-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
Kis érdekesség/info hogy más ne essen abba a hibába amibe én. Gondoltam felteszem ma a Rise of the Tomb Raidert a deckre, és ha már van hozzá honosítás azt is, mert miért is ne. Ezt a szokásos módon ugy (akartam) oldottam meg hogy deckre és pc-re is felpakol a játék, majd fel a pc-s verzió 1 pendrivera, és mappástól átmásol a deckre, (vagy ha külön álló fileban van a mod/honosítás mint az ue motoros játékoknál, akkor nyilván csak azt) ez módszer eddig mindig működött (miért is ne működött volna). A mostanival ellentétben... bármit csináltam, a játék decken az istenért sem lett magyar, holott az asztali gépen tökéletesen működött a lokalizáció.
Kb 20-25p szarakodás után jöttem rá miután belenéztem a játék mappájába hogy baze'.... a játék pc-s és deckes verziója totál más. Deckre a linuxos verzió települ, én meg ebbe másoltam bele a pc-s verziót nagyon ügyesen.
Viszont van megoldás. Telepítés előtt a Compatibility fülnél, proton verziót experimentalra kell állítani, és akkor deckre is a wines verzió települ. Ez minden olyan játéknál működik aminek van linuxos verziója is, és esetleg defaultba az települne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5320 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen 5 PRO 3500U
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Cucuska2