Hirdetés
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
Topikgazda
válasz DonCosta #18056 üzenetére
Ha jól értelmezem, akkor van üres lemezed a Syno-ban.
Szerintem kipróbálhatnád egy HDD dokkolóval, vagy mobil-rack-kel. A D-Link is valószínűleg Ext2/3/4 fájlrendszert használ, azaz USB-n a Syno-ra kötve olvasható lesz a vinyó és így DSM-be belépve File Station-nel át tudod rakni a dolgokat. A sebesség limitáló tényező ebben az esetben az USB2.0 lesz.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
-
Patice
Topikgazda
válasz DonCosta #18059 üzenetére
Kölcsönkérni esetleg nem tudsz ismerősi körből?
Ilyen mentést még nem csináltam, ezért sajnos nem tudok segíteni a kérdésedben.
(#18061) BrandonXXV:
Így van, csak beállítás kérdése. NFS a legjobb módja ennek. A NAS-on adott mappákra kell NFS engedélyt beállítanod. Az engedély lehet adott IP-re szóló is, ekkor a lejátszónak is kell fix IP, vagy lehet adott tartományra is vonatkozó.
Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
őstag
válasz DonCosta #18059 üzenetére
Nekem pont ugyanez volt, egy Dlink DNS-323-ról kellett átköltöznöm a Synora. Sajnos nekem nem sikerült összehoznom a két eszközt, én úgy oldottam meg, hogy kivettem a diszkeket a Dlinkből, és betettem az asztali PC-mbe, egy segédprogrammal láthatóvá tettem az EXT fájlrendszert a Win számára, és úgy másoltam fel az adatokat az új NAS-ra.
De egyébként a Dlink amúgy sem valami gyors, legalábbis az enyém max. 200 mbittel ha ment hálón keresztül. Egyszer hagyd bekapcsolva éjszakára mindhárom eszközt, és mentsd át az összes adatodat a PC-n keresztül (ha nincs se racked, se dokkolód).
The Amiga, Born a Champion
-
-
gyugyo79
addikt
-
addikt
válasz DonCosta #78482 üzenetére
Az valami régi leírás lehet, egyetlen .ovpn file kell, azt kell a telefonodra felmásolni.
Nyisd meg a kapott .ovpn file-t, ott van benne az összes cert ami kell.Ha nem tudsz kapcsolódni az inkább tűzfal/router/cgnat gond lesz.
1194-es port nyitva van és forwardolva a Synology ip címére?"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Magnat
veterán
válasz DonCosta #78482 üzenetére
Szia,
ahogy írta Airlac, cert nélkül is lehet csatlakozni ha minden jól van beállítva, bár kapni fogsz egy figyelmeztetést, de attól még műxik ... viszont ha beteszed a config fileba a cert (tehát a <ca> tag) elé a "client-cert-not-required" sort, akkor nem fog szólni.
Másrészt nálam exportáláskor lejön a cert file is:És meg is lehet csinálni elvileg, h használja, de sosem próbáltam: [link]
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- -60% Új, bontatlan Soflow SO X elektromos roller
- A középkategória királya: Intel 1235U 10C/12T passzív barebone
- HP Pavilion x360 14-dy Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1195G7 16/512 FHD Intel Iris Xe
- Rockrider St520
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 Super 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest