- Androidos fejegységek
- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
- CES 2025: jóárasított mobil Ryzeneket is hoz az AMD
- CES 2025: hosszabb kábeleket tesz lehetővé a DisplayPort 2.1b
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz adequate_cou #35398 üzenetére
És mennyi időre vállalják?
-
ALI_G
veterán
Szakdolgozatot kell nyomtassak és köttessek jövőhéten.
Hova érdemes elvinnem?
szokásos követelményeim vannak: legyen kész ASAP, szép munkát végezzenek és legyen olcsó -
Thom!
veterán
SSD vennék 32-64GB olcsóé
privibe -
dzsessz
csendes tag
Halli!
Socket A-s AMD Athlonra kereszek óccó pici halk procihűtőt.
a és b kongruencia modulo n
-
Agyasima
őstag
-
őstag
válasz ErőVarázsló #35392 üzenetére
24"-os MTB nem jó???
(egy kicsit crossosan fog kinézni vele de a cél szentesíti az ezközt)
Jut eszembe még egy bicaj is van rászerelve.Vagy van egy korabeli Camping isÜdv:Attila
-
WindyJoe
aktív tag
válasz ErőVarázsló #35389 üzenetére
Hol zárta le?
(Márcsak, hogy véletlenül se járjak arrafelé... (: )Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
ErőVarázsló
aktív tag
szevasztok!
Párom kerékpárjáról a minap lelopták a hátsókereket + a fogaskerekeket.
26" MTB ha ese3tleg valaki látna egyet arra fele gurulni...
vagy tudja hogy honnan lehet visszaszerezni
esetleg van feleslegben egy és megszabadulna tőle az kérem jelentkezzenköszönöm
KareszMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
LÁZ
addikt
Mindenkinek: Jégbor lesz dögivel, pontos dátum máj 14-24 szécsényi tér - Eke bor - standszámot ntom, de elvben a kárász felől az első 10en belül.
Boba: A 4890oc lehetséges érdekelne, de kb 2hét múlva leghamarabb
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Rick4
félisten
válasz finest #35382 üzenetére
A lebontott kendergyár mögötti Boros József utcában szintén végig, igaz valószínű jó poros lesz a kocsi. Hely is van, végig a Kálvária térig lehet parkolni, meg még ott a Rigó utca körút és a Boros jenő közötti szakasza is. Gyalog kb 5 perc séta onnan a suli.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Attix82
addikt
Ha kell valakinek valami szoljon: [link]
Számtek es autóalkatrész.
-
finest
addikt
Srácok, a Zrínyi Ilona Általános Iskola (6722 Szeged, Mérey u. 3.) körül hol lehet legközelebb ingyenesen parkolni?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Rhino666
addikt
válasz kalmarattila #35359 üzenetére
Érdekesen mutathat, ha a tetkód alatt van a szőr...
2025 - a szólásszabadság halála
-
(Bundás)
addikt
Valaki gyűjti a régi pénzérméket? Tudtok esetleg embert, vagy helyet ahol lehet vásárolni érmét? Köszi
-
madstunt
addikt
válasz kalmarattila #35364 üzenetére
bravo? lol
-
boba6
senior tag
vkinek akciós új ritkaság:
Benq G2420HDBL ajándék DVI kábellel 52000-ért?
55k lesz az árra ha ismét lesz ilyen forint mellett16:9 MovieWide LED
(GlossyBlack, FULL HD, DCR 40.000:1, 5ms, D-sub/DVI Senseye+Photo)... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
boba6
senior tag
van rajta égésnyom tényleg?
mert ez egy firmwarehibás sorozat
én már gyógyítottam ilyet (_Petya_ koprodukció ), van hozzá kábelem meg leírás[ Szerkesztve ]
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
rptr
tag
Valakinek nincs esetleg egy elektronikaja egy ilyen HDD-hez:
Seagate Barracuda 7200.11 500GB SATA
SN: 6QM078EX
ST3500320AS
PN: 9BX154-303
Firmware: SD15Vegleg kellene, nem csak probara.
Nekem ugy tunik, hogy megegett a nyak (igaz lehet, hogy a mechanikai resze is sux, de egy probat megerne ismerosnek, hogy visszanyerje az adatokat rola). -
macilaci78
nagyúr
válasz macilaci78 #35318 üzenetére
Megvan a nyertes!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
WindyJoe
aktív tag
Ez rettenet...
Tényleg csak poénnak jó, hogy a nagyi infarktust kapjon és hamarabb örökölhess...(Amúgy /db v. /pár? Félkarúaknak szánták, vagy hogy...?)
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
boba6
senior tag
vkit érdekel egy jóárasított MSI HD4890 OC?
még 2 évig garis nálam
35k fix... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
WindyJoe
aktív tag
válasz WindyJoe #35355 üzenetére
UPDATE:
160gb sata wd scorpio noti hdd 8 k
msi ms7329 AM2 alaplap 7.1 hang 512mb int hdmi vga "full hd-s" 9 k
amd X2 5000+ processzor+réztalpas hőcsöves hűtő "új" 11 k
samsung dvd író satás új +2előlap 4,5 k
400W fsp táp újszerű 5 k
4db 1gb ddr2 800 kingmax 4 k/db
1db 2gb 800 kingmax 8 k
ipod shuffle 1gb új
2x512 ddr500 hardcore 7 k
kék flexibilis billentyű
390cm 4 részes feeder bot "brown" + 3db spicc! 12k
2db 13cm sony mélyközép kocsiba újak
JVC KD-R301 autó cd szinte új pár hónapos,
fali vízmelegitő JUNKER márkájú kéményes gázos szinte újKi korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
veterán
Nekem tetszik ez a tetkós cucc otthon lehet mindenki infarktust kapna és utánna laza mozdulattal levenném
poénnak jó de másra nem ...
-
Szemi82
tag
Kistökű műmájerek slágermárkája lehet a dolog!
Borzalom!! -
kalmarattila
csendes tag
Tattoo kéz harisnya - 2200 Ft / db
2 db van, az egyik "TIGER", a másik "BAD BIKER" mintával:
Teljesen új, bontatlan csomagban!
Személyes átvétel ma délután Szegeden valahol, ha érdekel hívj a következő számon: +36-20/97-51-620 (nem leszek gép közelben, amíg elérhető a szám addig Szegeden vagyok)
Ha nem ma, akkor legközelebb mikor Szegeden járok.
-
pcZenta
csendes tag
Szerintem szervezzetek tüntetést. ugyis az a trendi a 21. században. De csak óvatosan, mert a görög válság így kihatott...
-
WindyJoe
aktív tag
Ha valakit érdekel az alábbi alkatrészekből egy vagy több az szóljon (minél előbb):
160gb sata wd scorpio noti hdd
msi ms7329 AM2 alaplap 7.1 hang 512mb int hdmi vga "full hd-s"
amd X2 5000+ processzor+réztalpas hőcsöves hűtő "új"
samsung dvd író satás új
400W fsp táp újszerű
4db 1gb ddr2 800 kingmax (4 k/db)
1db 2gb 800 kingmax (8 k/db)
ipod shuffle 1gb új
2x512 ddr500 hardcore (7 k)
kék flexibilis billentyű
390cm 4 részes feeder bot "brown"
2db 13cm sony mélyközép kocsiba újak
JVC KD-R301 autó cd szinte új pár hónapos,
fali vízmelegitő JUNKER márkájú kéményes gázos szinte újKi korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
szumoo
senior tag
válasz macilaci78 #35353 üzenetére
A modem router nélkül tökéletesen működik, csak azt nem tudom, h a modem hülyül meg ha rákötöm a routert, vagy eleve a routernek van vmi nyűgje.
Ahogy korábban is írtam két fajta smc-vel is ugyan ez a gond, holott korábban mind a kettővel tökéletes volt a net elérés.
Este kipróbálok egy firmware frissítést (a routeren) és meglátjuk, hogy segít-e rajta.A nyúlon túl?
-
szumoo
senior tag
válasz macilaci78 #35349 üzenetére
2Mbit-es kábel net.
ErőVarázsló: a routerra gondoltam firmware frissítésnek, csak nem írtam bele a kérdésbe.
A nyúlon túl?
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz macilaci78 #35318 üzenetére
nem értek a thomson modemmel semmit nem fog bejelentkezni...
[ Szerkesztve ]
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
szumoo
senior tag
válasz Sada88 #35346 üzenetére
Nálunk ez már jó pár hete megy, csak a francnak se volt ideje ezzel foglalkozni, csak mikor a frissítést töltené az ember és az x-edik próbálkozás után sem jártam sikerrel kissé eldurrant az agyam és most már nagyon érdekel, hogy mi a retek lehet a gond.
Esetleg egy firmware frissítés segíthet szerintetek?A nyúlon túl?
-
macilaci78
nagyúr
-
madstunt
addikt
Borfeszten látom érdemes lesz a kilences standra benézni mint tavaly
-
WindyJoe
aktív tag
4db 1gb 800 kingmax 4k/db
1db 2gb 800 kingmax 8k/db
2X512 ddr500 kingmax hardcore kit dobozostól 7kÉrdekel valakit ezek közül valami?
(Beszámításba lenne, hétfőn lehetne átvenni leghamarabb...)Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
pmheros
őstag
válasz pcZenta #35319 üzenetére
"Priviben hamarabb odafigyelek, és még válaszolok is. "
-az alaphozzászólásban (#35112) még nem kérted hogy privátban keressen az esetleges eladó, így teljesen logikus hogy publikus felkérésre ugyanott válaszolnak
"én csak megirtam mennyit ér meg."
-igen, utólag, akkor is csak azt hogy neked mennyit ér. Úgy tűnik mások sem annyiért árulják(/árulták, mert eladták ennyiért) mint amennyiért te szeretnéd
"tedd ki a polcra, vagy a billegő szekrény alá, engem marhára nem érdekel."
-ember te kerestél procit már nem emlékszel? marhára nem érdekel? , én nem is árultam. Azt gondoltam segítek egy megszorult emberkén akinek máshonnan nincs lehetősége beszerezni. Többek közt ezért is linkeltem be más hirdetését, az én CPU -mat csak ezzel együtt említettem , mert nem az anyagi haszonszerzés hajtott.
"annyit ér nekem."
-megnéztem, mások mennyiért árulják helyben, és nem kértem többet érte. Bocs hogy nem ingyen van. Te nem írtál árat mikor kerestél, én viszont írtam, és azt is hogy fix. Ha ennyiért nem kell, akkor a véleményedet ne nekem címezd légy oly kedves.
"annyit ér nekem. megírtam, hogy ne sírj hogy nem válaszoltam"
-de "sírok", és mindig fogok is mikor nekem nem tetsző dolgot látok. És most azt látom hogy megint jön egy "okos" aki elfingja magát hogy mi kell neki, aztán amikor oda tolják az orra elé akkor is csak fintorog. Az ilyen menjen a Vaterára vásárolni, ott fele ennyiért, fele ennyi lábú prociból, dupla ennyit vehet.
"Mellesleg jobban megértem a magyart hidd el, mint te."
-nem vonom kétségbe, de a "megirtam" szót helyesen hosszú í -vel írjáknem vagyok tökéletes
-
szumoo
senior tag
Hali.
Szerintetek az miért lehet, hogy ha a modem routerral van összekötve, akkor random időközönként (4-5perc) megszakad??
2 routerunk van itthon és mind a kettővel ezt csinálja: SMC 7004VBR és egy SMC WBR14-G2-es. Korábban mind a kettő gond nélkül működött ugyan ezzel a modemmel.
Előre is köszönöm a segítséget!A nyúlon túl?
-
Thom!
veterán
mATX AMD X2 config eladó
-
SirRasor
addikt
Van egy hónapra való Yasminelle fogamzásgátló tabi, természetesen bontatlan a levél. Privi, ha valakit érdekel.
Make Love not war!
-
boba6
senior tag
másnál is elment a tré-home net?
mondjuk akinek igen az nem fog tudni most válaszolni hacsak nincs vésztartaléka mint nekem... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
ErőVarázsló
aktív tag
DDR2-es ramot keresek ill. cserélek!
ajánlatokat pü-ben várok
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
gery2123
őstag
-
macilaci78
nagyúr
válasz pcZenta #35326 üzenetére
670, tegyél mellé két szelet kenyeret, egy fél lityis üdítőt vagy ne a SZOTE menzára gondolj...
gery2123: Itt hirdesd meg. Nem mondtam, hogy drágán adod. De én ennyit nem szánok rá. Amit lecserélek, az újan volt 5k függetlenül.
-
gery2123
őstag
válasz macilaci78 #35325 üzenetére
nem neked szol!úgy igazán mindenkinek, de ha tudnál ajálani valami jo oldalt,vagy esetleg ismerőst azt nagyon megköszönném,
és hogy érted az "ár" megjeegyzést?szerintem nem adom drágán,vagy igen?-- PSN_ID: GerY2123
-
pcZenta
csendes tag
válasz macilaci78 #35323 üzenetére
hallod.... én ezt nem értem.
mi köze a levesnek a procihoz ami 1000el kéne olcsobban, mikor 670ért már van menü ami két tányér meg a saláta? kéne egy kőkemény egyenlet hogy ezt megértsük.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz gery2123 #35324 üzenetére
Ha nekem szól, köszönöm a felajánlást.
Ezt a készüléket szeretném kiváltani egy minden tekintetben hozzá méltó utóddal. Az Általad kínált készülék tudásban kielégítő, de az ára már nem igazodik az én elképzeléseimhez. Sajnálom.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
gery2123
őstag
hello!
nyíregyházán,tudom hogy nem szeged de én megválnék a samsung i8910 hd készülékemtől!
karcmentes garanciális minden gyári tartozékával 75 db magyar ezresért.
ha valakit érdekelne az a gery2123@hotmail.com e-mail cimen vagy itt a forumban elér.[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
macilaci78
nagyúr
válasz pcZenta #35322 üzenetére
Oké, a 2/3-át ajánlottad neki az általa elképzelt árhoz képest. Ez az érem egyik oldala. A másik, hogy az 1/3-ot jelentő kőkemény 1000 Ft választja el az Általad reálisnak titulált árat az aranyártól. Tehát egy tányér étel az az érték, amin cívódtok.
-
pcZenta
csendes tag
válasz macilaci78 #35320 üzenetére
társulok az álláspontodhoz
-
pcZenta
csendes tag
eszem megáll... besérül mert nem kell a procija aranyáron...
-
macilaci78
nagyúr
Szerintem kár az indulatokért.
-
macilaci78
nagyúr
válasz WindyJoe #35317 üzenetére
Akkor az már 3500Ft, ha összeadjátok...
Viszont Pannonos SIM-kártya mellől halt ki egy Motorola F3-as. Elázott a zuhéban a zsebemben.
Szóval vennék minél olcsóbban független, vagy Pannonos telefont! Minimális elvárás tudásban: Egy F3-hoz érjen fel: telefon, sms, ébresztőóra, legalább 2 napig bírja az akku.
Árban se legyen sokkal több.Ajánlatokat holnap 13:30-ig várok, eddig vagyok ugyanis netközelben. Utána a belvárosban személyes átvétel. Ha 13:30-ig nem találok készüléket, tárgytalan a hirdetés.
-
maláj
addikt
Ha valakinek van a tulajdonában 1 Samsung LE26B450 vagy 1 Samsung LE32B450 és megnézhetném nála "élőben", hogy mit tud a tv azt megköszönném
-
pmheros
őstag
válasz pcZenta #35309 üzenetére
nem akarlak a porba alázni, de tehetsz róla hogy hülyét csinálsz magadból.
Konkrétan leírtam hogy 3k alatt marad nálam, mert annyit nekem is megér, erre te mint aki nem tud olvasni benyögsz egy 2k -s ajánlatot.
Tuningra nagyon kevesen vállalnak garit, például én sem.
(Zenta a határ túloldalán van, nem a Holdon, hogy ennyire ne értsed a leírtakat)nem vagyok tökéletes
-
Gál István
senior tag
Szerintetek mennyi lenne a reális egy Creative Gigaworks S750 - re? Tökéletes állapotban, nincs három éves, azt hiszem bemutatni senkinek sem kell, a pc-s hangrendszerek királya.
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
Üdv!
Pécsett eladó egy Dreambox DM7020s, digitális, cardsharingre, és kulcshasználatra is alkalmas linux alapú műholdvevő. Ha szükséges, előreutalás esetén a postát én állom, egyébként személyesen átvehető.Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
sss
őstag
Koszonom mindenkinek, most mar nem keresek notebook ramot. Es van egy feleslegesse valt 256mb/266mhz notebook ddr1 ramom, szal ha vkinek kellene akkor pm.
-
-
pcZenta
csendes tag
pc alkatrészeken belül cpu, vga,lap ilyesmi érdekel. Gamer konfigra nem telik..
-
pcZenta
csendes tag
Főképpen srácok még mindig 754es procira vadászok! megelégednék 2800as sempronnal is ha birja a 300FSB-t mint a 2600as kistársa
-
pcZenta
csendes tag
Ne hidjetek katilának, most is a szegedi mcdonaldsos wifiről van fenn, csak losta bemenni a tuskóba.
Ha valakinek van valami pc cucca nagyon olcsón mert sűrgős eladnia, irja meg privátba.
köszi
-
kalmarattila
csendes tag
Van valakinek közületek ebből a Tesco-s csocsóasztalból amit most akcióznak? A vélemény érdekel hogy gagyi-e és 1-2 kép ha nem nagy gond. Nemtudok elmenni megnézni, de hozatnék a haverral ha tudnám hogy megéri.
http://cli.gs/MNeeSD
Darts-okról egyáltalán nincs se kép se ár, esetleg ha az lenne valakinek...
Előre is kösz!
-
pmheros
őstag
válasz ErőVarázsló #35299 üzenetére
4 -ért elhoznám, de ez kb duplája annak amit írtam hogy rá tudok szánni
nem vagyok tökéletes
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- Path of Exile 2
- Androidos fejegységek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CES 2025: Ellepték a horizontot az ASUS újgenerációs GeForce RTX VGA-i
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest