Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Keskenyebb házba keresel hűtőt? Lehet, hogy megtaláltad
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Kipróbáltam a VESA módban való indítást. A laptop szépen bebootolt a live CDről, de már más fórumokon is visszaköszönő problémával találkoztam az X indítása után: jelszó / felhasználó nevet kér, természetesen egyik sem segített, válasz: a hiba oka ,hogy nem ismerte fel az opensuse a grafikus kártyát. Végül consol módban a sax2 segített. Itt szépen felismerte a kártyát intel gma 645-nek, a felbonást is beállítottam 1280*800/60 hz-re. Ezután már szépen betöltött az X, fut, használhatónak tűnik, meglepetésemre trükközés nélkül megy a wlan és van hang is!Ma telepítem a live CD-t, tesztelés következik, ledúrom a vistát és kap az opensuse egy xp-t, végszükségre.
Valaki használ egyébként opensuse 11.1 DVD változatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Túraautó topik
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Elektromos cigaretta 🔞
- Bloodborne (PS4)
- Keskenyebb házba keresel hűtőt? Lehet, hogy megtaláltad
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő