Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Maxtreme

addikt

Kis érdekesség/info hogy más ne essen abba a hibába amibe én. Gondoltam felteszem ma a Rise of the Tomb Raidert a deckre, és ha már van hozzá honosítás azt is, mert miért is ne. Ezt a szokásos módon ugy (akartam) oldottam meg hogy deckre és pc-re is felpakol a játék, majd fel a pc-s verzió 1 pendrivera, és mappástól átmásol a deckre, (vagy ha külön álló fileban van a mod/honosítás mint az ue motoros játékoknál, akkor nyilván csak azt) ez módszer eddig mindig működött (miért is ne működött volna). A mostanival ellentétben... bármit csináltam, a játék decken az istenért sem lett magyar, holott az asztali gépen tökéletesen működött a lokalizáció.
    Kb 20-25p szarakodás után jöttem rá miután belenéztem a játék mappájába hogy baze'.... a játék pc-s és deckes verziója totál más. Deckre a linuxos verzió települ, én meg ebbe másoltam bele a pc-s verziót nagyon ügyesen. :W
    Viszont van megoldás. Telepítés előtt a Compatibility fülnél, proton verziót experimentalra kell állítani, és akkor deckre is a wines verzió települ. Ez minden olyan játéknál működik aminek van linuxos verziója is, és esetleg defaultba az települne.

Új hozzászólás Aktív témák