Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ridiculous
aktív tag
válasz
ollie
üzenetére
A Steam Támogatás azt gyanítja, hogy valaki más is hozzáfért a fiókodhoz. Biztonsági óvintézkedésként átmenetileg priváttá kényszerítettük a profilodat. Lépj kapcsolatba a Steam Támogatással, hogy segíthessünk.
Hogy lehet ennyire nyomorék a Steam? Kártyákat cserélgettem, kitűzőket készítgettem hogy húzzam a szintem erre b*zdmeg priváttá teszi a fiókom mert biztos valaki feltörte.. WTF?!
-
savior
őstag
Helló.
Ha lefagy a játék akkor elindíja a Steam a fájlok ellenőrzését, ami vagy 10 percig is eltart. Kilehet ezt valahogy kapcsolni? -
Nem lett még letöltve, de közben mobilos appban meglett a cím, saját profilnál mutatja a legutóbbi tevékenységet.

-
a Steam saját könyvtáramnál nincs olyan opció, hogy "legutóbb hozzáadva"? Tegnap félálomban betettem 2 demót hogy majd ma megnézem, de a 250+ játék között sehol nem találom.
-
válasz
Apollyon
üzenetére
Annyit értek el vele, hogy nem 0,03-4 centekért lehet kártyákat venni / eladni hanem jóval drágábban (nincs eltelítődve a piac), illetve így megszűnt a botokkal való farmolás is (mert azért valljuk be, biztos volt olyan aki több szász esetleg ezer fiókkal farmolta ezeket a kártyákat
). Szóval most már csak akkor kapsz ilyen kártyákat ha másik kitűzőket készítesz. -
-
csaba951
veterán
Jó játékok olcsón:
Song of Nunu: A League of Legends Story;-75%;7,49 EUR
Stronghold: Definitive Edition;-67%;4,94 EUR -
ridiculous
aktív tag
Játékajánló:
Deadlink (FPS roguelite)
külső oldalról ~600FT - ért behúzható, bőven megéri ennyiért szerintem
-
Golden9
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Szia!
Háromszor
"Fedezd fel a felfedezési várólistádat"és te leszel azelveszett matricaláda fosztogatója
és kilenc matricával boldogít a
Steam 2025-ös Nyári Vásár.Óvatos futár.
2025-ös Nyári Vásár Matrica.
Trappoló teknős.
Lebegő hajó.
Kőhinta.
Vízmágus.
Ro-bot.
Ro-bot.
Lénycsalád.
Nagy fülek.
-
zseko
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Ráadásul ezt nem is volt egyszerű megszerezni, 100,000,000. szintű kitűző

Nem sokat foglalkoztam a munkával aznap
-
SenorGrande
senior tag
-
lanszelot
addikt
válasz
phenomHUN
üzenetére
Először is köszönöm szépen a válaszokat.
2:50 -től érdekes [link]
Tehát megy az, csak noszogatni kell kicsit.
De mint a többi videó itt sem tér ki rendesen a desktop módra.Mint írtam csak érdekelne, hogy hol tart a dolog.
Gondoltam hátha valaki birizelte , akinek felmegy. -
phenomHUN
senior tag
-
lanszelot
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Akkor ez mi?
[link]hunym: hál Istennek az ilyen játékok hidegen hagynak. Meghagyom a multit a gyerekeknek
Inkabb az Epic, Ubi, indie érdekelne, hogy mennyire korlátozott. -
SpongyaBob
veterán
válasz
zseko
üzenetére
Ismerős, ugyanezt csináltam
Hol vannak már ezek a jó kis dolgok..
Szörnyű nyári kitűző, Matrica maximalista, Tavaszi nagytakarítás esemény, Steamfalva, fesztivál kupa, jövő feszt, steam nagydíj, steam 3000 stb. Ezekért mind mind feladatokat, kellett csinálni kitűzőkért. Ezek hiányoznak igazán.Most pedig gyakorlatilag vedd meg a kártyát ha kitűzőt akarsz.
Én kiraktam az első szintet, hogy mégis legyen valami és ennyi. -
Serpiko
addikt
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Na szép már itt tartunk
-
lanszelot
addikt
válasz
safranyek
üzenetére
Félre értettél.
Engem nem a linux gaming érdekel, hanem a Steam OS, az teljesen más, hiába arch linux az alapja.
És a steam deck sem érdekel, mert az is más, mint a pc-s steam os.Azért Steam OS, mert érdekel hol tart most. Mert elég komoly frissítéseket kapott.
Steam deck után erre is rá feküdtek. De sehol sincs 2025-ös értelmes review róla. Gondolom azért mert még mindig kevés.
Valahol a Linux és a Windows között lehet, de érdekelne, hogy azon belül hol. -
Anonymusxx
senior tag
Legalább nyertetek időt, nem basztok el perceket, 10 ft-ért.

-
cyberkind
félisten
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Wooow, ez is jó irányba változott, köszi.
-
Hauptmann
veterán
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Hát, ez lófasz. De ez a jövő sajnos.
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Ha beakarok ztsebelni minden kártyát vagy amit adnad a SALE alatt, miket kell megtennem, mint napi feladat?
Köszönöm!
-
safranyek
tag
válasz
lanszelot
üzenetére
[Proton db ] Itt megtudod nézni mi hogy megy linux alatt .
[EAC ] meg itt is .
GOGhoz meg Epichez a Heroic Games launchert érdemes használni
[linux gaming ] itt is érdemes nézelődniMiért SteamOS ?
-
-
lanszelot
addikt
Hello,
Steam OS-t használ valaki pc-n?
Mennyire linux?
A többi launcher-t is fel lehet rakni.
No de pontosan melyeket?
Epic, Ubi, EA, GOG?
Mennyire korlátozott a játék lista?
Gondolom nem minden fut ami Windows alatt fut. -
Arra van ötlet, hogy ez mi akar lenni?
Alul a címsorban annyit ír, hogy "Támogatási üzenet", de csak egy szürke ablakot látok. Tegnap is feldobta, ugyanígy szürke volt.
-
Anonymusxx
senior tag
Látom izgulsz.
beugorhatsz ezekkel ide:
https://prohardver.hu/tema/steam_felhasznalok_baratsagos_izgulos_topikja/friss.html
-
De4d
őstag
Nyakunkon a summer sale, várakozások tippek?
Olyanokra gondolok, hogy esetleg lesz megint valami kis játék, vagy kaland novella elmesélés? Esetleg több kártyát fog dobni, nem csak napi egyet? A kártyák értéke, megugrik, mint tavaly talán, amikor felfedéskor drágultak, illetve mivel kevesebbet dobott?
Esetleg "komolyabb" akciók?Azoknak már régen vége amikor, komolyabb címek is kaptak komoly akciót HL árat, és még villámakciók is voltak.
Vagy megint csak az évek óta tartó sablon, minden kap akciót de ugyanazt amit kb évek óta, és esetleg egy egy cím kap kicsit más akciót. -
chungee
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére

-
chungee
addikt
Szaisztok! Van egy ilyen steam indítási videóm, hol kell ezt aktiválni\betenni hogy látszódjon a profilomon

-
De4d
őstag
A steam kártyákkal, és a korlátozásokkal kapcsolatban lenne pár kérdésem.
Ha pl kiakarok rakni egy kitűzőt ami vegyük pl 5 db-os de abból 1 olyan amit mondjuk 2 napja cseréltem vagy vettem (akkor azt 5 napig nem lehet eladni vagy tovább cserélni)
De ha készítek belőle egy kitőzőt (mivel volt van a titkosított sale kártyák amiket dob) akkor amit dob azt előről korlátozza és nem adhatom el, cserélhetem egy hétig? Tehát újraindul a korlátozás? (ergo most kb felesleges akkor kirakni, inkább várjam meg most már az 5 napot és ha úgy rakom ki a kitűzöt, hogy egyik kártyán sincs korlát, akkor meg majd egyből eladhatom a piacon? -
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszható a Victoria 3, és a Dead by Daylight.
-
csaba951
veterán
válasz
pigster
üzenetére
Én nem kaptam tőled üzenetet.
* vagy valami weboldal amit használsz vagy csak rátévedtél.Milyen gép lehet az, amin az utóbbi 30-60 napban jóváhagytad a belépést, de nem léptél ki a fiókodból miután használtad? Vagy kényelmes, hogy ilyenkor nem kell újra belépned vagy egyszerűen nem gondolsz rá, hogy belépve maradtál (mert például ártalmatlannak tűnik a számodra).
-
pigster
senior tag
Már kettő üzenetet is írtam a Steam Supportnak, de úgy látszik nem elég fontos a téma.
Láttam, kaptál kettő üzenetet a nevemben, de letiltva nem lettél. Remélem, senki nem fog rákattintani, meg azt sem akarom, hogy a végén engem jelentsen valaki.
Ahogy írtam, nem tudom, hogyan lehetséges ez egyáltalán. Nagyon betartok minden "biztonsági protokollt". -
SenorGrande
senior tag
válasz
pigster
üzenetére
Ha nem jelentkeztél be mostanában Steam (szerű) oldalon, akkor valahogy a session vitték el a böngésződből, vagy van valami új módszer, amiről még nem tudunk.
Ha a session vitték, akkor lehet akár valami kártevő is a gépeden, AV ide vagy oda.Az elmúlt 36 órában 4 ember accountját vitték el a barátlistámról. Legalább is ennyiről biztosan tudok, mert tőlük jött scam próbálkozás.
-
pigster
senior tag
válasz
Sirpi
üzenetére
Ahogy írtam már: be tudtam jelentkezni, jelszót is változtattam már.
API key nincs regisztrálva, jelszó változtatás után most már csak olyan eszközök vannak, amik tuti az enyémek.
De hogyan történhetett ez? 2FA be van kapcsolva Steamen is és emailen is. Brutális jelszavam volt (jelszókezelővel generálva). Én tuti nem kattintottam semmire, még csak be se léptem a steambe, csak a weboldalon nézgettem a kívánságlistámat. A gépen van eset Internet Security is meg a uBlock is megy a böngészőn. -
válasz
pigster
üzenetére
Már elküldtem priviben (én is kaptam scam linket tőled), be berakom ide is, hátha másnak is hasznos lehet:
Ezeket mindenképp meg kell csinálni, mert enélkül a scammer tovább tud garázdálkodni:
1) Api key törlés: https://steamcommunity.com/dev/apikey
2) Kijelentkeztetés minden eszközről: https://store.steampowered.com/twofactor/manage
vagy:
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérek, mi lehet ez:
Ma kaptam vagy egy tucat emailt: "You've given a Community Profile an award!"
És tényleg: a pontjaimból egy Level 0. felhasználó 19000 pont értékben küldött awardokat - gondolom magának.
Fiókomba be tudok lépni, jelszót meg is tudtam változtatni, ráadásul 2FA-t használok a mobilalkalmazással, emailhez is használom a 2FA-t. Most még beállítottam a profilt nyilvánosról privátra.
Ráadásul most a nevemben küldözget valaki 50$ értékű steam giftre csalogató linkeket.
Hogyan lehetséges ez?
Steam supportnak már írtam, felhasználót jelentettem. Csak azt nem akarom, hogy valaki meg engem jelentsen. -
Golden9
veterán
Négy napig ingyen játszható a Len's Island.
-
wjbhbdux
veterán
Újdonság: egyelőre a beta kliensben, a Steam overlay féle FPS számláló ki beállításai lettek bővítve.
-Kis grafikonnal az utóbbi 1.5 perc átlagáról,
-a DLSS féle generált FPS mellett is mutatja az igazi értéket,
-min/max. FPS-t,
-CPU, GPU használatat,
-GPU hőmérsékleetet
-RAM/VRAM használt mennyiséget. Piros figyelmeztetéssel ha fogytán a VRAM.
Részletes magyarázat -
Golden9
veterán
A Steam pontbolt
Horgászat Fesztivál
engedélymentes fogásai.
(Azszákolásukra írt botok
azok horgász-botok?)
Pimasz sügér.
Animált avatár.
Kék hullám.
Avatárkeret.
Úszó csali.
Animált matrica.
-
Golden9
veterán
Steam Játékkártyák.
"Tudom fejleszteni a játékkitűzőmet?
Ha összegyűjtesz egy újabb teljes szett kártyát ugyanahhoz a játékhoz, fejlesztheted azt a játékkitűzőt. Ugyanahhoz a játékhoz legfeljebb öt szettet használhatsz fel. Valahányszor fejleszted a játékkitűzőt, kapsz 100 TP-t, valamint fejlődik a kitűző képe és megnevezése." -
De4d
őstag
Üdv.
Van némi drágakövem, néhány kitűzű (kártya)csomagot szeretnék csinálni, egy játékhoz, mindössze egyszer lehet készíteni? -
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszható a Stardeus, a Hell Let Loose, és a Barony.
-
Golden9
veterán
Hét napig ingyen játszható a Towerborne.
-
csaba951
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
SATA-s, szóval de!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ez a Pioner demó másnak sem megy? Azt írja, nincs szerver, pedig 06.16-ig fut a nyílt béta.
-
De4d
őstag
A steam megint változtatott a kártyák dobálásán?
Eddig úgy tudom megvárta a 2 órát mert ennyi a refund idő. Most viszont úgy jártam 4 óra játékidővel egyszerre dobott hármat is, és ami a legfurább hogy olyan játékhoz amivel egy hete nem játszottam
-
Golden9
veterán
Construction Simulator - Hat napig ingyen játszható.
-
-Solt-
veterán
válasz
shadow1901
üzenetére
Az adalapomon még a 860 EVO volt, de most már 2 TB-s 990 PRO van... ennek elégnek kell lennie, de mondjuk most gariztatom mert a random write értéke csak a fele a gyári értéknek bármit csinálok vele. Mondjuk az is bőven sok, szóval nem hiszem, hogy ez korlátozná... szerintem is a T-nél van a probléma...
Ilyen volt az utolsó próbálkozás: [link]
-
csaba951
veterán
válasz
shadow1901
üzenetére
>Samsung SSD 860 EVO 1TB
Ha ide tölt le, akkor igen.

Megoldás: WD Black SN850X -
csaba951
veterán
válasz
-Solt-
üzenetére
cmd (parancssor) adminisztrátorként indítva:
C:\Windows\system32>netsh interface tcp show global
Querying active state...TCP Global Parameters
----------------------------------------------
Receive-Side Scaling State : enabled
Receive Window Auto-Tuning Level : experimental
Add-On Congestion Control Provider : default
ECN Capability : disabled
RFC 1323 Timestamps : disabled
Initial RTO : 1000
Receive Segment Coalescing State : enabled
Non Sack Rtt Resiliency : disabled
Max SYN Retransmissions : 4
Fast Open : enabled
Fast Open Fallback : enabled
HyStart : enabled
Proportional Rate Reduction : enabled
Pacing Profile : off_________________________________________________________
Receive Window Auto-Tuning Level : experimental
Ha ez nem ezen áll, akkor írd be ezt:
netsh int tcp set global autotuninglevel=experimentalGépújraindítás, és megnézed megint a sebességet.
A letöltési régió is számít. Steam kliensben Settings -> Downloads -> Download region: Hungray
Nekem így 960-980 körül szokott letölteni.
-
-
Borisz76
nagyúr
-
-Solt-
veterán
Sziasztok!
Speedtest szerint 900+ Mbps a letöltési sebességem, de a steam bármit is csinálok, max ennek a felével tölt le. Ürítettem a gyorsítótárat, váltottam régiót többször is, de nem járok sikerrel.
Valakinek esetleg valami ötlet, hogy mi lehet a gond?
-
Chiller
őstag
Gondolom másnál is minden játéknál újra el kell fogadni az EULA-kat. Meg minden játék visszatért alapbeállításba.
-
pingtest
tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
A raktárad jelenleg nem érhető el. Próbáld újra később. Még mindig. Kliensből, böngészőből is. Ez most komoly? Vagy nálam bugolt be valami vajon?
-
-
pingtest
tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Azóta sem jó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Szóval most már csak akkor kapsz ilyen kártyákat ha másik kitűzőket készítesz.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)