Hirdetés
Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz SpyK333 #9840 üzenetére
jah, pl nem érdekel ez?
MSI K8N SLI-Platinum s939es alaplap, integrált creative hangkártyával
AMD 939es Athlon 64 x2 3800+ (2650en megy alapfeszen, kb fél év gari még)
Zalman 9500LED CPU cooler (van hozzá poti is)
Corsair ValueSelect (2x1024MB) DDR1 (400-3200) így megy 400on: 2,5-3-3-6 1T
vagy 500on 3-3-3-8 2T ezeken van ilyen, hogy: RevolTec RAM FreezerEgyben, elsősorban egyben! (procira már pmheros, meg Bundás is jelentkezett).
[ Szerkesztve ]
-
Lazarus666
tag
válasz SpyK333 #9887 üzenetére
Álmodsz király lány...(szeretnéd ha lenne cs mi???)!!!
Na mi a fasz te is jönnél?Meglesz addig a karid meg a winyód?
[ Szerkesztve ]
'' A interneten nem vótam meg minden Hanem köszönöm szépen őő hanem egy nagyon aranyos tézta demindegy! Bocskor Gábor intézte el a téztát! Szándokáán...''By Kelemen Béla kész vége :D alias Gátvéder
-
WindyJoe
aktív tag
válasz SpyK333 #10067 üzenetére
(:
Annyira nem vok SW mániás, de valahogy úgy kezdődik, hogy:
"Réges-régen egy távoli galaxisban..."
Tehát a történelmi idő az sztem nem meghatározható, bár biztos volt valami, amivel egybeesett... (: (Ha más nem a Halálcsillag építésével. (: )
A csúzli a modernkor vegyiparának terméke. Előtte parittya volt, egész más működési elv.
A nyíl már közelebb van a lándzsához, de azért határozottan fejlettebb.
Elég primitív népség, de aranyosak. (:
Ami idevágó lehet: "Sok lúd disznót győz." (:Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Rick4
félisten
válasz SpyK333 #10087 üzenetére
ez az amit én javasoltam? honnanmennyi volt?....ha nem akarsz mindenféle adócsalásba meg bűnügybe keveredni, akkor menj csak oda ahova én mondtam... tegyél rá VF 700as zalmant..
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
zolynet
veterán
válasz SpyK333 #10087 üzenetére
Azért először teszteld le , nem kell rögtön hűtőért rohanni. Mellesleg én úgy tudom h az 1950 szériából az Msi-nek az egyik legjobb a gyári ref hűtése. Sztem nem lesz vele gond....a nyári hőség az meg egy másik.
Vf700alcu + ramsünik nem egy nagy befektetés.
Ill nem tom h arra a szériára az accelero s1 felmegye-e, nézz utána.Life is too short to stay stock!
-
pmheros
őstag
válasz SpyK333 #10610 üzenetére
a füldugó a legolcsóbb
ha tényleg 3000 -et pörög az a venti akkor nem lehet egy jó darab, érdemes lenne cserélni!!
a gagyi hűtőkkel a fordulatok visszaszabályzása egészségtlen lehet a hőmérsékletekre nézveCPU hűtőből ami olcsó és jó: A "különösen ajánlott" a te hűtőd [itt]
ennek van AM2 -ős változata, Keresd Boba6 -ot, neki szokott lenni olcsón.nem vagyok tökéletes
-
pschio
őstag
válasz SpyK333 #10613 üzenetére
a tap mar nehezebb ugy. ha magatol nem szabalyozza a fordulatszamat a homerseklet figgvenyeben akkor csak a tap kasztralasaval , ertsd megbontasaval, butykolesevel tudod lehalkitani. jobban jarsz ha veszel egy 350-es fsp-t, (termeszetesen bobanal hol mashol) na az halk
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
riov
tag
válasz SpyK333 #10610 üzenetére
Hali!
Nekem is ilyen lapom van...a BIOSban a leg uccsó menüpont, ahol sysfan cpufan és társait tudod álligatni...ott állíts egy hőmérsékleted ahol szeretnéd, hogy bekapcsoljon a venti és egyet ahol ki....plusz add meg neki hogy hány %os tűréshatáron belül tegye ezt, így jónak kellene lennie
*** Home office ***
-
WindyJoe
aktív tag
válasz SpyK333 #10627 üzenetére
Procira vegyél ninját passzívan is el fogja vinni, de 12-es fan van hozzá 700-as fordulaton nem hallod egyáltalán.
VGA-ra Aerocool vm-102-es, ez pont a ninja alá viszi fel a hőt, amit a kettő közé tett 12-es venti el is visz. (De a VGA-dtól függ, lehet hogy teljesen passzívan is elbírja.
+ sajna ha a tápod nem automata, akkor egy ilyet lehet bele kell építeni, én is ki szeretném próbálni a kisgépbe, de még nem jutottam el odáig, hogy ráérjek. ):
A hűtők soknak tűnketnek, de ha végig gondolod, hogy valszeg még 5 év múlva az x milliomodik gépedre is simán jó lesz, már megfontolandó a beruházás.
Nekem az egész gépben csak a winyót lehet kihallani, lehet arra is nézek majd valamit, de simán lehet mellette aludni.A kérdésed alapvetően hibás. nincs minimális hőmérséklet... lehűtheted 1K-re is... fölfelé inkább helytálló, de azt meg a proci adataiból kiderül. 60-at még simán elbír minden proci. 80-90-100 °C, ami már fájhat neki, de lényegtelen, úgy is észreveszed mikor kapcsol le a gép, és akkor még emelsz a fordulatszámon. Nem lesz semmi baja, max kezdheted előről az autosavetől az aktuális játékod.
Egyébként meg hiába van asus tápod, ha a teljesítménye úgy sincs kihasználva, és a ventillátora meg nem önszabályzós...Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
Lazarus666
tag
válasz SpyK333 #10627 üzenetére
WAZZEG!
Mér nem szólsz hogy mennyek és nézzem meg???
Még lehet be is tom állítani!!!
Fogadjunk a tápnak az alaplapi csatolóját rátetted az alaplapra és azért olyan hangos!!!!'' A interneten nem vótam meg minden Hanem köszönöm szépen őő hanem egy nagyon aranyos tézta demindegy! Bocskor Gábor intézte el a téztát! Szándokáán...''By Kelemen Béla kész vége :D alias Gátvéder
-
WindyJoe
aktív tag
válasz SpyK333 #10632 üzenetére
Hát elvileg ha nincs 2-nél több winyód elégnek kell hogy legyen a 400 W. Az bőven le tud adni 300 W-ot is a rendszerednek.
Ha bekapcsoláskor nem vág le a táp, akkor jónak kell legyen. Akkor pörögnek föl a wincsik, a proci és a vga is maxon megy, és a kondik töltődése miatt is megugrik az áramfölvétel.Viszont a vga-dra nem biztos h elég lenne passzívban a vm-102-es. Sajna memóriát nem hűt... Arra külön bordák kellenének.
Hát ha jóáron el tudod passzolni a mostanit, és nem akarsz barkácsolni sem, akkor lehet érdemes lenne lecserélned, de abban nem tudok tanácsot adni, hogy mire, mi a jó... ):
Talán a nagyobb teljesítményű tápnak annyi előnye van, hogy nagyobb áramok leadására is föl van készítve, tehát vagy nem melegszik annyira, vagy nagyobb borda van benne, és emiatt talán nem pörög annyit a ventije. Na de ha nem szabályzós, akkor lényegtelen...Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
kalapos
tag
válasz SpyK333 #10706 üzenetére
Lenyomjátok szegény 8600GE-t . Az az érdekes, hogy bizonyos esetekben nem egy szinten van a 8600GE a 7900GTO-val, pedig az milyen pici. Mondjuk a 7900-esnek van feelingje . Brutál hűtés, mindent hűt még a FET-eket is. Halk hűtés, nem kell lecserélni egyből.
Inviziböl Dzsizusz
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest