Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez nem egészen így volt. Az tény, hogy adományokból óriási pénzeket kapott az emulator csapata, de a Nintendo egy tipikus g*ci cég, aki mindenkit beperel a legkisebb dolog miatt is. Ehhez elég az, ha negatívan kritizálod a Nintendot mondjuk egy youtube videóban, és akár az egész csatornát bezáratják (csak nagy csatornákkal nem tudják ezt megtenni). Itt a konkrét indok az volt a perben, hogy a játékokhoz használt titkosítást visszafejtették, hogy le tudja játszani az emulator a játékokat (ez persze megkerülhetetlen, hiszen minden játékuk titkosítva van).
-
l.skywalker
titán
válasz
ollie
üzenetére
Amennyire én képben vagyok, nem kifejezetten az emulálás miatt ugrott nekik a Nintendo, hanem azért mert az ő szellemi termékükkel kezdtek el elég komoly pénzeket keresni. De azóta már újjáéledt a Yuzu csak más néven: Struck-down Switch emulator Yuzu has been resurrected as 'Suyu', and its devs are convinced this one can avoid a Nintendo lawsuit | GamesRadar+
-
-
bepken
veterán
hát megvallom őszintén, túlságosan nagy összeget nem tettem volna fel arra, hogy valaha ilyet látok:
de egyébként ez tök menő szerintem
-
MegalodonS
őstag
válasz
pmheros
üzenetére
Pont most akartam ajanlani a COMMAND & CONQUER™ THE ULTIMATE COLLECTION-t
!!
Vegre nem kell kindlodni, az Origin allando frissitesevel, ja es itt siman indul Offline-ban is
-
pmheros
őstag
Üdv!
Van olyan hogy egy játékot nem lehet megvenni barátnak ?
Két órája megvettem a COMMAND & CONQUER™ THE ULTIMATE COLLECTION -t magamnak, be is került szépen a fiókomba. Most szerettem volna megvenni egy barátnak ajándékként, de még kosárba sem tudom tenni, mert sötét (innaktív) a "kosárba tesz" gomb.
Kipróbáltam, ha web -es steam felületen kijelentkezeve vagyok, akkor engedi újra kosárba tenni, de ahogy bejelentkezek a fizetéshez, azonnal eltünteti a kosárból.
Milyen infónak nem vagyok a birtokában ?Köszönöm a válaszokat !
-
Köszi szépen!
-
-
A Steam alatt használt SSD-m kezd megtelni. Van arra lehetőség, hogy beteszek egy másik SSD-t, de nem viszem át rá a már telepített játékokat, hanem azok maradnak a régi SSD-n, az újak meg már az új lemezre települnének és onnan is lennének futtatva. Tehát nem jelent problémát, ha két SSD van a Steam alatt felvéve?
-
törölt tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nálam is ez volt, ezzel oldottam meg:
rendszergazda ként cmd-be:
"powercfg /REQUESTSOVERRIDE process Steam.exe display system"
-
chatran
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Van esetleg gamepad a gépedhez csatlakoztatva? Nekem ritkán amiatt nem kapcsol le a monitor.
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nekem állandóan fut a steam, de soha nem akadályozta meg, hogy bekapcsoljon a képernyőkímélő (pontosabban a képernyőzár).
Szerintem ott mással lesz a gond.Úgy bekapcsolódik a képernyőkímélő, ha nem indítod el a steamet?
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Próbáltam pár magyar és angol kulcsszavas keresést, nem jártam sikerrel.
Az a gyanúm, hogy ha a Steam fut, minimalizált ablakkal is, megakadályozza azt, hogy a képernyőkímélőm aktiválódjon.
Tudja valaki erre a megoldást, a "zárd be a klienst" opción kívül?Köszönöm.
-
chatran
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Köszi szépen, ezzel sikerült is kiderítenem, hogy 2016 márciusában aktiváltam a játékot, majd ugyanazon év júliusában szedtem ki belőle a kártyákat.
Szerencsére lehetett időpontra szűrni, így nem kellett végiglapoznom a sok PUBG-s inventory-n.
Gamestar-os volt a játék, a legutolsó játékmagazin, amit vettem.
-
chatran
őstag
Steam-en látszik valahol, hogy mikor estek ki a kártyák egy adott játékból?
Feltettem a Remember Me-t, játszottam vele pár órát, de azt írja, nem eshet több kártya. Megvan már pár éve a játék, de úgy emlékszem a héten telepítettem fel először. -
Golden9
veterán
Két napig ingyen játszhatóak.
Mortal Kombat 1
Fractured Online -
tenaijo
tag
válasz
Sirpi
üzenetére
G2A-n most a random kulcs bundle-ös scam is pörög, csak akkor vásároljatok, ha 100%-ig bíztok az eladóban. Ugyanezzel a módszerrel csinálják, értéktelen xarokat adnak 5-10-20€-ért, hiszen a leírásnak (80/90%+ pozitív értékelés, 20€+ érték) megfelel, illetve mikor kérdőre vonod az eladód, hogy most akkor mégis ez mi a búbánatos fax, készségesen felajánl plusz kulcsokat pozitív értékelés fejében.
Régen sok ilyet vettem, mikor nem volt ötletem, hogy mivel csesszem el az időmet, és volt köztük rengeteg értékes, élvezhető alkotás. Most visszapattantam a G2A supportról, "ők nem tehetnek semmi" címszóval elküldtek a búsba.. Jó kis tanulópénz volt..

Edit.: most nézem a videót, ez is elhangzik benne, amit én nyaltam be.
-
lemusz
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Ezzel a privátra rakott játékkal kapcsolatban: Valami bug folyamán nekem magától arra rakott egy frissen vásárolt játékot még hetekkel ezelőtt, aztán napokig nem értettem miért nem droppol kártyákat a játék holott futtatom mint egy őrült. Mikor megtaláltam ezt a kapcsoló gombot és átkattintottam megjavult. Szóval annyira durva cucc, hogy még a valve saját rendszere se látja mit csinálsz olyankor.
-
wjbhbdux
veterán
Újdonságok a Steamen: [link]
Egyszerűsített ajándékozás: egyszerre több barátodnak ajándékozhatsz, egyszerűsített üzenetküldéssel a problémamentes fizetésért.
Egy kosár minden eszközön: a kosarad mostantól zökkenőmentesen követ mindenhova, ahol be vagy jelentkezve a Steambe (beleértve a Decket és a mobilt is), egységes vásárlási élményt nyújtva, bárhová is mész.
Privát vásárlás: biztosítsd adatvédelmedet – már a vásárlás előtt privátnak jelölve a játékokat a kezdetektől fogva a te kezedbe kerül az irányítás.
Privát alkalmazások: jelöld meg a kiválasztott játékokat privátként, hogy csak te láthasd őket, így jobban szabályozva, mit osztasz meg a barátaiddal. Ezzel a Steam Könyvtárad látható maradhat a barátaidnak, hogy láthassák, mivel játszol, és csatlakozhassanak, ugyanakkor néhány játékot megtarthatsz magadnak. -
wjbhbdux
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Márc 14-21 között lesz a tavaszi vásár a Steamen, az alatt még le lesz árazva feltehetően.
-
spleenszuru
őstag
Monster Hunter World mellett nem írja a Steam, hogy meddig tart az akció, csak hogy korlátozott időtartamú.
Ez miért van?
Más játékoknál írja.Van egy ilyen Capcom+Steam együttes link, itt írja a Március 21-et:
[link]Abban bízhatok?
-
jcrk
aktív tag
A videót ha megnézitek akkor ott elmondja, hogy nem az a scam, hogy te megveszed a steamen, mert ott a valve havonta egyszer fizet és ha észreveszik akkor automatikusan is emgy a refund. A kulcsboltok a működő része, mert ha onnan veszed akár packban akkor hiába nyomsz refundot, mert a profilodon a címben megvett játékot látják.
-
mamboo
tag
Hello, faceitnel esetleg van valakinek kontaktja? 30 napja nem valaszol a support...
-
Maxtreme
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
én is ezen agyaltam pont, de nem vagyok benne biztos hogy mindenki tudja hogy van ilyen lehetőség. Sőt.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Hát ja, meg ki az aki nem refundol? Gondolom csak észreveszik hogy pl Last of Us helyett egy tetris szintű játékkal játszanak...
-
Azt nem tudom, hogy amikor átvernek és kifosztják a raktáradat, ott mennyire lehet jogi úton érvényt szerezni az igazadnak, de amit linkeltem, abban teljesen másról van szó. Ebben kamu kiadók úgy módosítják a gagyi játékuk Steames oldalát, hogy az megszólalásig hasonlítson valamelyik eredeti AAA cím oldalára. Ehhez persze nem árt gyártani pozitív értékeléseket is. Erre egy jó ötlet, hogy felrakják a kamu játékot mondjuk 200€-s áron egy semmitmondó névvel, majd egyetlen régióban leárazzák, gyorsan megveszik pár review-gyártó accountra, visszaállítják az eredeti árat (így más nem fogja megvenni a szutykukat), majd szépen egekig magasztalják a játékot.
Ha mindez megvan, mehet is a játék / kiadó / fejlesztő átnevezése (ez mondjuk egy baromi jó kérdés, miért tudják ellenőrzés nélkül megtenni), feltöltik az eredeti játék oldaláról a képeket és videókat, majd várják a pénzt lapátszám (amíg a játékot nem törlik). Röviden ennyi a story, a G2A mystery bundle-jével még lehet további trükközésre használni a lefülelt és törölt játékokat, de akit mélyebben érdekel a téma, annak tényleg ajánlom a vidót megnézésre. -
Egy érdekes (angol nyelvű) videó egy újfajta scamről, amikor 3 perc alatt összekattingatott játékokat neveznek át Helldivers 2-re vagy Palworld-re és adják 75% kedvezménnyel... Elvileg a Valve már lépett és 800(!) játékot távolított el ennek kapcsán az áruházból.
-
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszható a Chivalry 2.
-
Golden9
veterán
Deceive Inc. - Ingyen játszható három napig.
-
Golden9
veterán
válasz
djstavross
üzenetére
-
djstavross
tag
Sziasztok!
Gondolkodom azon, hogy lehet vásárolnék játékot Mac-ra Steam-ről, de semmilyen tapasztalatom nincs a témában. Leírnátok, hogy ez hogy működik? Már írtam az Epic topic-ba is. Eddig max cd/dvd-n vettem játékokat winre.
Köszönöm!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Értem, csak egy tipp volt! Viszont köszi a visszajelzést
-
gerisz23
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Eddig úgy tűnik pont ezzel van gond,lehet nem szereti a miui-t
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Androidos telefonon steam link-hez hogy lehet konzolt hozzá adni?Vettem egy Spirit Of Game Predatort,a leírása alapján nem sikerült (bevallom nem sok infót találtam róla).Steam app meg csak azt írja hogy adjam hozzá az aphoz a kontorllert,PC-n PS4-nek ismeri fel,ott működik kábellel.
Köszi! -
fatal`
titán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Indítsd az exét.
Vagy mentsd el a teljes foldert valahova, frissítsd le aztán másold vissza, ha jól emlékszem akkor utána nem akar frissítgetni, amíg nem ellenőrzöd a fájlokat.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
És, ha külön indítod az .exe-t, mint régebben?
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Van lehetőség arra, hogy úgy játszom egy steames játékommal, hogy nem frissítem le?
Az automatikus le van tiltva, no de a play helyett frissítés gomb van ilyenkor a játék mellett, tehát muszáj.Nincs erre valami kiskapu?
Köszi.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi!
Annyi kiegészítés, hogy korlátozott ideig, ameddig a fesztivál tart, után pontokba kerülnek.
-
l.skywalker
titán
Ingyenes Steam Point Shop termékek:
Steam Points Shop (steampowered.com) -
Abrion
senior tag
17 nap

-
Golden9
veterán
Ingyen játszható három napig a Dying Light 2 Stay Human: Reloaded Edition, és a
Sid Meier’s Civilization VI. -
tibaimp
nagyúr
Most megnéztem ezt a bizonyos oldalamat itt fentebb: #110122
Erre most kapok egy e-mailt, hogy új belépés innen:
"Bejelentkezés helye: Nyiregyhaza, Szabolcs-Szatmar-Bereg, HU"Csakhogy én totál nem ott lakom, még csak a közelében sem!! Ilyenkor mi van??
-
AxBattler
félisten
válasz
SenorGrande
üzenetére
Okké, de a Library-ben már előtte is Ultraként szerepelt...
-
SenorGrande
senior tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Ezt a DLC-t aktiválta a kulcs.
-
AxBattler
félisten
válasz
Golden9
üzenetére
19 Feb, 2024 - Ultra Street Fighter IV EMEA Key-Only Package - Retail
23 Dec, 2012 - Super Street Fighter IV Arcade Edition Complete Pack - Steam StoreAz az érdekes, hogy csak a fenti kettő vásárlást találtam SFIV témában, más Capcom csomagom nem volt. Lehet mégis ráaktivált egy kiegészítőt?
A lényeg, hogy marad így, mivel kiírta a sikeres aktiválást... köszi a választ mindenkinek!
-
Golden9
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
Ezen az oldalon meg tudod nézni, hogy tényleg hozzá lett-e adva a fiókhoz.
https://store.steampowered.com/account/licenses/ -
AxBattler
félisten
Üdv!
Megvettem a Capcom Cup Bundle-t, a meglévő Ultra SFIV-emre most este ráaktiváltam a bundliban szereplő SFIV kódot, mivel azt hittem, további skin DLC-ket ad hozzá.
Bevette a kulcsot, de nem kaptam semmit pluszban.
Vissza tudom igényelni a kulcsot, hogy odaadjam egy barátomnak?
Ha igen, hogyan?
#110119 bepken
Csak azt nem tudom, ilyenkor miért nem írja, hogy már megvan ez a gém? -
Kylesa
aktív tag
válasz
lemusz
üzenetére
1. Bankkártyára kértem a refundot, és a visszaigazoló e-mail szerint arra is érkezik majd. Akkor csak nem a Steam tárcába utalják vissza.
2. Még csak 48 percnél tartok, de nem is merek tovább játszani. Továbbra is hozzáférek az Ultimate tartalmakhoz, annak ellenére, hogy már csak Standard van. -
Kylesa
aktív tag
(Ezt a hozzászólást eredetileg a Watch Dogs: Legion topikjába szántam, de inkább átmásoltam ide.)
Na, ilyet sem láttam még.
Mivel most akciós, délután megvettem Steamen az Ultimate Edition-t 23.99 euróért. A tutorial küldi alatt viszont meggondoltam magam, azért még manapság sem olyan elhanyagolható összeg számomra az a 24 euró, inkább kérek refundot, és megveszem csak a Standard Edition-t 8.99-ért, aztán ha nagyon megtetszik, később upgrade-elem. Így is tettem (kaptam e-mailt a sikeres 23.99-es refundról, persze banki átutalás még nem érkezett), meg is vártam, amíg a könyvtáramból eltűnik a játék (és előtte uninstalláltam is). Immár a Standard Edition-nel, folytatni akartam a játékot, de észrevettem, hogy annak ellenére, hogy egész biztosan refundoltam az Ultimate-et és már csak a Standard van, bele tudok kezdeni az Ultimate Edition mellé járó Aiden-es DLC-be.
A Steamen is azt látom, hogy a DLC-k nincsenek a könyvtáramban.
Ez hogy lehet? Lehet ebből bajom a későbbiekben? -
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszható a Nickelodeon All-Star Brawl 2.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Skilly
üzenetére
Most léptem ki egy játékból, ott közben nem tapasztaltam, viszont ami feltűnt, hogy nem jól számolta el a játékban töltött időt, mert csak ~1 órát számolt, pedig volt majdnem 3 óra is, szóval akkor lehetett valami, még néztem is, hogy miért nem jól írta az időmet! De akkor lehet ezért?
-
Skilly
aktív tag
Tegnap este 9-kor nagyon behalt a steam nekem vagy 30 perc volt mire sikerült belépni. Szerverek egyszer leálltak, ahogy néztem ilyen status oldalon. Most lépnék be újra, sikerült is, csak "nincs kapcsolat" felirat van alul. Barátok listája nem tölt be, saját profilom ablak "privát" feliratot ír.
Másnál is van ilyen hiba? Más is tapasztalt ilyet?
Na mire megírtam a hibámat, betöltött minden és jó. -
Golden9
veterán
Négy napos No Man's Sky trial.
Play No Man's Sky for free and test the Omega Update on PC, PlayStation, Xbox, and SwitchFrom 14:00 GMT, Thursday 15th Feb to 18:00 GMT, Monday 19th Feb, the entire Omega expedition will be open to everyone, entirely for free, even if you don’t own No Man’s Sky! This is the best time for players old and new to come together and explore the universe.
Find links to play for free within the No Man’s Sky page on all major platform stores."
-
Digidroid
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, akkor maradnak összekapcsolva, még későbbi vásárlásnál jól jöhet.
Az itt olvasottak alapján sincs túl sok ok aggodalomra.. -
csaba951
veterán
válasz
Digidroid
üzenetére
Nekem már legalább 5 éve össze van kötve, és még mindig nem törték meg a fiókom.
Ez egy elég nagy boltnak számít. Ha lesz ilyen betöréses/fiók lopásos gondjuk, akkor biztosan kapnak majd külön segítséget a Steam-től a helyzet kezelésére. A Steam-nek is az az érdeke, hogy ilyen esetben ne érje kár az ügyfeleit.
-
Digidroid
aktív tag
válasz
Golden9
üzenetére
Köszönöm a válaszod, és az a 00,17%, vagy jobb ha leválasztom ?
Most a Dead Island: Riptide Definitive Edition ingyenes a steamen..
-
Digidroid
aktív tag
Sziasztok!
A steam és a humble fiókok összekapcsolása mennyire biztonságos ? -
MrTwister
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
!!