Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
Azért ha feljebb tekersz, játék szinten láthatod, hogy nem tökéletes. Ez nem egy konzol. Ez egy hordozható Linuxos PC, amin főként olyan játékokat futtatnánk, ami nem arra lett kitalálva, ezért részben sehogy, esetleg fagyásokkal, esetleg konfigurációkkal, de ritka esetben futnak hibátlanul a Windowsos játékok. Ha még nem vettem el a kedvet tőle, akkor hajrá.
Ami meg alapból fut SteamDeck-en, mert gyárilag multiplatform és nem utólag kendácsolt, ott ott az Apple lógó is.
Én tökös voltam, eladtam a Switchet (miután megvolt minden, ami idén érdekelt, és tudom, hogy nemsokára jön új), fiamnak adtam a PS5-t, így járulok a Valve oltárhoz, és adományozom a pénzem eme fura szórakozásra. Mellettük nekem se volt értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS ROG Flow X13
- Asus tuf a15 4060
- ERŐMŰ! Dell XPS 15 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB SSD / GTX 1050 Ti 4GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ami meg alapból fut SteamDeck-en, mert gyárilag multiplatform és nem utólag kendácsolt, ott ott az Apple lógó is.
Cucuska2