Új hozzászólás Aktív témák

• bepken

veterán

válasz biker #110742 üzenetére

"Azt korábban is tudtam, hogy egy játékkal egy gépen egyszerre ketten nem játszhatunk, nekem ez az infó jött át." - mármint itt valószínűleg arra gondoltál, hogy ugyanazzal a játékkal két gépen egyszerre nem játszhattok. azonban sajnos még ennél is szigorúbb a helyzet, ugyanis adott fiókon lévő játékkal egyszerre csak 1 gépen lehet játszani. ez azonban már nagyon régóta így van szerintem. már évekkel ezelőtt, amikor egy haverral akartam megosztani a fiókom, akkor is azért engedtük el, mert egyikünk rendszeresen nem tudott játszani...illetve nem olyan régen tovább szigorítottak, már azt is figyeli a rendszer, hogy valóban egy háztartásban éltek e. tehát ez az illető haverom már egyáltalán nem is tudná elérni a fiókomon lévő megosztott játékokat.

a mentéseket egészen biztosan probléma mentesen át lehet vinni (nekem anno a GameSave Manager-t ajánlották, a régi laptopomról az akkor frissen összerakott PC-re tettem át vagy 20 játék mentését vele) de ebben a témában inkább várj légyszi egy hozzáértő kolléga válaszára, csak mert nem tudom, mennyire releváns még ma ez a megoldás.

[ Szerkesztve ]

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

Új hozzászólás Aktív témák