- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Koszi hogy felhivtad ra a figyelmet, abszolut a radaromon van, szoljatok ha vannak ujdonsagok!
-
bladex73
aktív tag
Halottatok valamit erről a Starfield nevezetű játékról? Az a kis filmecske amit mutatnak róla jól néz ki, de semmi nem derül ki belőle.
-
csiak
tag
Dren, mikor fejezzük be a múltkori játékot? Már nagyon izgulok, hogyan alakul a történetszál?
-
csiak
tag
Nagyon jó volt a hétvége, köszi mindenkinek!
Remélhetőleg jövőre folytatjuk hasonló hangulatban! -
Drenadar
Topikgazda
Hali Gyps Itt vagy?
-
csiak
tag
válasz
GypsFulvus2 #7183 üzenetére
Idén nem fogyasztunk alkoholt... (eleget)
-
törölt tag
válasz
GypsFulvus2 #7181 üzenetére
Sor nem kell iden, borozunk meg whisky
Ja, meg roze-froccs
-
törölt tag
válasz
GypsFulvus2 #7178 üzenetére
Aham, jelentkezest csak a facebookon keresztul tudunk elfogadni, elofizeteses gmail-es email cimmel, fenykeppel, szemelyes adatok kitoltve
Juli kozepe, lassan meg is telik a letszam, dobok majd egy privit
-
GypsFulvus2
őstag
Idén nyáron nem lesz Jásdi-féle buli?
-
törölt tag
Reggelente kisse nehezkesen indulok el meloba, nem tudom ki hogy van vele...
-
törölt tag
válasz
Menthirist #7175 üzenetére
Nagyon helyes
Akkor le is guritok egy sorocsket ennek oromere
-
Itt vagyunk
-
törölt tag
Ugy latom itt mindenkit bananoztak
-
Ha valaki aggódna amúgy a régi bejelentéstől, hogy a Star Citizen 100 giga is lehet akár megjelenésre, a Final Fantasy 15 gyári HD dlc-vel 150 giga
-
Sokimm
senior tag
válasz
Menthirist #7169 üzenetére
Köszi, így tettem, ahogy mondtad.
Más kérdés: Mért nem látok senkit online? Akarok kicsit lövöldözni, de se usa, se eu szerón nincs senki, csak várok más játékosokra.
Valami kapcsolódási bibi lehet, vagy ennyire mindenki a universe-ben játszik?
(ott voltak játékosok, de annyira laggol, hogy mindig nekirepülök az űrállomásnak.)
-
-
Szőrös
veterán
válasz
Menthirist #7169 üzenetére
Szerintem SC-nél ha csak 8 gb ramod van akkor érezhető a különbség hhd vs ssd swapnél, amúgy valóban nem.
-
Amíg van virtuális memória, addig a rendszernek mindegy hogy hol van. Kikapcsolni nem szabad, mert számos játék problémázni kezd, mivel nem feltétlen a ram betelésénél kezd a virtuálisba írni, hanem simán csak kevésbé fontos, de azért nem lényegtelen adatok esetében is. Nálam pl az új DOOM és a Rise of the Tomb Raider el sem indult, ha nem volt virtuális memória (azaz az egyik elindult, de kidobott a menü előtt out of memory-val, pedig messze volt még a 16 giga ramom kihasználása. Visszakapcsoltam és azonnal menni kezdett...
Azért tartom vinyón, mert alapvetően sok írással és olvasással járhat, ugyanakkor ugye az ssd-k írás/olvasás élettartama véges (normál rendszerhasználat során kibír simán 5-10, de ha nagyon intenzíven van írásra használva, az nem tesz neki jót. Viszont nem venni észre sebességkülönbséget. Kipróbálhatod te is, egyszer vinyón használod, egyszer ssd-n, és mekkora lesz a differencia. Szerintem nem lesz, mégpedig azért nem, mert sokkal hamarabb van máshol limit (vga, cpu, stb)
-
Sokimm
senior tag
válasz
Menthirist #7167 üzenetére
Mi az oka a "csak hhd-s" megoldásnak?
A rendszer nem bánja, ha a C ssd-ről kikapcsolom a virtuális memót?
(amúgy köszi a választ) -
nálam a rendszer a 250-es m.2 pcie ssd-n van, van egy 250-es ssd játékoknak, és 8TB HDD... Perpill csak vinyón tartok virtuális memóriát, 16 gigán kezd, de még elvehet 16-ot ha kellene... Mindezt 16 giga ram mellett...
volt egy időben, hogy ssd-n is engedtem 4 giga virtuális ramot, de inkább maradtam csak a hdd-nél...
-
Sokimm
senior tag
Üdv mindenki!
Beruháztam egy ssd-re (120GB), csak a starcitizen miatt, és érdeklődnék, hogy ki miként oldotta meg a virtuális memóriát rajta? (a rendszer egy másik 120-as ssd-n van, és a háttértár egy 500-as laptop vinyó)A virtuális memória, ssd particionálás méreteit nem tudom.
Ez a mostani ssd csak a játékra lenne.
Mindennemű segítséget előre is köszönök! -
apatyas
Korrektor
válasz
GypsFulvus2 #7164 üzenetére
"zárt térben (pl ablak nélküli űrhajóban) objektív mérésekkel (rugós erőmérő, kiskocsik stb) sem tudod eldönteni, hogy gravitációs erő hat rád éppen, vagy gyorsulás (irányváltoztatás) következtében fellépő tehetetlenségi erő"
Mert pontosan így van, helyes a következtetés - ugyanezért nem tudunk egyelőre olyan módszerről, ami különbséget mutatna ki a súlyos és a tehetetlen tömeg között, erre biztosan emlékszel vagy hallottál róla. Épp ezért ágálltam még a legelső megállapításod ellen.
(még előfordulhat, hogy valami áltrel specrel kvantumhúr tökömtudja esetben lehet kimutatni valamit a kettő közt, nagy fejlődési lépés lehetne az elméletekben, eddig nem hallottam róla, pedig erről elég nagy cikkek jelennének meg a hétköznapi lapokban is) (de a jelenleg ismert kísérleti körülmények közt a jelenleg ismert törvényszerűségek ettől még nyilván érvényesek maradnának)Az effektív erők pont azért effektívek, hogy annyi legyen az értékük, mintha pont azt a hatást érnék el ami gyorsulást látsz a testeken belső gyorsuló megfigyelőként: vagyis az értékük nem lényeges, ez a "töltelék". Meg az effektív erőknek nincs kölcsönhatási párja (az általános megfogalmazások szerint), így nem kell kötött értékének lennie.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
apatyas #7163 üzenetére
Nos, jó 20 éve tanultam ezt, és a szakmámhoz nem szükséges a Newtoni mechanika, úgyhogy lehet, hogy tévedek. Majd jobban utánanézek. Én abból indultam ki, hogy a vonat irányváltoztatásakor az erő konstans, így Newton 2. törvénye alapján a különböző tömeg miatt a gyorsulás eltér. De az inerciarendszerekre épülő magyarázatod logikus, bár a "józan paraszti ész" számára nehezen emészthető. Ha a gyorsulás konstans, akkor az erő lesz eltérő, ami a hétköznapi tapasztalatainknak (amikor "valódi" erők alkalmazásával mozgatunk eltérő tömegű tárgyakat, és hatás-ellenhatás van) ellentmond. Ettől még tényleg igaznak tűnik, és én emlékeztem rosszul . Ekkor viszont számomra nagyon bizarr, hogy zárt térben (pl ablak nélküli űrhajóban) objektív mérésekkel (rugós erőmérő, kiskocsik stb) sem tudod eldönteni, hogy gravitációs erő hat rád éppen, vagy gyorsulás (irányváltoztatás) következtében fellépő tehetetlenségi erő.
-
apatyas
Korrektor
válasz
GypsFulvus2 #7162 üzenetére
Ne haragudj, még mindig rosszul gondolod.
A tehetetlenségi gyorsulás (és erők) oka a gyorsuló koordináta rendszerben ülő megfigyelő. Ha a külső, inerciarendszerben levő megfigyelő végignézi, hogy mi történik a vonatban, akkor azt látja, hogy a vonat gyorsult el, de a golyók folytatták E.V.E.M. mozgásukat. Következésképpen, a fal gyorsult nem a golyók, tehát ha fal jött Mohamedekhez, akkor Mohamedek egyszerre érték el a falat.
A wikis szócikkből veszem ezt az idézetet, mert jól szemlélteti:
"Ezek az erők azért fiktív erők, mert őket a nem tehetetlenségi vonatkoztatási rendszerben levő megfigyelő érzékeli, a valóságban (tehetetlenségi rendszerből figyelve) ezek az erők nem lépnek fel. Mivel szoros kapcsolatban állnak a vonatkoztatási rendszerrel, ezért a fiktív erők által előidézett gyorsulás számszerűleg megegyezik a rendszer gyorsulásával, de irányításuk ellentétes."
Ennél jobban nem tudom megfogalmazni én sem.
Képletileg pedig az fog kijönni, hogy a tömeg annyi amennyi, a tehetetlenségi gyorsulások azonosak, mert a gyorsuló inerciarendszer következménye, és így testenként eltérő nagyságú látszólagos / tehetetlenségi erők jönnek ki.
A keletkező mozgás kinetikáját/pályáját pedig a testek gyorsulása határozza meg, nem a rá hatók erők nagysága. -
GypsFulvus2
őstag
Inkább itt válaszolok:
Nem kívántam tovább bonyolítani a dolgot az inerciarendszer fogalmának kifejtésével. Ezért fogalmaztam lentebb így: "ha a vonat balra kanyarodik, a golyók hozzád képest jobbra látszanak mozogni" - kiemelés utólag.
Ami az áthúzott részt illeti: F=m*a , ahol m a tömeg, F a testre ható erő (vagy erők eredője), a pedig a gyorsulás . A képletből egyértelműen következik, hogy azonos erőhatás mellett a nagyobb tömegű test a tömegével arányosan kisebb gyorsulásra tesz szert. A golyók tehát nem egyszerre csapódnak a falhoz. Ez a qvnagy különbség a gravitációs erő és a tehetetlenségi erők között.Az eredeti kérdés úgy szólt, hogy miért jelenik meg a feketedés / vörösödés a játékban, amikor nincs is légellenállás. Aztán többen belekeverték a gravitációs erőt. A hsz-emben csak azt akartam bemutatni, hogy a vér ide-oda áramlását és az ájulást a tehetetlenségi erők okozzák, amelyek a gravitációtól függetlenül minden gyorsuló rendszereben megjelennek és semmi közük a légellenálláshoz.
A "gravitációs generátor" meg ugye egy fantasztikus elem a játékban, ami a sci-fi írók/filmesek és a programozók dolgát könnyíti meg. Valószínűleg ők sem gondoltak bele, hogy ha van egy ilyenünk, akkor azzal a tehetetlenségi erők hatását is ki lehetne egyenlíteni.
-
Egyre jobban bírom ezt a játékot
Meg a zenéi is királyak.
(mindkét videó spoilereket tartalmazhat)Meg itt is...
-
-
törölt tag
Be lehet szorpozni rendesen a jatekban?
Megnezem majd a videokat, az a pakk sapis eleg laza
-
Igen, sokan jártak így
Én lepofoztam az ipsét (sokadjára), és így lett pénzem a faszénre, de később, amikor Talmbergből kell hazajutni, és nem sikerül rábeszélni a kapitányt hogy elengedjen, szó szerint ingem-gatyám el kellett adni, hogy vegyek egy lockpick-et, hogy kinyissam a ládát amiben a katonai ruházat volt
Na meg amikor az ember degeszre eszi magát, és negatív bónuszokat kap...Akkor feküdtem az ágyon, hogy "megérte..."
Mint az életben
-
Szőrös
veterán
válasz
Menthirist #7156 üzenetére
Naja, egyezik a véleményünk. Van pár dolog benne ami nem tetszik viszont a hangulat nagyon beszippant. Ma fél1kor feküdtem le mert úgy voltam vele, hogy na még ezt megcsinálom, na még azt.
Amúgy érdekes, de minta a bevezetőnél lenne vmi technikai probléma mert ott volt a legnagyobb az fps ingadozás, utána már elég jó.Amúgy jól kezdtem a játékot, 10 percen belül már dutyiban voltam, amiben szépen benn is égtem miután a Kunok ledózerolták a falut és felgyújtották a kastélyt. -
Persze, érthető, én sem tudom gondolkodás nélkül rávágni hogy mindenki most azonnal vegye meg teljes áron mert milyen hibátlan és fantasztikus, mert nem az. Mármint tucat problémát fel tudnék benne sorolni, fel is soroltam, ami egy másik játékban lehet hogy zavarna, és akár utálnám is érte. De itt van mellette valami olyan hangulat, báj, ami teljesen megfog, ami miatt én speciel nem tudok rá ezek miatt haragudni, sőt letenni is csak nehezen. Szóval engem bevonz, szeretek mászkálni a világában, csak simán mászkálni, látni npc-ket csinálni a dolgukat, stb. És valahogy a történetmesélés is leköt, visz, izgulok ahol azt akarják hogy izguljon az ember, stb.
És persze örülök neki. Mert adhatnak rá akár 10 pontot is a 100-ból, ha nekem bejön, akkor azzal én csak nyerek.
-
duvi
nagyúr
válasz
Menthirist #7154 üzenetére
Gratula, szép kis csomag
Köszi a leírást és a tapasztalatokat! Kicsit kivárok vele, hogy foltozgassák és egy kicsit barátibb áron adják, aztán behúzom.
-
válasz
Menthirist #7153 üzenetére
Ez járt amúgy a Baron Physical támogatási szintért...
Ez pedig egy kis kóstoló a történettel kapcsolatos átvezetőkből
https://www.youtube.com/watch?v=1ERftWjZIJI
https://www.youtube.com/watch?v=H0i4mXa1V1Y -
TLDR: bejön
Kicsit hosszabban: Süt róla hogy Cryengine, jó és rossz vonatkozásában is. Az erdők, növények, táj baromi jól tud kinézni, de néha mégis szembe jön valami olyan látvány, mintha mobilt látnál.
A játék egyszerre profi és amatőr. Pl amikor elsőnek lenyúltam egy almáért, az a kéz animáció mintha a 2000-res évekből jött volna, plusz egy csomószor sikerült a padra leülnöm ahelyett hogy fel tudjak venni valamit az asztalról. Szinkronhangokon is érezni hogy nem profik, hanem elég amatőrök, sőt az egész játékon érezni egy vastag indie érzést, pedig azért a csapat jó része elég profi (Mafia, Operation Flashpoint, stb). Az amatőrség ugyanakkor szerintem pl jót tesz a párbeszédnek, mert nem érzed úgy mintha egy távoli, jól megrendezett fantasy játékban/filmben játszanál, hanem egy jobbágy vagy, egyszerű ember, akikkel beszélsz, azok is egyszerűek, de mégsem 70 iq-s parasztoknak vannak ábrázolva. A nemesek meg azért máshogy beszélnekA harcrendszerből a verekedés technikája nem jött be, de az tetszik hogy nincs olyan, hogy legyakok valakit két vágásból 5 sec alatt. Minden harcot meg kell harcolni, bármelyik harcban pikk-pakk el lehet hullani. Nem lehet fél vállról venni. Amennyire nem tetszett az ökölharc, a kardozás annyira bejött, figyelni a stamina-t, a másik kéztartását hogy merről fog támadni, és hogy te erre vágsz vagy szúrsz vagy rúgsz... Nem kezdesz dragonslayerként, nem tudsz vívni, és később tanulod folyamatosan (a karaktered is, és te, a játékos is).
Viszont ezek ellenére ami miatt nagyon bejött, az a hangulat és a világ. Valahogy egyszerű, sokszor amatőr, mégis jó, éltem a kovácsgyerekek egyszerű életét, egyszerű problémáit, amikor jött a sereg, a pánik, a tehetetlenség. Az, amikor pedig menekülni kellett egy lóval, folyamatosan néztem hátra hogy mennyire vannak mögöttem, és nem lehetett nagyon lassítani, a ló meg már tajtékzott, dobálta a fejét hogy nem bírja, te meg rimánkodsz hogy bírd még ki egy kicsit... Na az nagyon bejött
Szóval bejön, hogy egyszerű ember vagy, és érezni is, nem vagy egy szépségideál, ahogy mások sem, nem vagy hős (még), és ezt érezni is. Sok helyen indie érzetű a játék (jó, nem is 50-70 milliókból készítették, és ezt látni is sokszor), de látszik hogy beleadtak apait-anyait, mégha sokak szerint túl is vállalták ezzel magukat. Bugosnak bugos mint a legtöbb cryengine-es játék, cry-ai meg minden (mégha annyira nem is futottam bele ilyenekbe), de mindent összevetve alig bírtam tegnap letenni
Sok helyen amatőr hatású, de nem a rossz értelemben szvsz.
-
Szőrös
veterán
Na Sapkás, Kingdome mennyire gyere be eddig?
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #7143 üzenetére
XB271 HU, azt vedd, tuti monitor.
-
duvi
nagyúr
Ha valaki mégis kedvet kapna hozzá. Az Elite Dangerous ismét 50-60-75%-os árengedményekkel a Humble oldalán.
-
vaakuum
addikt
válasz
Ha pesten jársz, nálam is megnézheted... én egy [ilyet bámulok odahaza]
Mondjuk őszintén szólva nekem egy picit nagy, de szerintem én csak 60 centire ülök tőle. 25 collon lenne inkább kényelmesebb a számomra ebból a távolságból, Most néha úgy érzem, hogy lemaradok a széleken zajló történésekről. Mintha perifériából látnám, hogy történik valami, de nem igazán éri el az ingerküszöböt. Mondjuk pont emiatt lehet, hogy nagyon komfortos, mert ott is "action" van, nem a szoba statikus háttérképe.
Viszont így legalább elfért az aurora műszerfala a régi patch szerint.
80 centire szerintem tökéletes választás, és bármiylen szempontból sokkal jobb, mint egy fullhd 24 coll! -
PhilBrick
őstag
válasz
"Túl nagy" monitor nem létezik.
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
Nem lesz túl nagy :-)
-
törölt tag
válasz
Ha atugrasz kiprobalhatod magad is
-
válasz
Én kb 50 centiről nézem a 27"-os fullhd monitoraimat (2 db), és még mindig túl kicsi
-
duvi
nagyúr
válasz
Szerintem rupszi és Bibgr0 is ilyet használ. Szólok nekik....
-
Malibutomi
nagyúr
Hasznal valaki 27" 1440p monitort itt?
Ilyen van tervben, csak nem tudom nem lesz-e tul nagy. Olyan 80centire ulok a monitortol. -
Szőrös
veterán
válasz
GypsFulvus2 #7138 üzenetére
mail.com ha jól emlékszem itt nem kellett ilyesmi.
-
Fred23
nagyúr
válasz
-
PhilBrick
őstag
válasz
Vegyel kez alatt vagy kulfoldon egy prepaid kartyat.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
GypsFulvus2 #7133 üzenetére
internetszolgáltatói email cím?
-
Fred23
nagyúr
válasz
A protonmail.com emlékeim szerint ilyen, mintha csak lehetőség lenne az alternatív mélcím megadása és a telszám. Amúgy meg nagyon biztonságosak, és sosem volt semmi problémám velük.
-
Stilinski
aktív tag
válasz
"Only the paranoid survive"
-
GypsFulvus2
őstag
Tud valaki ajánlani olyan nem magyar, ingyenes mail szolgátatót, aki nem kíváncsi a telefonszámora és nem kíván meg opcionális mail címet a regisztrációkor? (google, yahoo nem jöhet szóba). Kellene egy alias mail cím, amit nem kívánok hozákötni semmilyen használt mail címemhez, sem közösségi oldalakhoz, telefonhoz stb. Amelyekkel próbálkoztam eddig, azok regisztáláskor mind opcionális mail címet kértek, vagy SMS-t akartak küldeni.
-
csiak
tag
BÚÉK mindenkinek! Jövőre nyomjuk újra, addig is vigyázzatok magatokra
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #7130 üzenetére
En sajnalom hogy sosem jutok el, de ha hazamegyunk karacsonyra az fix idopont szokott lenni, sajna nem tudom a talik kore szervezni
-
GypsFulvus2
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Még egyszer, bocsánatot kérek, ez nagyon rosszul alakult.
Mire felriadtam az alvásból, már nagyon későre járt.
Ha javasolhatom, jövőre - ha szervezünk még ilyet - akkor inkább a két ünnep közé tegyük, ha ez elfogadható. A Karácsony előtti utolsó két hét mindig brutál gyilkos nálunk, 12-14 órás műszakokkal, teljesen kifacsar - ahogy nézem Zsömlénél is hasonló a helyzet. Ellenben két ünnep között nyugi van. Sőt, a zúzás utáni karbantartási munkák és gépfelújítások most január első hetét is lefoglalják, ezért január első hetében is kötelező szabin vagyok. -
TESCO-Zsömle
titán
Akit esetleg érdekel, német amazonon 115€-val leárazták az X56-ost.
-
Fred23
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #7127 üzenetére
Fenébe.
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
GypsFulvus2 #7121 üzenetére
Sajnálom, hogy nem voltatok! Régen találkoztunk már, de értem, hogy nagyon sűrű napjaitok vannak.
Azért szóljatok legközelebb és akkor még tudom módosítani a foglalást.
-
duvi
nagyúr
válasz
Menthirist #7123 üzenetére
Persze, csak az elmúlt 5 napban offline találkozók és programok voltak. rupsz se volt gépközelben, mert itthon mászkált
-
Destinyzik még rajtam kívül valaki egyáltalán?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
GypsFulvus2 #7121 üzenetére
Én felálltam a székből és visszazuhantam. Előző este 1:00-ra értem haza, aznap reggel meg meló. Hulla voltam.
-
GypsFulvus2
őstag
Bocsánat fiúk, egyszerűen elaludtam.
Hulla fáradtan értem haza a munkából 3 óra körül, és gondoltam, pihentetem kicsit a szemeimet... Jah, aztán fél kilenc kürül fel is ébredtem...
-
Bibgr0
aktív tag
Ne feledjétek, ma este találkozunk a Kandalló Pubban :-)
1073 Budapest, Kertész utca 33.
Asztal 10 fő részére lefoglalva.
-
macy
addikt
-
válasz
#45997568 #7117 üzenetére
Én már vagy háromszor elkezdtem (annyira tetszett az eleje), de nekem kicsit nehéz, illetve meg kell adni a módját, szóval majd leginkább a szabimra ütemezem (elvileg a héten dolgozok idén utoljára, szóval hétvégére)
Jah, +1 érdekesség: minden egyes alkalommal amikor meghalsz, egy szmötyi terjed fel a kezeden. Ha eléri a fejed, vége a játéknak, törli a save game-et
-
törölt tag
válasz
Menthirist #7116 üzenetére
Kiraly, ugy nez ki holnap is havazik igy nem tudok bemenni melozni, megnezem magamnak
-
Aki érdeklődik érdekes játékélmények iránt, javaslom a Hellblade: Senua's Sacrifice-t. De csak és kizárólag fejhallgatóval. A binaurális hang önmagában is hihetetlen élménnyé teszi a játékot.
első 30 perc binaurális hanggal
Jah és csak 30 euró, kb 7 óra játékidő van elvileg benne.
-
Én már rég beszereztem
Csak kell valami jó assault rifle-t is találni, amivel felupgrade-elhetem
14-én nerfelik ha jól emlékszem.
-
törölt tag
válasz
Menthirist #7110 üzenetére
Xur-tol vegyetek meg a fegyvert!!!
-
törölt tag
Graf beallitasokra felhivnam a figyelmet
Hat ez kolosszalis!!!!!!!!!111!!1!
A zene a fomenuben a Bulldozerbol megy
-
Na ezt ki is pörgettük
-
duvi
nagyúr
válasz
Menthirist #7108 üzenetére
Oki. Discordon keressük egymást, ha feljövünk.
-
Hát én szerintem leszek 7-8 fele
-
duvi
nagyúr
válasz
Menthirist #7106 üzenetére
Elvileg 16-tól 19-ig lesz leállás. É még nem látom az estémet, szóval rám ne várjatok.
-
Ma Destiny 2: Curse of Osiris... (Ha lesz szerver) mindenki nekiesik a Merkúr single részének egyedül, vagy toljuk együtt?
-
törölt tag
válasz
GypsFulvus2 #7101 üzenetére
A soreidet en allom, azok utan amikkel megleptel a nyaron
Szorosnek is igertem hasonlot
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Gaming notebook topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest