Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Valami baja van a tápomnak
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Kipróbáltam a VESA módban való indítást. A laptop szépen bebootolt a live CDről, de már más fórumokon is visszaköszönő problémával találkoztam az X indítása után: jelszó / felhasználó nevet kér, természetesen egyik sem segített, válasz: a hiba oka ,hogy nem ismerte fel az opensuse a grafikus kártyát. Végül consol módban a sax2 segített. Itt szépen felismerte a kártyát intel gma 645-nek, a felbonást is beállítottam 1280*800/60 hz-re. Ezután már szépen betöltött az X, fut, használhatónak tűnik, meglepetésemre trükközés nélkül megy a wlan és van hang is!Ma telepítem a live CD-t, tesztelés következik, ledúrom a vistát és kap az opensuse egy xp-t, végszükségre.
Valaki használ egyébként opensuse 11.1 DVD változatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Path of Exile (ARPG)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black használt karcmentes 100% akku garancia 2026.10.26.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest