-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
Szerintem a fenti vidi kamu, ha kínaiaknak közük van valamihez akkor az átbaszásra mindig jó esély van..
Számos oka van annak amiért a handheld és az x86 PC nem vagy csak nagyon kissé összeegyeztethető fogalmak és hogy miért nem voltak az eddigi kísérletek sikeresek.
Ezeknek a handheld gépeknek még most a Deck esetén is a desktop rendszer kívánta rengeteg teljesítmény az achilles sarkuk.
A deck az első aminek értelmes teljesítménye van, de még ezzel is lesznek gondok..
Nekem elég lesz, sőt nagyon tetszik hogy mit fog bírni
, pedig az én várakozásaim jóval lejjebb vannak mint amit egyesek vizionálnak.
És ez nem is fog megoldódni ameddig a fogyasztásnak meg akkuidőnek alárendelve a dolgot igp-ben gondolkodnak.Ennek okán hihetetlen gyorsan avulnak, és lenyegében a játtszható játékok sora a megjelenésük előttre korlátozódik.
Ha valaki újabbakkal akar majd játszani a Deck-el én kb 1-1,5 évre tippelem ameddig elégséges lesz, aztán vége.....Bezzeg egy switch - bár nem tartom
sokra
- azt a gagyit amivel megjelent ma is hozza.
Azt is megkockáztatom hogy a Deck előbb fog kiöregedni mint a switch...Ezen felül további komoly probléma a desktop oprendszerek felülete...
Ezek bárhogy is nézzük perifériás kezelést feltételeznek, ezzel szemben ezeknek konzol szerű kezelőeszközeik vannak joystick stb..
A Valvenak kőkeményen kell dolgozia ha azt akarják hogy a Seam OS-al ez tényleg használhato legyen...
További probléma hogy ez PC-s gamereknek való a desktop mellé, de valljuk be ők pont nem kontrollerrel akarnak szenvedni javarészt....🙃Sok próbálkozást megnéztem magam is, de örülök hogy nem vettem egyet sem, pedig sokra mondtam azt hogy tetszik..
Nálam ez a Deck lesz az első amire azt mondom hogy hajlandó vagyok pénzt adni mert tetszik és életképesnek látom
De itt is kérdéses hogy a Valve sikerrel jár-e egy tapikijelző+joy-al vezérelhető oprendszer kapcsán.Összessegében szerintem érthető hogy eddig nem terjedtek el, és szerintem már nem is fognak.
De egy Razer cucctól nem is várnám el soha hogy megváltsa a világot.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anime filmek és sorozatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Erős (HP Omen 16) gamer Laptop! -Ryzen 9 5900HX, RTX 3070 8gb, 16gb DDR4, 512GB SSD
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U 2026.11.21 ig érvényes gyártói garancia
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Adaptive Sync - sRGB 99%
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, pedig az én várakozásaim jóval lejjebb vannak mint amit egyesek vizionálnak.
Cucuska2