- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Kipróbáltam a VESA módban való indítást. A laptop szépen bebootolt a live CDről, de már más fórumokon is visszaköszönő problémával találkoztam az X indítása után: jelszó / felhasználó nevet kér, természetesen egyik sem segített, válasz: a hiba oka ,hogy nem ismerte fel az opensuse a grafikus kártyát. Végül consol módban a sax2 segített. Itt szépen felismerte a kártyát intel gma 645-nek, a felbonást is beállítottam 1280*800/60 hz-re. Ezután már szépen betöltött az X, fut, használhatónak tűnik, meglepetésemre trükközés nélkül megy a wlan és van hang is!Ma telepítem a live CD-t, tesztelés következik, ledúrom a vistát és kap az opensuse egy xp-t, végszükségre.
Valaki használ egyébként opensuse 11.1 DVD változatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest