Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
akciós bundli csomagokat lehet külön listázni valahol? egyszer régen mintha megtaláltam volna már a módját, de úgy látszik öregszem...
-
válasz
John_Deere #93289 üzenetére
Így van, a Steam Link egy jó drága hdmi kábel, korlátozott felbontással...mondjuk biztos kényelmes, de ha nincs tévéd egy másik helyiségbe, akkor nem sok értelme van.
-
válasz
Leginkább annak jó ez, akinek igénye van arra, hogy a nappaliban, nagy tv-re kirakva tudja játszani a játékát és nem tudja megoldani kábelesen, hogy ezt a tv-t összekösse HDMI-vel a gépével.
Igen, csak hálózaton belül működik. -
Fleto93
tag
válasz
Pontosan erre jó. Nekem külön szobában van a PC és a TV, HDMI meg USB hosszabbító macerás lenne, és normális minőségű kábelekkel még drágább is.
-
John_Deere
tag
Amúgy valaki eltudná magyarázni, hogy a Steam Link konkrétan mi a gránátra jó?
Azt látom csak, hogy a PC-mről a jelet továbbíthatom TV-re (ha lenne), megkerülve a monitort. Ergo, fotelből lehet játszani, azt, amihez nem kell bill. + egér kombó, amihez meg kontroller kellett,azt eddig is lehetett Steam Controllerrel. Ráadásul, ha jól értem, azonos hálózaton.
Természetesen tévedek valószínűleg, csak valak javítson már ki! Köszönöm szépen! -
Hauptmann
veterán
Mi van, ha betelik egy matricaalbum? Jár azért valami? Vagy csak TP pont?
-
Assimilator
őstag
Van most nemi wallet osszegem kartyakbol es hasonlokbol. (25 font)
Vartam is a vasart, vegre tudok jatekot szerezni.
Jelenleg ott tartok, hogy a wishlistemet rendezgetem kulonbozo szempontok szerint. Szerencsere az Enhanced Steamen meg tobb keresesi feltetel van, igy jobban elvesztem.
Nezem a jatekokat jobbrol is, balrol is. Kozben azon gondolkodom, hogy biztos akarom-e en azt? Koltsek-e egyaltalan? Megeri?
Nem az arak miatt. Eleg sok dolog fillerekbe kerul a wishlistemrol. Csak valahogy ramtort a bizonytalansag.
Jart mar mas is igy? -
Fleto93
tag
Sziasztok!
Nem tervez valaki Steam Link-et rendelni a mostani akcióban? Rendelnék, de sokallom a 15eur szállítási díjat. Ha valaki Budapesti szeretne, akkor szívesen társulnék, hogy osztódjon a szállítás...
-
szami777
addikt
Hmm
Nekem nem ilyen csomagba adta, hanem tegnap adott simán 3db matricát a 3 feladatért és annyi, majd ezeket betette valamilyen matrica könyvbe és annyi. Ezek szerint te 9 matricát kaptál?Szerk, nem pálya, most valamire kattintottam és adott 6 matricát még. Minden világos, csak az nem, hogy ezek mire jók.
-
[Prolixus]
addikt
Lol, így reggel órákkal a start után is acces denied hibaüzikkel visszadobál a store. WTF?
-
John_Deere
tag
Sziasztok!
Lehet ezerszer kérdezték már, ha igen, elnézést kérek.
Van egy Steam Controller-em.
Szeretnék venni még egyet, hogy párom kiverje a vakbelemet is Mortal Kombat-ben pl.A kérdés az, hogy azok ketten együttműködnek, vagy kell mellé az a Steam Link? Most jó (jobb) árban vannak, jó lenne tudni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #93153 üzenetére
Na, nem kaptak a kedvenceim akkor leárazást, de 30-40% is jó, ezek nem olyan régi címek.
Szóval vegyétek-vigyétek.
Mindegyik indie, szóval lehet támogatni a kishalakat is. -
Vertigo18
addikt
válasz
FollowTheORI #93269 üzenetére
Aztán meg odaírta (nekem is, neked is), hogy "-1 kártyád jöhet még a várólistád felfedezéséből"...
-
Hauptmann
veterán
válasz
Valóban, most beadta a 3. kártyát.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Ez mondjuk komoly, tegnap végigmentem 3x, és csak 2 kártyát adott, most meg innen böngészőből beadta a harmadikat.
Nem baj, legalább lett még 2 játék, ami ment a kívánság listára. -
bepken
veterán
válasz
[Prolixus] #93260 üzenetére
kb annyi, mint régebben a képregénynek. - Northpole Noir
itt is feladatok elvégzése után nyíltak meg újabb oldalak, ha jól emlékszem (mellesleg az nekem még tetszett is
- ezzel az albummal én se nagyon tudok mit kezdeni...)
(#93269) FollowTheORI! nekem is ezt írja, de konkrét harmadik kártyát nem kaptam (egyik fiókon sem)
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Anonymus23 #93267 üzenetére
-
gézu
őstag
Mekkora sz@r ez a sale, régen mindenjobbvót... Nincs farcry4 5euróért, a gta5 meg már elfogyott.
-
Anonymus23
veterán
-
bul07
nagyúr
Most akkor egy napra mi jár?
2db kártya és 3csomag?
-
warcat
veterán
válasz
[Prolixus] #93263 üzenetére
Kellemetlen, ez tényleg így működik, talán gmg valamikori árazása ragadt le bennem,mindenesetre aki elvitte a korábban osztogatott ingyenes játékokat,árban hasonlót kaphat mintha csak egy CS:GO-t venne.
-
warcat
veterán
válasz
ProEvoFan #93253 üzenetére
Érdemes megjegyezni,hogy a Valve complete 6.43€ és tartalmazza a CS:GO-t, míg magában 9.37€ lenne.
-
SP4C3
veterán
-
[Prolixus]
addikt
Azt érti valaki, hogy ezek a matricák meg ez a matrciakönyv mire is jó? Kigyűjtöm mindet, és? Utána mi történik? Mire jó ez nekem? A store oldalon sem írnak erről semmit.
A kártyákat el lehet adni vagy kitűzőt csinálni...ezeknek a matricáknak az égvilágon semmi értelmét nem sikerül találnom eddig.
-
De4d
őstag
Fallout: New Vegas eltűnt a mi régiónkból?
-
Out
addikt
16 eurót költöttem el 5 játékra, a nyári vásárig lesz mivel játszanom
-
törölt tag
Egyébként igazuk van, hogy nem tesznek be ezért a pár szezonális akcióért, komolyabb szerverparkot. Az okos, türelmes gamer, kivárja ameddig lemegy a roham, a másik csapat is, mert ők meg kénytelenek lesznek várni, hiszen túlterhelt. Akkor minek invesztáljanak bele több $-t ?
-
törölt tag
Nagyjából helyre állt a rend. Legalábbis nálam már nem dob hibaüzenetet, bár picit lassúcska, de teljesen használható.
-
szami777
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #93240 üzenetére
Egyébként az elején nekem is 10 kártyát irt a kitűzőknél.
Ne aggódj, azért próbálkoztam serényen itthon, de semmi eredménye nem volt, azért örülök hogy bug volt, mert így nem idegeskedtem rajta többet. -
Én két nyomorult kártyat kaptam (végül is ennyi jár)...mondjuk én azzal kompenzálom, hogy a tesóm minden nap elküldi az övéit, mert leszarja a farmolást.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ha jól látom megint nincsenek napi akcióban olcsóbban a játékok, hanem ezek megint fix akciós árak július 5.ig? CS: GO ezek szerint nem lesz olcsóbb.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #93245 üzenetére
Lassan kell kattintgatni, nem ész nélkül. Kicsit bosszantó, de működik.
-
warcat
veterán
válasz
Beni97 #93247 üzenetére
Nehezen értelmezhető a kérdés.
Első körben kell legyen egy olyan Paypal fiókod,ahol sikeresen elmentetted/akiváltad az akciót (save offer).
Ez magyaroknak nem működik.Ha Angliából,Japánból,Németországból stb (vagyis legalább oda tartozó PP fiókról van szó,akkor csak Paypalon keresztül kell fizetni a leírás szerint legalábbis.
20 font elköltése esetén csak 15-öt von le (+esetleges kártya/tranzakciós díjak ha nem pp egyenlegről fizetsz) -
Beni97
őstag
Ebből a cikkből adódik a kérdés ami elsőre hülyének fog engem tekinteni, de én a biztonság miatt kérdezem meg.
Muszáj paypalon keresztül utalva vásárolni? Mert nem igen szeretnék rá utalni mert multkor is egy hét volt. -
Spet
addikt
Ugy erzem ez egy koltseghatekony nyari vasar lesz
-
Anonymus23
veterán
Nah most döglött meg a Steam, most már nem is tud csatlakozni
Eddig bírta, majdnem 4 óra, az nem is rossz -
bepken
veterán
válasz
nem csak bemondás volt
- [link]
(#93244) Assimilator! én gyorsan el is őket adtam a biztonság kedvéért
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Ha a játékot nem is, de a kártyákat elhiheted: check it
(#93241) bul07: Náalm csak akkor, mikor használni szeretném.
-
bul07
nagyúr
Nálam még mindig döglött a steam
Sorry
The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later
Error 503 Service Unavailable
XID: 1133219598 -
Beni97
őstag
És hol láthatom a kártyákat? Gondolom a raktáramban. Mert nem tudok angolul
ezért translate-be beraktam amit írtál és onnan kiszedtem mit kéne tennem. De nem írta ki vagy jelezte volna hogy kaptam valamit. Lehet mert robbanásig feszül szerver?
Van pár játék amit megszeretnék venni, de sajnos mivel hónap vége van már és persze fizu előtt lesz vége így nem tudom mindet megvenni így jól jönne ha közülük valamelyik ingyenes. Ezért izgulok rá most nagyon.
Meg ott (#93233) Assimilator -ra gondoltam, bocsi hogy nem válaszként írtam. -
Assimilator
őstag
válasz
Hunbeast87 #93235 üzenetére
Ja, ok. Kiraly bug. 1 jatek + 8 kartya.
-
Spirit
őstag
válasz
Assimilator #93224 üzenetére
Csodás, nekem minden albumból 1 vagy 2 jött össze, talán a Sale végére összegyűlik valami. Ingyen játékról meg sehol nincs egy szó se. Szivatsz minket?
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Assimilator #93233 üzenetére
Állítólag bug volt és már nem lehet annyit kapni.
(#93237) Assimilator: Hogyan jött neked össze egyből egy album? Nagy szerencséd van vele, az tuti..
-
Beni97
őstag
Hali.
Hol lehet erről olvasni, vagy valaki leírná, mi ez a free game cucc, meg milyen küldik vannak? Nekem ez új. -
bepken
veterán
válasz
GTA V már elfogyott?
-
Spet
addikt
válasz
Freee gameeeeeeeee
-
Assimilator
őstag
Nekem mar kigyult egy matricas kep. Ha megvan a kep minden darabja, lehet valasztani egy jatekot. En a PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS-ot valasztottam.
Mekkora kiralysag. -
Defy94
tag
válasz
nincsnév007 #93218 üzenetére
Másfél órája indult a nyári leárazás, ezért túlterheltek a szerverek. Érdemes pár órát várni a vásárlással.
-
cyberkind
félisten
válasz
Assimilator #93219 üzenetére
Engem az jobban zavar, hogy a játékok se nagyon szoktak menni ha behal a Steam.
Bár ha Forzazok tökmindegy.
Egyébként nem a gond a lényeg meg az, hogy várni kell, hanem az, hogy tudták mikor indul, zsákolják a pénzt nap mint nap, hatalmas cég de semmi nem történt, kicsit se ellentmondásos bár lehet ez is csak engem zavar mint Amd85 objektivitása.
-
nincsnév007
addikt
sziasztok venni szeretnék egy játékot de az adatok megadása után ezt írja :Úgy tűnik, hiba történt a tranzakció előkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól.
itt most én adtam meg rosszul valamit vagy ennyire le terhelődtek a szerverek?(most vásárolnék először)
-
cyberkind
félisten
válasz
Assimilator #93212 üzenetére
Én kb úgy nem tudom megérteni ahogy a M$-nál, csak persze ők még pénzt is kérnek a multiért konzolon, a Steam valami iszonyat módon hozza a pénzt, szóval nem izgat, hogy miként, de ekkora bevétellel rendelkező és egy ekkora cégtől elvárom akár ezt a csodát is, hogy meglegyen oldva, M$-nál meg főként.
-
Defy94
tag
Végigvittem a mai felfedezési várólistám és 13 kártyát dobott.
Másnak is? -
cyberkind
félisten
válasz
Assimilator #93209 üzenetére
Ettől függetlenül kicsit se érdekes meg fura, hogy már ezer éve tudjuk mikor lesz a summer sale, de a Steam oldala teljesen behalt ahogy beindult, szóval nem tudom elhinni, hogy nem tudtak készülni egy kicsit se.
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko #93199 üzenetére
Vannak olyanok, amiket nosztalgiából fogok megvenni. Rise of Nations, AOE sorozat.
Nem hiszem, hogy még egyszer végigviszem őket, de megveszem.Közben szórok is ki pár játékot, nagyon sok van a wishlistemen (54 db), nem tudom mindet megvenni.
-
Vertigo18
addikt
Nem értem, nálam nem megy a steam!
Történt valami?
-
Hauptmann
veterán
Bele szerettem volna pörgetni az ajánlatokba, de esélytelen. Majd holnap.
Nem láttátok véletlenül, a Division, meg a DLC-i akcióba kerültek?
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Nyaralás topik
- Tőzsde és gazdaság
- Filmvilág
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W