Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
CPT.Pirk #4481 üzenetére
Most hogy újráztam egy darabig a Voyagert az új szinkront és angolt váltogatva 100% meggyőződésem, hogy annak idején azért szerettem annyira, mert az eredeti szinkronstáb kimagasló volt, Menszátor Magdolna, Vass Gábor, Csőre Gábor, Kökényessy Ági, Kassai Károly és a többiek is mind remek munkát végeztek. Nélkülük tuti nem élveztem volna annyira.
-
Vesa
veterán
válasz
CPT.Pirk #4481 üzenetére
Egyetértek, a szinkronhangja kiváló volt.
"Ha viszont olyan karaktert keresünk akit kilőnék a légzsilipen, akkor az a fiatal Wessley a TNG elején"
Haha, igen, szegény az örök gyűlölet tárgya volt trekkie körökben a strébersége/kora miatt. Pont mostanában olvastam egy cikket arról, hogy később az őt alakító Will W. Big Bang Theory-ban történt szinte folyamatos feltűnése miatt kifejezetten jó lett a megítélése, és hogy a Prodigy-ben (amit én nem láttam, csak a cikk szerint), végre kapott egy humoros, a karaktert megillető jelenlétet.
Nekem egyébként nehéz lenne meghatározni, hogy kit viseltem nehezen, mert eleve nem vagyok képes egy szinten kezelni a franchise-t. Az újabbakat külön kezelem, és azon belül lesújtó véleménnyel vagyok a legtöbb színészről (főleg a Discovery-ben, de az SNW-ben se sokkal jobb a helyzet nekem). A klasszik szériából is volt 1-2 karakter, de valójában a "nem tudom elviselni és nézni sem" szintig ők nem jutottak el. A Discovery-ben ez már több esetben is megtörtént, sőt, a végére már rendesen beletekertem, ha az a 3-4 kifejezetten idegesítő színész volt a képernyőn.
SNW-t nem tekertem, az szimplán csak annyira bugyuta, hogy nem kötött le, már a dialógok is szörnyűek néha, mint az oviban komolyan. Nem értem, hogy miért nem alkalmaznak rendes írókat?
(Persze a TNG is bugyuta, de annak legalább van egy, a korra jellemző bája, és kifejezetten szimpatikus és jó a színészek többsége, ami feledteti a hülyeségeket)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Apple asztali gépek
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest