Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Drenadar
Topikgazda
-
válasz
Stilinski #6816 üzenetére
ezek sima wallpaperek kinyomtatva, ahogy látom 5-6 ezret kérve egy 90x60-as poszterért.
Amikor én csináltattam a Life is Strange képet, A0-s (1189x841 mm) árajánlatokat kértem, ott 10 525 Ft lett volna a nyomtatás 180 grammos kartonra és 12 225 Ft 190 grammosra. Ekkora vászonra, belső keretezéssel 21 285 Ft lett volna. Végül A1-eset (841 x 594, kb mint a fenti 90x60-as poszter) nyomtattam 12 150 Ft-ért, vászonra, keretezve.
[link]Tervben van egy Mass Effect-es kép készíttetése is, de még nem tudtam dönteni melyik lesz a befutó kép
#6818: jah, volt pár kép amit még nem láttam, de most wallpaperes oldalakon megtaláltam. Feltételezem nem olyan rég készülhetett pl a megégett Shepard-ot kihozó Liara-s kép.
-
-
válasz
Stilinski #6769 üzenetére
Ezt a pdf-et kapták tőlem:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/1197888/A1.pdf941 x 694 mm-es kép (ami 100-100 mm-rel szélesebb és magasabb mint az A1-es méret, hisz ezeket a 10 centiket hajtják a vakráma köré), 300 DPI-vel. Ez pixelben hivatalosan 11114x8197.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/1197888/A1_marker.jpg
Ezen a képen pedig jelöltem a készítőknek hogy figyeljenek erre a két hajtásra, mert oldalról hajthatnak nyugodtan, de nem szerettem volna ha a felső és alsó hajtás (ahol pl törik a drót) látható helyen van. A vonal alatti és feletti részt photoshopban mókoltam össze, hogy a lehető legkevesebb vesszen a ráhajtás után.Szóval csináltam photoshopban egy új képet, 941 x 694 mm méretűt, 300 dpi-vel, bejelöltem magamnak rulerrel hogy ebben mi lesz az a 841 x 594 mm ami effektíven látszani fog a közepén (tehát tettem egy-egy rulert 50-50 mm-re a tetejétől és aljától, jobb és bal oldalától), és úgy igazgattam a képet, hogy a lehető legnagyobb hasznos képfelület essen bele ebbe a belső 841 x 594-be, hisz ez fog látszani. De ez A1-es méretnél, A0-nál értelemszerűen nagyobb kép kell.
-
válasz
Stilinski #6765 üzenetére
Értem én
Ez nem fantasy, ez történelmi rpg
Értem én hogy jobban tetszett volna (ördög tudja, lehet nekem is), de érdeklődve szemlélem mi lesz belőle, mert ilyennel ritkán találkozok
Viszont vannak benne magyar katonák, akik magyarul káromkodnak, igaz modern káromkodásokkal, nem régiesekkel, bár ki tudja akkoriban milyen káromkodások mentek
-
válasz
Stilinski #6763 üzenetére
A reálist úgy értettem, hogy nincs olyan fegyver, ami akkoriban nem volt, nincs olyan növény a réteken, a parasztok öltözete, stb mind mind authentikus. A történet maga biztos valami költött, de az is olyan, ami realisztikus az akkori világhoz. De maga a térkép kicsi (talán 16 négyzetkilométer), szóval nem nagyon lehet majd az Act 1-ben (ez készül most) eltévedni.
-
válasz
Stilinski #6761 üzenetére
Én is anno 2-3 éve az erdő miatt, és csakis amiatt vettem meg
Azaz backeltem be mint Baron Physical csomag. A legutóbbi steames alpha amit láttam, szerintem még nyáron készült, az eléggé alpha volt, de a videók alapján elvileg már sokat haladtak, lévén lassan már meg akarnának jelenni. Bár az is talán csak simán 2017-re van mondva. A harc érdekes, összetettebb mint szokott lenni (irányokba kell támadni és védekezni), a világ elvileg piszok történelemhiteles (úgy is nézett ki), de mint játékkal túl sokat nem töltöttem, mert még a mimika sem volt a helyén normálisan, illetve elég szarul futott (még 1080-on is). De azóta eltelt vagy fél év, simán javíthattak. Szóval kíváncsi leszek rá, de nem tudom különösebben ajánlani vagy óva inteni tőle, lévén nem játszottam vele túl sokat. Az erdő ettől függetlenül király
Érdemes megnézni a making of videóikat, elég jók. Ez a legutóbbi talán:
https://www.youtube.com/watch?v=JyWqCew1g-Aérdemes a többi videót megnézni, hogy mi mindent terveznek bele, elég összetett quest rendszert vagy épp fegyver/páncél rendszert akarnak, azaz meg is csinálták, pl páncél:
https://www.youtube.com/watch?v=9WmVXjPhGgU -
válasz
Stilinski #6501 üzenetére
Nekem sem tetszik a Polaris (kívülről, az adatai impozánsak). Ez van
Én is jobban örültem volna egy rendes hajóhídnak egy ekkora hajón, és nem az orrban. Meg mint említettem, ez a design vonulat nekem túlságosan E
, aminek a stílusát magát nem igazán szeretem. Mármint a legtöbb hajónál, mert pl az Orca tetszik, de az nem is a szokásos design irányvonal.
-
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Stilinski #6480 üzenetére
Itt már szvsz a büntető üzemmód van érvényben, írmagját is kitörlik a ténykedésének.
Én azon csodálkozom, hogy ebből nem szerkesztették ki az off-ot.Mire ezt beírtam, már abból is ki lett szedve.Szóval ja. És szummázva nem 3. regről van szó, azt ellőtte már az első kitiltása után. Lassan meglesz a 10, ha még nincsen, mert ugye nincs "miért moderáltuk" topic, nem lehet meglesni.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Stilinski #6406 üzenetére
A leggyakoribb és legolcsóbb megoldás a SATA3 csatolófelület. Az alaplapodon lévő SATA foglalatba csatlakozik a kábel másik vége. Lefele kompatibilis, tehát a SATA3 kezeli a SATA2-est is. Ezenkívül egyre gyakoribb az M.2 foglalat. Itt nincs kábel, hanem M.2-es foglalatba kell beilleszteni az SSD "kártyát". Ez utóbbi még drágább megoldás, mint a SATA3-a verzió. Nézd meg az alaplapodat, hogy milyen csatlakozási lehetőségek állnak a rendelkezésedre.
Szerk: Mire belinkeltem a dolgokat, lement a nap
-
PodMAN
senior tag
-
-
Plissken102
csendes tag
válasz
Stilinski #6229 üzenetére
Csak akadályozza a warezt tudtommal, nekem pedig az egy olyan alap dolog, hogy nagyon nem éri meg az ingyenes váltás. Nem mindig lépem meg, de a szabadságomat korlátozhatná a Win10, szóval amíg nem leszek kénytelen váltani, addig nem is váltok. Ha a Win7-re már nem raknak frissítést, akkor csak 1-el lépek előre, Win8-ra. Ezzel a két oprendszerrel azért húzzak már ki 4-5 évet, aztán meg majd meglátjuk.
-
-
Plissken102
csendes tag
válasz
Stilinski #6059 üzenetére
Köszi. Olvasgattam, és nem működik még a joy nézegetője valamiért. Legalábbis különböző dátumokkal írták be a fórumokon, hogy nem működött, és most se működik ugye. Y mint szabad nézet működik, de az nem ugyanaz. Azt a fejre csatolható cuccot be kell szerválni mert így kényelmetlen nekem.
Iszonyat jó lesz ez, most ráéreztem. Elkötöttem egy Starfarert, és azzal léptem meg az első kvantumugrást. Aztán mivel nem engedett kiszállni így ugrálgattam össze-vissza, érdekes mód nem botlottam kalózokba. Lehet azok csak a küldetésekkel jönnek.
Ja, nem tudok vásárolni. F-el a kezembe veszem a fegyvert, de akármit csinálok nem hajlandó megvenni. Hogyan kell? Tetszik az a távcsöves puska, most az a távlati célom hogy legyen olyanom, és akkor destruktívkodhatok más játékosok ellenében.
Arra mondjuk még nincs pénzem, de majd nézek küldiket.
Ja és nagyon kellenek a landoló kamerák a nagy hajókra, hogy lássam mi van alattam, mert így csak csalással tudok landolni, külső nézetből.
Jelenleg az irányítás botrány, van egy joystickom amivel minden irányban kényelmesen forgok, viszont nincs rajta zoom. Az egéren van zoom, tehát azt használom arra, ugyanakkor az egér tud tisztességesen körbenézni, tehát azt használom freelookra is. Ezek mind a joyon kellene hogy legyenek és akkor oké. Ezen kívül a billentyűzettel szórakozom, de a cockpitban lévő panelekhez manuálisan nyúlkálni nincs időm. Egy panelt nem nyomtam még be.
Nah, ez volt a verzumos élménybeszámolóm, hatalmas lesz ez.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Stilinski #6045 üzenetére
Keblemre, tezsvírem!
(#6046) duvi: Az a gyanúm, hogy mi az egységes európát se nagyon fogjuk megélni. Anno trianonnal igen sok éket vertek itt a közép-/kelet-európai nemzetek közé. Lett volna jobb megoldás is, de ki tudta akkor...
Mennyivel lenne jobb a helyzet, hogy ha a magatehetetlen (monarchia része) ország szétverése helyett egyfajta egységet hoznak itt létre. Megadva a most különálló országoknak az autonómiát, de mégis gazdaságilag egységbe kényszerítve őket. És persze szépen töröld ki a trianon utáni magyarellenes propagandát, ami mai napig visszacseng. A cseh uralom alatt a szlovákok szó szerint visszasírták a az egykori királyságot... A legtöbb akkor létrejött ország és unió mára szétesett elemeire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest