- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist #7344 üzenetére
szemeztem a játékkal, de még nem vettem meg, ehhez rendes csapat kellene
-
Drenadar
Topikgazda
Hali Gyps Itt vagy?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
GypsFulvus2 #7133 üzenetére
internetszolgáltatói email cím?
-
Drenadar
Topikgazda
Valami olyan hely kellene, ahol nem kell másokat túl üvölteni... a múltkori ebből a szempontból elég fos volt.
Kellene egy saját terem
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist #6960 üzenetére
És van kedved tartani megint ég, bemutatót? :-D
-
Drenadar
Topikgazda
Sziasztok, eddig hozzám csak Gyps Fulvus jelzett hogy kellene fuvar a balcsis hétvégére. Valaki jönne még Pestről akinek kell fuvar?
-
Drenadar
Topikgazda
-
Drenadar
Topikgazda
Erről a Vega kártyáról lehet tudni bármit mikor jön?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
TESCO-Zsömle #6744 üzenetére
és ezektől az ívelt vackoktól nem tartasz?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
TESCO-Zsömle #6735 üzenetére
Oled monitor kellene
Igen gáz lenne fordítva venni, hogy előbb a monitort, ami megfektet mindent, és csak aztán VGAt(#6737) torz on borz : Én semmi jót nem találtam... talán a doom, de még a 20eur még mindig az amit nem adok érte
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
TESCO-Zsömle #6731 üzenetére
Kövesd Rupsz példáját. Megrendeled, ha nem tetszik visszaküldöd. Magyarországon ha webshopból rendelsz, akkor 14 napod van elállni. Ennek feltételeit ne kérdezd most.
Amit linkeltél AOC monitor azt nézem én is, de ha belegondolok hogy ez alá még kellene egy VGA is...
Plusz milyen márka az az AOC? -
Drenadar
Topikgazda
válasz
TESCO-Zsömle #6728 üzenetére
És milyen játék az ami elmegy ezen a kép arányon? Plusz kell vga is alá
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
TESCO-Zsömle #6696 üzenetére
Hát nálunk pl semmilyen marketing sincs
-
Drenadar
Topikgazda
Most tényleg... mi ebben olyan nehéz?
-
Drenadar
Topikgazda
Rupsz:
Milyen tervek nyárra? -
Drenadar
Topikgazda
válasz
TESCO-Zsömle #6642 üzenetére
nah nemár, kérem szépen...
Az hogy J@ckal mennyire ért és mihez és mennyire értelmes ne legyen már ON. -
-
Drenadar
Topikgazda
A HSZ-ek törlése tényleg indokolatlan volt, kérek mindenkit, hogy lépjünk túl rajta, a lényeget Stilinski újra beírta, felvetette.
-
Drenadar
Topikgazda
Van aki visszatért az SWTOR-ba? ha jól látom vannak izgi kiegészítők... megéri?
-
Drenadar
Topikgazda
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
#45997568 #6440 üzenetére
Az utána olvasás rád is vonatkozik.
Én egész egyszerűen attól kapok agy.... - t hogy egyesek azt hiszik hogy a termekbe kizárólag tökéletesen kinezo izomtornyok járnak.
Én eddig 3 teremben voltam és pacal testemmel sehonnan se néztek ki, és elég sok olyan ember volt ott aki nálam is rosszabbul nézett ki...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
#45997568 #6437 üzenetére
Ez bocsi... De... Akkora baromság hogy fáj. Kondi terembe nem az megy aki alazni akarja Arnoldot. Hanem aki a saját testével akár foglalkozni. Annyian cseszik el azt a fogalmat hogy ki is a testepítő, hogy csúcs.
A személyi edzők szerint mindenki test építő aki a testét kemény munkával formálni tökéletesíteni akarja. Te is.
Ez is nagyon veszélyes hogy majd érzem ha rossz. Lehet ha már érzed akkor sokkal nagyobb lesz a baj. Persze lehet ésszel otthon is de nagyon figyelni kell test tartás has behúz stb.
Peace...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist #6303 üzenetére
Ha nem indokolt a spoiler tag úgy kérlek ne használjuk, mert el fogják venni.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Plissken102 #6251 üzenetére
1mbyte = 8mbit.
Állítsd át a letöltőben a mértékegységet kbit-re ha zavar téged a különbség
De oly mindegy...
Nah tehát ha elindítasz 2 külön letöltést, csökkenni fog a sebesség...
kezdj el tölteni 2 blueray filmet
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Plissken102 #6249 üzenetére
Jaj.
Bibgro leírta: ha kis adatot töltesz egy routerről X készülékkel nem veszed észre, a letöltő programok SEM pillanatnyi sebességet írnak ki, hanem egy időintervallum átlagát.
Amit te írsz, az úgy lehetséges, ha nagyon elcseszett routered van, ami befogadni többet képes mint szétosztani.
De pl nem írtad még mindig le, hogy mekkora a neted, milyen a routered.
Próbáld ki, hogy egy időben 2 eszközzel töltesz NAGY adatot, és kérünk screen shotot, hogy mindkettő készülék szimultán 1,2MB/s-el tölt. (Ennek csak akkor van jelentősége, ha 10 megás neted van).
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
#45997568 #6247 üzenetére
Pontosan. Vagyis nem. A modemig garantálja. Ha külön van modem akkor arra kell rá dugni egy eszközt és azzal mérni tiszta sebességet. 3 különböző időben. Amennyiben ez kevesebb mint a garantált, úgy leadni hibára, természetesen dokumentálva.
Plissken :
Neked valszeg 10mbites neked van. Ha mindegyik eszközről elkezdesz nagyobb adatot tölteni, pl star citizen, hidd el be fog lassulni.Ha gyorsabb neted van, akkor valószínűleg nagyon régi a router és csak 10 magát képes osztani.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Plissken102 #6230 üzenetére
w10 semmit nem korlátoz, ezt ne is terjeszd légyszíves, a warez téma minden körítésben pedig tiltott a fórumról!
-
Drenadar
Topikgazda
WM telepít, w10 letölt, kipróbál, eldönt.
Ez egy olyan téma, amiből sok jó nem sűlhet ki. Én pl a w10-et használom, semmi bajom vele, számomra jobb mint a w7. de sokak fújjolják, mert ez a divat, mert nem olyan mint a 7.
ami nekem nem tetszik benne, hogy sokszor az új primitív beállítás jön elő (de elő lehet hozni a jól megszokott vezérlőpultot is, mindent, csak a start menüt nem, de ott mellette meg ott van a kereső, nekem annyi a lényeg )
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist #6166 üzenetére
bezzeg a CoD-1ben console parancs nélkül alig lenne 1FPS-ed
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
#45997568 #6151 üzenetére
látom szövegértés nem megy
Nem kell újabb füles, ez sincs fél éves sem.
Nekem pl nem feltétel, hogy zárt füles legyen, van pl hogy a nyíltnak jobb a hangja.
(itt nincs pl lakásfelújítás ami indokolná, hogy nagyon ki kelljen zárni a külvilágot, és ha szól benne, akkor hiába beszél hozzám valaki, úgy se hallom) -
Drenadar
Topikgazda
válasz
Plissken102 #6076 üzenetére
Mert hülye vagy
nekem nagyon jót tett az önbizalmamnak bocsi skacok a poénért
-
Drenadar
Topikgazda
Többet mert késik. Az indok; nincs hó
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Nathan Boggs #5968 üzenetére
kifelejtetted, hogy legalább 8K-s legyen és 333HZ képfrissítéssel.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Plissken102 #5885 üzenetére
Nah ez viszont már spoilerezés...
szívesenválaszolnék a kérdésedre, de inkább nem... vagyis de:
Margery mit akart? Nézd meg újra a 9. részt. Vagy gondold át, hogy mik voltak benne, amiben ott lehetett Margery keze is... ennyi.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist #5868 üzenetére
Azt még én sem láttam. Sztem egy spoiler 2 hétig az... Utána már lényegtelen. Aki kivarja hogy egy sorozatot majd akkor nézi meg mikor már kaszálták az vállalja azt is hogy fog olvasni róla spoilert...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist #5858 üzenetére
és amikor végignézték, hogy bekerítsék őket?
+az az óriás... mint egy nagy bébi... nem sokat csinált, pedig lehetősége bőven lett volna... pl beugorhatott volna a tömegbe pogózni...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist #5852 üzenetére
És az jó játék? Vagy hasonlóan goty mint a division?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist #5848 üzenetére
Szerintem átlagos rész volt... A rupsz féle goty +1 :-D
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
TESCO-Zsömle #5812 üzenetére
Volt pár ember, akik sikeresen elintézték, hogy a miért moderáltuk topic megszűnjön, pedig hasznos volt... már nem is emlékszem a pontos indokra, a lényeg, hogy embereknek fájt, hogy vissza lehetett nézni, hogy mit műveltek...
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist #5769 üzenetére
Én az origins verziót láttam 41 fontért.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist #5754 üzenetére
Qi töltésre kíváncsi lennék
Én nem költöttem ennyit a telefonomra
75-ért hozta a UPS kínából, úgy hogy az elődjét 55-ért adtam el
Ami nekem fontos egy telefonban : Legyen jó a proci (Snapdragon) mostaniban 808, legyen benne memória, mostaniban 3 giga, ne 16gigás legyen, legyen szép kijelzője
Nekem a miui is nagyon bejön, csak kicsit sok memóriát eszik
de legalább szép folyamatos
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
ttamashu #5749 üzenetére
Óvatosan ezzel a romolgatással a gyengébb vasok nem mindig bírják el úgy, hogy élvezd is aztán majd hallgathatjuk mennyire szar ez az android...
ismerős csaj is ugyanezt csinálta csak ő belépő samsunggal... szídta az androidot... majd megunta, és bement vodához kért egy iphonet, azt most isteníti hogy az androidhoz képest mennyivel gyorsabb és jobb...
komolyan mondom... áh inkább nem mondok semmit
-
Drenadar
Topikgazda
(#41068) torz on borz:
Mivel ez nem szül feszültséget, és van aki az ON-ból ki lett tiltva véglegesen, így nem, az nem annyira zavar -
Drenadar
Topikgazda
válasz
PoeDameron #5736 üzenetére
Jelenleg a Javelinig bármelyik hajó lehet játékos kezében... optimálisan meg talán egyik multi crew shipet se lehet egy emberként elvezetni.
Nem értem mit értesz kalózkodásra optimalizált hajó alatt... a hajót majd mi fogjuk tudni "optimalizálni" azzal, hogy mit teszel rá. Szvsz mag a "zsákmány" fogja megmondani, hogy melyik a legjobb hajó ellene... pl ha csak egy személyt akarsz elfogni, arra az Avanger is elég lehet az EMP-vel, de ha egy HULL E-t akarsz kirabolni arra több tucat Carrack sem elég. Akkor miről is beszélünk?
Amit mondani akarok: Szép dolog a nagy hajó, mint a Carrack, de sok mindenre felesleges lesz, főleg ha kalózkodni akarsz vele, plusz a többi kalóznak zsíros falat. Mindent nem jó NPC-vel megoldani, mert van egy olyan érzésem, hogy egy átszállás esetén kb instant bukás.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Nathan Boggs #5726 üzenetére
Szerintem nálam ugrani fog.... nem is olyan sokára.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
PoeDameron #5721 üzenetére
Igazából nem a hajó a kalóz hanem aki úgy viselkedik vele. Bármilyen hajó alkalmas lesz kalózkodásra még egy Frici is. Vagy nem.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist #5686 üzenetére
telefonon nem keresek.
Más: az új fülessel sem "hangos" a mikrofon. Kezd nagyon elegem lenni. (lehet én vagyok alapjáraton halk?)
Az új fülessel nem kell már a +30db boostot bekapcsolni, de még mindig panaszkodnak egyének hogy halk vagyok.Lehet, hogy USB-s hangkártyával megoldódik? Xonar U5? Csak az a baj hogy nálam win10 van fent (tudom tudom ez is mindent ellop, miért nem használom a jó öreg ms dos 6.22-őt) és ha minden igaz a win10-et nem szereti...
Valakinek tapasztalat?
(aztán lehet csak valami apró sw hiba miatt nem szólnak nálam a mikrofonok?) -
Drenadar
Topikgazda
válasz
Menthirist #5683 üzenetére
én a telefonomat nézve nem igen találkozom reklámmal, fb-n és hasonló szenny csatornákon igen, de számomra teljesen lényegtelen, tovább lapozom, ha meg valami érdekel, akkor megnézem.
Értem én, hogy valakiket zavar, hogy valami történik a háttérben, de amíg nem konkrét adat lopás történik, hanem max statisztikai adatgyűjtés (a legtöbb ilyen kikapcsolható) úgy az nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest