Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

Sziasztok! Sajnos van egy nagy problémám a mostani verziós Opera böngészővel, ezért a szeretném a segítségeteket kérni, hogy ti találkoztatok-e hasonlóval.
    Az a helyzet, hogy frissült az opensuse-s repóból 78-ról a 79-es verzióra, és azóta nem tudok lejátszani youtube videókat, próbálja egy ideig betölteni, aztán összeomlik az oldal. Próbáltam persze hogy kikapcsoltam az összes youtube bővítményt, de úgysem volt jó sajnos.
    Érdekes amúgy hogy azóta kijött egy újabb de szintén 79-es verzió, de azzal is ugyanaz a helyzet.
    Próbaképp felraktam egy közösségi repóból a 80-as Operát is, de az sajnos el sem indult, így visszatettem a 78-asat, ezzel minden ok. (A Chromium ffmpeg extra csomag természetese fent van)
    Viszont szeretném mindenképp megoldani, mert zavar hogy miért nem működik, másrészt meg mindig felajánlja frissítésként már kétszeresen is.
    Próbaképp feltettem a Chromiumot is annál semmi gond nem volt.

Váltani nem szeretnék Operáról, mert a Chrome kicsit fapadosabb nekem, és ezt használom munkahelyen, ahol teljesen rendben működik (Win 10) és telefonon is.

Mit gondoltok mi lehet a gond, mit lenne érdemes megpróbálnom? Sajnos opensuse-ra nem találtam érdemi infót ezzel kapcsolatban.

Válaszotokat, és bármilyen infót előre is köszi szépen!

Új hozzászólás Aktív témák