Aktív témák
-
madstunt
addikt
válasz PowerBuldog #35892 üzenetére
bakelitbolt.hu mintha lenne szegeden üzletük a józsef attilán
mod: ja eszembe jutott hol. a nagykörútról elindulsz kifele és vmi kreatívcég is van mellette vagy közelébe. a kedves presszótól visszább[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
csináltam képeket mobillal a táp belsejéről de az U100-ban nincs BT
-
PowerBuldog
veterán
Van pár régi bakelit lemezem. Hol lehetne megnézni a neten, hogy mennyit érnek? Rolling Stones, Depes Mode, Edda Művek stb...
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
őstag
válasz ben800 #35886 üzenetére
Nekem "csak" olyan gondom van vele,hogy pl. nem tudok már nekik hinni.
Az Asus szeretne lenni az egyed uralkodó a hardver piacon és ennek érdekébe sok becstelen dolgot is elkövet.(pl egy adott alaplap CPU support-jába olyan procikat is kompatibilisnek ír ami még a legfrissebb BIOS-al sem kezel)
A garanciáról meg csak annyit,hogy egy alaplapom több mint 1,5évig volt oda és a végén egy Gigabyte-ot kaptam helyette(a nagykeresnek köszönhetően)
Az oldalukról letölteni sokszor lehetetlen stb-stb.Rengeteg szemét alaplapot csinált pl. a MAXDATA nevű computer gyártó cégnek(amihez persze sehol nincs driver)mert az Asus mint gyártó a saját oldalán nem is említi az adott típust de az önreklám miatt Asus néven futnak azok az alaplapok is.Üdv:Attila
-
ben800
aktív tag
-
őstag
válasz Rhino666 #35882 üzenetére
Egy kicsit már bánom,hogy nem erőltettem jobban a dolgot mert azért az nagyon tetszett,hogy egy "ilyen" égés egy ASUS-on következett be és nem egy Gigabyte-on
A PCI slot eleje(a hátlap felé eső rész) olyan szinten égett,hogy az alaplapon több réteg is felvált.A tápot viszont elhoztam ici-pici pénzért ami szintén belerokkant ebbe a nem minden napi tüzi játékba (amit én már ott is sejtettem) de a tápon rajta felejtett speciális csatik nekem megértek pár 100Ft-ot.(2xPCIe 6 tűsből csinált 8 tűs táp csatit és egy 2xMolex-ből 6 tűs PCIe-t)A táp 5V SB-je még él de többi feszültség odavan(érthető okokból)
(még a táp márkáját nem tudtam megállapítani mert nincs rajta matrica,meg még szét sem szedtem)Üdv:Attila
-
@rglaaf
veterán
Sziasztok
Sürgősen keresek Zalman 7000B AlCu hűtőhöz LGA775-ös ZMCS1 lefogatókeretet
PSN:BiZzare_0 ️
-
őstag
Vasárnap a rúzsai vásárba láttam egy gyönyörű ""ASUS"" alaplapot aminek az egyik PCI slotjába kigyulladt egy hangkártya.1500-ért akarta adni a fazon (mert Ő szerinte még a hőcsöves gyönyörű hűtő miatt annyit megért)500Ft-ért sajnos nem akarta nekem adni így otthagytam pedig user ijesztgetésre jó lett volna.Valami ilyesmi volt csak a déli hídon végződött a hőcsőves hűtés.
Üdv:Attila
-
maláj
addikt
2007.11.05-én lett véve a táp a papír szerint
a bolt azóta megszűnt
én + ezt néztem ki, javítsatok ki ha nemjóFSP 400W ATX-400-60APN 12cm Fan ==> 8k 2 év garral
-
Agyasima
őstag
DVD olvasót keresek!
Elvárások:
IDE csatolófelület
Hibátlan működés
Legalább 8x-os olvasás
Fehér szín
CD-t is olvasson rendesenAjánlat privátban hamarabb megtalál. :-)
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
sss
őstag
Egyik régebbi tft monitorom erősen zöldes árnyalatú képet ad (a vihar óta), ezzel lehet vmit kezdeni, javítható az ilyesmi?
-
boba6
senior tag
az ilyen nehezen pusztul pedig
FSP vagy Corsair pénztárcától függően
viszont annak illene garisnak legyen még, ha mégsem akkor oldfox-nak egy megmutatást megér... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
maláj
addikt
a táp : gigabyte GE-R460-V1 noise killer APFC
elvileg 3 hdd + 1 odd + 1 db 8600 GT silent pipe 2 + x2 4800 + asus m2n + 2x1 GB kingmax memó volt benne
mitől pusztult el vajon és milyet vegyek helyette -
Rhino666
addikt
-
Rhino666
addikt
-
maláj
addikt
szikrázott + pukkant a gigabyte tápom
nincs vkinek 1 fölös tápja a víztorony környékén
remélem csak a táp szállt el a többi cucc nem ... -
pintyesz
senior tag
Skacok!
Valaki hallott már olyanról,vagy ismer valakit aki hallott arról,hogy Itt nyert és meg is kapta?
Vagy csak az oldal üzemeltetői srófolják fel az árat és generálják a kamu nyerteseket?Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
userZ
aktív tag
Na úgylátom elég vegyes a kép a T-s nettel kapcsolatban. Esetemben egy belváros peremi társasházi lakásról van szó, bízom benne, hogy nem a negyedével fog csordogálni a net a névleges értékhez képest. Ha csalódnom kell, akkor rám is számíthat a tiltakozó bagázs!
Rhino666: még alszok egyet erre a bosschair üzletünkre
[ Szerkesztve ]
Stop the Earth, I want to get off!
-
Digital
addikt
Nekem Makkoson atomstabil a 15/1-es T-s net. Már évek óta!
Anno a Tiszanetes időkben viszont néha volt egy kis kiesés."barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Rhino666
addikt
Creative Inspire P580 5.1 8k
Nokia 8800 Arte Black klón 30kMindkettő csak kipróbálva volt.
2025 - a szólásszabadság halála
-
őstag
válasz pschio #35854 üzenetére
A iszonyat mennyiségű reklám anyag helyett csak annyit kellene írniuk a szolgáltatásukat igénybe vevő emberkéknek,hogy fejlesszük a netet és azért sz@r az egész
De ezt csak akkor tudod meg ha felhívod őket és 1 órányi géppel való dumálás után végre egy emberi hang ezt elmondja Neked(akinek már nem is nagyon hiszel mert csak ürügynek tűnik amit mond)
Nekem ne arról küldjön reklám anyagot,hogy lassan már a gáz,villany és egyéb szolgáltatásokkal is foglalkozni akarnak ha nem arról,hogy ha egyszer csinálnak valamit akkor azt írják meg,hogy legalább tudjon róla az user[ Szerkesztve ]
Üdv:Attila
-
pschio
őstag
válasz PowerBuldog #35850 üzenetére
fejlesztenek azok. nyugi. azért hitvány a mostani helyzet, mert a docsis 2-es hálózatot már nem bővítik. félig meddig docsis 3 lesz helyette. nagyobb sávszél jobb vonal 50-100 megás net. lesznek új csomagok is. amikor majd ezek megjelennek az átrakott előfizetők egy része kap új modemet. átkerül az új hálózatra tehermentesítve a régit.
mondtam is az ügyfélszolgálatosnak, hogy attól még lehetne bővíteni egy kicsit a cmts-t hogy a 15 megás net este ne alulról karcolja az 1 megát. baktóban március vége április elejére ígérték a javulást. ami sajnos azóta sem következett be. ismerve a T-t majd inkább ősszel lesz az a javulás vagy még később.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
ShadowX
őstag
Van egy ilyen tápom eladó, de nem tudom mi a baja. Felpörgeti a ventiket gép indításkor egy pillanatra, aztán leáll mindenestől. Ha valaki meg tudja csináltatni olcsón, akkor olcsón el is viheti.
Van itt még eladó:
SB Live 24 bit-es hangkártya
AC Alpine 64 hűtő
D-Link AirPlus DWL-520+ Wi-Fi kártya -
ShadowX
őstag
Úgy látszik én szerencsésnek mondhatom magam a T-s kábelnettel. (kopp-kopp) 5mbit megvolt eddig mindig, akármikor töltöttem le. (Vajda utca) Még ha a digitális kábeltv megy is, akkor sincs se szakadozás, se sebességcsökkenés. (az első 1 hónapban volt valamiért irreálisan magas, olyan 500 körüli a pingem, de azóta megoldódott).
Egyedül az árával nem vagyok igazán elégedett. -
őstag
válasz ErőVarázsló #35846 üzenetére
Szerintem a moduláris tápokat azért fejlesztették ki,hogy 1 gonddal több lehessen a tápon
A 200W-os korabeli tápokat kellett volna modulárisra csinálni és nem a mai 5-6-700 és 1kW-osokat..Üdv:Attila
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz ErőVarázsló #35846 üzenetére
Mind örülünk, hogy ilyen csecsebecséid vannak eladó sorban. Ugyan, mennyiért kínálod?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
ErőVarázsló
aktív tag
Eladó
600W Nexus moduláris táp
A corsair környéki teljesítményre képes és hangba akár alul is múljaModular connectors
cable 1: 3 x 4-pin Molex connector
cable 2: 2 x 4-pin Molex and 1 x floppy connector
cable 3: 2 x 4-pin Molex and 1 x floppy connector
cable 4: 3 x SATA connector
cable 5: 3 x SATA connector
cable 6: 1 x PCI-Express connector
cable 7: 4+4-pin connectorYoutube teszt:
- 600 Watt true power power supply with 4x 12V Rail
- 80 plus; a minimum of 80% efficiency guaranteed at all loads!
- Real silent performance with just 17.5 dB(A) in idle mode
- Modular cables. Just connect what you need!
- Sleeved cables for a tidy system
- Active PFC
- Real Silent 12cm fan
- Excellent airflow, honey-comb grill
- Enough cables and connectors for any high-end system
- Full range automatic. No voltage selection has to be set
- Multiple safety features such as: over-voltage and short-circuit protection
- Complies to WEEE & RoHS environment directives
- Version ATX 2.2TESZT
- 150 x 86 x 165mm (WxHxL)[ Szerkesztve ]
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
őstag
válasz ErőVarázsló #35843 üzenetére
Ingyen tárhelyet maximum az ipari mennyiségű spam-ek gyüjtésére tudnék csak felhasználni.Üdv:Attila
-
Rhino666
addikt
8 Megabit helyett fél megabittel poszog, már amikor nem szakadozik vagy egyáltalán nem is kapcsolódik, ami egyre gyakrabban előfordul. Javaslom mindenkinek, hogy tömegesen mondjuk fel arra hivatkozva, hogy a szolgáltató nem tartotta be a szerződésben foglaltakat, ezért élő hűségnyilatkozat esetén sem vagyunk kötelesek kötbért fizetni a szerződésbontás miatt. Ha meg nem hajlandóak megcsinálni, akkor szervezetten ne fizessük a számlát, elvégre ha ők megszegik a szerződést akkor mi is megtehetjük...
Szomorú, hogy 5-6 éve (akkor még Axelero TiszaNet néven futott) betonstabil 0,5 megabites szolgáltatást nyújtottak (néha akár a szerződött sebesség 180%-ával is tudtam tölteni eleinte), egész fél-egy évvel ezelőttig. Ott mintha egyik pillanatról a másikra elvágták volna és azóta botrányos. A fél megabit most is megvan általában, meg olcsóbb is, csak kicsit bosszant hogy 8 megabit címszó alatt árulják, meg hogy a TV adással együtt szakadozik, vagy épp napokra elmegy néha.
A főnöki szék érdekelne megint (át lett rendezve a szoba, szóval ismét felmerült rá az igény), ha még eladó. A JYSK-ben 7,5k-ért lehet kapni holnaptól ilyet, szóval nem baj ha nem, csak őszintén mondva inkább használtat veszek, mint hogy ott vásároljak.
-
őstag
Nekem a szélmalmon keresztül 2Megás T-s csomagom indult hűség nyilatkozattal 3900Ft-ról majd jött ÁFA emelés érthetően 4200-ra ugrott majd letelt a hűség nyilatkozat és felemelték 5700Ft-ra
A napokban kaptam egy levelet a szélmalomtól egy olcsóbb ajánlattal mi szerint 3150Ft=2M,4200Ft=5M,stb.Nos én is váltani fogok mert nem akarom tovább hízlalni a T-sek pénztárcáját...Üdv:Attila
-
bolcsodal
addikt
Ritkán teljesíti az 5MB/s-et a T-fos. Főleg csúcsidőben, amikor mindenki a neten lóg épphogy megvan a szerződésben foglalt minimiális 1MB/s. Egy kicsit már idegesít, de gondolom hálózatfejlesztés nélkül vért izzadnak a mérnökeik, hogy mindenkinek meglegyen a minimiális sávszél.
They drew first blood....
-
userZ
aktív tag
válasz Rhino666 #35823 üzenetére
uh...az sok idő, azthittem gyorsabbak. Nem nagyon van más alternatíva, mivel a telefon vonal ugrik, így invitel is ugrik. T-kábeltévé mellé így praktikusnak tűnik T-kábelnet, ezért rendeltem meg (4k-é 5 megás korlátlan). Mi a baj egyébként a szolgáltatással?
Megvan még a bőrfotely..bánod azóta is mi, hogy nem vetted meg?!Stop the Earth, I want to get off!
-
Zoli1222
addikt
válasz ErőVarázsló #35782 üzenetére
Mennyi?
-
ben800
aktív tag
válasz PowerBuldog #35833 üzenetére
Jah okés
Amm még nemtóóm akkor mert nekem süsü kellet volna csak ha az enyi[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
válasz PowerBuldog #35828 üzenetére
5k-ból festékkel együtt kijön (2 kanna kell hozzá). ez a gép is le lett fújva, aminek szkarabeusz van az oldalán.
-
PowerBuldog
veterán
válasz Rhino666 #35826 üzenetére
Erről jut eszembe. Simán festést vállalsz?? Egyszer már körbenéztem, hogy festékek mennyibe kerülnek, de nekem nincs a koleszben hol befújni. Ilyet te tudsz? Igazából annyi lenne az egész, hogy a házam kívül belül matt feketére lefújnám ilyen grafitis festékszóróval.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Rhino666
addikt
válasz ben800 #35816 üzenetére
Kizárt dolog, az ilyet lézerrel vágják ki, helye se lenne a dekopírfűrésznek fordulni, meg fél perc alatt szétcincálná az egészet, mert ahhoz túl gyenge egy oldallap hogy ennyit rángassák. Több tízezret kell rászánnod, ha tényleg ilyesmit akarsz...
[ Szerkesztve ]
-
-
userZ
aktív tag
Szegeden kb hány nap alatt kötik be a T-s kábelnetet, tudja valaki?
Stop the Earth, I want to get off!
-
Thom!
veterán
AMD X2 mATX konfig olcsón eladó
-
Rhino666
addikt
válasz ErőVarázsló #35811 üzenetére
Először egy pontos típust kérnék, hogy tudjak rá mit mondani...
-
ben800
aktív tag
Valaki nem ismer olyasvalakit Szegeden aki tud plexizni házat??
Pontosabban csak az oldalapját kéne
Feltételek:Igényes munka(nem gány)
És megbízható legyen.
Ui:még csak érdeklődésből[ Szerkesztve ]
-
WindyJoe
aktív tag
válasz finest #35768 üzenetére
jó 100 éves lehet a módszer...
Amúgy menetes a jószág feje, tehát csavargatni kellene, hogy kijöjjön (most meg nem mondom merre... (: ), viszont az is nyösztetéssel jár és ugye olyankor kezdhet el visszaöklendezni.
Tényleg valami kikaparás szerű lehet a legcélravezetőbb, vagy egyszerűen eltávolítani valami élessel, minél jobban tőből.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Rhino666
addikt
válasz ErőVarázsló #35803 üzenetére
MIO-val mi van? Mégsem kell megtákolni?
-
ErőVarázsló
aktív tag
keresek digi/t-home/upc master vagy service cardot műholdaskittel vagy anélkül
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
LÁZ
addikt
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest