Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
De vicces, hogy honnan indult ez az egész Steam Deck történet ismét...
Kijött a PS Portal, ugyan megvolt a birtoklási vágy, de sokallom érte a 90k-s vételárat. Mondom én ezzel az erővel vehetek megint egy Steam Deck-et is, amúgy is néha eszembe jut hogy bánom, hogy eladtam, kéne venni egy másikat és akkor nem csak erre lesz jó hanem több mindenre tudom használni. Elkezdek nézelődni, akkor már megnézem mennyivel drágább az OLED, aminél felszisszenek első körben hogy drága és nem kell. DE jön az input hogy hát nem csak a kijelző más, hanem sok minden másban is javult. Ez után már böki a csőröm hogy csak ki kéne próbálni a már több mint kétszer annyiba kerülő konzolt és már ott tartok a kapzsi fejemmel hogy már a 220k-s gépre gyűjtök, amikor az elején a 90k-t sokalltam a Portal-ra. Teszem hozzá amúgy most is sokallom, de ha ezt így végiggondolom akkor jön a kérdés hogy mi a f....? 
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kijött a PS Portal, ugyan megvolt a birtoklási vágy, de sokallom érte a 90k-s vételárat. Mondom én ezzel az erővel vehetek megint egy Steam Deck-et is, amúgy is néha eszembe jut hogy bánom, hogy eladtam, kéne venni egy másikat és akkor nem csak erre lesz jó hanem több mindenre tudom használni. Elkezdek nézelődni, akkor már megnézem mennyivel drágább az OLED, aminél felszisszenek első körben hogy drága és nem kell. DE jön az input hogy hát nem csak a kijelző más, hanem sok minden másban is javult. Ez után már böki a csőröm hogy csak ki kéne próbálni a már több mint kétszer annyiba kerülő konzolt és már ott tartok a kapzsi fejemmel hogy már a 220k-s gépre gyűjtök, amikor az elején a 90k-t sokalltam a Portal-ra. Teszem hozzá amúgy most is sokallom, de ha ezt így végiggondolom akkor jön a kérdés hogy mi a f....?
Cucuska2