Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bepken

    veterán

    először is nagyon szépen köszi a válaszokat! :R (bocsi, hogy nem tagelek végig mindenkit)

    továbbra is érik a vásárlás, gyakorlatilag 2 napja csak erről a kütyüről olvasok és erről nézek videókat (bár a topik visszaolvasásával még csak idén februári hozzászólásokig jutottam, megvallom töredelmesen :DDD)

    az aksi élettartam kapcsán mondtátok, hogy nem kell aggódni miatta, bírni fogja. azóta kicsit több is kiderült számomra, mégpedig hogy itt elvileg tök másképp működik a töltés, mint pl egy laptopnál (amivel én példálóztam) - tehát ez a passthrough kvázi azt teszi lehetővé, hogy akár éjjel-nappal mehetne tápról a kütyü anélkül, hogy az aksit tönkre vágná és felfújódna, mint egy lufi?
    azért kérdezek erre rá ennyire specifikusan, mert mobil kütyükben nem egyszer cseréltem már aksit, ami azért ment tönkre, mert 80-90%-ban tápról volt használva. (mobil, bt hangszóró, laptop...)

    illetve hivatalos említést erről kizárólag a Steam féle Docking Station adatlapján találtam, hogy tudja ezt a töltést (fura, mert magánál a Deck-nél meg nincs említés erről az egészről, pedig ez szerintem elég kardinális)

    _____________

    a fent említett okból valószínűleg hivatalos dokkolót venném meg hozzá, mivel azzal gondolom legbiztosabbnak azt, hogy - ha végül tényleg folyamatosan dokkolt állapotban lesz használva - megfelelő töltést kap, nem lesznek anomáliák, stb.
    plusz, ahogy írtam is előzőleg, steam wallet-ból menne az egész móka és így nem kellene külön erre a kiegészítőre sem költenem (elég lesz majd az SD kártya meg fólia, stb...)
    ______________

    illetve a "melyiket vegyem" kérdés továbbra sem tisztázódott bennem teljesen....ismét csak abból a megfontolásból, hogy ha nem az 512est veszem wallet pénzből, akkor vehetek hozzá 40-50ezerért kártyát vagy SSD-t (persze ezt nem feltétlenül kellene azonnal megvenni)

    szóval talán a 256os + dokkoló kombó az, amit egy középútnak tartok (meglátjuk összejön e raktár ürítést követően annyi, hogy 512es + dokkoló beleférjen)

    _____________

    végül pedig azzal kapcsolatban kérnék egy kis összegzést, illetve tisztázást, hogy a nem Steam-es játékokkal mennyire kell mókolni? visszaolvasva "régebben" volt, amelyik launcher csak windows alól indult el, aztán ha minden igaz, mostmár SteamOS alól is működnek....de aztán olvastam olyat, hogy ott is vannak gebaszok....szóval mostanra hogy áll a dolog? 90%-ban Steam könyvtáramat fogom végig tolni, de azért van egy pár Epic/Ubisoft/EA játékom is, amikre majd lehet rápróbálnék

    én úgy vettem le a sokszáz hozzászólás olvasás közben, hogy idővel egyre kevésbé maradt értelme windows mókolásnak....jól értem ezt? :)

    (mondjuk amúgy az is rohadtul tetszik ebben az egészben, hogy voltak anno hibák/hiányosságok, amiket itt leírtatok...páran agyaltatok rajta és volt is olykor workaround rá...aztán pár napra rá hivatalosan javították vagy támogatva lett! :D szóval amúgy már csak ebből kifolyólag is nagyon vágyom egy ilyen kütyüre!)

    ╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák