- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
nehemiah
tag
válasz bolcsodal #23695 üzenetére
Még valami! Ebben a gépben csak jpeg tömörítéses mentés van (és mint ilyen, képpontok elvesztésével jár), ilyen összeg körül találsz tükörreflexest is (cserélhető optika-makro optika), bár a makro optikát külön kell megvenni hozzá!
Nem okoskodok, csak segíteni próbálok.Thunder
-
Frenky89
addikt
válasz PowerBuldog #23691 üzenetére
M.E. kísért?
Btw, Te szoktál TMN-ázni?
-
nehemiah
tag
válasz bolcsodal #23695 üzenetére
Nem tudom hallgatsz-e egy amatőr fotósra, de a Canon azért sokmindenben jobb (CCD, OPTIKA, beáálítások, stb). Nemhiába a legrégebbi gyártó (jelenleg digitalban a vezető is)!! A Nikon is jó, de digitálisban elmarad egy kicsit (bár én Nikon párti vagyok).
A Fuji ccd-je egy kissé lassú, és más felépítésű, egyébiránt (mivel neked makrózni kell) megfelel. De, hangsúlyozom, a Canon optikai üvegjei magasan jobbak!!Thunder
-
Rick4
félisten
válasz proper #23694 üzenetére
Hehe, én sem vagyok nagy fényképész, mindig auto-n megy, okosat mondani nem tudok, nem speckó dolgokra kellett, csak a kis vackok mellett ez igazán jó áron van, cserébe teljesen korrekt optikát dobtak rá. Talán még a felvett video minősége is elmegy egynek. Az 1000fd már képstabiliztoros, és méretileg kisebb is, meg 12x zoom-os, ezért lesz cserés, de semmi extra, nagyjából az is ugyanaz. 8 gigás SDHC karival elég sokat lehet kattingatni... nekem egy bajom van vele, az objektívet védő kupak semmire sem jó, csak bepattintod, de pl a táskájába téve én minig leverem a helyéről...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz bolcsodal #23682 üzenetére
Hát de most komolyan...épp az előbb 123 kilóval mérlegeltem :-) Deha meg az a fontos hogy szegedi is mondjon rá valamit, hát tessék: nekem egy fuji s 5800-as van, azzal 1 centiről lehet makrózni, most fogom egy s1000fd-re lecserélni, mert az kisebb, meg 12x-es zoom-ja van. Ezek 40K környékén vannak, 2 év gari, és annyi pénzért mondhatni a legjobb amit lehet választani..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
veterán
Elado egy Logitech Z5500 as hangfalszett , nyaron vasarolt. kifogastalan allapotban.(Doboza azt hiszem megvan a padlason ,majd megnezem ha otthon leszek.) Ajandek optikai kabellel.
55ezer magyar forint ha eljossz erte hozzam Vasarhelyre . Avagy 58e es es elviszem hazhoz
/Eladas oka : komolyabb sztereo rendszerre valtas/Majd elfelejtettem : itt a topicja, ha valaki nem ismerne ezt a szettet :
[link][ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
Aki tud Assembly-ben programozni az legyen szíves dobjon nekem egy PÜ-t! 8051 és 8086-os programozásról lenne szó.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
larpi
tag
válasz bolcsodal #23683 üzenetére
Bocs csak most olvastam visszább, hogy érdekel a Canon PowerShot SX10. Szegeden az ExtremDigitalban 97e körül, a linken olvashatsz néhány véleményt is.
Szerintem ha csak a leírt dologra akarod használni, kár annyi pénzt adni érte. Már 40-50e körül is kapsz nagyon jó makró képességgel rendelkező gépeket (Fuji S1000, Fuji S8000) és még sok más, csak én ezeket ismerem. Ha laborban dolgozol vele, a tv-s megoldás könnyedén alkalmazható, s így nincs szükség a forgatható kijelzőre.
"Műtermi" makrózásnál én is használok egy 7"-os LCD tv-t, sokkal jobban lehet az élességet látni mint a saját kijelzőn. -
CSorBA
őstag
válasz LordVader80 #23666 üzenetére
Jah tényleg Vader...
Amúgy nemrég visszaírtak a pinges levélre, de már akkor rég megoldódott. Szóval meg vagyok elégedve amúgy a nettel, gyors, jó a ping, semmi gondom. (legközelebb, meg megnézem majd ezt a data gombocskát, ha leállna...) -
CSorBA
őstag
válasz Badman 4ever #23673 üzenetére
Szerintem is vidd Rick4et Akkor biztos lesz a siker..
-
larpi
tag
válasz bolcsodal #23683 üzenetére
Tudom ajánlani a Nikon Coolpix S10 kompakt gépet, 6Mpixel, 10x zoom, már 8-10 cm-ről lehetett vele fényképezni. A kijelzőjét el lehet fordítani. A bibi csak az, hogy 2005-2006 táján gyártották így ma már csak vsz.-leg használtan lehet kapni. Nekem is volt, kb 1éve cseréltem le.A mai gyártású gépek közül nem ismerek olyan gépet amit keresel.
Egyébként van egy egyszerűbb megoldás is. Nekem most van egy Fuji S5600fd kompaktom.
Van hozzá egy videókábel amit a tv-re lehet csatlakoztatni és meg lehet nézni a gépen lévő fotókat, videókat. Viszont ha a gépet fényképező állásba állítom akkor a tv azt a képet mutatja amit az optika éppen lát, és közben lehet exponálni is.. Gondolom több gépnél is így működik.Most képzeld el melyik a jobb egy 2"-os kereső, vagy egy 20"-os.[ Szerkesztve ]
-
bolcsodal
addikt
válasz partymaci #23681 üzenetére
Valójában Makrófotózáshoz kellene. Baktériumtelepeket kellene fotózi és automatizált módszerekkel számolni őket.
Ezért nem számít túlságosan, hogy portréfotózáshoz, vagy tájképfotózáshoz mennyire jó.
De lehet valami jobb kompakt is jó lenne erre a célra, csak nem találtam kihajthatós kijelzőjűt eddig.
They drew first blood....
-
partymaci
aktív tag
válasz bolcsodal #23679 üzenetére
Atto fugg hogy mit akarsz fotózni es milyen szempontbol kellene hogy jó legyen, canon bridge gepek kozul a legjobb egyertelmuen, bar nekem sosem volt ebbol a kategoriabol gepem, de ha a canon tukorreflexes gepeit vesszuk, sztem batran kijelenthetenm hogy ez jó gép, persze fellehet sorolni szempontokoat a konkurencia ellen es melett. Szamomra talan egyetlen nagy hatranyt a raw hianya jelentene. (ami mondjuk fuji bridge gepekben benne van)
tisza lajoson van egy fotomarket bolt, ha raktaron nincs is tuti betudjak szerezni max 2 nap alatt link
[ Szerkesztve ]
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
biomassza
tag
válasz Badman 4ever #23668 üzenetére
Engem vevőként akartak abszolút hülyének nézni azon egy alkalommal, hogy benéztem hozzájuk. Az eladási árat valószínűleg az érték faktoriálisából számolják
-
Rick4
félisten
válasz Badman 4ever #23673 üzenetére
Legyek én a harmadik?
-
Badman 4ever
őstag
2-ő ilyet még ismerek is .
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Rick4
félisten
válasz bolcsodal #23669 üzenetére
legegyszerűbb a varázslatos, különleges és utánozhatatlan google szolgáltatásait igénybe venni, még betűre is kevesebb, mint a feltett kérdés: [link] bár gondolom csak nekem egyszerű minden oda beütni..
-
Rick4
félisten
válasz Badman 4ever #23668 üzenetére
bemész 3 db 120 kilós emberrel, és szépen megbeszélitek, egyszerű ez, mint a faék..
-
pschio
őstag
keresek egyszerű és olcsó sztereó hangkártyát. xp driver legyen hozzá.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
bolcsodal
addikt
Ilyen kellene Szegeden. Szerintetek hol nézzek körül?
They drew first blood....
-
Badman 4ever
őstag
Sziasztok
Szent Mihály utcai bontót ki ismeri? Egyik haveromat át akarják verni. Történt ugyanis, hogy ismerősömet karácsonyra meglepte a jézuska egy kétmagos csodagéppel és így két régebbi gépét beadta oda bizományiba. Csakhogy mostmár azt mondják neki rosszak a gépek, pedig előtte tökéletesen működtek! Valószínűleg azt hiszik róla, hogy nem ért a gépekhez és anélkül adnák el a masinákat, hogy ismerősöm bármit is kapna. Járt-e már így bárki is és, hogy oldotta meg a problémát? Amúgy nekem sincsenek jó tapasztalataim a helyről....Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
Rick4
félisten
válasz biomassza #23651 üzenetére
Ja, persze hozzáteszem, hogy nem szokásom olyan helyen megállni ahol tilos, nem megyek át a piroson, megállok minden gyalogosnak, hogy át tudjon menni a zebrán, indexelek mikor kell. Ehhez képest 2 napja d.e. 10 körül a színház előtt áll egy muksó a zebránál, és nézi, ahogy közeledek. Természetesen megállok, ő meg csak néz, majd integet, hogy nem is akar átmenni, csak imitálta az egészet, és elmegy a másik irányba tovább a járdán. A barom csak ott ácsorgott... Na az ilyet azért megütögetném kicsit...
-
CSorBA
őstag
válasz LordVader80 #23664 üzenetére
ahh pontosan így volt...
Jaja, köszönöm szépen a segítséget -
-
CSorBA
őstag
válasz LordVader80 #23662 üzenetére
Ahh neked volt igazad, a kis gomb baszkodása életre keltette
-
rptr
tag
Elado 2228kB bad sectorral Maxtor 6Y200P0 PATA HDD, SeaTools szerint a bad-eken kivul mas baja nincs (teszteken atment).
Adattarolasra volt hasznalva, a bad-ek szama nem szaporodott, de a mennyisegukre valo tekintettel legyen 2k. -
CSorBA
őstag
válasz LordVader80 #23658 üzenetére
Ha hazaertem meglesem, de egesz este aramtalanitva volt..
-
őstag
Hali!
Valakit nem érdekel esetleg egy egy X2 4000+ CPU-s gép???Még talán noti csere is szóba jöhet
Ajánlatokat priviben várok.Üdv:Attila
-
boba6
senior tag
válasz CSorBA #23654 üzenetére
nekem is többször elszállt a napokban a boltban meg otthon is, modem és router konnektorból kihúzás pár percre megoldotta
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
CSorBA
őstag
Tegnap óta nincs netem, wtf
(móraváros, T-kabel) pfpfpfp
szerk.: Vader, tudsz valamiről?
Router írja h. kapok ip-t, de nem villog folyamatosan az adat... Mi lehet a gond? DNS-el van vmi?
[ Szerkesztve ]
-
rptr
tag
Ha nem parkolsz a bringa savra, akkor nem lesz utogetes.
En csak megtamaszkodtam egy k*cs*g feher astras hatuljan, hogy ki tudjam kerulni, mivel nem adta meg az elsobbseget (ha nem tamaszkodok, akkor vegigkarcolom az egeszet), semmi baja nem lett egy kesztyus keztol, erre az a paraszt, miutan majdnem elgazolt meg utanam is jon okoskodni. Autokaztunk egy keveset, 1.5km-re elcsaltam egy zsakutcaba, aztan neztem ahogy kitolat. Legkozelebb vegughuzom a francba, arra kivancsi leszek mit lep.
Szerk: kilos acel zar nalam is mindig ott figyel....
[ Szerkesztve ]
-
klewy
aktív tag
Eladó
LGA775 Celeron 430 1.8GHz (800MHz,512KB,S775,64bit) Intel hűtővel 7k
Anélkül 5.5kKingmax 512MB DDR-400 ram ( kétoldalas ) Legyen mondjuk 2.5k
music4ever
-
biomassza
tag
Ehh aki sokat jár bringával annak mindig akad keze ügyében szééép vastag lánc... rendkívül alkalmas agresszív autósok elhárítására is. Én nem szoktam ütlegelni a kocsikat (sem), de volt h szóvá tettem h nem a biciklisávon kéne terpeszkedni, kopasz audis bácsi kiszállt a kocsijából, de mikor lekanyarítottam a lakatot a vállamról, dolga akadt... Písz amúgy, ez egyszerűen csak az érem másik oldala...
(szerk.: összeszavakat a kevertem )
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #23643 üzenetére
Arra gondoltál, hogy bízzam rád? Nem az a havi 800 pénz, de ha nem kell a t-kábeltől semmi...
-
-
WindyJoe
aktív tag
válasz martonx #23628 üzenetére
Azt elfelejtetted hogy a fsas utca egyirányú (igaz, hol erre, hol arra...)
Ott meg tudták ezt csinálni, a Sz István tér körül viszont nem, bár eleve tök fölösleges az odafestett csík főleg azok a buzi bukkanók, mivel, hogy csak a busz mehet arra.
Hát jó kis pézek mehettek el a tér, meg az út fölújítására is, de ebbe nem mennék bele, mert nem akarok MxPbant. (:
Az viszont h autók nem parkolhatnak ott kicsit javítja a környék látképét.
Amúgy van aki nem igazán foglalkozik vele. Arra járok minden nap keróval. Múltkor megyek a térnél a város felé napközben, megy előttem kb 10m-el egy kis piros kocsi. Eleve nem is hajthatott volna be oda engedély nélkül, ami nem hinném h volt neki, mivel is fogta magát a tér sarka előtt és félrehúzódott a biciklisávra és leállt. Hozzáteszem továbbra is előttem, de ekkor már 10m-re sem volt... Elhaladva mellette "barátságosan" megütögettem az autó tetejét...
Amúgy elég soxor tapasztalok olyat, hogy egy autós megelőz bicóval jobbrakanyarodása előtt 10-20m-el... Olyan is volt, h pont a fsas utcán mentem, a lófarához értem ki éppen, ahol a Tisza Lajos felől szokták az elsőbbségadást elfelejteni... de, hogy pont egy rendőrautó... alig bírtam mögötte kikerülni.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Racecam
nagyúr
válasz Rhino666 #23623 üzenetére
Nem szeretem a hazug embert, úgyhogy jó lenne, ha nem kábítanád itt a topic többi lakóját. mert a hozzászólásodban egy kicsit még zsidóztál is, amit most már lehet, hogy szeretnél elfelejteni. Egyelőre örülj, hogy van még egyéni arcképed és nem több napra raktalak ki.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Rick4
félisten
válasz LordVader80 #23636 üzenetére
Hogy is van ez a nulla forint? Nekem nem kell a T-kábel kábeltévéje, de azon jön a T-home netje. Hogy lehet ezt megoldani?
-
pmheros
őstag
válasz martonx #23628 üzenetére
Szerintem megértettem azt amit írtál, ezek szerint másra gondoltál ? Értem hogy nem volt lakossági szavazás, de ahol volt ott sem számít, mert vannak dolgok amik már el vannak döntve.
SÜKET VAGYOK, NEM STÚÚÚPID (Vaklárma című filmből)
Kérdés mindenkinek : mekkora összegek voltak elkülönítve bicikli utak építésére, és mennyi lett ebből felhasználva festékre amivel építették azokat ? A választ én sem tudom.
nem vagyok tökéletes
-
Rhino666
addikt
válasz LordVader80 #23636 üzenetére
A TVNetwork-ös net esetén is 0Ft? Vagy ez hogy megy?
2025 - a szólásszabadság halála
-
LordVader80
őstag
válasz Rhino666 #23634 üzenetére
rendelkezésre állásnak hívják és már szeptember óta 0 forint, nem 595, ahogy régen (800 sosem volt) lemaradtam a banos hsz-ről pedig kiváncsi vagyok, mi lehetett pontosan de le ne írd megint, mert újabb 1 nap lesz a végén
Rick4: valami globál probléma lehetett szerintem, másoknál is rosszalkodott a T-s knet
[ Szerkesztve ]
May The Force Be With You!
-
Rhino666
addikt
válasz partymaci #23630 üzenetére
T-Online, de elvileg megteheted azt, hogy lemondod a TV csomagot és átengedésre fizetsz elő (vagy hogy nevezik az ilyet). Az úgy néz ki, hogy kb. 800Ft-ot fizetsz havonta a kábel TV-ért, hogy használhasd a netet rajta keresztül. Adásod persze nem lesz.
Fontos, hogy előbb érdeklődd meg a dolgot, mielőtt lemondod a kábel TV-t, mert ismerősöm úgy járt, hogy lemondta a TV adást, a net meg persze elment, mert kikötötték az egészet. Aztán várhatott kb. 2 hetet hogy visszakössék neki a kábel TV-t.
-
partymaci
aktív tag
üdv
Egy ki tanacsra lenne szuksegem a regota tartó dilemmamhoz. Tarjan varosreszen lakom es ott a tvnetworkos net ugy muxik, hogy fizeti az ember a kabeltevet amun ugyi gyön a net is.
Csak az a problema, hogy ha az ember namakarja nezni a tv-t me mai vilagba folosleges a győzike.,,,, akkor is fizethetem az 5500 ft-os netszamla mellé az 5000 ft-os kábeltévét. Namarmasot minek fizessek olyan szolgaltatasert amit nem hasznalok, eppen ezert valtani szeretnek. A kerdes az h invitel vagy t-onlány? Beköttetem a telefonvonalat es 5990est fizetek telefonert meg netért egyutt..
Sztetek melyik szolgaltato a korrektebb? Tudnatok egy kis tapasztalattal szolgálni?
Előre is köszönöm!Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
martonx
veterán
válasz pmheros #23617 üzenetére
Ne érts félre, én egyébként nagy biciklis vagyok. Semmi bajom a bicikliutakkal, de mi a f@sznak kell az út mindkét oldalán bicikliút? Miért nem lehet kompromisszummal csinálni, mint pl. Fekete Sas utca? Egyik oldal bicikliút, ott bőven elfér az a napi pár tucat biciklis. A másik oldal meg parkoló.
Nem értetted meg amit írtam. NÁLUNK NEM VOLT LAKOSSÁGI FÓRUM, NEM VOLT SZAVAZÁS, NEM VOLT JEGYZŐKÖNYV, SEMMI HIVATALOS INDOKLÁS!!!
Fogták magukat kitiltották az autókat, buszok persze járhatnak továbbra is (nesze nektek gyalogosok sétálóutca busszal a közepén ), és húztak az út mindkét oldalán bicikliutat. És nem azért mert a szomszéd utca lakóinak ez jó, vagy bárkinek jó, és ezt kérte bármilyen fórumon, hanem puszta szeszélyből.
Én kérek elnézést!
-
Agyasima
őstag
válasz Rhino666 #23623 üzenetére
Én javasolnám inkább az alábbi készítményt a moderáció színvonala okozta fejfájás ellen.
[ Szerkesztve ]
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
boba6
senior tag
"matricázás" és forintomlás előtti maradék Kingston DT és DT100 pendriveok akciósan csak nektek: (pár db van, gari 1év)
2GB: 1260 (kb. 2100 lesz)
4GB: 2160 (kb. 3300 lesz)
8GB: 3960 (kb. 5700 lesz)Prestigio Bőr pendrive 2GB :: 1980
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
ALI_G
veterán
canon mp 520-ba vettem utángyártott tintát, amire át kell helyezni a chip-et.
Áthelyeztem, beraktam, de nem írja semmi, hogy ilyenkor mit kell csinálni, hogy a nyomtató úgy vegye, mintha tényleg eredetire cseréltem volna? -
Rhino666
addikt
Üdv!
Ismét szabad vagyok. Történt ugyanis, hogy Magyarország legunszimpatikusabb politikusát emlegettem, erre kb. 5 percre rá kaptam egy nap ban-t.
Na így gondoljam azt hogy nem figyelik a tevékenységemet és nem keresnek indokot a bannolásomra, mióta betettem azt a bizonyos fényképet.
Pedig valójában egy ártatlan tréfa volt, amihez hasonlót mások is megejtettek korábban - következmény nélkül.
Akkor legyen a mai nap témája:
A 110 éve szabadalmaztatott ASPIRIN
[ Szerkesztve ]
-
pmheros
őstag
válasz martonx #23614 üzenetére
természetesen igazad van, de ha mindenki hozzájárulása kellene egy új (bicikli)út létesítéséhez, akkor az csak elméletben létezhetne.
Példa: nálunk Dorozsmán megszavazták hogy a busz bejöjjön a "házak közé". Kik szavazták meg ? Azok akik a nyomvonal utcájában élnek? Nem!! , azok akik a mögötte, vagy az utáni utcában laknak, mert így nem ők kapják a por-, korom-, és zajterhelést . Viszont 6 perc helyett csak 1,5 percet kell hogy sétáljanak.
Többek közt én is aláírtam azt a papírt ami megakadályozta volna hogy a busz ilyen közel járjon az "ablakunkhoz". Ennek sem láttuk hatását.
egyébként mióta közel van a buszmegálló többször is lekéstem azt. Az 1 percre lévő megállóba ha 3 perces késéssel sikerül elindulnom akkor a hátrányt,nehezebb futással ledolgozni mintha a 6 percre lévőhöz szaladnék.nem vagyok tökéletes
-
klewy
aktív tag
Eladó:
LGA775 Celeron 430 1.8GHz (800MHz,512KB,S775,64bit)
Hűtő nélkül.Szerk:Intel hűtő is van.
Valaki?
[ Szerkesztve ]
music4ever
-
(Bundás)
addikt
19" CRT valakinek eladó van-e?
-
martonx
veterán
A Kálvin tér, Vidra utca is átváltozott bicikliúttá már egy éve.
Azóta kizárólag rokkant kártyával a várakozni tilosokban van esélyem parkolni. És még így is jó sokat kell sétálnom.
1. közel távol még csak parkolóhely sincs, így esélytelen lakossági bérletet kérni, ha hol ebben, hol abban, hol amabban az utcában tudok parkolni.
2. mindenki szenved, esély nincs parkolóhelyet találni. Amikor meg fürdős vagy gyerekházas nap van, kilométereken belül nem lehet megállni.Kib****tt szegedi forgalomszervezők. Testvérem annak idején bement az önkormányzathoz, hogy mi alapján döntik el, hogy egy utcából bicikliutat csinálnak, mert hogy mi vagyunk az ott lakók, és senki nem kérdezett minket.
Azt hazudták, hogy volt lakossági fórum, és az ott lakók kérték. Oké akkor mutassák meg a jegyzőkönyvet, mert mi vagyunk az ott lakók, és fórum soha nem volt. Kis tanácstalan keresgélés, szaladgálás után közölték, hogy nincs meg a jegyzőkönyv (ami nem is csoda, mert sose volt fórum).
Aztán kérdezte, hogy akkor mi a teendő, ki a felelős a környék elkúrásáért? Mondták, hogy személyesen Botkát kellene megkeresni, vagy helyi népszavazást kezdeményezni, x ezer aláírással.Így inkább annyiban hagytuk.
Én kérek elnézést!
-
-
VladimirR
nagyúr
van egy tesla nzk 145 tipusu erositom (lemazjatszo+magno resze is van, de ez most lenyegtelen, az inkabb, hogy kb 30 eves), ami elkezdett erdekesen szolni
tudtok esetleg olyan szerelot szegeden, aki foglalkozna ilyen regiseggel?elore is koszonom
-
pmheros
őstag
válasz bolcsodal #23604 üzenetére
volt valami olyasmi hogy kinek miről jut eszébe a Magyarság, vagy valami ilyesmi. Ő oda egy 1944-45 körül aktívan tevékeny Sz.Ferenc nevezett személy elkövető képét tette be. Ez nem fért össze a PH! alapszabályával. Ennyi.
Persze szóvá tették, ő első fokon fellebbezett, majd végül jogerőre emelték. 1 nap Ban .(szerintem kifejezetten jól járt, a szarvát is lereszelhették volna potencia növelő alapanyagnak )
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
Exon
tag
Nem tudjátok hol lehet kapni szegeden utángyártott patront ip4200-hoz?
-
rptr
tag
Elado egy hibas Maxtor 6Y200M0 SATA HDD. A SeaTools szerint bukja a SMART-ot, a long es a short DST teszteket, a tobbin atment (azaz a maradek short es long Generic-en). Teljes format-nal 35%-nal sacc 2 orat szorakozott, elotte/utana formazta normalisan, bad-et viszont nem talalt. Szoval valami gaz van vele, de ha masolok ra 50-60MB/sec-cel mennek ra az adatok szepen.
1k-ert viheto.
Aktív témák
- Subaru topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Path of Exile 2
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Dell Vostro 470 - i5-3450, 8GB RAM, HD5450 1GB VGA, 250GB HDD -
- 2db Lenovo Lt1952p 19" Monitor (10.000 Ft/db) - elsősorban EGYBEN eladó! Pixelhibamentes!
- Kenwood KD-492F full automata lemezjátszó eladó. Audiotechnika hangszedő. Hibátlan működés!
- Yum Asia - Panda rizsfőzőző, nem használt, fehér
- Sony alpha a6300 + Sony 16-50 + Sony 55-210 + extrák, kevés expo-val