Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- VR topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Na! És melyik hajót?
-
-
tibaimp
nagyúr
Most nézem a Strange New Worlds 3. évadást, eddig nem volt rossz, de ez a 8. rész....amikor
átváltoztatják a legénység egy részét vulkánivá. Ekkora marhaságot....Eleve készpénznek veszi a logika meglétét, pedig azt is tanulniuk kell, eleve tudnak agy egyesíteni, amire meg nem is minden vulkáni képes, ha jól tudom.... Meg mi az, hogy egy sima injekciótól, némi vonaglást követően totál más fajú leszel... A Voyager-ben a Doki eléggé "nehezen megfejthetőnek" nevezi a vulkáni agyat valamelyik részben -
tibaimp
nagyúr
A kedvencem: [link]
-
tibaimp
nagyúr
Nekem a Stargate sorozat kimaradt, így ebben nem tudok nyilatkozni.

Viszont reflektálva a hsz másik részére, egyetértek! Azt nem értem, hogy ott vannak, szintem minden franchise-ban a bestseller könyvek (SW dögivel, Alien/AvP/Predator dögivel amiket csak én olvastam/olvasok), amik már milliókhoz szóltak, és nem értem, hogy miért nem ezekhez nyúlnak hozzá. Maga a történet már kész van, kicsit kell rajta módosítani + forgatókönyv és kb. kész.
Lehet rosszul gondolom ezt?
szerk:
(Csak egy példa így zárójelben: SW-ben van Vader-nek több képregény sorozata is. Olvastam kb. mindent, olyan sztori is van benne Vader-ről, hogyha azt megcsinálnák moziba, kb. minden meg lenne bocsátva a Disney-nek, akkorát ütne). -
tibaimp
nagyúr
Eléggé korrekt áron kapható most a Steam-en az ST Resurgence: [link]
Van, aki próbálta ezt a játékot? Vélemény? -
tibaimp
nagyúr
Folytatása várható az új ST mozifilmeknek? Érdekes [imdb]
-
tibaimp
nagyúr
Úgy látom megindult a Strange New Worlds 3. évada, bár még nem látom, hogy lenne szinkronos változat.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Elfogadom amit írsz, részben jogos, de nekem akkor is, totálisan a náci rezsim ugrott/ugrik be, például Wilhuff Tarkin láttán is már!
A Disney féle Első Rend számomra nem létezik!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
[HUN]NIMROD
üzenetére
Számomra nem ez jött le, de OK!
A Disney féle 7-9 film meg nem létezik.... -
tibaimp
nagyúr
Nem is tudtam, hogy vannak ilyen párhuzamok! Miket tud meg az ember....
-
tibaimp
nagyúr
-
tibaimp
nagyúr
Egyetértek! Nálam ezt az érzést a Voyager váltotta ki, ezt az ST sorozatot is láttam először még annó a Viasat-on, konkrétan ledöbbentett! Amit láttam elsőként A 37-esek (S01/E17) epizód volt, nagyon meghatározó élményt hozott.
A Voyager hatására kezdtem el nézni a többi ST sorozatot, így évekkel később a DS9-et, TNG-t, TOS-t, de ezek már, számomra, akkor is "elavultak" voltak, ma meg már nagyon azok. Majd frissiben néztem a Enterpise-t, az 1-3 évad zseniális, de a 4. felejtős, ha jól emlékszem. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Dinomano
üzenetére
Értem! Viszont én még mindig azt javaslom, hogy ne "spoilerezd" el magadnak képregénnyel a sztorit, én annó elolvastam az összes könyvet, így tudtam mi lesz a sorozatban, de ha nem szeretnék azt a "katarzis" élményt kihagyni, előbb a sorozatot nézd meg, majd utána olvasd el a képregényt.
De ez szigorúan csak javaslat!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Dinomano
üzenetére
Azaz, Quark, az volt a neve a bártulaj csávónak!!
Nekem az volt a kedvenc részem Konkrétan hangosan röhögtem....mikor Quark tolt egy 4 kerekű tálaló kocsit, de hirtelen megjelent Odo aki valójában a kocsi volt, erre Quark beszól, hogy tudtam, hogy maga az, a bal kerék húzott jobbra...., vagy ilyesmi.
Nem tudom melyik rész volt, hol volt, de tuti volt, mert emlékszem úgy, hogy egyszer láttam a sorozatot! -
tibaimp
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
OK, köszi! Innentől tetszett igazán a sorozat. Addig igazából Odo meg a ferengi báros, nem jut eszembe a neve, "harcáról szólt" legalábbis számomra. OK, tudom, volt egy csomó minden, például a bajori vallás megismerése, ha jól emlékszem, Sisko és a fia kapcsolat.
Arra emlékszem még, hogy Dax-ot egy eléggé dögös hölgy játszotta eleinte, majd később a másik kedvenc sorozatomból a Holtsávból "Johny felesége"
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Dinomano
üzenetére
Nem is tudtam, hogy készült belőle könyv...

Maga a film, számomra totál érthetetlen volt, mikor láttam gyerekkoromban, azóta se néztem meg, de nagyon nem is mozgat, viszont érdekes módon, elég sok jelenetre emlékszem belőle, ez fura...
Amúgy, leírhatná valaki a lényegét, akár Spoiler-be téve is, mert megnézni nem fogom, arra nincs időm. -
tibaimp
nagyúr
Tudom, hogy nem ide tartozik, de Te meg tudod mondani, hogy ezt hogyan csinálták?
Contact - mirror scene -
tibaimp
nagyúr
Feldobta most a yb: [link]
De nézném ilyen minőségben...
-
tibaimp
nagyúr
Mármint melyik filmek, az újakra gondolsz, ami most ment nem rég a mozikban?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Dinomano
üzenetére
Csak épp a sorozat nem lett befejezve, egy csomó minden nincs megmagyarázva, ami viszont a könyvekben (az utolsó 3 könyv) igen! Célszerű elolvasni a könyveket is.
Én úgy csináltam, hogy olvastam a könyveke és mellette, ahogy haladtam, néztem a sorozatot. Érdekes élmény volt, és rá kellett jönnöm megint a nagy igazságra, a könyvek mindig 100x jobbak... -
tibaimp
nagyúr
válasz
Dinomano
üzenetére
Egyetértek! Annó régebben nekem volt egy nagyon komoly érvem a 16:9 mellett, mert megvan VHS-en a régi SW epizódok, az 4:3-as, majd megszereztem először valamilyen nem tudom milyen formátumban sima HDD-re ~16:9-ben (illetve a szélesvásznú változatban) és meglepődve tapasztaltam, hogy mennyivel több információ van a képen, több hajó látszik például az űrben, stb.
Bár, ha jól tudom, az SW esetében eleve 2 féle kamerával vették fel a jeleneteket, a 4:3-as ment a TV-kbe, a ~16:9-es meg a mozikba. -
tibaimp
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
30. évfordulóra, míg vakaróznak, kiadhatnák a DS9 és a Voyager felskálázott verzióit, addig azzal ellennének az ST rajongók...
És az új nemzedék, is láthatna egy normális (ahol szépen besszélnek, jól kidolgozott karakterek játszanak, mély érzelmek vannak jelen az LMBTQ-s érzékenyítő moslék helyett
) ST sorozatot... -
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz
abrtom87
üzenetére
Én például a Discovery-vel csak szenvedek, még mindig csak a 3. évad elején tartok, és nem nézem, mert konkrétan idegesít....nem értem amúgy
. Végig fogom nézni az tuti, de csak szép lassan...
A Picard-ot még én sem láttam a szinkron hiánya miatt, a többi sorozat (élőszereplős) azok jók!
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nintendo Switch
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Büszke apukák és anyukák topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Remélem Voyager is lesz majd egyszer.

OK!
) ST sorozatot...