Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
veterán
válasz
core i7 #93996 üzenetére
Amivel játszott, azt biztos nem tudja már küldeni. Esetleg van a könyvtárában egy PUBG gift, és azt kapnád, mást nem tudok elképzelni.
De ahogy az alattam írta a kolléga, nehogy átbaszás legyen a vége. Ha kell a játék, inkább vedd meg rendesen a steam-től. Az a biztos.
-
-
SityiSXT
őstag
válasz
core i7 #93991 üzenetére
Steam fiókot vásárolnál akkor? Felejtsd el... Egyrészt tilos fiókot árulni, másrészt igen magas a rizikója - könnyen pénz és játék nélkül találhatod magad. Ezért is írták fentebb, hogy a "használt" kifejezés értelmezhetetlen Steamnél (meg Originnél, UPlaynél, Battle.netnél, stb.)
-
core i7
addikt
válasz
DrTechnoid #93989 üzenetére
PUBG ro lenne szó és venném akinek megvan úgymond már játszott vele
-
válasz
core i7 #93988 üzenetére
Lehetséges hogy a mondat ez is lehetne?
"Sziasztok játékot tudok úgy aktiválni az accountomon hogy steam giftként kapom meg ha fizetek érte egy haveromnak?"
A 'használtan' szónak így itt nincs jelentősége, játékot 3 féle módon kaphatsz jelenleg :
1 : saját raktárából küldi az ismerősöd a giftet , vagy 4-in-1 pack csomagot vesz és abból küldi az egyiket
2: saját kosárba teszi, és elküldi neked azonnal, amiután megvásárolta a steam store-ban
3: egy be nem regisztrált steam kulcsot küld a játokhoz.Használt maximum a kulcs lehet , és akkor semmit se kapsz, csak egy figyelmeztető üzenetet , a többi giftes esetben nem lehet szó használtságról. Ha esetleg arra gondolsz hogy x barátod megvette a csgo-t de rohadtul nem jön át neki, és jófejségből neked akarja adni akkor az bukó , mert jelen állás szerint a steam könyvtárba beregisztrált játékot onnan nem mozgathatod másik accountra.
-
core i7
addikt
Sziasztok használtan játékot ,hogy gifként küldik át megéri vásárolni? Van esetleg hátulütője?
-
Lenry
félisten
válasz
kemotox #93982 üzenetére
biztos, hogy felhőzi, mert próbaképp letöröltem a mentéseimet a PC-ről, és egy Steam-restart után letöltötte őket.
akkor lehet, hogy tényleg az OS-ek különbözősége kavar be. holnap hazahozom a Mac-ről a mentést, kíváncsi vagyok, hogy egyébként kézzel bemásolva kompatibilis-e... -
eami
Topikgazda
válasz
sixpak #93983 üzenetére
itt írtam erről korábban. eszedbe se jusson kikapcsolni a guardot előtte
-
Aloha barátaim.
A telómra új andoid verzió érkezett, fogok tolni egy hard reset-et.
A helyreállító kódra lesz csak szükségem, amikor visszarakom a Steam appot?
Köszönöm. -
kemotox
addikt
Szerintem mentéseket nem felhőzi.
Itt ha megnézed a "User Cloud részt", akkor látszik, hogy mennyire különbözik például a Borderlands 2-étől. Utóbbi tuti, hogy felhőben tárolja a mentéseket, mindig visszakapom a régi karijaimat, bármikor felrakom. -
-
Lenry
félisten
lehet valahogy a Steam felhőt gépek közti mentések szinkronizálásra használni?
most Tropico 5 esetén merült fel, hogy két külön gépen is játszom vele (az egyik iMac), és bár ugyanaz a Steam fiók, mindkettő szinkronizál a felhővel, mégis teljesen külön maradtak a mentéseim, pedig szuper lenne, ha az egyik gépen indított játékot a másikon tudnám folytatni.
-
Zolás
addikt
válasz
Sirandrish #93974 üzenetére
Steam inventory helper. [link]
Pont azt tudja amit szeretnél. Kijelölöd a kártyákat, beállítod hogy az éppen aktuális árra tegye fel mindet, és mikor végzett csak megerősítened kell a telefonon. -
Urguru
aktív tag
válasz
Sirandrish #93974 üzenetére
Steam Inventory Helper én ezt használom.
-
Sirandrish
legenda
Üdv.
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy van-e mód a kártyákat egyszerre betenni a bótba. Van vagy 300 kártyám, és nincs kedvem egyesével bepötyögni az árat. Van olyan külsős (vagy belsős) program ami több kártyát tud betenni egyszerre az aktuális áron? -
válasz
KubanitoS #93971 üzenetére
Ha jól értem akkor egy ilyen műveletnél csak a steamapps mappa és a Steam.exe marad, a többi kuka? Ez is egy megoldás, ha beszarik ismét akkor ez lesz a következő lépés.
Persze stabil a kliens, nem is nagyon van vele gond, de időnként rájön és ha egyszer beindul akkor nagyon beindul
A 118-as hiba jó másfél éve jött a hálókártyás esettel, előtte nem is tudom mikor volt baja, talán 7évvel ezelőtt volt olyan hogy a Left2-ben nem talált egyetlen egy játékot sem, de közben kiírta hogy 20ezren játszanak...
A többi kisebb-nagyobb hiba még a 2ezres években, "non steam logon" stb, de ezek csak a játékból dobtak ki, a kliens akkor is indult simán és amennyire emlékszem akkoriban nem igényelt akkora előfeszítést egy hiba felszámolása mint az utóbbi években. Gondolhatod mennyi időbe telt mire rájöttem hogy a hálókártyát kell kicserélni mert minden más módszer csütörtököt mondott a 118as hibánál.
-
válasz
lappa86 #93970 üzenetére
Ez lesz a 16odik
Szted mióta user error az, hogy durván egy éve uninstallálok valamit, azóta kb. tucatnyi rendszertakarítás volt, registry szinten is, és most a steam beleakad egy ilyen bennmaradt dll-be? Vagy az a módi hogy végigmegyek mappáról mappára törölgetve amit feleslegesnek érzek, de akkor minek külön rendszertakarító a gépre?
-
KubanitoS
veterán
válasz
SchumiBácsi #93968 üzenetére
Marha felesleges folyamatosan törölgetni és újratelepíteni a klienst. Ha előfordul valamilyen hiba, csak simán törölj ki mindent a telepített játékokon és a steam.exén kívül a Steam főmappában, majd indítsd el a megmaradt exével a Steamet. Le fogja tölteni a szükséges fájlokat és elindul.
Tapasztalatom szerint amúgy elég stabil kliensről van szó, szóval ha nálad folyamatosan problémázik, az bizony nagy valószínűséggel nem a Steam hibája, hanem a gépeddel nincs minden rendben.
-
lappa86
aktív tag
válasz
SchumiBácsi #93968 üzenetére
Úgy hatodjára megérted végre, hogy user error volt, vagy offolgatsz még tizenöt hsz-t a topikban?
-
válasz
kemotox #93964 üzenetére
A jó steam eddig nem foglalkozott a dll-el, pedig egy éve ott volt. Aztán 2-3hete úgy döntött hogy most akkor nem kapcsolódik a netre mert egy teljesen különálló programmaradék ami egy másik meghajtón van, amihez kb. semmi köze semmilyen téren, nem lép be, vagy ha már belép ki is lép üzenet nélkül. 4-5 reinstall és akkor már connect fail/kilépkedés helyett rájön hogy ez a dll a gond.
Voltak hasonló húzásai nemcsak nálam és igencsak filózni kellett hogy kitaláljuk mi a gond. Asszem valami 118-as hiba a kliensben a store/community fülnél, (keress rá a neten a 118as hibára mert nehogy már kiírja alapból mi a gond) - kb. "ellenőrizze az internet beállításokat". Ez utóbbi tényleg egyedi eset, de ki az aki a beállítások ellenőrzését élből a hálókártya cseréjével kezdi, mert akkor azzal volt a gond.
Ezért kár az adatokat gyűjtögetni hogy ha olyan baj van akkor jó esetben csak hibakód lesz, vagy az sem a már tárgyalt módon. 11év óta használom összességében megelégedéssel, ugyanakkor voltak még különleges hibák és problémák amiket egy ilyen platformon ekkora fejlesztői háttérrel nem várna az ember. De ez már tényleg OFF.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kemotox #93964 üzenetére
Márpedig a steam szarozik....ma (fél órája) ismét blue death-el örvendeztetett meg login közben. június 24-én ugyanezt produkálta, azt hittem egyszeri eset, de úgy látom sajnos nem
Persze most az első alkalom után rutinból nyomtam rá a telepítőt, ami helyrerakta és most egyelőre gond nélkül indul, de ugye a családi megosztást ismét be kellett kapcsolnom utána, majd az Euro & American Truck Simulatort is le kellett tölteni (kihelyez, letöltés elkezd, steamből kilép, visszarak, steam indít, helyi fájlok ellenőrzése sajnos nem működött
), mert nem ismerte fel, hogy telepítve van a többi 10-12 szoft mellett (amit szerencsére felismert). De legalább a többit felismerte
-
kemotox
addikt
válasz
SchumiBácsi #93963 üzenetére
"Egy olyan hulladék ami már egy rég letörölt program után maradt vissza és hiába volt rendszertakarítás + registry clean is már, valahogy még is bent maradt."
Szoval nem a steam a szar. De azert remelem spammeled meg a topikot egy kicsit.
A pc ipar pedig el es virul, koszoni szepen. -
válasz
kemotox #93952 üzenetére
Jó hát nekem8 egy 5-6éves gépen, ami lehetőségekhez mérten szinten van tartva (adatlap), de ha ezt egy vadonatúj Paks2 gépen csinálja mert kitelik tőle, akkor hadd pörögjek már rá.
Megjegyzem hogy tegnap random kilépegetett hibaüzenet nélkül az új telepítés. Így hát nem tudtam jobbat (meg hát az új szabályozás
) újra letöröltem, majd visszaraktam és akkor még nem változott semmi, majd ma indulás/login/kifagyás után kinyögi hogy valami dll fájl problémákat okozhat a működésben. Egy olyan hulladék ami már egy rég letörölt program után maradt vissza és hiába volt rendszertakarítás + registry clean is már, valahogy még is bent maradt.
Szóval ha ezt már egyből az elején kiírja 2hét szopatás (connect fail) helyett akkor ugyanazzal a megoldással elkerülöm ezt a végén már teljes szopóágat amit végül ma mindenképp meg kellett csinálni. Ezek után nem csoda ha akadozik a PC ipar mert ez adott esetben egy milliós gépen nem kicsit bosszantó amikor valami nem indul, főleg úgy hogy tegnap még működött.
Na de mind1 is, jelenleg működik aztán kíváncsian várjuk mi lesz a következő hiba
-
wjbhbdux
veterán
St4ck elérte a 2000. szintet. ha jól számolom arrafelé már 45 ezer Ft körül kell ezekb[l a 7 centes kártyákból venni hogy 1-et lépjen..
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Elcsesztem egy vásárlást, még 2017.02.14-én megvettem "magamnak" ajándékba, mert akkor még lehetett és itt van a raktáramban. Most meg megvettem ugyanazt a játékot magamnak, igen komoly 0,79€-ért
Ráadásul bankkártyás fizetés alatt szólt is a Steam hogy ezt már megvettem, csak ezután azonnal lefagyott, kilépni sem tudtam belőle....
Csak kíváncsiságból kérdezem: ha vissza akarnám csinálni a vásárlást, azt hogyan és hol kell kezdeményezni?
Persze 0,79€ miatt nem fogok tenni semmit, de érdekelne, hogy ha vissza akarnám "adni" a játékot telepítés és kipróbálás nélkül, mit és hogyan kellene tennem? -
RVR400
veterán
-
eami
Topikgazda
válasz
GoTReX #93953 üzenetére
szerintem itt dobd be a kérdést
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Tudtok ajánlani valami jó coop játèkot , mint pl a Castle Crusher stb. Ha a g2a parszazas ajánlat, az még jobb ☺Egy képernyősre/ split screenre gondolok
-
kemotox
addikt
válasz
SchumiBácsi #93951 üzenetére
Nagyon rá vagy pörögve erre a témára. Egyszeri hiba, előfordul. Mikor kérdezted, először, már akkor gyanúsnak kellett volna lennie, hogy mindenki másnál megy, csak nálad nem.
Üdv a PC világában, ahol a hibamegoldás első lépése a reboot/reinstall.
Letölteni meg nem kell újra semmit, ezt is tudhatnád. -
válasz
Franklin #93944 üzenetére
Nem én, hanem a tendencia ha így halad.
Szted ki fog egy hasonló "nevesincs" hibánál napokig fórumozni meg minden szart kipróbálni ha egy reinstall megold mindent? Aztán ha már reinstall akkor lehet letölteni ami kell, mert eleve nem volt DVD vagy ha még volt már rég olvashatatlan/nem éri meg betenni mert felét akkor is letölti javításban, a mentés meg sok helyet foglal.
-
ayo
veterán
vagy nézd meg a bankod honlapján, annál tutibb nincsen. Pl. OTP-nél itt kell nézni a "Deviza eladási" részt.
Sokan a középárfolyamot nézik, az nem mindig célszerű -
core i7
addikt
válasz
FollowTheORI #93946 üzenetére
és van valami euro kalkulátor mert euroba írja steam?
-
core i7
addikt
Sziasztok steamen ,hogy megy a vásárlás feltöltöm bankkártyám és aztán? PUG-ot szeretném megvenni
-
Franklin
addikt
válasz
SchumiBácsi #93940 üzenetére
"Aztán ha elég sokan csinálják és ledőlnek a szerverek majd megtanulnak programozni / frissítést ellenőrizni."
Jól megmutatod nekik...
-
-
törölt tag
válasz
SchumiBácsi #93940 üzenetére
Fél szemmel követtem ezt csak, de nem lehet, hogy béta verzió volt nálad telepítve? Nálam az okozott különféle problémákat.
(#93942) AtHoS Hát, én megpróbáltam segíteni...
-
válasz
SchumiBácsi #93918 üzenetére
Na végül sikerült "rendhagyó" módon megoldani a belépési problémát: reinstall.
És mivel a végleg beszart állapot előtti 1-2hétben már volt úgy hogy nem tudott csak 2odik - 3adiknak belépni, ezért a jövőbeli hajtépés elkerülése érdekében új szabály szerint megy a Steam:
Reinstall every month or
1st connection failed/error = restart
2nd connection failed/error = reinstall100as net majd szépen letölti a játékokat egy este alatt úgy 50-100GB mértékben, függően attól mi és mennyi van fent. Úgy is kevés a letöltés - nincs kihasználva a net de majd a Steam ezután javít a dolgon
Aztán ha elég sokan csinálják és ledőlnek a szerverek majd megtanulnak programozni / frissítést ellenőrizni. Én mindent kipróbáltam amit lehetett a telepítés előtt - nem jött be.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
DrTechnoid #93938 üzenetére
Okés, meggyőztetek, rá fogok néha nézni az activity-re.
-
válasz
EmptyParadox #93933 üzenetére
Nekem az a steam kezdőoldalam, lévén van pár impozáns ( pénzeszsák ) egyén a barátlistámon,így mindig azonnal lekövetem hogy mit csinálnak a nagyok
-
wjbhbdux
veterán
válasz
ha játszol rendszeresen frissülő játékokkal, akkor jó hely követni hogy mi történik velük, ha postol oda a fejlesztő.
-
Franklin
addikt
válasz
Én gyakran nézem, jobb mint a facebook
És néha hasznos is tud lenni, mikor azt látom, hogy már 10 ismerősöm vette meg ugyanazt a játékot, akkor gyanús, hogy valami jó akcióban van
-
Rison77
senior tag
Közben feltúrtam a redditet is emiatt, találtam is bő 1 hónapos posztokat, hogy náluk is ez van, írtak is ticketet a valve-nak, és azt a választ kapta, hogy tudnak a problémáról, és vizsgálják.. Próbáltam most letörölni a steamet, steam helyett gondosan lepucolta az asztalomat
Utána olvastam, hogy bizony ha nem az alapértelmezett helyére van telepítve, akkor bizony automatikusan nem szedi le magát.. manuálisan kell törölgeti a fájljait.. Ezután elindítottam, és lőn világosság, visszajött a share ^^
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy egyik napról a másikra, teljesen szétbombázza a steam az aktivitást? Felsorol pár megosztott screenshotot, kb 3 hétnyit, aztán ömlesztve felsorolásszerűen 3 hétnyi achi, majd megint screenshotok, és megint achik.. kb átláthatatlan az egész aktivitás így. Másik problémám meg az lenne, hogy folyamatosan eldobálja a family share-t, valamikor 2-3 napra, a 4. napon visszajön, aztán végleg eldobja. Kicsit körülményes 2 hetente újracsinálni az egészet, ráadásul csak az én oldalamon szűnik meg, a másik oldal használni tudja az én könyvtáramat. A steam reinstall segítene valamit? -
szami777
addikt
válasz
#54715584 #93923 üzenetére
Ha egy játékhoz több ugyanolyan kártyát dob, akkor a kitűző menüben lesz olyan opció a játéknak, hogy cserefórum meglátogatása. Ott kifejezetten az adott játék kártyáit cserélgetheted másokkal csereajánlat formájában.
Ez akkor a leghasznosabb, ha kettőt kapsz valamelyikből. -
törölt tag
És néha átvált a Steam, kliens magyarra. Ezt miért csinálja? Beállításokban angol van megadva.
-
törölt tag
válasz
szami777 #93922 üzenetére
Ehh, akkor már értem ezt a farmolás dolgot. Most utána olvastam és találtam ilyeneket, hogy Archi Steam Farm és Idle Master. Van olyan, ami utóbbihoz hasonló de ki lehet választani a játékokat? Vagy inkább vásárolgassak?
Meg adjak el? Mert volt olyan, hogy egy játéknál több ugyanolyan kártyát is dobott (Deadfall pl.).
-
bul07
nagyúr
Az első pár napban hosszabb ideig tart de utána 1óra alatt megvolt, ez matricás izé vett el több időt
Teljesen mindegy hogy olvasok valamit a netten vagy videót nézek, vagy traviánon nyomkodom az építéseket , vagy ép a kártyákat farmolom kis apróért
-
válasz
FollowTheORI #93902 üzenetére
Egyetlen módszer sem jött be a felsoroltakból.
Mivel sem a tűzfal sem a vírusirtó nem változott a rendszertelepítés óta (több mint 1év), így valószínűleg ez sem gond.
Viszont volt olyan gond vagy másfél éve hogy a létező legfontosabb külföldi oldalak, és a steam oldalai a steamben nem töltődtek be sehogyan sem, miközben minden más működött. Hosszas huzavona után akkor kiderült hogy a különálló hálózati kártya szelektív módba váltott (csak úgy) és az alaplap kártyára való visszaváltás oldotta csak meg problémát.
Most akkor ezek alapján vegyek új hálókártyát vagy új alaplapot? Eszem faszom megáll hogy mindig van valami megoldhatatlan szar. Előtte mondom heti 1-2 self update állandóan, míg most be nem szarta magát. Erre persze már nincs semmilyen gyorsjavítás biztos így működik jól?
-
törölt tag
Néhány játéknál megvan az összes kártya, csináltam belőlük badge-t és most lvl 1 lett kiírva játék mellé és megint megvehetném őket. Ez hogyan működik? Több szint van? Ugyanazokat a kártyákat többször is megvehetném és egyre több badge-t tudnék készíteni?
-
bul07
nagyúr
Nekem ma majd két nap alatt ment el 0,08€ áron kitett, egyre kevesebb fogy
10e kártya volt kint mikkor kiraktam és ~35óra alatt ment el nehezen fogynakVan még 5 kártyám kiraktam két napja 0,09€-ért mert 0,08€-ért már egy két darab volt de máig nem vitték el
Most levittem 0,08€ nem izélek azon a pár centen csak menjen el és legyen végeAmúgy én a vásár +42€ zártam, és nem vettem semmit
De majd jól jön ez az összeg ha az új Cod-ra kedvet kapnék
-
De4d
őstag
Arra lehet számítani hogy 12-14 centre felmennek a mostani sale kártyák?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #93907 üzenetére
Játékok maradtak, de a családi megosztást újra el kellett játszanom
-
-
válasz
FollowTheORI #93904 üzenetére
Sose bétáztam. De a self-update az jött heti 2-3szor ezekben az időkben - agyfaszt is kaptam már néha tőle, amikor a lassan 40betűs jelszót kétszer írom be 2perc alatt, mert hát az újraindítás a lelke mindennek.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #93901 üzenetére
Nálam is gond volt pár hete, hasonló azonnali frisítéssel indított, csak nálam blue death-be szaladt a frissítés utáni steam indulás közben a W10. Böngészőben leszedtem a steam telepítőt, majd azzal "frissítettem". Ez helyrerakta és megszűnt az anomália
szerk. stabil verziót használok
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #93903 üzenetére
Béta klienst használsz?
Stabil oldalon nem nagyon jött frissítés.
-
válasz
FollowTheORI #93902 üzenetére
Nem tudom, mert semmi módosítást nem követtem el. Sztem csak addig frissítették míg be nem szart
Perpill egy steam újratelepítés játszik max, PC nem fér bele időben.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
SchumiBácsi #93901 üzenetére
Valami helyi probléma lehet a gépeddel...
Lehet megérne egy kipucolást + újratelepítést a steam. Minimum.
Amugy nem valami tűzfal vagy víruskereső fogja meg? -
Üdv all!
Nem lép be a kliens, de böngészőben ma nagy nehezen sikerült. Tegnap az sem (nem küldte meg a kódot).
Ilyenkor mi van?Előzmények: pár hete első induláskor a kliens belefagy a memóriába. Kizárólag csak második próbálkozásra indul. Előtte 2-3naponta self-update, azóta semmi. (végül is amíg jó, csak addig kell okádni a frissítéseket, ha meg már beszart akkor jól van az úgy)... Jelenleg kvázi használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- CPU kontra VGA: melyik a fontosabb gamer laptopnál?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ASUS 18W USB ADAPTER