Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vjacintka
tag
Sziasztok!
Március 18-án vásároltam egy játékot Steamen, azonban nem nyerte el a tetszésem ezért kértem visszatérítést aznap(egyszer már csináltam ilyet korábban). A visszatérítés folyamat megtörtént, azonban azóta sem látom, hogy a vásárlás összege visszakerült volna a kártyámra.
Ötletek?Köszönöm!
-
-
válasz
MutantZombie
üzenetére
Nem hiszem. Próbáld meg a steam kliensben: Settings -> Web Browser -> Delete Web Browser data
-
MutantZombie
tag
ollie #108491!
A link-ben megadott sütik közül mind be van kapcsolva. Vagy ez a baj?
Apollyon #108492!
Nincs bekapcsolva, mert nem szeretném, hogy automatikusan belépjen.
Lehet rosszul tudom - és ma már lehet nincs jelentősége -, de úgy tudom, hogy biztonsági szempontból jobb minden alkalommal beírni a jelszót, mint elmentve.
A jelszóbeírással nem is lenne bajom, de a Guard kód már kicsit szokatlan és, hogy mindig úgy értelmezi, hogy új számítógépről lépek be.
Korábban (az újratelepítés előtt), sem volt automatikus belépés, de a felhasználónevemre emlékezett és csak a jelszót kellett megadjam.
Én ezt szeretném most is, de nem találtam rá megoldást és ehelyett még van a Guard kód is.A Win10-s helyi fióknév az más lett, mint az újratelepítés előtt, de létezhet, hogy ez megzavarja? És ha ez zavarja, akkor azt nem lehet valahol korrigálni utólag?
Mert a Steam kliens hajszálra ugyanúgy lett feltelepítve, mint korábban volt. Semmit nem állítottam benne át, minden az alapértelmezett.
Olomlovag #108494!
Akkor ezek szerint te is csak így tudsz belépni azóta is?
Support-t kérdezted vagy meddő próbálkozás? -
Olomlovag
tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Üdvözlet! Inkább csak észrevétel. Nálam is hasonló a helyzet, mint MutantZombie esetében. Én akkor futottam bele először emlékeim szerint, amikor a fiókváltás funkciót " babrálták " bejelentkezéskor. Nálam nincs bekapcsolva az automatikus bejelentkezés. Kijelentkezéskor pedig szól, hogy legközelebb ugyanígy tudok majd csak belépni. Üdv
-
Apollyon
Korrektor
válasz
MutantZombie
üzenetére
Triviális kérdés, de bejelentkezéskor a felhasználó / jelszó megadása alatt az automatikus bejelentkezés be van pipálva?
-
válasz
MutantZombie
üzenetére
-
MutantZombie
tag
válasz
ollie
üzenetére
Helló!
Akkor mint teljesen laikus:
Az újratelepítés előtt is ugyanaz a rendszer volt ip-t illetően és nem volt ez a kód kérés, mint most, de azt nem tudom hirtelen, hogy fix-e vagy azt külön kérni kell. Annyit tudok, hogy nincs "NAT"-ban.
VPN olyankor nem aktív, amikor a Steam-re akarok belépni.
A Steam-s leírás szerint ha folyton Guard kódot kér, akkor rosszul van a süti meghatározás a böngészőmben.
De nekem a kliensnél jelentkezik - és annak nem tudom mi köze lenne a FFox-s beállításokhoz. -
válasz
MutantZombie
üzenetére
Állandó az IP-d? Használsz VPN-t?
-
MutantZombie
tag
Hellósztok!
A Steam asztali kliensbe belépve (PC) miért kér mindig Steam Guard kódot?"hozzáférés új számítógépről"
De kizárólag egy gépről jelentkezem be állandóan.
(Senkinek, semmilyen adatot nem adtam meg, hogy esetleg hozzáférjen és másik gépről bejelentkezzen, és a víruskeresők szerint sincs szennyezve a gépem).
~2 hete Windows 10 újratelepítés volt és azóta folyton ezzel fogad. -
Ryder62
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
Olvastam egy játék Steames topikjában, hogy az adott gém nem fut Win 7-en, nem akar elindulni. Mondanom sem kell rögrön jött a válasz, hogy talán el kéne olvasni a gépigényt amiben le van írva, hogy Win 10 kell a játékhoz minimum.
Hihetetlen, hogy vannak emberek akik 60 euroért megvesznek egy játékot, aztán csodálkoznak hogy nem akar elindulni egy olyan rendszeren amire már böngésző támogatás sincs.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Ferke[HUN]
üzenetére
Csak gamingre nem éppen. Tecsőn vannak összehasonlító videók.
Hála a steames protonnak, én linuxon tolok mindent, kivéve a VR-t, az win10-en megy. -
bobalazs
nagyúr
válasz
Ferke[HUN]
üzenetére
Van szoftver és driverek is ami nem megy 11 alatt.
-
válasz
Ferke[HUN]
üzenetére
Már réges rég...

-
chungee
addikt
Win 8/8.1 majdnem 10 éves rendszer. Steam adatbázis alapján a felhasználók kb. 2%-át érinti max
[link] -
Puma K
nagyúr
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Várom az illetőket akik majd felszólalnak a Windows 98, XP, ME és Vista érdekében
Mondjuk még van idő, de így Windows 10-zen kezdem kicsit rosszul érezni magamat
Annyira tetszik ez az OS kinézet... szögletes élek, jó színek...
-
wjbhbdux
veterán
2024 január 1-től nem lehet többé a Steamet Windows 7/8/8.1 rendszereken használni. [link]
-
Healbacsi
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Pontosan erre a celra van a gepedben a VRM, nincs mit figyelgetni rajta.
-
chatran
őstag
Én a Wolfenstein: The Old Blood és New Colossus játékokkal jártam így. Az első szaggatott max beállításon és tele volt mikrolagokkal. Vissza kellett vennem a monitort 60hz-re és nvidia driver-ből fixálni az fps-t 60-ra, hogy játszható legyen.
A második full grafikán folyton sír, hogy kifogyott a video memóriából, vegyem visszább a beállításokat, 3060 12GB mellett. A net szerint ezt ugyanúgy csinálja 3090 24GB-vel is.
Emiatt a játék egy pontján crashel is, nem lehet továbbjutni. Csak a grafika mediumra vétele oldotta meg, így már nem fagyott ki és tovább lehetett jutni.
Egy patch-et igazán kiadhatnának ezekre a hibákra, de sz@rik bele a Bethesda.
-
spleenszuru
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Általában soha nem kezdek el egy játékot, mikor megveszem, van, hogy hónapokig.
Akció keretében veszek párat, hogy ne késsem le.#108468
Még újnak számít a gépem, véletlenül sem akarom, hogy valamim "leégjen", szóval szeretném megfigyelni. Ill. folyamatosan állítgatom még a vga órajeleim, azt is figyelem.#108469csaba951
Ebben lehet valami. Mivel én rivában korlátozom alapvetően, és azt ugye ki kellett lőni, így tripla bufferelést állítottam be a játék menüjében, így nyilván nem pörgött fel a gépem sem annyira a játékban. Igencsak ezért volt driver időtúllépésem is.
Ment kb. fél órát, de amúgy csak kipróbálni akartam most.
Hátha jó lesz már.#108466tibaimp
Érdekes felvetés... utánanézek, ha továbbra is problémám lesz.Nagyon köszönöm Mindenki segítségét!
-
csaba951
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Szerintem 2 titka van. Driver-ből kényszeríteni kell a játékban a maximum 60 fps-t, és szintén driver-ből kényszeríteni a vsync-et. Sajna Nvidia-ás vagyok, így nem tudom AMD-n hol kell bekapcsolni ezeket.
Főleg az első beállítás a fontos. A mai gépeken túl sok fps-t csinál a játék, és erre nincs felkészítve a játék motorja. Ezért omlik össze. Magában a játékban nincs ilyen beállítási lehetőség, ezért kell driver-ből kényszeríteni. -
Healbacsi
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Amugy miert szeriafelszereltseg a rivatuner mindenkinel? Mar a sokadik jatek ami emiatt nem indul el.
Egy-egy teszthez meg megertem a hasznalatat (max 1-2 ora), de 0-24-ben, allandoan? -
wjbhbdux
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
arra figyelj hogy 2 óra steam által mért játékidő alatt van pénzvisszatérítés, szóval legfeljebb annyit maszatolj vele, ha nem megy akkor meg refund.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Valami olyasmit olvastam, vagy rémlik, hogy a menü, ami egyfajta videó folyam, miatt akad ki a játék. A videók a játékban .bik kiterjesztésűek, az én MPC simán lejátssza, direkt megnéztem, simán rákattintva. Nem lehet ez a gond, kell valami "videó lejátszó"?
Komolyan rémlik valami ilyen hiba! -
spleenszuru
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
100. reddit postban találtam, hogy Rivatuner kikapcsolása megoldja, és igen, úgy elindult.
Viszont kb. 2 perc után összeomlik. Eddig 2 crash, egyik AMD driver időtúllépés, másik meg csak random kilépett..
Gépem jobban pörög tőle, mint egy mai játéktól, btw.
Melyik beállítás ennyire kemény benne? -
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Akkor nekem mákom volt, mert 2x is kitoltam már azóta, amióta megvan.
Most direkt ráindítottam, simán indul.
-
spleenszuru
őstag
válasz
tibaimp
üzenetére
Tele a net ezzel, a vicces, hogy semmilyen megoldás nincs, ami fixen működik, ill. 2013 óta jelen van.
Vicc, hogy nem oldották még meg.
Meg az is, hogy beleugrottam, mielőtt szétnéztem volna a neten ilyenek után.
Nyilván nem fogok emiatt egy ősrégi vga drivert feltenni.
szerk.: nincs-nincs, 1 kijelzőm van.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Fasza! 90%, hogy VGA driver lesz.
szerk:
vagy, nincs rákötve a VGA-ra másik kijelző, pl.: TV, mert az lehet, hogy a játék a másik kijelzőt vette elsődlegesnek és ott van. Én már jártam így! -
spleenszuru
őstag
No, hát GG magamnak, miután megvettem a Tomb Raider sorozatot, el sem indul a 2013-as...
Rákattolok a playre, és fekete képernyő..
Valaki járt így, és ha igen, hogy oldotta meg?
Win10. Köszi! -
chungee
addikt
Megvan a megoldás
Leírom hátha a későbbiekben valakinek jól jöhet.
Tehát le kell tölteni egy új játékot az adott drive-ra. Mindegy mit, én 68mb-os indie-t töltöttem. Utána már választhatóvá válik az a drive az áthelyezés során
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Áthelyeznék m.2-es meghajtóra 123 gigás játékot de nincs a választható között
Pedig m.2-es drive történetesen C: drive ahol a windows van
[link] -
Apollyon
Korrektor
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Nem, dehogy... Olyan 2018 körül rémlik a dolog, az már erősen 5 éve volt. Még talán a discord lehetett? De mindegy, elnézést az offért.
-
-
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ezt most is lehet szerintem, de ez a megjelenített neved, és ha cseréled, ott lesz abban a listában amit mutatsz, és még azt a listát is tudod törölni.
De határozottan emlékszem, hogy a bejelentkező név cserére is volt lehetőség, ahogy az előbb írtam. -
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Hol tudom a bejelentkezési acc nevet megváltoztatni
[link] -
Puma K
nagyúr
Steam chat-ből eltünt a hosszú ő és ű.
Ha ezeket a betűket ütöd le akkor csak a rövid ö meg ü jelenik meg. -
bepken
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
tudom, hogy Steam topik...de elfelejtettem rákérdezni: Epic Store ingyenes játékait nem szoktad véletlenül behúzni? azért kérdezem csak, mert ott talán karácsony környékén volt ingyen a trilógia (csak a base game) és sokszor én is elfeledkezem róla, amikor ingyen cuccokat zsákolok

-
spleenszuru
őstag
Köszi Mindenkinek, végül megvettem mindhárom Tomb Raidert...
Mivel 10e alatt megúsztam ezt a műveletet DLC-vel együtt, 1 még lehet belefér, talán a Control.
-
Šolaire
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Hellblade azt nagyon ajánlom különleges élmény, én a Nier automata játékot vettem meg a vásáron még most pótolom elleszek vele egy darabig.
-
bepken
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
azért Tomb Raider 1-2 grafikája nem egy vállalhatatlan kategória 2023-ban sem szerintem
(mármint a reboot széria) -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
bizony
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nekem szerencsére nincs ilyen problémám

Én elvagyok a régibbekkel is pedig jó gépem van
Egyszerűen annyi játék van, hogy alig győzni, és van egy csomó elmaradásom, pl Max Payne trilógiát is csak tavaly játszottam ki először, most Outlast 1-2 van soron, stb...
-
spleenszuru
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
"egyszerűen nincs kedvem "gagyibb" grafikával játszani
"Na pontosan ez a gond nálam is, ha már megépítettem az új gépem, játékokra..
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
AnonymusX
üzenetére
igen igazad lehet bár az a játék nekem, a Witcher kimaradt még.
a sztoiriban igazad van legyen egy összefoglaló a folytatások esetében, láds GOW mert sajnos én a grafika áldozata vagyok sok játék és a sztroit illetően.
egyszerűen nincs kedvem "gagyibb" grafikával játszani
-
AnonymusX
őstag
válasz
Lacielvtárs
üzenetére
Manapság már semelyik fejlesztő nem engedné meg azt a luxust, hogy történetileg függővé tegye a egymástól a folytatásokat.
Ez a TR trilógia egyébiránt elég jól egyben van játékmenetileg, történetileg önállóan megállja a helyét mindhárom rész. Nincs akkora különbség közöttük, mint a Witcher játékok esetében. Ott sokan kezdték a 3-mal és tovább nem is jutottak, mert a 2., de főleg az 1. rész teljesen másmilyen.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
ez már csak ilyen, bár én ebben a sorrendben játszottam 2-3-1

szóval ennyit a sztoriról -
spleenszuru
őstag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Kerestem pár reddit postot, miszerint játszható-e a Shadow a többi ismerete nélkül, nagyjából 50-50%-os a megoszlás..
Gameplay videót nézve, egészen erős a grafikája már a 2013-nak is.. Hm, most feladtad a leckét, viszont így kapásból három gamet kellene vennem, fenébe...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Csak ne ezzel a résszel kezdd, mert ez a trilógia befejezése. 2013-as alcím nélküli TR -> Rise -> Shadow a történet sorban.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
azért akad benne puzzle, viszont erre van a youtube gameplay oktatóvideók

Lara játékokban szerintem nem fogsz csalódni
-
spleenszuru
őstag
válasz
chatran
üzenetére
Köszi, sajnos nem tudom céges gépen nyitni a linked, tiltja... mi a többi 6 játék?
#108423Lacielvtárs
Maga Lara mindig is vonzott, amúgy is imádom a női főszereplős játékokat, csak egy a baj, én nem igazán szeretek puzzlekat megoldani játékokban, viszont erről azt olvasni, nem vitték túlzásba őket. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
+1 a harmadik opciónak

az első kettőt én próbáltam, nekem nem jött be, de igaz ez mind ízlés kérdése, sós vagy édes palacsinta, kb
ha még nem játszottál Tomb Raider játékot, de ezt kipróbálod, és tetszik, garantálom hogy a többi is jönni fog szépen sorban

-
chatran
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ha csak nem steam tárcából akarsz vásárolni, akkor javaslom a Humble hősnők bundle-t. Ezzel 14 euróért megkapod a Control-t és a Hellblade-et, plusz hat másik játékot. Ez a 2 játék Steamen akciósan is közel 20 euró.
Ha esetleg a Syberia nem érdekelne, akkor átveszem.
-
Segal
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Az elsőt nem tudom nyugodtan ajánlani, a többi nem hangzik rosszul.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Segítsetek dönteni pls!
A nagy tavaszi akcióban még 1 játékot (packot) megvennék, 3+1 között megy a nagy gondolkodás:
1. Far Cry 5 + New Dawn bundle (a fullos)
2. Control Definitive
3. Shadow of Tomb Raider (egyetlen Tomb Raiderrel sem játszottam még)
+1: Hellblade Senua's Sacrifice -
chris0000
őstag
hi. steamen ha felveszek vkit barátként, utána ha ráfrissítek nem azt kellene látnom, h barátmeghívó elküldve? most ugyanúgy csak azt látom, h hozzáadás barátként megint...
tehát mintha nem is működne... thx. üdv. -
Abrion
senior tag
igazából, kicsit fáj a gép, ha ugy veszük van egy játék a könyvtáramban, ami sziv fájdalmat okoz, mert a legkisebb felbontásban "640x valamennyin" és épp hogy elviselhető beállítás mellett, is csak 20 fps jön össze, nem a crisis mielött valakinek ez a játék jutna eszébe D, ezért is irtam hogy majdnem minden játék
két kommentem alább 
Aki kitalálja melyik játékról beszélek, annak egy likeot nyomok az üzijére
-
Abrion
senior tag
válasz
tibaimp
üzenetére
először a vgat vettem meg 3 honappal elötte

egy Rx 6600 XT, szal az egész gép 400e vgaval
ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB
Ha a teszt a youtube jó akkor az elden ring meg majdnem minden másik játék full hdn, ultran sem lesz problémám -
Abrion
senior tag
válasz
wjbhbdux
üzenetére
igen igen tudom, de decemberben vettem meg a 200e forintos pcem, alaplap cpu ram m2 1t ssdt, nem maradt pénzem 40 euros elden ringre. ez van. már leakartam cserélni a 10 éves pcem. na mindegy, hát ez van. bár az a 8000 forintos leárazás nem nagy, egy ebéddel kevesem, manapság. lehet csak ugy megveszem, és megsiratom az egyik játékot a kívánság listámról.
-
-
Abrion
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
hát figy most ugye a tavaszi akció megy, ha itt nem csökkenteték le, akkor a nyárin sem fogják szerintem és ugye amit vennék az elden ring, biztosan mindenki tudja itt hogy az év játéka diját nyerte meg 2022ben.
Kérlek linkeld a yuplayt, és van master cardom, nem nagy gond, csak attól félek hogy visszaigénylik a kódot, steamröl -
csaba951
veterán
válasz
Abrion
üzenetére
Ha hivatalos boltból kell, akkor vársz még kb. 3 hónapot és megveszed a nyári akcióban.
Ha most, azonnal akarsz játszani, akkor marad a szürkebolt. Alapjátékot yuplay-ról vennék (kb. 39 EUR), mert náluk nincs mindenféle rejtett plusz költség, rejtett előfizetés (viszont nincs PayPal fizetés, csak kártyás) . Viszont cdkeys-en már 44 EUR-tól viheted a deluxe verziót. Világos, hogy ez most sokkal jobban megéri.
A mostani szürkeboltos áraknál egy kicsit magasabb (3-6 EUR) akciós árakra számíthatsz a hivatalos nyári akcióban.
Ja, most látom, hogy játék dlc nincs deluxban, csak ost és art book. Ha ezek nem érdekelnek, akkor csak alapjáték. Ha tetszik a játék, akkor szerintem így is jobban megéri most a deluxe.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- Wise (ex-TransferWise)
- Parfüm topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vajon gaming szempontból érdemes lecserélni a 10-et?

Leírom hátha a későbbiekben valakinek jól jöhet.
De jelenleg emailt vagy telefonszámot kér mint felhasználónév.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
eami