakezdtem word-be, az ment folyamatosan
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
oltis12
csendes tag
tiszteletem,keresek amd socket a alaplapot sata csatlakozóval,
ajánlatokat pü-ben várok,köszönöm -
LÁZ
addikt
irosgattam jegyzettömbbe, közben kaptam egy csini kékhalált - öcsém gépe - vmi tempbe meg lehet az még, ha nem volt mentve
-
Rick4
félisten
netsurf miért nem jó? 3 hónapig abszolút kockázat és pénzvesztés mentes, utána sincs hűségidő. Árak jók (persze nem 80Mbit 6 ezerért...) de a t-hez képest korrekt mindenképp..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tlac
nagyúr
válasz macilaci78 #36958 üzenetére
macilaci78, pschio:
igen, pont a költözés miatt a lényeg
most ahol vagyok t-home kábelnetet lehetne kötni egyszerűen, viszont nem túl jók az árakdigi az jobb lenne, de figyelembe kellene vennem, hogy ne korlátozzam túlságosan a lehetőségeket
diginél lehet hűségidő nélkül?
-
pschio
őstag
fel kell hívni őket és megmondják. 62-890-890. mind2-t érdemes, mert amikor én köttettem már egyből a digihez mentem viszont azok azt mondták ott nincs hálózatuk. mondom de van. tudom. felhívtam a tvnetworkot és végül velük szerződtem. aztán majd a digi jön és átveszi az infrastruktúrát amikor akarja. szillériről van szó amúgy. havernál tegnap "húzták be" a 80 megát a csongrádin.
panelok nagy részében van lannet amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
Azt valahol meg lehet nézni, hogy Szegeden mi a Tvnetwork/Digi lefedettsége?
-
pschio
őstag
válasz macilaci78 #36953 üzenetére
van már sims3 is
-
boba6
senior tag
vkinek jóárasított Toshiba L500D-163?
dupla rendelés
br.157000Ft - csak kp-s fizetésnél[ Szerkesztve ]
-
boba6
senior tag
tud vki nekem alaprajból 3D-s képet csinálni?
egy tetőtérről van szó és egy lakberendezőnek kéne, hogy tudjon mivel dolgozni
privi pls... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
pschio
őstag
-
PowerBuldog
veterán
válasz ErőVarázsló #36943 üzenetére
Boba-tól kapok IDE-set. De azért köszi.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
MaciG
addikt
válasz macilaci78 #36935 üzenetére
Nem tudom ,te milyen szúnyoghálót használsz, de ami nekem van fent az ablakon azon nem jönnek át a dögök. Minden este tárva nyitva az ablak, meg fény is van a szobában ami vonza őket ,de nem tudnak bejönni.
BANZAII
-
Rhino666
addikt
Fel tudna valaki készíteni Analízis műszaki alkalmazásokkal kurzusból UV-re jövő hét szerdára??
Nem ingyen persze.
2025 - a szólásszabadság halála
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz PowerBuldog #36939 üzenetére
usb nem jó?
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
őstag
USB-s hangkarimat elcserélném PCI-osra...
-
LÁZ
addikt
válasz littlelion21 #36936 üzenetére
Már van itt egy gyüjtői ....Upp neki
-
PowerBuldog
veterán
EIDE-SATA átalakítót keresek kölcsönbe. 1-2 napra kéne, amíg egy EIDE csatlakozós laptop HDD-ről lementem az adatokat.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
maláj
addikt
Old fox
a "kissé" megfeketedett tápommal mire jutottál ???
-
littlelion21
addikt
Sziasztok!
Vegyetek Fallout 3-at!
-
macilaci78
nagyúr
Amit tavaly nyáron vettem RAID lapkás párologtatós marhaság, az jó volt. Nem nagyon csíptek a szúnyogok, exemet sem, de tetemek voltak. Pedig nyitott ablaknál voltam rendszerint.
Azóta rám maradt egy ilyen kis cerkaakkutöltő méretű bedugom a konnektorba, kék fénnyel odacsalom és majd jól agyonütöm az árammal szerkezet, amiben vannak is tetemek, de sok a vak szúnyog.
A szúnyoghálók meg arra jók, hogy az éhes szúnyog átfér rajta, a jóllakott meg nem.
Majd holnap este visszarakom azt a RAID-es marhaságot, tesztelem az immunrendszerét a dögöknek.Viszont öcsém mesélt egy ketyeréről, amolyan szúnyogcsapda. A szúnyog a CO2-re megy, amit az áldozat kilélegez. Ez a ketyere egy hasonló koncentrátumú széndioxidgázt enged ki magából, ami a belsejében egyre koncentrálódik, ahol a dögök simán megfulladnak. Nem tudom, ilyen mellett inkább nem alszom.
De mindjárt szétnézek logout-on, ott találtam egy érdekes megoldást.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
azbest
félisten
olyan pesszimisták vagytok... a monitorom fényét szeretik, az előtt szoktam kézzel elkapni őket... de ez fárasztó
-
pmheros
őstag
válasz totya694 #36929 üzenetére
azok a szerek amik hatékonyak a szúnyog ellen, az többnyire az emberre is káros. Mivel nem lehet emberekre is káros anyaggal körbevenni minket, így kb folyékony szappant tölthetnek ezekbe a "szúnyog-gyilkolókba"
Saját tapasztalat hogy a régebbi konnektoros tartályos (kék) Raid -ek jók voltak, ha nem is gyorsan öltek de legalább elvették a szúnyogok étvágyát.
Állítólagos szakértők mondják hogy ugyanaz a permet 1 év múlva szinte semmit sem ér mert a gyors életciklusuk miatt gyorsan "immunizálódnak" a mérgek ellen a dögök.nem vagyok tökéletes
-
őstag
De csak azért mászkál a közelében mert próbálja becserkészni a nassit
(nem jók ezek semmire sem)..Régen bezzeg az igazi Chematox 3-5 perc után már lehetett felsepregetni a rovar tetemeket...A mostani szerektől meg maximum halálra röhögik magukat a rovarok....
Az elektromos sem egy csoda fegyver 200 szúnyogból megfog 15-20-at.Ha 4-5db szúnyog van egy szobába általában először mind jól lakik mire telehassal a csábító "fény" irányába veszi az utat[ Szerkesztve ]
-
veterán
mi vettünk egy chematox elektromos folyadékpárologtatós szúnyogriasztót, de nem túl hatékony ... a szúnyog felette kb 1 méterrel mászkált a falon ...
-
azbest
félisten
szegeden tudtok olyan helyet ahol kapható (van is készleten) elektromos szúnyogirtó?
Olyanra gondolok, ami kéken világít és árammal agyonb@ssza a repülő dögöket -
madstunt
addikt
eladó egy Inno3D 7300GT megbeszéljük tipusú áron. Van rajta 2 DVI meg picivel magasabb órajel mint a ref MHz
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Gergello #36919 üzenetére
Korrekt, nekem t-kábel helyett lett, jól működő, 24/7-ben is stabil rendszer,szinte mindig megvan a max, ha többen vannak, akkor is 75%-a a max-nak, ping 5ms környéke..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
maláj
addikt
valakinek 1 felesleges régi háza vagy a 3db 5.25"-os belső akármi ami oda van szegecselve esetleg ???
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz Gergello #36919 üzenetére
egy mobil gyakorlatilag
nekem most van egy eladó18/12Mbit jött maxon néhány héttel ezelőtt volt kipostolva
routerrel osztható
árban jó
lehet kérni bármikor telefonon szünetetkb ennyi ha bármi kérdésed van szólj
üdv
KareszMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Gergello
addikt
Netsurf-fel mik a tapasztalatok? Invitel helyett lenne.
Mit tud ez a 3g-s eszköz amit adnak? Ettől még meg tudom routerral osztani a netet vagy hogy van ez? -
ErőVarázsló
aktív tag
van két repjegyem meg hozzá reptéri transzfer
Bp. - Velence
aug. 4 -aug. 11
ha valakit érdekel olcsón odaadomMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
userZ
aktív tag
válasz ErőVarázsló #36913 üzenetére
ha valaki tud segíteni egy egykori ncore-os tagon az jelezze, (leginkább beload meghívóval)..
ja én lennék akin segíteni kellene...hálám sírig kísérStop the Earth, I want to get off!
-
ErőVarázsló
aktív tag
érdemes megnézni bár nem pontos a fordítás de elmegy
-
Rick4
félisten
Korrekt volt a csóka: [link]ű
Most hívtam fel, hogy mi van már, erre mondja, hogy tegnap eladta... Mondom baszki, minden nap benéztél, de nem válaszoltál, de a hirdetéses üzire, se a privátra.......
Szóval keresek most/ma 2Gb DDR2-es notiramot.
-
őstag
-
Rhino666
addikt
Ruhák:
Big Star Jacob 955 38-as farmer 8k
Kérésre küldök képeket/pontos méretet!
Notebook:
Notebook tápkábel (USA dugós) 1k
SwissGear/Wenger Impulse 15,4" notitáska 8kBontatlan, hibátlan termékek! A proci használt.
Mobilok:
Samsung E350 (bontásra) 1k
Motorola V550 (bontásra) 1k
Motorola V2288 (bontásra) 1k
Sagem Crystal 3G (bontásra) 1k
Siemens A55 (használt, pannon függő) 2k
Samsung SGH-J770 (használt, vodás, garis) 10k
Nokia 8800 Arte 99%-os klón (új, független) 30k
Mobiado Professional 105 (használt, független) 50kMinden telefon karcmentes, hibátlan állapotú.
Tartozékok:
Fülhallgató párna (3 pár) 520Ft
Nokia töltő átalakító (használt) 500Ft
Motorola SKN6371C adatkábel (új) 500Ft
Motorola S200 sztereo headset (új) 1000Ft
Nokia AC-4X töltő (új, angol dugós) 1000Ft
SE CST-70 töltő (használt, angol dugós) 1000Ft
Nokia BL-4C asztali töltő (használt, USA dugós) 2000Ft
Vodafone VitaMAX 500Ft-os SIM-kártya (új, bontatlan) 1500Ft
Mobil tartozék pack (régebbi készülékekhez, összesen 73db-os!) 15kMinden tartozék hibátlan.
Számtech:
Ricoh mini DVD-R 300Ft
Papírkeretes 3D szemüveg 500Ft
Gigabyte GC-DGBR2-RH SLi híd 1k
3COM 07-0337-002 RJ-45 adapter 1k
HAMA 46523 univerzális akkutöltő 2k
Skullcandy Smokin Buds (kábelhibás) 3k
Sony NW-E002 lila 512MB MP3 lejátszó 5k
Creative Inspire P580 5.1 hangfalszett 8kVigyétek bátran!
2025 - a szólásszabadság halála
-
Rhino666
addikt
Aktív témák
- Politika
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- Drón topik
- Ford topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Nem csinál globális szuperhatalmat Indiából az akadozó űripara
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest