- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
CSorBA
őstag
SOS
Tudna valaki kölcsön adni egy winyót? Minimum 160as kellene, de a legjobb egy 250es lenne. Mind1 milyen, csak teljesen hibátlan legyen.
Sajnos összeomlott a gépem (már mindent próbáltam, reinstall lesz), és adatmentés céljából kellene. kb 2-3 napra. Érte megyek, vissza is viszem. Köszönömért, csokiért, sörért ilyesmiért cserébe.
-
viny
tag
Sziasztok!
Vennék nyers dvd-t, valami normálisabb fajtát (Verba, TDK, Maxell, ...), és persze nem horror áron. Csak 25-50 darab kellene...
Valakinek van eladó?Never underestimate the power of a sick mind!
-
Sub-S
senior tag
Nem tud valaki 3 DVD tárolására alkalmas DVD-tokkal szolgálni véletlenül?
-
boba6
senior tag
-
veterán
Nem sok eselyt latok ra, de azert felteszem a kerdest
Nincs valakinek egy elado NAD 315 BEE erositoje, avagy Celestion F30 , JBL E60 tipusu hangfala ? -
kefete
tag
Ha a PGI-5BK, CLI8-valami sorozatú patronokról van, szó, ott annyi van, h átrakod a chipet, utána a nyomtató szoftverében első nyomtatáskor le kell okézni, h nem kérsz tintaszint kijelzést. Ez minden patrontípussal végig kell játszani egyszer. Utána rendesen működik a nyomtató. Én a saját IP300-am alapján írtam le a tapasztalataimat.
-= Répahegesztő kisiparos =-
-
WindyJoe
aktív tag
Gondolom azé van rajta a chip, hogy számolja mennyi tintát használsz belőle, ergo, ha csak simán átteszed másik patronra nem fog működni, mert asszi üres...
Tehát valahogy le kell nulláznod.
Mellesleg elég gusztustalan ez a dolog, mert sztem az optikai módszer is kellőképp hatékony volt, ezt már csak azért találták ki, hogy minél többen a minimum 5× annyiba kerülő "eredeti" tintát vegyék meg...
Te jó ég, most nézem h canon, már az is chipel?Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
ALI_G
veterán
canon mp 520-ba vettem utángyártott tintát, amire át kell helyezni a chip-et.
Áthelyeztem, beraktam, de nem írja semmi, hogy ilyenkor mit kell csinálni, hogy a nyomtató úgy vegye, mintha tényleg eredetire cseréltem volna? -
biomassza
tag
válasz ErőVarázsló #23879 üzenetére
Ha tényleg akkor kikiáltalak istennek Nem kis nyűgtől szabadítasz meg
-
Rhino666
addikt
T-Mobile függő, 4 hónapos, karcmentes Samsung Omnia 8GB minden tartozékával érdekel valakit?
2025 - a szólásszabadság halála
-
veterán
meg mindig elado a logitech Z 5500 as hangfalszettem
-
boba6
senior tag
válasz dy_nmq #23864 üzenetére
pontosan, én is utálom ha lespórolják, nem is vennék magamnak a nélkül, de sajnos többeknek fontos az ár mint a DVI
lesz majd olyan is belőle de ahogy elnézem lesz vagy 9k különbség... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
sss
őstag
eladó:
- socket A cpu hűtő
- socket 939 cpu hűtő
- mobile rack
- pci-os vga
- 9600xt
- zalman hp80d (ezt még kitalálom, h el akarom-e adni)szerk.: esetleg csere is érdekel
[ Szerkesztve ]
-
ErőVarázsló
aktív tag
accelero s1-et keresek
eladó
3650
8800gts 320
8800gt oc
6800gt
külső gép nélküli tv tuner
700w s táápMagán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
SpyK333
tag
Ha valakinek van kedve akkor segíthetne beállítani a ramjaim időzítéseit, hogy tudjam húzni a procit Tudjátok még mindig a régi nóta, most jutottam el odáig hogy van rá időm.
Itt van a Biospm, ha valakinek van valami tippje szívesen fogadom
Sajna nem vagyok penge angolból, sem merész Ezért kérem a segítségeteket.
Vagy ah valakinek volt már DFI NF-4 Ultra-D SLI-s lapja és be tudta lőni rajta a ramok időzítését és véletlen van kedve segíteni akkor vegyen fel emeséreItt van 2 kép a biosomról
[ Szerkesztve ]
-
biomassza
tag
Keresem Cindy Crawford: Fitness csak neked c. remekművét - DVD-n! Megtalálónak (szinte) magas jutalom. Ja, nem nekem lesz, én fitt vagyok
-
partymaci
aktív tag
Radeon 4850-et keresek 8800GTS 320mb beszámítással
eladó használt
Codegen Sowah 400W táp - 2500 huf
Nagy server torony pc ház - 2500 huf
Mpio ML100 Mp3 lejátszó 2Gb - 7000 huf[ Szerkesztve ]
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
boba6
senior tag
BenQ G2220HDA monitor rendelhető 37200-ért (Tesco-ban 41900 lesz )
Wide(16:9) 21,5" Glossy Black, FULL HD, DCR 40.000:1, 5ms, D-Sub... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
-
PowerBuldog
veterán
válasz PowerBuldog #23842 üzenetére
Már találtam.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
boba6
senior tag
van-e vkinek 754-es procija kölcsönbe egy tesztre?
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
PowerBuldog
veterán
Továbbra is keresek 80gb-os (vagy a fölött) EIDE csatlakozós 2.5"-os winyót!
-
veterán
válasz MarkyYy 27 #23839 üzenetére
engem kitiltottak ebből a játékból, mert túl sok pénzt szedtem össze alvilági forrásokból ...
Keress rá Rol_85-re
[ Szerkesztve ]
-
MarkyYy 27
tag
csá..nézzétek meg...és regisztráljatok!!please :
http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=MarkyYy27
[ Szerkesztve ]
Project Torque nick : MarkyYy /sajna még csak level 28...de lesz az még jobb is!!!/"A segg nem vész el, csak átalakul..."
-
CSorBA
őstag
lol, bekapcsoltam előbb a gépet, és elkezdett "jelet sugározni" itt vannak az UFO-k...
folyamatosan ezt hallottam rendszeres időközönként, fel is vettem Neróval:
http://users.atw.hu/meggy/wtf.mp3Félelmetes volt
kicsit Doomos feeling
[ Szerkesztve ]
-
Sub-S
senior tag
Egy Corsair VX450-es táp érdekelne valakit?
-
boba6
senior tag
keresek 5-7k között értelmes PCIe VGA-t, illetve vmi CD játszós "minihifi"-t
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
Old fox
tag
AB-ZM6 (S370)-es alaplap eladó.
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
veterán
Elado Logitech Z -5500 as hangfalszett, megkimelt allapoban,garival. reszletek priviben
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
up
2025 - a szólásszabadság halála
-
CSorBA
őstag
Nincs valakinek eladó ps2je véletlen? Esetleg gigaolcsón ps1. Várom az ajánlatokat
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #23806 üzenetére
Nem fogod elhinni, hol olvastam...a digis topicban.. autentikus ám...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz PowerBuldog #23804 üzenetére
Egy ismerős csinál ilyesmiket, lehet érdemes lenne beszélni vele, majd valamelyik nap rákérdezek, hány cellás a cucc?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
John_Doe
senior tag
Érdekelne talán egy SocketA-s alaplap ha van eladó valakinek proci nem kell maximum egy kis mem jöhet hozzá.
(előny ha a lap biosa ismeri már a sempronokat)Shal'kek nem'ron!
-
Rick4
félisten
válasz PowerBuldog #23802 üzenetére
Én pesten csináltattam cellacserét meg chipresetet, fél évet bírt, és 8K-t fizettem érte. Nem érte meg. Milyen notihoz kell?
-
PowerBuldog
veterán
Notebook akkumulátor felújítását vállalják valahol Szegeden? Ha igen, akkor milyen hatásfokkal?Jelenleg 3 percet is alig bír ki. Ha fél év után ugyan úgy kipurcan az akksi mint most, akkor inkább hagyom.
-
pmheros
őstag
válasz biomassza #23799 üzenetére
bezony -bezony létezik a dolog.
Én is voltam már úgy az értetlen Vodafonos ügyfelesnél hogy (70) -es számot vittem be a T-Mobile -tól. Nagyon nem értette.
A lényeg az volt hogy a Vodán belül át akartam vinni a számomat egy másik kedvezőbb csomagba, amire azt mondták nem lehet (csak ha másik szolgáltatótól hoznék számot). Rendben mondtam, ha ez kell nektek, (be)megkaphatjátok. Otthagytam a vodát, számhordozással átmentem a T -hez. Majd mikor már T -s voltam , vissza a Vodához. Nagy bajban voltak, nagyon nem értették. Én viszont átvittem az akaratomat, az "ezer" éve ismert számomat megtartottam, és végre normális tarifákkal tudtam telefonálni. Persze a maszlagot nyomják hogy minden értünk ügyfelekért van, de ilyenkor látszik hogy lóf*szt.nem vagyok tökéletes
Aktív témák
- 10 TB-os HDD (WD DC HC510 HGST Ultrastar HUH721010ALE600)
- Reloop RMX-40-USB 4 csatornás DJ keverő
- Dell Vostro 470 - i5-3450, 8GB RAM, HD5450 1GB VGA, 250GB HDD -
- 2db Lenovo Lt1952p 19" Monitor (10.000 Ft/db) - elsősorban EGYBEN eladó! Pixelhibamentes!
- Kenwood KD-492F full automata lemezjátszó eladó. Audiotechnika hangszedő. Hibátlan működés!