Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Androidos fejegységek
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Driver téren a nouveaut használom régóta, tudom, a zárt driver lenne ideális próbáltam is többször, de ennél a kártyánál illetve nálam valamiért nem 100%-os. Amikor betöltött az ablakkezelő minden ok azzal is, de amint ki akarok jelentkezni (illetve ki kell valamiért) szétesik a kép a zárt driverrel olyan mint a régebbi monitorokon ha a felbontás túl nagy volt. Adtam neki esélyt többször is de mindig ugyanaz, sőt volt hogy utána a nouveau-ra sem tudtam normálisan visszaállni és újratelepítés lett a vége.
Ezért úgy döntöttem hogy játszani úgysem játszok (ezen a gépen egyre kevésbé lehetne amúgy is) akkor inkább működjön a kijelentkezés ha valamiért kell ezért maradtam a nyílt drivernél.
A hűtésen gondolkodtam igaz lehet, bevallom rég volt pucolva, de azért nem gyanakodtam rá, mert újraindítva a grafikus felületet nagyrészt megy tovább normálisan az ritkább mikor úgy kell resetelnem a gépet mert nem reagál semmire, de köszi, lesz kicsit jobban időm megnézem mi a helyzet bent és ránézek a live dologra is.
Memtestet csináltam tegnap rendben lefutott, nem talált hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest