Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
-
pmheros
őstag
-
pmheros
őstag
-
bolcsodal
addikt
válasz
SpyK333 #23462 üzenetére
Az összes modult állítsd be 2,5-4-4-7-es időzítésekre. A GeiL Ultra milyen időzítésekkel indult el végül a lapodban?
Az Ultrát hűti valami? Amikor lefagy a gép tapogasd meg az Ultra hűtőbordáját. Nálam a negyven fokos nyári kánikulában csinált kékhalálokat, amíg nem raktam egy ventit fölé. Mondjuk akkor 2,6V 2,5-3-3-6 500MHz-en ment, tehát igencsak tuningoltam.
-
WindyJoe
aktív tag
válasz
SpyK333 #22930 üzenetére
Olvasd el a linkeket is, és akkor nem mondasz ilyeneket:
"De a legkeményebb az egészben hogy az arc tönkrevágja a ramokat és még ő veri a nyálát"
Ott van az alja felé valaki belinkelte, hogy a modulok gyári feszültsége 2,1-2,4 V Ergo, még ha 2,4 V-is hajtja őket, ahogy Superman mondja, akkor sem szabadott volna tönkremenniük.
(Ennél nagyobb feszt meg úgy se nagyon lehet adni egy modulnak.) -
pmheros
őstag
válasz
SpyK333 #22911 üzenetére
én az ST6 -ossal nyitottam az Abit lapok sorát, aztán jött KG7 , nagyobb kihagyással AX8 nekem is és KN9 Ultra is egy rövid ideig. Mindegyiket használtam vettem legalább 1 évesen, ha addig nem mondták be az unalmast tuti jók voltak. Az Ax8 kivételével mindegyiket szerettem.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SpyK333 #21285 üzenetére
Szia!
Ha jól tudom, ilyent nem lehet piszkálni egy modemen, alapvetően ugyanis egy végpontot szolgál ki. Te egy routerre gondolsz.Minden nevesebb gyártónak vannak olyan routerei, ahol akár szálanként, vagy épp IP-tartományonként tudod szabályozni a le és feltöltési sebességet, de tán még az adatmennyiséget is.
A "Milyen routert?" című totyikot ajánlom továbbá. -
-
válasz
SpyK333 #18387 üzenetére
Staberecz Vilmos ha már stílusosan akarsz elbukni 10k-t...
-
-
viny
tag
válasz
SpyK333 #18358 üzenetére
A Rhino666 által linkelt topic-ban ("Jelentsd a csalókat") segítenek. Megadják az IP-jét, valamint ők is elbeszélgetnek egy kicsit "komolyabban" a gyerekkel.
És mivel 10k-s cucc, rendőrségi eljárás (? - vagy vmi ilyesmi..
) is indítható ellene, segítenek ebben is...
Sajna nem ritka az ilyen eset, de öröm az ürömben, hogy meg szokott oldódni, szinte mindig kivétel, és általában azért a rendőrség nélkül is. Írj csak be a topic-ba, I_Am elmondja mi ilyenkor a bevett eljárás!
-
-
-
-
-
-
-
-
Sub-S
senior tag
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Micro Four Thirds
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- Videó stream letöltése
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest