- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
Tottu
senior tag
Valaki tud ajánlani egy jó éttermet ahonnan menüt lehet rendelni házhoz szállítással?
A Menüház étterem (már csak a google tárolt változata érhető el) a leírás alapján jónak tűnt, mert cégeknek kedvezmény is járt. Valaki tud a létezéséről?
Akinek van már tapasztalata, akkor azt szívesen fogadom priviben vagy itt a fórumban.
[ Szerkesztve ]
"A legnagyobb hiba, amit az életben elkövethetsz, az a folyamatos rettegés attól, hogy hibázni fogsz.“ - Elbert Hubbard
-
rptr
tag
A vicc az, hogy talaltam egy "nyilt" wifi-t (qrva gyenge a jel, es lognak mar rajta vagy 8an), de ez is TNW-os es megy a net rajta. Ergo vagy ADSL, vagy ha LAN, akkor csak a mi lepcsohazunkkal szorakoznak erre. Tuti itt van max 1 lepcsohaz tavban. Nalam meg mindig nem megy a net, de ezen majd minden elerheto (kiveve ami valsz szinten Digi/TWN-os ). 2 utcaval arrebb szinten megy minden, csak tegnap volt 1-2 oras kieses.
Az automataban meg azt hazudjak, hogy technikai problema. A f.szt, allitjak at a halot. Nincs ezzel gond, de akkor francokert nem mondjak, hogy 3 napig sz.r lesz, addigra vegzunk vele, nem ez a "dolgozunk rajta" kamu f.szsag.
2 hetig szabin voltam, net kozelebe alig jartam, francnak nem akkor volt ez. Nem erdekelne, ha nem munkahoz kellene.
-
Rick4
félisten
Vennék valami tűrhető vga-t (nekem ez az ATI HD szériában merül ki, játszani nem játszom, csak évente 2 percet) ami 1-20000Ft között van árban, ill valami jobb 2.1-es hangfalszettet. Ajánlatok priviben jöhetnek. KP-vel fizetek, és felfelé alkuszom.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
fero02
nagyúr
Láttad mikor installálta a rendszert?
Az első bekapcsolás után (modem feláll, utána stb bekapcs) volt egy kék képernyő, ahova egy jó hosszú számkódot írt be a szer.lap-ról a figura. Az a rész megvolt?
Ha igen, akkor utána többször kapcsolta ki-be magát a készülék. T-Home-os üdvözlő logo-t láttad már?
-
ALI_G
veterán
Használt mosogatógépet keresek, jó állapotút, kis méretűt (nem tudom hány terítékes a legkisebb).
Hol lehet ilyen "lerértékelt" elektronikai cikkeket venni? Outlet vagymi?
Esetleg hol nézelődjek?
LCD tv is érdekelne, lehetőleg olcsó és jó minőségű fogalmam sincs melyik mit tud, vagy milyet érdemes most venni. -
rptr
tag
válasz totya694 #37590 üzenetére
TNWork kuldott anno 2001 kornyeken mail-t a karbantartasrol. Csak nem arrol, hogy lesz, hanem arrol, hogy lerohadt a halo, karbantartunk, amit el is tudtam olvasni rogton mikor vegeztek.
10 eve vagyok ugyfel, de 3-5 oranal hosszabb kieses nem nagyon volt, foleg miota az optikai gerinc itt fut.
-
őstag
Én csak azt nem értem,hogy az összes szolgáltatónak megvan az ügyfeleik @ címe akkor miért nem képesek küldeni egy mailt,hogy karbantartás lesz vagy ilyesmi
Üdv:Attila
-
rptr
tag
95%-os eves rendelkezesreallas van az ASZF-ben es veletlen se 80% feletti loss, ugyhogy talan nem artana minel hamarabb megoldani.
Az a papir egyebkent nalunk is kint van, csak engedelyt felejtettek el kerni a tarsashaztol a munkakhoz, ugyhogy max sajat eszkozhoz nyulhatnak, furas/faragas kizart.
Foleg hogy akkora mocskot hagyott a TVN es a Digi is tavaly maga utan, hogy nem is kapnanak ilyesmire engedelyt. (nem is indokolt)"Az átlagos csomagvesztési arány: = vagy > 5% (egyenlő vagy nagyobb, mint öt százalék).
A maximális csomagkésleltetés: = vagy > 500 ms (egyenlő vagy nagyobb, mint 0,5 másodperc, a Felhasználó végberendezése és Szolgáltató végberendezése között)."Azaz 500ms azert eleg vicces.
-
veterán
nálunk a lépcsőházban kiírták, hogy augusztus 22-éig karbantartás átépítés van a volt a tvnetworkos rendszeren TVnetworkos szerelőtől kérdeztük mi az oka, a válasz az volt, hogy a diginek nem tetszik a mostani hálózat ... ezért szopjunk persze a díjat mindenki fizesse be ....
-
rptr
tag
Nem tudja veletlen valaki, hogy mi a franc van a TvNetWork-os nettel Szegeden?
1 napja 80% feletti loss, a helpdesk-es telefonon meg csak annyit nyog be az automata, hogy dolgoznak rajta (csak kicsit sokallom az idot).
-
maláj
addikt
-
ALI_G
veterán
válasz fero02 #37579 üzenetére
semmi extra, az IPTV settop-box-a mindig azt írja ki (mióta elment a szerelő), hogy XYZ hiba a kliensben. Ha megnyomom az OK gombot akkor a szerelő szerint elkezdi letölteni a szoftvert (látszott hogy bemagolt szöveg). meg hogy ne szakítsam meg, mert akkor újraindul. Na azóta 5x írta ki ugyanezt és nyomtam az OK gombra, már újra is indítottam minden dobozt de továbbra is egyhelyben toporgok.
digis netet akartam, de azok a b*zik azt mondták, hogy 4-5 év és elér odáig is ahol én lakom.
De, mezőberényi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
Eladó egy 100x50-es nyúlketrec.Teljesen új, de nem fér el a lakásban a blokkot meg kidobtam, ezért már nem veszik vissza a boltban.
iá. 12 000 huf
Képet majd csinálok, mindenesetre fekete az alja, a rács meg szürke, felül nagy része nyitható, meg elől van kijárata a nyúlnak.
Érdeklődni meg alkudni priviben.
Make Love not war!
-
CSorBA
őstag
válasz LordVader80 #37559 üzenetére
Ohh. Én is nézegettem nagyon, de túl nőiesnek/metroszexuálisnak vélem Már bocs. Nah, komolyan, túl kicsi a kijelzője, mármint a felbontása, ezért vetettem el, pedig T-nél készülékváltással elég jó árban van, pláne kamatmentes részlettel. Viszont az Acer S100 liquid nagyon tetszik, én lehet arra váltok. Amúgy meg használd egészséggel!
-
userZ
aktív tag
Nokia 5800 xpressmusic érdekel valakit?
Megkímélt állapot, 8gb karival, kijelző védő fóliákkal, ceruzával, autós töltővel...stbStop the Earth, I want to get off!
-
ben800
aktív tag
Valaki nem tudja hogy mikor lesz több adás itt??
Kb nincs 1 normális csatorna se.... -
veterán
valakinek van digis ismerőse, mert már 3. hete kötik a netet s jó lenne ha már elérnének hozzánk
-
-Tsaba-
tag
[ Szerkesztve ]
-
veterán
valakinek van tippje, hogy honnan lehet kölcsönkérni vagy bérelni tetőboxot csomagtartóval szegeden?
-
proper
őstag
Keresek Micro Sd kártyát 4-8gb
ha lehet sd átalakitóval és usb kártyaolvasoval -
ALI_G
veterán
Ezekkel az IPTV-s box-okkal (tré-s) lehet valamit operálni? écsbíjó stb?
-
CSorBA
őstag
válasz LordVader80 #37553 üzenetére
Te használod (mármint most már a pro-t) vagy asszonyé?
-
LordVader80
őstag
Valaki x10minit?
May The Force Be With You!
-
-
(Bundás)
addikt
Játékosabb AGP-s videokártyát keresek (9550, 9600, 6600 stb.) > privi
-
pschio
őstag
valakinek privát virtuális szerver? osztott 100mbit, saját ip, 1cpu 512mb ram 50gb hely?
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
DerDer
tag
Kínaiul (mandarin) szeretnék tanulni. Valami tippetek van
Kínai gyorskajáldába kérdezősködtem, ottani szakácsok sajna alig bírnak magyarul.. Ezek után menjek piacra, vagy mi?
Netes be is benne lennék (interaktív, nem program). Itt viszont sajna főként amerikai tutor közvetítők vannak, akik az amcsi minimálbérhez igazítják áraikat, nem pedig a magyarhoz
Lehet marad egy időre a rosetta stone.
-
ShadowX
őstag
válasz Ted_Beneky #37533 üzenetére
A TIK és az egyetemi épületek környékén általában 7-8 ft/oldalért nyomtatnak.
A Cyberarena-ban irgalmatlanul drága minden...Itt van pl. az Orlik fénymásolószalon, a Nemestakács utcában. (8 ft/oldal) A szakdolgozatomat is ott köttettem meg rendszeresen nyomtattam is ott.
[ Szerkesztve ]
-
DerDer
tag
válasz Ted_Beneky #37533 üzenetére
Cyber arénában 25Ft/oldal olcsóbbat nemtudok
-
őstag
-
ErőVarázsló
aktív tag
Sziasztok!
Keresztszülők lettünk
6 hét múlva néhány jóképű kisdegu vár szerető gazdára.
Más rágcsálóval jól megvan, viszont kígyókkal nem barátkozik, így oda nem is adnánk őket.Várom a jelentkezőket.
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
fero02
nagyúr
válasz pintyesz #37502 üzenetére
Hi!
Ha ED3-as rendszeren szeretnéd használni (hagyományos koax-os ktv), akkor sztem felejtsd el. Ha minden igaz és az idő is a T-vel van, akkor ez év augusztásan befejeződik majd a STB+kártya használata a hálózaton. Ehelyett van most az áttérés IPTV-re (modem és STB csere), ide kártya már nem fog kelleni, csak regisztrált készülékek tudnak csatlakozni a hálózatra és csak az a csomag lesz elérhető, amire előfizetsz. Persze az analóg emellett megmarad, de ott ugye vannak korlátozások.
Üdv!
-
LÁZ
addikt
válasz Gál István #37530 üzenetére
csorog a nyál....
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
SirRasor
addikt
hehe:
Make Love not war!
-
finest
addikt
Van valakinek eladó 19-20" LCD monitora olcsón?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
rptr
tag
Eladok:
1GHz Tualatin Celeron hutovel 1e
256MB PC133 1e
Gef2 MX400 32MB 0.5e
Ez a 3 egyben 2e4portos KVM PS2 + audio switch (bill-rol vezerelheto) 8e
Model: CS-64A
-0km-es, sose hasznaltIpari mennyisegu CPU huto S462, AM2, S939, LGA775, ... (van gyari, van 0km-es, jopar rezmagos, kovulet, kicsit serult es uj is), akit erdekel vmelyik irjon.
VGA:
HIS 9250 128MB 2e
Sapphire 9250 128MB 2e -
Ted_Beneky
senior tag
Szegeden hol ( és mennyiért ) nyomtatnak legolcsóbban A4-es szöveget ?
Csillagkaput a Csillag térre!
-
Szemi82
tag
válasz Ted_Beneky #37531 üzenetére
Igen én voltam de ez nekem árban sok.
Én max 110K-ig gondolkodtam. -
Gál István
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
vikcsi
senior tag
Sziasztok!
Aprilia SR, picit még olcsósítható e hónapban
Innét pedig mennyiségi kedvezmény...ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Old fox
tag
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
ben800
aktív tag
Valakinek nincs ilyen hűtése eladó??
5770 gyári hűtés.
Vagy new edition is jöhet. -
Gergello
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Kombat
őstag
válasz pintyesz #37508 üzenetére
Szerintem Te a CI-re gondolsz (Common Interface), az nem PCMCIA!
Rick4:
Annyiból jó lenne, ha működne a Conax modullal a kártya, hogy nem fogyasztana külön a STB.
Ráadásul én mindig áramtalanítom a cuccokat itthon, ha kivannak kapcsolva és a bekapcsolás után a STB bizony tetű lassan tölt be. -
Szemi82
tag
válasz kalmarattila #37518 üzenetére
Hűűűűű.
Valamiért egyből elkezdtem fun factory és pharao slágereket dúdolni ahogy megláttam a fotót!
Nekem tetszik!!! -
Rick4
félisten
válasz kalmarattila #37518 üzenetére
Pár napja Abaligeten voltunk, előttünk jött ki Dévényi Tibi bácsi a barlangból. Ha hamarabb szólsz, neki beajánlottam volna. Szerintem az országban ő most az egyetlen, akire ilyesmit rá lehet sózni..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
kalmarattila
csendes tag
Diszkógömb eladó, 30 cm átmérő:
Irányár: 4000 Ft, de csere is szóbajöhet valami hardverre.
Személyes átvétel Szegeden. Nem postázom.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz hodigy #37513 üzenetére
Én most viszem vissza tunert, Balatonföldváron semmi se jön (Nagykanizsai adó 90 km-re van) tegnap este 5 órát kínlódtam vele, de otthon tuti menne, a dvbdream 1.4i programot töltsd le, abban van ci/cam modul rész, ott be lehet állítani az ilyesmit. TSreader nevű programmal indíts, az mutat jelszintet, mindent...
-
hodigy
tag
Keresek kipróbálás idejére USB DVB-T tuner-t. Ha kell házhoz megyek, laptoppal szeretném kipróbálni (bár jó lenne otthon is megnézni, milyen a jelszint). (sör/csoki fizetségként)
Valaki tud arról, hogy windows-os gépen beüzemelhető-e az MindigTv extra (előfizetős) szolgáltatás? Smartcard olvasóm van, a kérdés, hogy szoftveres támogatás van-e ilyenre.
Írj emailt, a privátot sokszor nem látom...
-
madstunt
addikt
Van valakinél ingyen elvihető kiskutya?
-
boba6
senior tag
keresek:
- Intel 775 procit:
E1xxx, E2xxx, E3xxx, E4xxx ...
10k alatt- olcsó integrált AM2+/DDR2 lapot
- 2,5" SATA HDD - hibátlant
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
pintyesz
senior tag
Tvnetworknél (DIGI Kft) eddig ha valaki nem kért boxot,mert volt digitális tunerje a TV-ben,akkor adtak neki egy PCMCIA-s kártyabefogadó modult+a kártyát és tökéletes volt minden.
Persze modul és kártya nélkül is jö(tt)n digitálisba a csatornák 80%-aKözben találtam egy fórumot,ahol elég alaposan kitárgyalják a T-home-os digitális dolgokat.Többen írják,hogy teljesen jól műxik a Conax-os befogadóval a dolog
[ Szerkesztve ]
Format C:...YES or CONTINUE? :))
-
Rick4
félisten
válasz pintyesz #37508 üzenetére
Akkor le vagyok maradva..
De a T-nél a digitális csatornákhoz jár a box, ha van boxod akkor megy is rajta, ha visszaviszed a boxot, mert nem kéred, akkor nincs előfizud, mert csak egyszerre tudják kezelni. Tehát ha digitális kábeltévét akarsz, mindenképp fizetned kell a boxért... Ja, ha nincsen előfizud, akkor meg úgyis leszűrik, tehát úgy se megy...
-
pintyesz
senior tag
válasz Kombat #37505 üzenetére
PCMCIA slot van mindegyik digitális tuneres TV-n tudtommal.
Igen pont ilyen kellene...Rick4:ebben a TV-ben van DVB-T és C is,direkt ilyet vettünk (nem az enyém,anyukáméké)
A DVB-T/C már minden második TV-ben benne van.
A box és kártya párosításstól én is tartokEgy Conax-os befogadómodullal még azért futnék egy kört,ha lenne valakinek kölcsönbe egy
-
Rick4
félisten
válasz pintyesz #37502 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a box és a kártya párosítva van. Ergo hiába dugsz a tévébe kártyaolvasót, nem fog menni. Szerintem DVB-T tunered van abban a tévében, nem? Ráadásul ha a DVB-T vevős tévéd befogja A DVB-C műsort, az maga lesz a csoda..
-
PowerBuldog
veterán
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
pintyesz
senior tag
Emberek!
Van valakinek tapasztalata T-home-os digitális dolgokkal?
Arra lennék kíváncsi,hogy a set top box-hoz kapott kártyával,tudnám e fogni a DVB-C-s tuneres TV-vel a T-home-os digitális adásokat....[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kutya topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- E-roller topik
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- Négy telefon a Galaxy Unpacked előzetesén
- Horgász topik
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest