- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Dell notebook topic
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Igen, mondjuk egy poll-t lehetne indítani. Más kérdés, hogy a stúdió akkor sincs kötelezve semmire, és hát nem is így működnek. Neked ez a világ egy kedves szórakozás (ahogy nekem is), nekik pedig szimplán csak üzlet. Vagyis minden annak van alárendelve, hogy adott befektetéssel és erőforrással, mennyi profit keletkezik rajta. Az, hogy Te vagy én, vagy akármelyik trek fan mit érez, vagy mit akar, nem prioritás. És ez sajnos így van rendjén akkor is, ha történetesen engem nézőként baromira irritál már, hogy mit művelnek a brand-el.
Tehát alapvetően azt kell megérteni, hogy ők üzleti alapon közelítenek meg mindent, a trek fanok pedig nyilván érzelmi alapon. Ha a kettő történetesen pont találkozik, akkor az szuper, de ha nem, akkor kapjuk a woke Discovery-t. Ne magadból indulj ki, a cégek mindent lemérnek és kimérnek, aztán azt kapjuk (vagy nem kapjuk), amit a stat mutat nekik.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Vesa
veterán
Csak itt is az a baj, hogy ki dönti el, melyik a lgjobb forgatókönyv? Mert ha éppen olyanok ülnek ott, akkor a siralmas Discovery-t is jelölhetik legjobbnak. Pont az a szép a közösségiben, hogy a community dönti el, mit akar támogatni. Persze azért szerzői jogi oldalról teljesen megértem a jogbirtokos érvelését is a fanfilmekkel kapcsolatban.
Azt az 1-2 millót pedig nem fogják hozzádobni, ha sehol nem jön vissza. Miért tennék? Egy rövidfilmre pedig nem tudom, mennyien lennének kíváncsiak, illetőleg az mennyiben lenne profitábilis a stúdiónak.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tulajdonképpen nem is az zavar, hogy a Disco az kánon-e vagy sem... mondjuk tekintsünk el Spock kitalált testvérétől... amit igazán meg kellene lépni, hogy eltöröljék végre a fan filmekre érvényben lévő korlátozásokat... Na az sokat dobna az egész trek világon.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
senior tag
A YT komment mezőket olvasva amúgy a Discovery a Netflix-en keresztül sok új nézőt vonzott be.
Az más kérdés, hogy őket érdekli-e a franchise többi része, pláne hogy Paramount/Sky/random paywall mögé vannak rejtve, és a jogbirtokos a TNG-n kívül sz.rik a sorozatok felújítására.Másik szempontból meg tényleg érdekelne, hogy az a Section 31 (film) borzalom kinek készül. A Disco nézőket célozták meg ezzel?
Vagy a régivonalas nézőket akarják egy - már legalizált ópiátummal megtámogatott - delíriumba invitálni?Én inkább azt remélem, hogy ha már nekünk ez jutott, akkor legalább az egyik tüköruniverzumban a Disco helyett a Prodigy és a Strange New Worlds történt meg.
Nekünk meg látni kellett a Disco-t, hogy megtanuljuk értékelni az Enterprise szériát, a másik kettő meg visszaadta a fényt és a reményt. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hehe, ez nekem is bejött. Garak meg a doktor zseniálisak voltak.
Viszont nem követtem mindegyik részt, T'Pol meg a másik hajó Archer idejéből hogyan került a jelenbe?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
tibaimp
nagyúr
Nekem meg a Voyager a top, csak pár rész van az égész sorozatban, ami nem tetszett. Illetve szerintem, amit eddig láttam egyéb sorozatokat is beleértve, a legjobb befejezése van, ever!!!
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Sweet Lou 6
addikt
Egyetértek, nekem is a DS9 a kedvenc, pedig én majdnem az összes ST sorozatot láttam (kivéve a Discovery utolsó két évadát, meg az animációs sorozatokat). DS9-t eddig kétszer néztem végig, az első 3 évad kicsit lassabb, de a 4-től eléggé beindul.
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
Dinomano
senior tag
Így akkor kedvet kaptam én is; majd egyszer sorra kerül. Utolsó Trek játék az újabb első Enterprise mozifilm game verziója volt, talán 2009-2010 körül, PS3/X360 és PC-re, amit toltam. Előtte meg még nagyon-nagyon régen egy DS 9 játék. (DS 9 The fallen, talán. Meg a Star Trek Elite Force 1-2...Azok de jók voltak!!! )
/(^_^)____7=--- - - >|
-
-
ace05
senior tag
Most játszottam ki. Annyit helyesbítenék, hogy a játékidő megfelel kb 10-részes évadnak. Tetszett, hogy interaktívan végigjátszottam egy "ST évadot". Az még inkább tetszett, hogy ez valamikor a nemezis után játszódik. Simán játszanék még ehhez hasonló ST játékot, de abban szabadabb mozgás kellene, hogy legyen és több interakció esetleg. Ez így jó volt kezdésnek. De most jön az, hogy ebből nem hiszem, hogy lesz valami folytatás. Nem csapott elég nagy szelet hozzá- Ugyan javult a végére, de a pc port is hagy némi kívánni valót maga után. Ajánlott ismét. Elvileg még le van akciózva Steamen vagy ott a virágbolt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én úgy tudom, hogy az egész forrás anyag VHS-en volt tárolva a DS9 / Voy esetében, így nem csak az effektek alacsony felbontásúak, hanem minden. Meg hát 4:3-os a képarány...
Kb az AI felskálázás lenne az egyetlen megoldás, láttam is rá példákat Voyagernél de az még akkor nem volt teljesen hibátlan.
oriic: Mindent megnézünk, ami ST. Akkor is, ha fáj. Na jó, a Lower Decks nekem már túl sok volt az ostoba karakterekkel.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mégis lett felirat: https://feliratok.eu/index.php?sid=7147
rothfb: azt nem tudom, de már szinkronosan is letölthető. A szokott helyen.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
butch3r
senior tag
más szereplők, más sorozatok is. de az hogy más színész játsza el a karaktert számomra még nem teszi reboottá. de ez izlés kérdése is úgy tűnik.
std-nél csak reménykedem hogy 1x kánonon kívülre kerül
de ha ower decks a prime vonal része akkor snw is így (crossover miatt) és akkor sajnos std is. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
PC-n nem valami fasza. Főleg nem ha 1080p-nél nagyobb felbontású monitorod van, mert nem lehet magasabb felbontásra beállítani, gagyi konzolport lett.
Viszont a Youtube-on nézem a gameplayt, eddig az első 1 órát láttam, az fasza volt. Kár érte.
-
Narxis
nagyúr
Így igaz de az se kis dolog, hogy a woke része háttérbe szorult és nem erről szól a sztori mint a Discovery-nál. Amúgy nézem a Voyager részeket néha és annyira más világ, hogy nem játszódhatnak a New Trek-kel egy univerzumban, talán ez a Tükör Univerzum...de valószínűleg az a hibás felfogás irányította kurtzman-t, hogy egy utopisztikus társadalom/világról szóló sorozat vagy franchise nem lehet sikeres mert túl unalmas lenne, ezért bizony az emberiség nem sokban különbözik a mai emberektől és ezért van lett dárkos az egész Trek.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, ez így van. Egyébkén akik a Prodigy-t írják, azok is úgy nyúltak hozzá, hogy tudták mit csinálnak és a végeredmény fasza is lett. Még úgy is, hogy elvileg gyerek show bár komolyabb témák vannak a háttérben.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az 1000000000000/10, nem fordítva
Nem tudni, hogy mi lett
az E sorsa, csak feltételezzük, hogy már nincs egyben. Ahogy azt sem tudni, hogy miért kellett újraépíteni a Titan-t. A Voyager jövőbeni technológiáit egyébként biztosan leszerelték és sztázisba tették a temporális irányelv miatt, mert különben megváltoztatnák a történelem menetét. Nem mintha a jövőbeli Janeway nem ezt tette volna, de neki szabad volt...
-
Narxis
nagyúr
Ja, láttam már ezt rövidebb videóban, de most összevágott hozzá jeleneteket valaki és kb. tényleg így zajlott volna. Jót röhögünk rajta de sírni is lehetne. Az Alex Klutzman-en meg még mindig röhögök.
#3063 az egy szemétkedős rész volt a vége miatt mert ugye mindenki másra gondolt közben meg csak össze kellett volna érinteni az ujjukat.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
törölt tag
ITT találhatsz még rengeteg, ingyenes 3D nyomtatási modellt, ST témában is.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...