Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

válasz Nordic #36631 üzenetére

Mi épp most toljuk coopban 3-an, az őszi vásáron vettük.

A trailere szerintem a vala készült legjobb játéktrailer. A játékról röviden, még frissek az élmények:

Viszonylag nagy bejárható terület, amiből 4 van a játékban, mindegyik egyedi (part, dzsungel, város...). A játék lényegében egy Borderlands, kicsit megbolondítva zombikkal és más helyszínekkel

Bár szét lett hypolva, hogy itt mekkora mások a küldetések, de ugyan az, mint a Border. Menj A-ból B-be, közben ölj meg mindenkit, onnan pedig hozd el ezt, vagy azt, vagy nyomd meg a gombot, vagy valami hasonló, majd gyere vissza. Ennyi. Ezért kapsz XP-t meg pénzt. A fejlődési rendszer egész jó.

A játék főleg kézifegyverekre épít, az első pár órában nem is lehet lőfegyvert szerezni. A fegyverkopásokkal próbálták reálisabbá tenni a játékot, de inkább csak röhejes és idegesítő lett a folyamatos javítgatás (vascsővel megölsz X zombit, és darabokra hullik... :F ), egyedül a lőfegyverek nem kopnak.

Ott van ez a tárgykészítés dolog, ami megint csak el lett bagatelizálva, mert tök fölösleges, mert megcsinálod f@szár a fegyvert, és két sarok múlva találsz/veszel jobbat...

A játékban semmi túlélőhorror nincsen, sima hent játék, mint a Border. Ha az bejött, ez is be fog. Egy kaptafára készült azzal.

Mindettől függetlenül szép a játék, jó a hangulata, és el lehet vele ökörködni, DE én egyedül biztos halálra unnám magam. Az első pár óra még húú...meg hááá...aztán ugyan azt csinálod órákon keresztül, egyedül az új helyszínek lesznek megint újdonságok.

Megére-e annyi pénzt, amennyibe most kerül? Mindenképp, ha van kivel játszani. Egyedül szerintem hosszútávon rohadt unalmas, együtt viszont jól el lehet vele szórakozni. Nekünk lassan 30 óránk van benne, és még ennyi biztos benne lesz.

Új hozzászólás Aktív témák