- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Megnéztem az éttermeket.
Gőry
Minusz:
- Messze van
- Drága
Plusz:
- A húsokhoz a köreteket mi választhatjuk ki
- Nagy kínálat
- Hangulatos kerti részMatuzsálem
Minusz:
- Átlagos környezet
- Nincs kétszemélyes asztal
Plusz:
- Jó árak
- Jól hangzó, sokféle kajaAlabárd
Minusz:
- Kevés kajaféleség
- Túl extrás kajaalapanyagok
- Kevés vegás kaja
Plusz:
- Kellemes környezet
- Barátságos, segítőkész személyzetÉn legszívesebben a Matuzsálembe mennék. De nemtudom, argh.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
hodigy
tag
Szin hetijegyem eladnám, az ár 14e Ft. Üdülési csekket is elfogadok.
Írj emailt, a privátot sokszor nem látom...
-
Inv1sus
addikt
Valaki tud ingyen elvihető fehér macskakölyökről?
-
KeNTaGoN
tag
válasz ErőVarázsló #35485 üzenetére
csajom is regelt erre a hulyesegre.
majd szivesen beszelnek vkivel, aki ingyen pizzazott nemi spamelesert cserebe.am a rendorsegnek nem szivesen gyartanek ien villogokat, bar ha megfizetik...
www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
pschio
őstag
Multi Level Marketing pizza?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Inv1sus
addikt
Holnap körbeutazom a várost. Alabárd, Gőry és Matuzsálem a célpont . Egy fontos kérdés: Ezeken a helyeken kell borravalót adni a pincéreknek? Ha igen, mennyit?
[ Szerkesztve ]
-
KeNTaGoN
tag
Továbbra is ajánlom magam, amennyiben fülhallgató illetve egyéb eszközök javításáról, átalakításáról van szó.
http://hardverapro.hu/apro/fulhallgatok_javitasa_olcson/hsz_1-50.htmlÉrdekelne vkit egyedi szinekben vibráló bringa villogó?
Sztem naon jól néz ki a piros-kék szín kombináció. Bár lehet, h egy rendőrnek annyira nem tetszene. Vki akar magának iet?www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
Inv1sus
addikt
Ajánlom figyelmetekbe a Kárász utcán lévő sarki fagyizót. Van egy új pultos csávó és akkora fagyikat add, hogy a szokásos adag majdnem kétszeresét teszi ki. Nyalintsatok egyet, amíg nem késő!
-
LÁZ
addikt
Ha hnaptól vmikor a szécsényi tér felé jársz, 9es stand, és odaadom a karit
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
addikt
dvi - hdmi kábelt, vagy átalakítót keresek, minél előbb
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
ErőVarázsló
aktív tag
Szia!
Nézd meg a HappyHOT Pizza weboldalát! Szerintem tetszeni fog. Nekem bejött! Regisztráltam is az INGYENES Pizza Klubba.
Szerintem Te is regisztrálj, mert sok ingyen pizzát szerezhetsz!
Itt az oldal linkje: www.happyhotpizza.hu/szeged/
Ha tetszik Neked is a Pizza Klub és regisztrálnál, akkor kérlek, add meg az én eMail címemet szilikaroly@gmail.com vagy az én Klubtag számom 2143 a Meghívó Klubtag eMail címe vagy Meghívó Klubtagszáma mezőben.
Köszi!
Üdv: ErőVarázsló
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Thom!
veterán
Igényfelmérés:
IBM Thinkpad T42
Lenovo Thinkpad T60
Lenovo Thinkpad T61
vkit érdekel-e?privibe
[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
Eladó:
ABIT BD7ii s478
Intel Celeron s478
256 MB DDR1 RAMAlpina Speedbull görkorcsolya.
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz totya694 #35477 üzenetére
nagyon jó edzőcucc 40km/hig lehet vele futni 1500kalóriát éget
viszont 100kg felett nem ajánlott
ízületi, gerinc vagy idegrendszeri betegeknél sem mondanám jó
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
kalmarattila
csendes tag
Eladó pár retro konzol cucc:
- XBOX Classic: kábelek, 2 db kontroller, kormány
- Nintendo 64: 2 db kontroller, táp, kábelek
- Sega Mega Drive II
- Sega Genesis
- Seg Mega Drive játékok tokkal!
- Pár Nintendo 64 és Game Boy játék...stb.
Ha valakit ilyesmi érdekel jelentkezzen! Olcsón adom, kell a pénz.
Személyes átvétel Szegeden!
Csere is szóbajöhet.
-
őstag
-
Inv1sus
addikt
válasz kalmarattila #35474 üzenetére
De ez most mire is jó? Mondjuk ha tudsz szaltót ugrani, meg ilyenek, akkor szerezhetsz egy kis pénzt Kárászon, de akkor is.
-
Sada88
aktív tag
válasz kalmarattila #35474 üzenetére
úúú még gimibe volt ilyen osztálytársnak nagyon jó csak akkorát lehet vele esni mint az állat .
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
kalmarattila
csendes tag
Ugróláb rendelhető!
49999 Ft
-
Sada88
aktív tag
válasz KeNTaGoN #35456 üzenetére
ja jó szar a budis olcsó hús meg mű fagyasztott zöldség mondjuk "occsó".
Normális hamburger kálvária sgt super hambi , meg talán a media markt lidli áruház között ahol befordul a troli ott vagy most oskolába nyilt egy kajálta duna kebap az egész jó
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
Attix82
addikt
[ Szerkesztve ]
-
pschio
őstag
válasz PowerBuldog #35466 üzenetére
vagy megapici
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
bolcsodal
addikt
-
Inv1sus
addikt
válasz ErőVarázsló #35445 üzenetére
Miféle István?
-
PowerBuldog
veterán
Keresek olyat, aki tud laptopot javítani!
Fujitsu Siemens L7310W típusú gépről lenne szó. 4 éves, nincs rá garancia. Stabil asztalon viszonylag jól működik, de mozgatásra azonnal lefagy, bevillan a kép. Alaplapra gyanakszom. Nincs pénz újat venni, de a javításra sincs 40-50k-s keret.
Aki tudna segíteni szervizelésben az kérem jelezze. Fontos lenne![ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
-Tsaba-
tag
Eladó vinyó WD 250Gb RE3 - 10k
új, még 4,5év kisker (boba) garival
250 GB, 16 MB Cache, 7200 RPM, SATA2 (WD25002ABYS) -
Foolti
tag
Sziasztok!
Keresek bármilyen jellegű informatikai munkát / állást esetleg megbízásokat. Mindenféle megoldás érdekel, főleg szoftverfejlesztés, webfejlesztés, ilyesmi. Részleteket privátban
Foolti
-
PowerBuldog
veterán
Teljes partíció ghostolására milyen programot tudnátok ajánlani? Régen volt a Norton Ghost, de gondolom van annál sokkal jobb is.
-
Inv1sus
addikt
Látom akadnak itt ötletek Köszönet mindenkinek, legalább tudom miket nézzek meg!
-
pcZenta
csendes tag
Üdv!
Notit keresek szegeden és környékén 30k-ig. akár ma is. PIII 600MHz nem érdekel köszi. Ajánlatokat priviben légyszi.
-
pcZenta
csendes tag
válasz Ted_Beneky #35447 üzenetére
áááá szerintem ez még ha 3 szülinapot is összevonunk, sok...
-
veterán
Esetleg nem tud valaki újépítésű 1,5 esetleg két szobás albérletet kiadót valahol szegeden?
Ha igen privibe írjon aki tud ilyet -
pcZenta
csendes tag
válasz ErőVarázsló #35445 üzenetére
tescoban fasza a kínai kaja sztem van húsmentes kajájuk is, meg nem fapados
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz Agyasima #35438 üzenetére
István árbana dagban és ízben is elől
vegakaj is van dögiveel, ajándék előétel a levesek nagyon jók ajánlom a fagylaltos szederkrémlevest mentával
halban is ottvan[ Szerkesztve ]
-
Inv1sus
addikt
Uh, köszönöm szépen. Talán még túl sok is Nem tudok választani
Még mondok pár szempontot:
- A barátnőm nem szereti a zsíros ételeket, inkább ilyen vega párti
- Szeretném, hogy az étterem kényelmes és fényűző legyen, elvégre egyszer van szülinapja
- Kellemes legyen a kiszolgálásCsak futtában néztem át az éttermeket (sajnos valahol a honlapot se találtam meg ) Eddig az Alabárd jött be. A legtöbbnél az volt a gond, hogy nagyon kényelmetlen faszékeket láttam a képeken :/.
[ Szerkesztve ]
-
Agyasima
őstag
válasz pcZenta #35439 üzenetére
He, ezekből csak a Jobb, mint otthonban és a Holdfényben voltam, a többiről csak hallottam.
A Gőry tényleg jó, nem is tudom miért hagytam ki.
Szeged étterem felejtős, amikor voltunk, a pincérek igen gyökerek voltak. (Az adagok meg viccesen kicsik.)[SZERK] Most már Inv1sus biztos tud választani!
[ Szerkesztve ]
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Agyasima
őstag
válasz Inv1sus #35436 üzenetére
Azt mondják, a legjobb az Alabárdos. Viszont az árban is ott van.
A Vendéglő a Régi hídhoz, és a Holdfény is ott van a szeren. (Ez utóbbit többször is teszteltem, valóban)
A Roosevelt téri halászcsárda és a Jobb, mint otthon halban erős.toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Inv1sus
addikt
Sziasztok!
Valaki tud ajánlani egy kiváló, színvonalas éttermet? Barátnőmnek születésnapja lesz és meg szeretném lepni egy jó kis vacsival.
[ Szerkesztve ]
-
John_Doe
senior tag
Lenne egy beteg laptop (Fujitsu-Siemens Amilo D 1840) amit doktorbácsihoz kéne vinni. Szerintem a kijelző világítása adta meg magát mert ahogy a tulaj elmagyarázta halványan lehet látni rajta csak a dolgokat de amikor egy külső monitort kötött rá azon minden rendben volt. A kérdésem az lenne hogy kit ajánlotok és kb mibe fáj egy ilyen jellegű javítás.
Shal'kek nem'ron!
-
Kombat
őstag
Még mindig eladó a monitorom.
Samsung 205BW
1 db pixelhiba van rajta, de általában nem is látszik, 1 hét garit vállalok rá.
Samsung outletben vásároltam, annyi hibával hogy a talp hátsó felén van egy karc.
Ha valakit érdekel, jelezze.
-
őstag
-
kalmarattila
csendes tag
Dell Inspiron Mini 10 -hez keresek kijelzőt. Ha valaki bont egy ilyen netbookot és a kijelző még nem kelt el érdekelne!
-
pcZenta
csendes tag
Üdv!
Valaki tud nekem segítni olyanban, hogy átvenne egy hardveraprós csomagot postán? Semmit nem kell fizetni, csak át kéne venni... aki tud esetleg segíteni, privizzen.
-
Luighi
senior tag
Érdekel valakit egy q6600 22k-ért?
Akit igen az privizzen!
-
sardna00
csendes tag
Sziasztok! Keresek ma Szegeden 1gb-os ddr2 800mhz-es ramot. Márka nem lényeg. Olyan 4k körül. Sürgős lenne.Hirdetésem Ha netán valakinek van az irjon PÜ-t! Köszönöm!
Miért hiányzik az ami nincs is?!
-
KeNTaGoN
tag
Ha vkinek van elromlott fülhallgatója, szóljon!
Egy sör árâèrt megcsinàlom.http://hardverapro.hu/apro/fulhallgatok_javitasa_olcson/hsz_1-50.html
de akad elado noti ram is:
http://hardverapro.hu/apro/2x256mb_ddr2_noti_ram/hsz_1-50.htmlvégül egy eladó teló:
http://hardverapro.hu/apro/k550i_elado_9/hsz_1-50.htmlwww.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
boba6
senior tag
keresek olcsó használt 17-19" LCD-t
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
őstag
Üdv:Attila
-
Attix82
addikt
Nincs esetleg valakinek egy fogyasztasmeroje kolcsonbe esetleg olcson elado? kivancsi vagyok mennyit nyom a gepem
-
LÁZ
addikt
keresek 4890-et, 5850et..
-
Gergello
addikt
Eladó:
ABIT BD7ii s478
Intel Celeron s478
256 MB DDR1 RAMAlpina Speedbull görkorcsolya. Kép: Nem ez, de pont ilyen.
-
arthur3d
tag
-
PowerBuldog
veterán
A napokban érdekel majd esetleg valakit egy WD Raptor 74Gb ? Pár ezer forintért, ugyanis HD Sentinel szerint már csak 25%-os a cucc. Jön az utódja, utána viheti aki akarja.
-
pcZenta
csendes tag
Üdv!
Eladnám Fujitsu-Siemens L7300 Notimat. Akár ma is Átvehető Szegeden és környékén
Állapota Újszerű. Nem kopottak a gombok, hibátlan a touch-pad és környéke is. Tetején van néhány nagyon halvány karc, de szinte nem is látszik.
Intel Pentium 1,6GHz-es proci van benne 2MB cache-el.
2x512MB DDR 333 memória
60GB merevlemez
Integrált Via Chrome VGA 64MB
DVD-RWWiFi, és a szokásos portok.
Jár hozzá táska, töltő, Eredeti XP home CD, Matrica pedig van rajta.. Billentyűzete magyar.
Hibája: Akkuban lehet egy rossz cella, 15-40 percet bír, használattól függően.
USB portok csak áramot adnak, de nem ismeri fel a Windows az eszközöket.
Van hozzá egy PCMCIA USB 4portal.50.000- Minimális alku belefér.
Házhoz viszem, Garancia 3 Hónap.
Jelenleg az eredeti Windows XP home van rajta.Windows 7 stabil és gyors rajta.
Ha valakit érdekel, priviben írjon.
-
boba6
senior tag
vki segítene nekem beárazni egy használt kondigépet?
olyan 6 éves lehet, túl sokat nem volt használva
kb 55kg súly van hozzá
képek... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
fecus
őstag
Melyik free progival tudok ubuntu vagy windows alatt képekből és mp3 zenéből lejátszható DVD-t csinálni? Olyat ami a képeket vetíti és közben szól a megfelelően megvágott zene. A movie maker tudja ezt?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
ErőVarázsló
aktív tag
HP PAVILLION DV9030
AMD X2 Turion 512kb széria
2Gb memó ddr2
120GB HDD
7600GT 256mb ddr2
17" kijelző
dvdrw + ligthscribe
bluetooth
wifi abgn2 töltő
1 Thermaltake notebook hűtő padszerk: ajándék táska is
Jó Áron - Érték Elek-endő
[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
Laptop érdekelne 50.000.- határig.
privátban -
maláj
addikt
fogyasztásmérőt aki tudna nélkülözni pár napig
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
- iPhone SE 2020 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3966
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- iPhone X 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3965
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest