- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- CES 2025: prezentálta az NVIDIA az új GeForce-okat
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Drágának tartják a 2 nm-es TSMC node-ot a tajvaniak egyes partnerei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
-Tsaba-
tag
Nokia 6300-hoz kijelzőt keresek (akár szereléssel).
-
Rick4
félisten
válasz pmheros #37893 üzenetére
Mondjuk a Balatonról mit hozol ami előtte odavaló volt? Tele van mindenféle gagyival, Siófokon úgy éreztem magam, mintha a józsefvárosi piacon lennénk... Na jó, nem, mert minden ár 5-tel volt szorozva...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ErőVarázsló
aktív tag
valaki jár a hét elején pécs szeged között?
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
martonx
veterán
Hol lehet Szegeden szivacságyat kapni? Kis martonx-nek keresem.
A rendesebb bútorboltok csak kanapékat, meg mindenféle gyerekágyakat árulnak, bezzeg egy jól kuckózható, szimpla olcsó szivacságyat sehol se kapni
Én kérek elnézést!
-
pmheros
őstag
nem tudom, ezért kérdezem
de ha csak azért hogy vigyen az ember valamit miért kell (esetünkben épp) Balatonosnak lennie ? (Üres kézzel meg csak akkor jössz vissza ha ellopták vagy ott felejtetted a csomagjaidat ) Szerintem csak akkor érdemes Balatonosat vinni, ha valami helyhez, emlékhez tudod kötni, ami otthon járva kelve mindig vissza idéz valamit a nyaralásról ha rátéved a tekinteted.
ha már itt tartunk, azt sem értem miért kapnak mostanság a gyerekek(lányok is) ajándékot húsvétra ?
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
pmheros
őstag
szerintem az is hülyeség volt amikor kiránduláson az osztálytársaim Balatonos ajándékokat vadásztak a szüleiknek emlékbe. Sosem értettem hogy ezek az ajándékok milyen emlékeket ébresztettek azokba a szülőkbe akik ott sem voltak azon a kiránduláson.
Ne vedd magadra, csak azért a te hozzászólásodra válaszoltam mert arról jutott ez eszembe.
Klasszikus balatoni ajándékokat te is tudsz csinálni. Például befőttes üvegben a Balaton hullámainak "morajlása", vagy ugyanebbe tihanyi visszhang lezárva. A "Ryan közlegény megmentése" után szabadon egy doboznyi balatoni homok a partról. Ezek sokkal eredetibb ajándékok, mint a Balaton feliratú vitorlás makett debreceni asztalos mester kezeiből.
nem vagyok tökéletes
-
LÁZ
addikt
válasz Zoli1222 #37872 üzenetére
ha a fent említett vga-kat hetente cserélném, talán-talán igazad is lenne, de mivel az 5850 és a mostani között eltelt jó pár hónap, így ez messze áll a "bohóckodástól"....
SirRasor: a nyulat én átb@sztam a másik szobába, azóta nyugodtak az éjszakáim, ha van rá lehetőség, ez járható út
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Jimmy8
senior tag
Ingyen elvihető Szegedről: Chip Magazin és Magyar PC magazin 1999 nov -2005 jan-ig összes száma ( úgy emlékszem azért néhány db hiányzik) + CD mellékletek.
Holnap du. kidobom őket .... Minimum 20kg
Priviben szólj , ha kell )[ Szerkesztve ]
-
MaciG
addikt
Valaki nem jár mostanában a Balaton fele? Vagy itt Szegeden ilyen "Balalotnos" kis ajándékokat nem lehet kapni? Mert én tegnap jöttem haza és amit vettem ajándékokat, azt el is hagytam valahol és így ez kicsit ciki.
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
adequate_cou
senior tag
Sziasztok
Tegnap éjjel és ma reggel más is tapasztalta, hogy a TVNetwork elérhetetlen volt makkosházán, vagy a routerem szar?
-
ShadowX
őstag
válasz Rommel6600 #37873 üzenetére
Van egy SB Live 24bit-em, ha gondolod.
-
mcclode
tag
válasz pmheros #37870 üzenetére
350fsp táp van benne de a vihar óta csinálja ezt (mult hétvégén volt egy kis vihar itt szatyin).
8500gt volt benne azzal elindul csak ha a win akar bejelentkezni akkor kék halál vagy lefagy.Vettem egy 8600gt és azzal el se indul(vagyis nem kapcsolja be a monitort.)De van egy elfekvő 6600gt és azzal pedig szépen muzsikál szoval nem értem"Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
SirRasor
addikt
Nyúlt hogy lehet feltűnés nélkül elpatkoltatni? Nem véletlen írok hajnali 5-kor és kérdezem ez, erősen van összefüggés!!
Make Love not war!
-
madstunt
addikt
válasz Rommel6600 #37873 üzenetére
van ISA buszod? mer akkor lehet van egy SB16om
Zoli1222 neszójjjábe haveromnak hé!
[ Szerkesztve ]
-
Rommel6600
őstag
Működőképes
gagyihangkártyája van valakinek olcsóért, vagy sörért?
Lehetőleg használt vagy használt árban mert semmi extrát nem kell, hogy tudjon: sztereo hangszórópár lenne rákötve, semmi surround meg pontegyek nem kellenének -
LÁZ
addikt
keresek 5850/70et részletre, már ha megoldható az ilyesmi
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
mcclode
tag
Üdv!!!!!
Halotatok már olyan esetröl h egy AM2 lap 128 mg vga-val megy de nagyobbal nem?
Mert nekem ugy tünik ilyen esetem van és én még ilyennel nem találkoztam."Nem kell hogy arról szóljon minden nóta, mekkora raj vagyok, Nem kell hogy azt hidd: én bármit, bárhol megkapok! 10 éve próbálok, ugyan az a srác lenni, De megváltozott a világ, én is megváltoztam... ENNYI!"
-
PowerBuldog
veterán
válasz Rommel6600 #37859 üzenetére
Mert a mobilomért akar valaki üdülési csekkel fizetni, abból meg új telefont nem tudok venni.
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
ErőVarázsló
aktív tag
Eladó vadi új Linksys WAG320N gigabit adsl2+ gw + router 2:1 300N 7 antennás belül
eladás oka itthonra csak növeli akartam a sávszélt erre kábel netet hoztak nem dslt
bolti ár fele azaz 15k
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
SirRasor
addikt
Sziasztok
Tudjátok véletlen, hogy Tápé közepén melyik szolgáltatónál érdemes internet+TV+telefonos csomagot kötni? A lényeg, hogy mocskosul olcsó legyen, de a net legalább 4 mbites legyen.
Make Love not war!
-
adamik22
csendes tag
256MB-os agp-s videókarit keresek sürgősen jóárasítva
-
Rommel6600
őstag
Megoldódott amúgy a tégla NAS-om visszahozása az élők sorába...
Nem volt egyszerű a történet, de ma hajnalban végre sikerült megcsinálniMivel senkit nem találtam aki elvállalta volna (kivéve egy pesti konzolos céget akik 8k-t mondtak a javításra ) így magam álltam neki, és mindössze egy régi nokia adatkábelbe kellett beruháznom De nem volt egyszerű, mert rá kellett jönnöm, hogy még az útmutatók is fordítva írtak egy vezetékcsatlakozási sorrendet, és emiatt nagyon sokáig nem működött a kommunikáció a nas bootloaderével soros porton keresztül terminállal...
Mindenesetre köszi mindenkinek, aki segíteni próbált!
-
Rommel6600
őstag
válasz PowerBuldog #37857 üzenetére
Mintha a most lett volna a DM-ben ilyesmiről cikk. Nézz utána
Nekem két dolog maradt meg:
-aki akar talál magának üzért aki kb a névérték 70%-áért kp-vel megveszi (gyakorlatilag egy google keresés)
-Vonatjegy visszaváltás, de mintha már ez sem működne, mert ráírják az üdülési csekkes jegyekre, hogy ücs és nem adnak vissza kp-t. De mintha ezt nem biztosra írták volna...Olyan sok mindenre fel lehet használni, gyakorlatilag már egy éttermi vacsorát is ki lehet vele fizetni, nem értem, hogy miért akar mindenki készpénzt helyette
-
Rick4
félisten
Ati vga-t (4670 körülit) még mindig keresek én is. Nekem jó lesz egy picit drágbban is..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
PowerBuldog
veterán
Üdülési csekket lehet valahogy készpénzre váltani?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
LÁZ
addikt
az ájszvájn még mindig gazdára vár
-
pintyesz
senior tag
Keresek!
S775 (min. P35) lapot olcsóé
S775 (min. E4300) C2D procit olcsóé
2X1Gb DDR2 olcsóé
VGA ATI (min. 4670) olcsóéFormat C:...YES or CONTINUE? :))
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz Sada88 #37850 üzenetére
hát az álltalam vázolt esetben csak számla volt arról hogy megsemmisítették...
helyette inkábbb beépítettét a sajátba a konkurenciát pl: elithub + ftpkirályságot
-
Sada88
aktív tag
válasz bolcsodal #37851 üzenetére
azért mondom mert adathordozónál érthető bár amikor afrikába CIA vinyókat találnak azokat is jól megsemmisítették . mondjuk persze néha van ilyen fitogtatás lánctalpassal taposás
de egyéb alkatrészt felesleges lenne lezúzni .
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
Sada88
aktív tag
válasz ErőVarázsló #37849 üzenetére
ja de egy alaplapról cpuról memóriáról ? mert azért szerókba ezekből se 2forint van.
én max a vinyót zúzatnám be.www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz WindyJoe #37843 üzenetére
haladékot lehet kérni indokolt esetben ha leadsz előzetes szakértői vélemény amelyben javaslod az eljárás inditását onnantól pedig kérhetsz időt az ügyészségtől utána meg járhatsz bíróságra
-
madstunt
addikt
válasz ErőVarázsló #37845 üzenetére
az 1 terrások érdekelnének majd
-
Sada88
aktív tag
válasz ErőVarázsló #37834 üzenetére
és tényleg megsemmisítik ?
mert pl autóknál elárverezik úgy tudom.
[ Szerkesztve ]
-
WindyJoe
aktív tag
válasz ErőVarázsló #37839 üzenetére
Amit linkeltél ott az van, hogy több hónapja vergődik a muksó a gép feltörésén, akkor hogy is van ez a 30 nap...? (:
Tehát ha találnak rajta illegálist, akkor per bünti és még a gépedet sem kapod vissza???
Amúgy van valami hír 2 TB winyó ügyben? (ha már ilyen aktuális GB meg TB-okkal dobálózni )
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
bylow
senior tag
Eladó a következő noti:
MSI EX700X
Adatok:
Core 2 Duo T5450 (1,66 GHz, 2 MB L2 cache)
PM965 lapkakészlet
2×1 gigabájt DDR2-667 memória
GeForce Go 8400 grafikus mag
DVD Super Multi meghajtó, SATA-csatolós,
250G 5400 fordulat/perces merevlemez
Gigabites Ethernet, 802.11n Wi-Fi
3 USB 2.0-s, 1 FireWire, 1 HDMI-, 1 S-Video port, bluetooth,
17 hüvelykes kijelző
3,4 kilogrammos tömegA gép kb 2 éves, gari már nincs rá, szegeden tekinthető meg, és próbálható ki.
ÁR: 100 000FtByLow #
-
Gergello
addikt
Sziasztok!
Eladó ez a gép, egyben vagy bontva:
Intel Celeron D 336, 2800 MHz (21 x 133)
ASRock 775i65GV (3 PCI, 1 AGI, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
512 MB PC3200 DDR SDRAM
Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
CD író + floppy
szép ház, codegen 400WMonitort is tudok mellé:
LG Flatron 775FT (17-es CRT) -
ErőVarázsló
aktív tag
válasz pschio #37835 üzenetére
15+15napos bevizsgálás van maximum ennyi időalatt kell feltörni
az open source dolgot hátránya hogy a jogvédők szeritik a saját dekóderüket megcsínáltatni ráviszont ha egy fizewtőst használsaz amelyik garanciáét vállal és feltörik akkor annak van jogalapja, hogy a neked felmerülú kárt behajtsd
a hardver kulcs egyszerűbb...
magad ellen nem vagy köteles vallani! és a családod ellen sem!
BSA és ASVA poló csókákat meg nem kell beebgedni csak ha legalább 2hatósági tanu és 1ügyészségi megbízottal jönnek házkutatási paranccsal
[ Szerkesztve ]
-
bylow
senior tag
Eladó a következő noti:
MSI EX700X
Adatok:
PM965 lapkakészlet
3 USB 2.0-s, 1 FireWire, 1 HDMI-, 1 S-Video port
17 hüvelykes kijelző
3,4 kilogrammos tömeg
A gép kb 2 éves, gari már nincs rá, szegeden tekinthető meg, és próbálható ki.
-
pschio
őstag
válasz ErőVarázsló #37834 üzenetére
truecryptel is tudtok kezdeni valamit? egy harmincvalahany karakteres jelszót mennyi idő alatt fejtetek meg?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz Sada88 #37833 üzenetére
ügymenet
a., lefoglalás
b., szakértésre átadás
b2., hardver lista készítése/ elfogadása
c., a lelkiismeretes szakértő másol ahogy a törvény előírja, persze sokan ezt nem tartják be
d., program leltár
e., adatelemzés
f., bizonyíték zárolás
g., vélemény leírása / ősszéfűzése és listák csatolása
h., visszajuttatás az eljáró szervhez
j., eljárás indítási döntésaz eljárás után 3 év őrzés majd megsemmisítés
[ Szerkesztve ]
-
Sada88
aktív tag
válasz ErőVarázsló #37831 üzenetére
mégse akarok én oda menni azért az 1gigás személyi számítógép nem is tudom mikor lehetett valós talán 96-97es évben?
de amúgy ezekkel a szerverekkel mi lesz? "lefoglalják" aztán hazaviszik darabokban vagy kiárusítás ? vagy bekötik sajátthasználatra ?
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz Rommel6600 #37823 üzenetére
Jó az aláírásod...
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz pintyesz #37830 üzenetére
igen, ő az egyik főnököm ért hozzá mi
meg proart is hiszen itt ők véleményeztek
előtte 29 alkalommal írt különböző dolgokat szerintem minden korábbi munkája ezzel érvénytelen és kíváncsi leszek ki és mikor kér a fals szakértői véleményre alapozva perújrafelvételt...
-
pintyesz
senior tag
válasz ErőVarázsló #37806 üzenetére
Ez mekkora már
"Egy személyi számítógép 1GBos"Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
ALI_G
veterán
Vennék új 1 terás vinyót, ugyanitt eladóvá válik 2x250 hitachi (SATA, SATA2) + kevés badsectoros maxtor 80 gb (ATA)
[ Szerkesztve ]
-
Digital
addikt
Mi az a nagy csoportosulás a Csongrádin lévő Digi iroda elött? Security engedi be az embereket, nemtán mind reklamálni szeretne?
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok
Volt asszonykám netet szeretne a feketesas utcába. A tvnetwork-nél nézte ki az 5Mb-es netet havi 2690HUF-ért. ADSL M. Kinek milyen tapasztalata van a csomaggal illetve a szolgáltatóval? Vagy ennyi pénzért teljesen jó ez? Illetvle milyen modemet adnak hozzá? Értem ezalatt, h csak 1 gépet lehet rácsatlakoztatni?
[ Szerkesztve ]
-
Rommel6600
őstag
Madártelep.
Itt a környéken több mint 10 éve van a tvnetworknek szolgáltatása. Pontosabban most már a digié ez is.Viszont perpill nem vagyunk teljes értékű digi ügyfelek, szóval elképzelhető, hogy csak akkor vesznek fel újakat amint kiépül a saját hálózatuk. Fejetlenség van, senki sem tud semmit, ezt a hálózatbővítést is úgy hallottam már valakitől de semmi konkrétum... Kell még sztem egy fél év, hogy letisztuljon ez az egész átállásos dolog, és utolérjék magunkat. Valószínűleg nagyobb falat lett ez nekik mint ahogy gondolták, mert nem mennek simán a dolgok. Végül is csak egy nagy internetszolgáltatót vettek meg, és két hatalmas cég összeolvadása nem egyszerű, pláne több tízezres ügyfélkörrel. Fél év, és szerintem akkor már fognak tudni érdemben is választ adni akár fejlesztési kérdésekre is, addig meg ahány ügyintézőhöz mész, annyi válasz. Még akár azt is el tudom képzelni, hogy ha ott kapásból átmentél volna egy másik ügyintézőhöz, akkor az szó nélkül szerződést kötött volna veled.
Voltak itt ma a szerelők az email ügyben, és adtak digis felhasználónevet és jelszót, hogy tudjuk használni végre az email küldést is. De, hogy miért nem sikerült ezt 50 ügyintézőnek elintézni, hogy valahogy megkapjuk mondjuk telefonon a szükséges de már új adatokat? Kb annyi lett volna, hogy nesze itt vannak az új nevek és jelszavak írd be és kész!!! Pfff Ezért kiküldtek két embert
-
pschio
őstag
truecryptel is tudtok kezdeni valamit? egy harmincvalahany karakteres jelszót mennyi idő alatt fejtetek meg?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Rick4
félisten
-
bylow
senior tag
Eladó a következő noti:
MSI EX700X
Adatok:
PM965 lapkakészlet
3 USB 2.0-s, 1 FireWire, 1 HDMI-, 1 S-Video port
17 hüvelykes kijelző
3,4 kilogrammos tömegA gép kb 2 éves, gari már nincs rá, szegeden tekinthető meg, és próbálható ki.
-
-
Sada88
aktív tag
hol lehet ide jelentkezni ? egyetem mellett jó kis meló lenne
-
ErőVarázsló
aktív tag
tiszta 2éves bevételük 4,2Milliárd forint volt
szóval elgondolkodtató
4-5 országos hírű szakértő volt bent a buliban, 5-N előzetesben/dutyiban vannak (köztük Csongrád megyei főszakértő M. János is).
-
dy_nmq
aktív tag
mit gondolsz majd pont ő megvesz mindent. 2 okbol sem: 1: nemhiszem hogy azért annyi fizut kap hogy mindent megvehessen( bár ki tudja) másrészt terrabájt számra kapja a jobbnál jobb warez cuccokat a munkájábol adodoan - nagy a csábítás
https://www.artstation.com/artist/dy217
-
Rick4
félisten
Tehát az igazságügyi szakértő is warezolt a kollégával?
-
veterán
válasz ErőVarázsló #37808 üzenetére
vesz valaki egy gépet mondjuk 100.000-ért újonnan akkor tényleg sok az a kb 18000 ft ami az oprendszer? ha igen lehet linuxot használni vagy nem kell gépet venni, esetleg vegyen oemes gépet esetleg oemes laptopot .... majdnem ingyen adják ezekhez a wint ... kb 7-8 ezressel drágábbak mintha nem lenne rajtuk ...
-
mgoogyi
senior tag
IPad eladó jó áron:
[link] -
bolcsodal
addikt
Félve jegyzem meg...esetleg MEGVENNI az oprendszert nem lenne megoldás???
They drew first blood....
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz martonx #37802 üzenetére
már én is a szakértői csapatba tartozom, elég jól támogatják a jogvédők az IT-rendőrséget
aki tudja titkosítsa az egész filerendszert külön progival... lehetőleg egy usb stick alapú ellenőrzéssel (csak akkor olvasható ha ott a stick)
olyan usb/cd alapú windowsunk van ami feltöri az EFS-t, kidobja a jelszava, és a telepített progik lic kódjait ill. azok eredetiségét ellenőrzi szóval nagy szívás... ill. adat visszaállításra is alkalmas...
pár tipp beazonósítás elkerülésére:
-windows/office telepítéskor ne adj meg valós nevet helyette user/tester/msuser-fiók készítéskor beceneveket használjatok
-outlook vagy más levelező program helyett jobb internetes fiók, ha mentett jelszóval lépsz be és a géped nézik ill. rád akarják húzni akkor mond azt, hogy fel is törhették ill. ha engedélynélkül bele néznek akkor sértik alkotmányos jogaidat... (ilyen szempontból a külföldi szerverek jobbak pl: gmail) mert a magyar ügyészség vagy bíróság nehezen vagy nem add ki nemzetközi kutatási engedélyt
a gépen talált dokumentumok nem lehetnek közvetlen bizonyítékok kikerülése: átmentem hozzá mert nem ment a saját gépem... és az övén dolgozoztam
egy jó tanács visszaeséskor (egy elismert vagy bizonyított eset után) a második már nem szabálysértés hanem bűncselekmény... 2-6évig
ilyenkor lehet jobban megéri softwaret venni, mert néhány ember még a linuxba is beleköt... (ezek is szakértői címet viselnek)az igazságügyi szakikról:
[ő volt az egyik legnagyobb és legmenőbb]Egyébként a korábban lefoglalt megsemmisítésre javalt serverek is ott voltak...
Évekig azért nem csaptak le rájuk mert mindig jött egy füles a rendőr haveroktól...
Egyébként volt olyan szakvélemény is ami előbb jött létre mint hogy a szervert lefoglalták volna...
hát nem érdekes?
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz martonx #37802 üzenetére
Konkrétan a nevére volt a win feltéve... Ez már komolyabb probléma, de egyrészt nem az a hazudós fajta, másrészt tényleg az a senkinek se ártó, jótét lélek... Akárkitől én se hinném el a sztorit, de ha kell ,hozok szívesen bírósági meghívóról vagy rendőrségi tanúvallomásról fényképet...
-
martonx
veterán
Ez elég hihetetlenül hangzik. Pláne ha a vinyó megadta magát, a szakértő meg ennek ellenére megjavítja, visszahozza az adatokat, azokat áttanulmányozza az utolsó word dokumentumokig, és valahol megtalálja emberünk elérhetőségeit???
Nekem volt dolgom rendőrségi IT szakértővel, rohadtul nem értett semmihez, nemhogy az elromlott vinyóról bármit is visszahozzon.
Persze lehet, hogy fejlődik a rendőrség ilyen téren. Legközelebb ha a vinyó meghal legalább tudjuk, hogy ne a Kürthöz menjünk több száz K-ért adatot visszahozni, elég a rendőrségre beballagni...
Én kérek elnézést!
-
Rick4
félisten
Egy érdekes történet:
Egy ismerősöm ma meséli, hogy mi történt vele: volt egy régi gépe, ami nem akart menni, a vinyó megadta magát.. kidobta a kukába az egész, és vett egy másikat, nem akart vele szarakodni. Nos, ez a gép egy kukázós kezébe került, akit meg lekapcsoltak a rendőrök, mert lopott valahonnan. Előkerült több lopott cuccal együtt a gép is, mivel elvileg lopott is lehetett volna ezért szakértők kezébe adták, hogy derítsenek ki pár dolgot, honnan lopta. Szétkapták a vinyót, kiderült, hogy illegál rendszer volt rajta, viszont a saját nevével, adataival, úgyhogy 100K a bünti, 56K a szakértő munkadíja, meg vagy 50K a perköltség. Most tárgyalásokra jár....49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest