Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bütyökk
csendes tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Egy buta kérdés:bejelentkezve maradva a steamben így offline-máshonnan elérve(progi) kiértékelhető és adatveszthető a steam fiók és tartalma?
-
De4d
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nálam is halott órák óta kb, de mi ez a "kína szarság"?
Nem látok semmi változást sem webes sem clines oldalon. Nekem nem tűnt fel semmi tegnaphoz képest, csak hogy állnak a szerverek. -
boborján2
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Akkor félreértettem. Csak fura volt volt bekezdtél egy "nah mivan?"-al
-
AsakuraDave
őstag
válasz
boborján2
üzenetére
Sértődés? Ezer éve használom a Steamet és még sose tapasztaltam ilyen leállást. Köztudott, hogy ezek a kínai játékok tele vannak rakva mindenféle kínai köztársaság által tolt hacker cuccokkal, hiába szuper ez a Wukong, ha 10 millió+ user bexopja miatta, hogy leáll a rendszer. Konkrétan az egész EU szerver halott. R.I.P.
-
boborján2
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nem ismerem nagyon ezt a platformot, (ms game pass-al tolom nagyrészt) de itt tényleg ennyire sűrűn van leállás, vagy ez csak valami régi sértődésből ered amit írtál?
-
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére

-
Healbacsi
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Lenyegi infot is megtudunk a hozzaszolasbol, vagy csak kieresztetted a faradt gozt?
-
AsakuraDave
őstag
Nah mivan? Steamnek volt annyi esze hogy teleszemtelje a kliensét ezekkel a kínai kém/hacker programokkal most meg egy szervert nem tudnak fenntartani 5 percnél tovább? Meg is érdemlik, remélem szétcseszik az egész rendszerüket, éljen a kapitalizmus!
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
vorosmarti
üzenetére
Ezt magára a Steamre értettem, és arra ahogy az kezeli a fájlokat, szabadon moddolható minden.
Azt meg az adott játéknál kell megérdeklődni, hogy vele kapcsolatban mik a szabályok,
pl a Valve saját játékaiban az általuk futtatott servereken ugye nem használhatsz modokat, és nem is működnek mert csatlakozáskor összeveti a fájlokat, egyszerűen nem enged be ha eltérés van. De indíthatsz saját servert, amin már kedvedre moddolhatsz online is.
GTA 5-nél minden mod a single playerre épül, mert csak azt szabad piszkálni.
A Deep Rock Galactic-ban van egy engedélyezett mod lista ami használható a fő mentéssel, minden másra meg külön mentés hozható létre.
Számtalan megoldás van, de ez mind független a Steamtől és a többi áruháztól, akárhol veszed ugyanaz lesz a helyzet.
-
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszható a HELLCARD, és a Core Keeper.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Alapvetően magán a Steamen semmilyen ban vagy tiltás nem lehetséges, azért ha modokat használsz, ellenőrzés sincs erre, legfeljebb a következő frissítés felülírja a fileokat amiket betettél.
Ez a fenti mondat nem igaz. Sok olyan játék van, ahol ellenőrzik a modokat, pl.az Elden Ring is ilyen. Nem véletlen fut anticheat szoftver mellette. Dark Souls II SotFS is soft-ban-t adott a modokért, ráadásul külső anticheat használata nélkül. És ezek érintettek ugyan multiban, de nem az a fő zsánerük. -
wjbhbdux
veterán
válasz
boborján2
üzenetére
Alapvetően magán a Steamen semmilyen ban vagy tiltás nem lehetséges, azért ha modokat használsz, ellenőrzés sincs erre, legfeljebb a következő frissítés felülírja a fileokat amiket betettél.
Szerezd meg őket megbízható forrásból, ne pedig valami youtube video alatti gyanús linkről, és akkor nem lesz gond.
-
boborján2
senior tag
-
chungee
addikt
Hellotok!
Warhammer 40,000: Space Marine 2 adatlapja szerint nincs benne family sharing, ez megjelenéskor még változhat
-
boborján2
senior tag
Sziasztok!
Steam-es BeamNG drive esetén lehet használni külső mod- okat? Vagy csak a hivatalos oldalról származókat?
-
chris0000
őstag
hi. Diablo IV 5 napig ingyen játszható. üdv.
-
biker
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
bekapcsolás után megváltozott a családi beállítások felülete teljesen.
az eredeti aktiválást a steam pontokba szedett útmutató szerint csináltam pedigde lényeg hogy megy
-
shadow1901
aktív tag
válasz
biker
üzenetére
Ha megy, akkor jó.
De nekem se asztalin se laptopon nincs az átállítva. Nem rég volt OS újra telepítésem, (azért tudtam most megnézni) annyit csináltam amit leírtam nekem elég volt.
Én inkább a rossz sorrendre gyanakszom. Sőt, ha nem nevében leírtak szerint használjuk akkor is csak ennyit csinálunk. FEbruárban és decemberben volt ilyen utoljára.
De "Ha megy, akkor jó!"
-
biker
nagyúr
válasz
shadow1901
üzenetére
megvan, de más volt.
Tök logikusan nem a család felületen, hanem az interface-en belül ki kell jelölni a family beta csomagot. addig nem működik, ámde beállitani lehet
bekapcsolás után a beállitások másik fele is megjelent. -
shadow1901
aktív tag
Az elég. Lépj be a gyerek accal.
-
shadow1901
aktív tag
Belépsz a gyerek gépére a saját accal, beállításokban botorkálva lesz a family fül alatt authorize library kapcsoló. Azt hiszem azt kell bekapcsolni, majd vissza jelentkezni a gyerek accjával.
szerk.: Most csináltam meg laptopon, látom a játékokat.
-
biker
nagyúr
válasz
biker
üzenetére
No kérlek segítsetek. A saját gépemen lecseréltem a gyerek emailjét és telefonszámát, így ez a fiók ami eddig volt, lett az én fő fiókom.
A gyerek gépén kijelentkeztem, csináltam egy új fiókot, az emailjével jelszavával, minden megerősítve, mindkét fiókot steam guard védi ahogy a súgó kéri.Saját gépemen bekapcsolva a családi könyvtármegosztás.
Igen, de itt az út vége! Csak barátkérelemként tudom felvenni a kölköt, nem tudom családtaggá tenni. Az összes telibevert steam súgót végigolvastam, ahol mindent tűpontosan leírnak, hogyan vond meg a családi megosztást, és hogyan módosítsd, de egy rontásnyi betű nincs arról, hogyan adj hozzá. Sehol egy hozzáadás gomb, sem eszközt sem fiókot nem tudok hozzáadni a 10 eszköz 5 fiók limit ellenére. Sem az adott új fiókot családtaggá változtatni.
Komolyan, minden súgópontot 3x elolvastam, semmi.Hogyan tovább? Csak annyit tudtam, hogy bekapcsoltam, és sehova tovább.
-
válasz
bepken
üzenetére
Mondjuk nem hosszú a demó, épp csak betekintést enged a végleges verzióba. Meg ott az a fehér kör, a demóban csak azon belül enged építkezni.

#110755l.skywalker
Ez is aranyos.
Az is vicces, amikor a birka alatt emelem meg a földet, majd süllyesztem vissza, előkap egy piros-fehér esernyőt és azzal ereszkedik le.

-
biker
nagyúr
válasz
AnonymusX
üzenetére
...meg minden mentést buksz ami steam cloud alapú. Csak a helyi marad meg.
ezért tervezem azt, hogy a gyereknek lesz új fiók, mert neki alig van valami, most amit elővett játékot, szerintem 3 éve hozzá se nyúlt.Persze okos voltam régen, az ő telefonszámával és emailjével hoztam létre, ezt előbb át kell írni enyémre, utána nála létrehozni újat, családba venni, tesztelni.
Eccerű lesz, érzem...
franc gondolta annak idején, hogy újra rámtör a játszhatnék, és megint építek egy pc-t magamnak... -
AnonymusX
őstag
válasz
biker
üzenetére
Ez PC, itt nem bukod a mentéseket, ugyanis szabadon másolható fájlokról beszélünk, tehát hordozhatók, így a megfelelő helyre másolva a másik PC-n, másik fiók alatt a játékok onnan folytathatók, ahol abbamaradtak.
Az achievementek valóban nullázódnak, ahogy írtad, azok ugyanis fiókhoz kötődnek a mentésekkel ellentétben.
-
biker
nagyúr
Ha most csinálok egy új fiókot, hozzáadom a családi megosztáshoz, és megosztva használhatja a játékokat a másik fiók, akkor azon a gépen a már telepített steam alkalmazásokat is újra kell telepíteni, vagy a fileok maradnak? és ha offline mentés van, akkor azt használja, csak a cloud mentést bukja az a fél?
-
biker
nagyúr
válasz
bepken
üzenetére
viszont bukom a mentéseket, előrehaladásokat: "És ami a legjobb, amikor a családi Könyvtáradból játszol egy játékot, saját játékmentéseket fogsz létrehozni, saját Steam teljesítményeket fogsz elérni, hozzáférsz a Műhely-fájlokhoz és sok máshoz."
Marad az önzetlen, családfői megoldás... törlöm a gyerek játékait, és csinálok új jelszót magamnak

-
biker
nagyúr
-
pingtest
tag
Wow, feltűnt egy 5960-as szintű emberke.
177,962,300 TP. Na vajon nekik is pár kitűző után kiírja, hogy sok kérelem érkezett és várni kell?
Bár így belegondolva, ha a nyári kitűzőt egyszerre rakja ki, akkor lehet oké a dolog. -
consono
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az nekem is nagy kedvencem, de az egész család el bír szórakozni vele

-
l.skywalker
titán
válasz
ripla
üzenetére
Nekem ehhez hasonló "agykikapcsolós" játék a Townscaper
-
bepken
veterán
válasz
biker
üzenetére
lehet, hogy tényleg érdemesebb volna neki csinálni akkor egy saját fiókot, ahhoz a fiókhoz semmiképpen se adj hozzá semmilyen fizetési lehetőséget (biztos, ami tuti...ha szeretne valamit, majd kéri tőled) - talán legjobb megoldás olyankor is, hogyha te a saját fiókodról veszed meg, illetve gifteled neki.
akkor lehet szívás a gyerek szemszögéből, ha pl online játékai is vannak Steam-en és ott így bukja a rangot/loot-ot ilyesmi. (ettől függetlenül én gyerekként ezen nem akadtam volna ki cserébe egy full saját gépért
szóval reméljük, tényleg nem akkora szívás neki)#110749 ripla nem emlékszem már, hol lett ez bejelentve (valamelyik Steam Awards vagy Summer Game Fest), akkor azonnal ment a kívánság listára
az viszont elkerülte a figyelmem, hogy azóta van elérhető demo! meg is van a délutáni program 
-
Rimuru
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Be kell kapcsolni a beta family sharet es megszunik ez a korlatozas, Introducing Steam Families.
> Family Sharing enables you to play games from other family members' libraries, even if they are online playing another game. If your family library has multiple copies of a game, multiple members of the family can play that game at the same time. For a more detailed look at how Family Sharing works, see the FAQ below.
-
Találtam egy fantasztikus kis relaxálós játékot. Szeptember végén fog megjelenni, de van kipróbálható demója.
Gyakorlatilag annyi a játék, hogy kastélyokat lehet építeni, falakkal, lámpásokkal, utakkal, mindennel, konkrétan diorámákat.
A kezelése borzasztóan egyszerű, kinézetre is nagyon kellemes, kicsit mosottas és festményszerű, szerintem zseniális.
Itt van róla videó is.

-
biker
nagyúr
válasz
bepken
üzenetére
igen, úgy értettem, két gép, egy fiók. Egy lakás, egy Digi, másik szoba

A költöztetés fiók szinten ok, de itt szétszedni kellene, és úgy tudom, játékot másik fiókra átvinni nem lehet.Ollie: hát mivel a kölök amikkel játszik, az lehet epic, origin, rockstar, winstore féle minecraft, és ilyenek, lehet hogy eddig mindig úgy jött ki, ő épp olyan játékkal játszott, ami nem steames.
nekem is iracing és raceroom nem steam, csak az acc, DR2.0 és a wrc ami steames.Hát ez szívás, ebben nincs családi account lehetőség, vagy valami hasonló? Kellett nekem külön gépet beüzemelni neki. Elveszem, kész...
de máshogy nem tudtam biztosra megoldani, hogy ne legyen belőle probléma, de legyen játék, kiskorúnak szülő intézhet fizetést, vásárlást, reget, ő magának hogy? nem adom rá a paypal fiókom, csak ha én kezelem a 2fa fizetést
-
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszhatóak.
Need for Speed Unbound
Hunt: Showdown 1896 -
válasz
biker
üzenetére
Soha nem volt szabad egyszerre 2 külön gépen játszani ugyanazzal az accounttal. Ha nektek mégis sikerült, akkor eddig szerencsétek volt, hogy nem nézték, bár fogalmam sincs, hogy hogyan sikerült. Egy mód volt erre, hogy offline módban volt indítva a steam az egyik gépen, de az is csak rövid ideig maradhatott úgy, és nem ment multiplayer játékokkal.
Nem lehet átvinni másik accountra játékot. Mentés még megoldható, de mindenképpen még egyszer meg kell venni a játékot. -
bepken
veterán
válasz
biker
üzenetére
"Azt korábban is tudtam, hogy egy játékkal egy gépen egyszerre ketten nem játszhatunk, nekem ez az infó jött át." - mármint itt valószínűleg arra gondoltál, hogy ugyanazzal a játékkal két gépen egyszerre nem játszhattok. azonban sajnos még ennél is szigorúbb a helyzet, ugyanis adott fiókon lévő játékkal egyszerre csak 1 gépen lehet játszani. ez azonban már nagyon régóta így van szerintem. már évekkel ezelőtt, amikor egy haverral akartam megosztani a fiókom, akkor is azért engedtük el, mert egyikünk rendszeresen nem tudott játszani...illetve nem olyan régen tovább szigorítottak, már azt is figyeli a rendszer, hogy valóban egy háztartásban éltek e. tehát ez az illető haverom már egyáltalán nem is tudná elérni a fiókomon lévő megosztott játékokat.
a mentéseket egészen biztosan probléma mentesen át lehet vinni (nekem anno a GameSave Manager-t ajánlották, a régi laptopomról az akkor frissen összerakott PC-re tettem át vagy 20 játék mentését vele) de ebben a témában inkább várj légyszi egy hozzáértő kolléga válaszára, csak mert nem tudom, mennyire releváns még ma ez a megoldás.
-
biker
nagyúr
Hali, én vagyok noob, vagy változott valami a steamnél?
Két PC-n van közös fiók, mert korábban a fiam PC-jén kezdtem én is játszani, majd később költöztettem a saját szórakozásom másik PC-re, de ugye eddigre sok játékban jelentős karrier szinteken voltam, nem akartam újrakezdeni, hát maradt egy fiók két gépre.
Azt korábban is tudtam, hogy egy játékkal egy gépen egyszerre ketten nem játszhatunk, nekem ez az infó jött át.
Tegnap azonban (2,5 éve van két gépen account) először fordult elő ilyen, hogy a fiam játszott a ghost sniperrel, én elindítom az ea wrc-t, és közli a steam, hogy a másik gépen aktív játékmenetet leválasztja ha folytatom, ergo egy steam játékkal játszhatok egyszerre egy gépen, mert egy élő belépés lehetséges.
eddig nem érdekelt a téma, mondván amivel én játszok, ő nem, és fordítva, de hogy semmivel sem lehet egyszerre, ez nekem új.
Eddig biztos mindig mással játszott, mikor én szimulátoroztam... epic, origin, akármi.esetleg van-e arra fájdalommentes megoldás, hogy létrehozni új fiókot, és átvinni a játékot és mentett állásait a másik fiókra?
-
Sleeping Dogs: Definitive Edition most épp -85%-os kedvezménnyel, kemény 3 euróért megy a Steamen, ha érdekel valakit.
-
wjbhbdux
veterán
Kicsit takarítanak a storeon
Változások lesznek az áruházi oldali leírásoknál Szeptember elejétől
-
Golden9
veterán
válasz
chungee
üzenetére
Új barát?
"Vannak korlátozásai a digitális ajándékkártya-vásárlásoknak?
Neked és a barátodnak egyaránt rendelkeznetek kell Steam fiókkal, és barátoknak kell lennetek a Steamen. Bármely felhasználónak vásárolhatsz Steam Digitális Ajándékkártyát, aki legalább 3 napja a barátlistádon van. Kérjük, vedd figyelembe, hogy digitális ajándékkártya vásárlásához nem használhatsz meglévő Steam Pénztárca-összeget."
-
chungee
addikt
Sziasztok!
A felső ismerősömnek szeretnék steam gift cardot küldeni de azt írja hogy nem jogosult rá, miért
Mit kell tennie hogy jogosult legyen rá
Az alsó ismerősömnek meg enged küldeni, mi a különbség köztuk 
[link] -
tibaimp
nagyúr
Üdvözlet!
Ez a Gothic 3 itt a Steam-en [link] a Gothic 3 - Game of the Year Edition?
Illetve, ha én ide a Steam-en belüli játékra rátelepítem a gafikai upgrade-t és a plusz küldetések pakkot, konkrétan ezeket:
Akkor a Steam részéről kaphatok valami "megrovást" vagy hasonló? -
Bal0924
senior tag
#110725Kár érte, azért köszi-k!
-
Golden9
veterán
válasz
Bal0924
üzenetére
Steam Családok útmutató és GYIK.
"Bár tudjuk, hogy a családok sokféle formában és méretben létezhetnek, a Steam Családok funkciót legfeljebb hat, egy háztartásban élő közeli családtagnak szántuk."
-
Bal0924
senior tag
Problémába ütköztem.
Tudna valaki segíteni benne?
Ez a családi megosztás, az új családi megosztás bétában
Meghívtam valakit de mikor csatlakozni próbálna ezt az üzenetet kapta:"Nem sikerült elfogadni a családmeghívást. Jelenleg nem vagy jogosult csatlakozni e Steam családhoz, mivel Steames tevékenységed nem azt jelzi, hogy egy háztartásba tartoznál e család többi tagjával."
Hogy lehet megoldani?
Esetleg az számít, hogy a steam-en milyen ország van megadva? (úgy értem, hogy nem egy országra van állítva az összes embernek) -
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszható a WWE 2K24, és a Myth of Empires.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
pingtest
üzenetére
Nekem is ez volt kb 10 kártya után vmelyik nap.. Arra gondoltam, hogy a SteamDB addon kavart be,talán túl sokat frissít hogy kirakja a marketes infókat?
de lehet hogy most komolyabb korlátozások vannak a Banán és egyre szaporodó klónjai miatt, különben összedőlne a piac a sok millió napi kirakott cucc miatt. -
pingtest
tag
Sziasztok.
Ez megint mi a steamen? Kirakok pár kitűzőt, és ezt írja, Túl sok kérést tettél mostanában. Kérjük várj, és próbáld újra később. Nagyon idegesítő. Valami megoldás rá esetleg?
-
válasz
ollie
üzenetére
Nos nem tudom a többi banknál, hogy van ez, de pl. cibnél a váltás hétvégén és zárás után sokkal magasabb (kb.- 10-15 forint plusz euronként)
És mivel a legtöbben 8-17 dolgoznak, így a magasabb áron tudnak csak váltani.
Tudom van az a réteg, akinek pont mind egy, vagy lehet ügyeskedni , de én pl. kinöttem az ügyeskedésből.
Ha lehetne hufban fizetni, nem kéne senkinek ügyeskednie. -
válasz
alratar
üzenetére
Nem látom miért lenne jó az nekünk. Forintban minden drágább lenne, hiszen az átváltási költséget nem nyelné le a Valve. Így viszont mi meg egész jó árfolyammal tudunk vásárolni, pl Revoluton keresztül.
A Microsoft, a Sony és még sok más cég kénytelen forintban árulni mindent, mert van magyar kirendeltsége. Az Epic nem tudom miért csinálja.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
alratar
üzenetére
Sajnos nem figyelnek oda ezekre.
Pl nálunk ezer éve a webmoney van Steamen mint használható fizetőeszköz, holott ez nálunk nem is nagyon érhető el, míg a minden magyar postán vagy benzinkúton kapható paysafecard feltöltéssel meg nem, holott van ország ahol támogatják.. -
Átdolgozta a Valve a Steam demóit, és ennek csak örülhetünk
Ez jó, de én már azt várom, mikor vezeti be a Ft fizetést.
-
parandroid
félisten
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Nem, a home rendszerről beszélek, amiben azonos accounttal a pc-s (illetve play anywhere) játékok is benne vannak. Elvileg egyszerre 2 PC-n is megy, ha az MS accounton van a játék, de azt még nem próbáltam. Két konzol egyszerre, vagy konzol + pc egyszerre az sima ügy.
p
-
wjbhbdux
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Az egy konzol alapú rendszer ahol hagyománya volt a lemez megosztásnak, xbox one-al el akarták ezt törölni a digitális dolgokkal de túl nagy volt a botrány miatta így maradt a laza rendszer.
-
drizzle
kezdő
Hali,
Létezik még legális/valid oldal arra hogy kártyákat csereberéljen az ember? Linket, akár priviben nagyon megköszönném
-
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszható a Dead by Daylight.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Gombászkönyvek egyben
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

szóval reméljük, tényleg nem akkora szívás neki)

eami