- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Valami baja van a tápomnak
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
De vicces, hogy honnan indult ez az egész Steam Deck történet ismét...
Kijött a PS Portal, ugyan megvolt a birtoklási vágy, de sokallom érte a 90k-s vételárat. Mondom én ezzel az erővel vehetek megint egy Steam Deck-et is, amúgy is néha eszembe jut hogy bánom, hogy eladtam, kéne venni egy másikat és akkor nem csak erre lesz jó hanem több mindenre tudom használni. Elkezdek nézelődni, akkor már megnézem mennyivel drágább az OLED, aminél felszisszenek első körben hogy drága és nem kell. DE jön az input hogy hát nem csak a kijelző más, hanem sok minden másban is javult. Ez után már böki a csőröm hogy csak ki kéne próbálni a már több mint kétszer annyiba kerülő konzolt és már ott tartok a kapzsi fejemmel hogy már a 220k-s gépre gyűjtök, amikor az elején a 90k-t sokalltam a Portal-ra. Teszem hozzá amúgy most is sokallom, de ha ezt így végiggondolom akkor jön a kérdés hogy mi a f....? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Futás, futópályák
- Amerika kész lemondani a kormányról
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Revolut
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel 10a – évismétlés
- További aktív témák...
- Dell latitude 5320 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen 5 PRO 3500U
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kijött a PS Portal, ugyan megvolt a birtoklási vágy, de sokallom érte a 90k-s vételárat. Mondom én ezzel az erővel vehetek megint egy Steam Deck-et is, amúgy is néha eszembe jut hogy bánom, hogy eladtam, kéne venni egy másikat és akkor nem csak erre lesz jó hanem több mindenre tudom használni. Elkezdek nézelődni, akkor már megnézem mennyivel drágább az OLED, aminél felszisszenek első körben hogy drága és nem kell. DE jön az input hogy hát nem csak a kijelző más, hanem sok minden másban is javult. Ez után már böki a csőröm hogy csak ki kéne próbálni a már több mint kétszer annyiba kerülő konzolt és már ott tartok a kapzsi fejemmel hogy már a 220k-s gépre gyűjtök, amikor az elején a 90k-t sokalltam a Portal-ra. Teszem hozzá amúgy most is sokallom, de ha ezt így végiggondolom akkor jön a kérdés hogy mi a f....?
Cucuska2