Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
duvi
nagyúr
válasz
Drenadar #7255 üzenetére
Dehogynem! Szintlépésenként kapsz elkölthető pontokat, amivel feloldod a különféle képességeket (drón, löveg, sticki...)Itt csak annyit csináltak, hogy könnyebben tudjanak együtt játszani az eltérő szintűek is. A bekapott és kiosztott sebzésnél fog érvényesülni a fent említett százalékos arány.
-
Laox
aktív tag
válasz
Drenadar #6778 üzenetére
Megmondom őszintén a játék iránt is elvesztettem az érdeklődésem, ennyit nekem nem éri meg várni semmire sem, főleg ilyen sok pénzt befektetve. Ha nem veszik meg az accot, akkor megmarad és majd kipróbálom ha megjelenik, végül is még csak 31 vagyok, remélem még legalább 40 évem van várni, de ha megveszik, akkor sokkal szívesebben látom a pénzt, mint egy 5 éve alpha állapotban lévő játékot. Odaadtam nekik a pénzt 2-3 éve, mert nagyon tetszett, amit ígértek, de azóta annyit csúsznak és annyit változtatgatnak örökké, hogy ha lenne rá alkalom, visszakérném, mert "nem ebben állapodtunk meg". De nem szeretném bomlasztani itt a lelkesedést, ez az én egyéni véleményem, ezért is adom el. Csak tegnap nem volt kedvem ilyen hosszasan kifejteni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Drenadar #6738 üzenetére
Csak az a baj, hogy VGA-t nem tudsz venni 5+évre, monitort viszont igen. A meghajtás meg kétélű, mert filmet, ilyesmit elvisz, ott meg adná a 35". A felbontás a para hosszú távra, de ezt se teljesen tudom, hogy mennyire, mert nincs viszonyítási alap. Valahol mindenképp kompromisszumot kell kötni, 4K60Hz-re meg költséghatékonyavv TV-t venni, ha a mozizás is játszik. Túl sok szereplős az egyenket, a probléma pedig a döntés.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Drenadar #6732 üzenetére
Én erre mit mondjak? 2560x1080 nem a világ vége, a 200Hz-et meg szvsz inkább a motorok és a CPU fogja majd vissza, mint ahogy alacsony grafikánál is előbb jön a CPU-limit, mint a 120+ FPS sok helyen. De ez már kérdés. WoT is vmi 125-nél kifekszik. Azt nem tudom, hogy CPU-limit miatt vagy a motor adja be ott a kulcsot, de az nagyon stabilan a maxfps a jelenlegi vason.
Nekem VGA-t mindenképp venni kell és azt is tudom, hogy nem adom a vágatlan top chip-nél alább. Számomra pont az az abszurd, hogy a monitor kerüljön 100k-nál többe, mikor 140-ért már 50"-os LCD-t kapsz...
Jelenleg még mindig kivárásra játszok, mert úgyis a VGA az első, nem a monitor. De valami kéne. Átrágtam a dolgot és ha nem 4K, akkor filmekkel mindenképp szívok, mert átméretezés lesz. A 21:9 meg még a sorozatoknak is alávág, mert azok ugye 16:9-esek. Jó lett volna látni működés közben a dögöt, de megértem, hogy nem rakták ki, mert zsebkendőnyi a bolt. Talán majd a Hülyeboltba, emlékeim szerint ott is forgalmaztak AOC-ot, de lehet, hogy mára csak a Samsung/LG duó maradt.
Az Admiral Overseas Corporation az egykori észak-amerikai Admiral Corporation ázsiai leányvállalataként alapították Chicago-ban, majd 1967-ben jegyezték be Taiwan-on, mint az első céget, ami exportra gyárt színes televíziókat. 1978-ban nevezték át a céget AOC-ra. A cég termékei jelenleg több, mint 40 országban érhetőek el.
-
-
Szőrös
veterán
válasz
Drenadar #6635 üzenetére
Nem néztem teszteket. A túl izmos nem tudom kinél mit jelent, nem akartam batár nagy hűtővel szenvedni és ennél sokkal többet se akartam már rá költeni viszont a gyári hűtőt már le akartam cserélni mert baromi hangos volt.
A hűtőt betettem, a ramot nem zavarja pont kellő távolságra van tőle.
Boincal tesztelem most, éppen seti-s feladatok futnak (cpu+gpu is). Jó 20 fokkal hűvösebb a proci és lényegesen kevesebb a zaj. Gyakorlatilag alig hallatszik most valami. Nekem ez elég. -
duvi
nagyúr
-
PhilBrick
őstag
válasz
Drenadar #6496 üzenetére
Na, itt az első érintett.... Ezzel a névvel célkeresztet is rajzolhatna magára.
-
törölt tag
válasz
Drenadar #6441 üzenetére
Ezt nem vitatom, voltam en is teremben 130 kilosan, szoval CONFIRMED.
Ellenben utaltam sorbanallni a gepekert, igy nem tudtam haladni a sajat tempomban, amikor sorra kerultem ott alltak a nyakamon masok... Nem mindig de sokszor nem takaritottak le mindig maguk utan a cuccokat.
Ezeket most mind szepen meguszom, hazamegyek, atoltozok es edzek a magam tempojaban (allat modjaban). Sajat cuccaimmal, sajat kertemben, messzire sem kell mennem, sok eszkozt sem kellett vennem. Motivaciot en nem masokbol szedek, persze hogy milyen testalkat a kivanatos vagy cel szamomra azt igen (Durotan vagy Greg Plitt), egyedul a par csinos lany miatt volt ertelme neha
Jobb szeretek egyedul edzeni mint lathatod, allitolag jo az edzo paros is vagy edzo tarsak, engem az csak zavarna vagy lassitana. Mindenki ugy edz ahogy neki az a legjobb, vegul is magadert edzel es ami a legfontosabb hogy szeresd es elvezd amit csinalsz, nekem igy jo, van akinek maskepp
Ja: Nem azt irtam hogy utana olvasas, hanem olvasd vegig amit irtam
-
törölt tag
válasz
Drenadar #6438 üzenetére
Azert remelem neha el is olvasod amit irok nem csak egybol irsz ra valami
Ez bocsi... De... Akkora baromság hogy fáj. Egy tanult kollegam erre azt mondta tegnap hogy ami szarul nez ki az az is, szoval ha szarul csinalod, akkor bizony faj, akarsz rola beszelni?
Az elso ket es fel mondat eleg lesz es ragadjunk le annal, hogy amator szinten (ahol en is vagyok) toled fugg hogy csinalod, en otthon, egyedul, odafigyelve a gyakorlatokra, taplalkozasra, magamra. Ha testepito vagyok hat jo, oszinten lesza'rom mas mit mond, elsosorban magamert magamnak csinalom es az en definicioim szerint nem testepitek, hanem atepitek
De legyen, nem erdekel
Amikor az elejen odafigyeles mellett is masnap meghuztam a derekamat, megtanultam egy eletre az egyenes derek fogalmat
Nem volt eleg jo ahogy csinaltam, ez van.
Nem felek a testem miatt, olyan eros mint egy bika, eleg sok mindent kibirt eddig, tudom hol vannak a hataraim, azokat feszegetem egy picit, de nem teszem tonkre magamat. Hosszu tavon kivanom vegezni a gyakorlatokat, nem ujjab egy honapig.
Azert egy konnycseppet elmorzsoltam a befejezo aggodo szavaid hatasara, meghatottak, de tenyleg
No para, az emberi test csodalatos, ha esszel, odafigyelve tudatosan csinalod ugy hogy utanaolvasol es tanulsz akkor nagyon nem lehet elrontani.
War
(#6439) Menthirist: Jo is a foci, mert tarsasagban vagy es mozogsz, en szerettem teremfocizni, itt nincs kivel. Jobbulast!
-
válasz
Drenadar #6305 üzenetére
elnézést, úgy ítéltem meg hogy ebben a játékban minden mondattöredék spoiler tud lenni, és kaptam már támadást azért (itt a topicban is) hogy spoilerezek. Szóval nem akartam kockáztatni azokkal szemben, akik nem játszották még, de ki akarják próbálni.
Bibgr0: el sem tudom képzelni hogy epizódonként toljak egy ilyen játékot, döglenék meg a több hónapos várakozásba. Nekem a negyedik vége tetszett a legjobban, de igen, a harmadik évad vége is nagyon ütős volt
-
Plissken102
csendes tag
válasz
Drenadar #6252 üzenetére
Akkor az elmélet szerint sosem történt még olyan, hogy amikor én töltöttem, akkor más nem töltött. Ezek után nem merek beszélni a skaccal, aki használja a netünket, nehogy nekem elkezdjen töltögetni.
Rupsz, alkalmazkodni fogunk, a világvége nem attól jön el, hogy 3 fokot emelkedik a hőmérséklet. Attól csak a jegesmacinak lesz nehezebb jégtáblát találni, meg elönti Hollandiát a tenger, de majd befogadjuk őket, mert abban jók vagyunk.
Jó jó, néhány helyen kiszárad a fű, de majd öntözőcsatornákat bevezetnek, aztán ha vízből se lesz elég, akkor lesznek szívesek kinyerni a kurva óceánból. Nincs még itt a vég, de azért persze lehet készülni az apokalipszisre. Nekem már van bőrkabátom, iránytűs órám, botra szerelhető késem, és Lindsey Stirling apokalipszises klipjét nézem. Szerintem felkészültem. Kell még egy olyan motoros szemüveg, ami a mindenkinek a fején van, és kész vagyok. Amúgy szerelmes lettem Lindeybe, róla fogom megmintázni Amandát, most eldöntöttem.
-
Plissken102
csendes tag
válasz
Drenadar #6250 üzenetére
Nem kis adatokról beszéltem nyilván, azok olyan gyorsan letöltődnek, hogy észre se veszi az ember. Jellemzően filmek, szoftverek töltésénél van az a dilemmám, hogy olyan mintha én lennék az egyetlen aki például ilyeneket tölt.
Ez egy ilyen telekomos router, amit csomagban adnak tévével, biztosítanak két kábeles kivezetést és wifit hozzá. Megnéztem egy speedtesztet, ott 10,44 Mbps-et mutat a letöltésnél, és 0,56Mbps-et feltöltésnél, csak ez engem megzavar, mert 1,2MB/sec -et szokott jelezni minden letöltésvezérlő, és most nem tudom hogy ez a két adat valójában egy csak más mértékegységgel, vagy mi van. Sorry, én nem vagyok informatikus kocka, ezekhez felszínesen értek, vagy ahogyan Csodabogár mondaná a Kelly hőseiben, én csak vezetem a tankot, azt hogy hogyan működik nem tudom.
-
Plissken102
csendes tag
válasz
Drenadar #6231 üzenetére
Képmutatás netovábbja.
Na én most délután Fallout 4-ezek, benn a hűsben üdítőt és tejeskávét kortyolgatva betonozom a bázis mögött a talajt, építek egy warehouse-t amit egy mod-ból szereztem, és oda építem a kereskedelmi épületeimet, meg a szerelőcsarnokot. Ez az élet!
-
törölt tag
válasz
Drenadar #6150 üzenetére
Eloszor en is azt akartam, ami most van az nagyon jol kizarja a zajokat, Beyerdynamic DT 770 PRO, studio fules, eszmeletlen ahogy szol, nekem ez valt be, ocsemnek is ilyen van, paromnak MMX2 mikivel.
Egyeni preferenciak szoktak donteni, nekem az nagyon durvan ut, persze ASUS STX-el hajtom meg hogy azon a vegen is jo legyen a hangzas.
Nekem ez igy eszmeletlen jol szol, biztos van meg jo par remek fules, valogass
-
Plissken102
csendes tag
válasz
Drenadar #5886 üzenetére
Nem tudom mit akart azon kívül, hogy elhiteti a Főmadárral, hogy áttértek, és az öreg elengedi a Lorast. Ebbe a tervbe már nem nagyon fért bele, hogy a királyfit is megtéríti. Ez nem volt szükséges, bár oké a Főveréb örül neki. De ha az a cél, hogy ne legyen vérontás, akkor térítés nélkül is meggyőzheti a királyt, hogy éppen akcióban van és nyugi legyen amíg a Loras ki nem szabadul. Plusz a királyfi megszivatta az anyját azzal, hogy betiltotta a párbaj általi igazságtételt. Ha ez még mindig az elterelés része, tehát a Főrigót akarja ezzel megtéveszteni, akkor le kellett volna kommunikálni a nézőknek, hogy ez egy trükk. Vagy a végén elárulni, hogy ez egy trükk. Tehát itt egy csavarra számítottam, amiben kiderül hogy ügyesen összejátszottak Margaery meg a király. [ Módosította: Intruder2k5 ]
-
-
válasz
Drenadar #5853 üzenetére
GOTY téren nem nyilatkozok, egészen más. Az biztos hogy egyhuzamban az ember kevesebbet tol vele átlagosan (még csak 26-27 órám van benne, de mintha már évek óta játszanám
), de rövid csapatásokhoz szerintem király. Szóval szórakoztató, és kielégíti a kompetitív fps-ek iránti napi igényemet.
-
törölt tag
válasz
Drenadar #5829 üzenetére
En is feltetelezem hogy mindenki normalis, azt tessek
Vannak jo paran akik csak trollkodni tartanak altot, mert a rendes regjuket nem akarjak kitenni retorzioknak.
(#5828) Nathan Boggs: jo a konyv, nekem tetszik, bar meg elegge az elejen jarok vele, de idom van mire kijon a kovetkezo
-
törölt tag
válasz
Drenadar #5824 üzenetére
Hat, oke, szerinted, szerintem a motor-t egyszeru atverni
Eleg sok masodreg rohangal itt a forumon akik erdekes mondon mindig megjelennek es az elso reg-el vitatkoznak hangulatkeltesre, megis itt vannak nap mint nap.
Ez egy joindulatu forumlako munkaja, nem kerdes szamomra, nem is meglepo.
Dobjuk a temat, en tudom Poe-val tartani a kontaktot mast meg ugysem erekli, szoval a vilag a helyen, "Es a megis mozog a Fold" hogy Jokai es a vilag egyik legszarabb - legolvashatatlanabb konyvenek cimet idezzem.
-
válasz
Drenadar #5767 üzenetére
én 40 euróért vettem, volt a 60 eurós csomag is. Amúgy nálam a sima továbbra is 40 euró, az origins edition 60 (ebben van 5 skin és némi más játékban lévő digital item, mint WoW pet, Overwatch-os kártya hátlap Heartstone-ba, stb), a collectors edition pedig még több...
#5770: ezért mondom, a sima csak 40 euró, nem 41 font. Semmi lényegeset nem kapsz az origin mellé szerintem.
-
válasz
Drenadar #5755 üzenetére
Van egy Qi matracom, arra rádobom a telefont és tölt
Volt egy régebbi töltőm is, arra 45 fokban kellett rátenni (mint egy állványra, de egyrészt nem igazán tartotta meg a telefonom, másrészt pedig nem olyan nagy az a terület ahol pont tölt... A végén már magas frekvencián sípolni is kezdett (olcsó kínai szar), szóval attól elváltak útjainkNekem 16 gigás nexus-om van, ugyanakkor mivel van nálam otg kábel, így mindig viszek magammal filmet a pendrive-jaim valamelyikén, és ha telóról akarom nézni, simán 2 perc alatt feldobom rá
Overwatch-ban meg már benne van vagy 12 órám eddig, majd mindennap tolom egy kicsit
#ttamashu: "Már akinek az a félút."
Félútnak félút, tekintve hogy az okostelefonok típusainak legtöbbjét az 50-250 ezres kategóriában találodAz más dolog hogy a 100k alattiból sokkal több fogy várhatóan mint a felettiből.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Drenadar #5752 üzenetére
Az internetezés úgy általában az, amire azt mondom, hogy a telefonom nem ideális. Túl kicsi képernyő, kicsi billentyűzet, lassan behozott oldalak. Viszont arra megint jó, hogy egy-egy információt megszerezzek, térképet behozzak, tehát szerintem pont arra elég, amire egy ilyen telefont használna az ember. Mert normális internetezéshez azért minimum egy notebook kellene.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Drenadar #5740 üzenetére
Hah, most olvasom.
Torzi telhetetlen.
ttamashu - igen igen, elvileg, de egyelőre nem nézem ki belőle, hogy elég gyors és erős ahhoz, hogy utolérje és leküzdje a kereskedelmi hajókat plusz 1-2-3 kísérővadászt. Mert mintha nem erre szánnák, hanem valamiféle mobil bázisnak, ahova a cutlass félék összehordják a zsákmányt. De ha kiderül, hogy oké lesz rá, akkor meg kell versenyeztetni a két hajót, melyik jobb kalózkodni. Majd kiderül persze.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Drenadar #5737 üzenetére
Kalózkodásra optimalizált közepes méretű hajó:
1. relatíve gyors és erős annyira, hogy utolérje és leküzdje az összes kereskedelmi hajót, és el tudjon menekülni a nála erősebb hadihajóktól, illetve fel tudja venni a harcot a vadászokkal
2. moduláris, hogy lehessen személyzeti modult, EMP-bizbaszt, hackelő-bizbaszt, extra rakteret rakni rá, ízlés szerint
3. megfelelő méretű raktere van
Ezeknek a feltételeknek jelenleg nem felel meg csak a carrack, és ezt hibának gondolom, mert a carrack sem éppen erre lett kitalálva. Viszont olyan extrái vannak, mint féreglyuk kereső műszer, extra üzemanyagtankok, meg felderítővadász, plusz a modularitása illetve hogy hadihajó voltaképpen, szóval ha megpakoljuk legénységgel és felszereljük a megfelelő modulokkal, akkor egyelőre úgy néz ki hogy tökéletes lesz a kalózkodásra.
-
PoeDameron
aktív tag
válasz
Drenadar #5725 üzenetére
Ez oké, de kell legyen kalózkodásra optimalizált, egyetlen játékos által is kézben tartható, carrack méretű hajó véleményem szerint, ami lehetne a kalózkodás fregatthajója úgymond. Erre momentán más hajó nem alkalmas, mint a carrack. Ha kellően gyors lesz. Mert akkor megpakoljuk személyzeti modullal, meg valami EMP bénító cuccal, aztán az ilyen mindenféle hullok és connie-k rémálma lesz ez a hajó. Persze készül már a Nathant tűzbe hozó katonai verzió, én is nagyon nagyon kíváncsi vagyok.
Menthirist, egy szimpla papír alapú térkép sosem árt ha van. Valahogy biztonságot ad nekem, ha nagyvárosba járok. Nem függök telefontól sem, semmitől.
Ja, és majd elfelejtettem: Nathan, köszi szépen az újabb fordítást! Pihikézzél nagyokat, az is tökéletes szerintem ha csak egy heti összefoglalót raksz össze az újdonságokat kiemelve. Nekem nehogy meghaljál fordítás közben! Még kész sincs a játék, szükségünk van rád!
-
-
válasz
Drenadar #5682 üzenetére
Amúgy meg ugye a google nézi, miket keresel, mi érdekel, és a reklámokat is ennek megfelelően célozza neked. Aminek én speciel örülök.
Amúgy meg azért hozzá kell tenni hogy sok ilyen adatgyűjtésnél nem mint személy létezel, hanem mint szám és mint bizonyos dolgokért érdeklődő, bizonyos módszerrel netező egyén. Illetve ezzel nem csak ők tudnak téged követni meg rólad szereznek információt, hanem te is sokféle infóhoz juthatsz bárkiről és bármiről. Szóval ezeket a mindent átszövő információs szálakat a magad javára is fordíthatod, nem csak elszenvedő alanya vagy az egésznek.
-
törölt tag
válasz
Drenadar #5676 üzenetére
Google konkretan beloled el, Facebook szinten, minden nagy ceg ezt csinalja. Az allami hirszerzo cegek ezt csinaljak a mai napig, NSA, GCHQ... Win10 es tsai ugyanez
Nexusra felteszel egy Cyanogen mod-ot, kereso programnak beraksz valami ertelmeset ami nem google, bing par beallitas es normalis telefonod van, ettol meg barmikor lehallgatnak, mert a telefonok alap rendszereben van egy hiba, amivel barkit barmilyen telefonon barmikor lehallgathatnak
-
-
válasz
Drenadar #5655 üzenetére
pontosan nehéz elmondani, mert én egyszerre cseréltem hangkártyát (Xonar DX-re) és hangfalat (Modecom SHF-56U-ra). A végeredmény pedig az, hogy sokkal részletesebben kihallom a hangszereket. A csúcs amúgy az Audio Technica ATH-M50-emmel, ott az FLAC Monastery of La Rabida-ban szinte meg lehet számolni a csilingeléseket. De az tény hogy a hangkártya csak egy eleme a lépcsőfoknak. Hangkártya, hangfal/füles, és maga a hangforrás (bitráta, stb). A lánc olyan erős mint a leggyengébb láncszeme.
-
duvi
nagyúr
válasz
Drenadar #5653 üzenetére
Saját tapasztalatból mondom, hogy ég és föld a hangzásbeli különbség az alaplapi és egy komolyabb hangkártya között. Én egy ASUS Xonar D1-et használok és nem bántam meg a beruházást
Szerk:
Mondjuk az is fontos, hogy valami normálisabb hangkeltő legyen rádugva! Komolyabb füles vagy hangfal esetén jön ki a tényleges különbség. Nálam egy régi, de jó Logitech Z-5500 Digital sound muzsikál. -
PoeDameron
aktív tag
válasz
Drenadar #5615 üzenetére
Jah. Nekem már az is gyönyörűség lesz, ha az első olyan jelenetet meglátom, hogy NPC legénység a hajón, konyhában össze lehet futni egy Amandával, a másik kettő meg épp valami munkaállomáson ügyködik. És máris nem érzi magát olyan rohadt egyedül az ember abban a végtelen űrben.
David, ja az is nagy lépés lesz mikor az első olyan bolygót bedobják a közösbe, amin lényegében nincs semmi, csak egy kis atmoszféra, és azzal lehet játszani, hogy a felszín közelében repdesünk, meg leszállunk és kicsit futkározás.
rupsz:
meglátjuk mi lesz júliusig!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Drenadar #5618 üzenetére
Én belevágtam 20 fontot a kalapba. Adtam volna többet is, de nem igazán találtam értelmes dolgokat, a pólót meg már sokalltam 60 fontért...
10-esért szerintem ajándék amíg van early.
sz: Az a para, hogy ez se jut el elég emberhez, mint ahogy a Street Tuning Evolution se jutott.
-
David75
őstag
válasz
Drenadar #5612 üzenetére
Abszolut jobbnak gondolom az sc-t, tetszik hogy vannak rendes kézifegyverek is végre, de azt viszont nem tudom mikor lesz belőle valami.
Viszont sok tapasztalatot lehet szerintem szerezni sc-hez ezzel a játékkal, elvégre szinte ugyan azokat a dolgokat lehet majd benne csinálva csak lebutítva. Kitudom próbálni hogy egy ilyen játékban mit szeretek csinálni, hogy mit érdemes stb.
-
törölt tag
válasz
Drenadar #5574 üzenetére
Paradicsomot jobban szeretem
Az uborkat is, meg retek, reggelire jo, de ejszakankent inkabb dinnye, korte, alma, ledusak es finomak
Yay, megneztem melyik is a Cod , hu bazz, az eleg jo volt
Azt hiszem akkor jatszottak az ellenseg a kapuknal-t is. Kemeny film-jatek volt.
Gyerekkoromban sokat voltam Volgogradban, lattam nagy Sztalin szobrot, mindenfele haditechnikai muzeumokat, orokmecsest meg illyeneket. Epp olyat is almodtam, hogy ott jartam megint, emlekszem az Ikarusz buszokra (sargara festve) a szok-kvasz-os tartaly kocsikra, a fagyiarusokra kicsi papirpoharkaban. Nagyanyemaknal 5l-es uvegekben allt a fekete kaviar...( az hogy hogy kerult oda az egy jo kis tortenet
) Aztan amikor a Volga-ra kimentunk, akkor apamek elmentek pecazni, a csajok meg a szamovarban csinaltak a teat, foztek a folyami rakot, csinaltak a kajat
Regi szep idok, a gondtalan gyermekkor. Ott utaztam eloszor es utoljara szarnyas hajon, ment mint a diszno, imadam, meg legparnas hajon...
A strandon meg akkora bekak voltak, hogy feltem toluk, mint a fejem
-
törölt tag
válasz
Drenadar #5570 üzenetére
Sztem meg izgi lesz a Junius, ez az uj GTX a 1080-as eleg jonak nez ki, meglatjuk a teszteket meg az AMD felhozatalt es kitalalom. Kellene mar egy mikrolagg mentes eros gyors kartya passziansz-ozni
Kerdes meg a VR teljesitmeny. Amit Zsomle pedzegetett a StarVR az eleg utosnek nez ki, az ala vagnek is be 2 kartyat, a kerdes mekkora tamogatottsaga lesz.
Nyar kozepen majd fejlesztek, addig marad minden a regiben
-
törölt tag
válasz
Drenadar #5240 üzenetére
Ez nagyon jo, kitalalom melyiket veszem meg ezt vagy az OR-t aztan adok neki
Legalabb lenne 1440p-s felbontas
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Arena Breakout: Infinite
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- ZIDOO médialejátszók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új KODAK Micro SD kártyák, pendrive-ok (64 GB, 128 GB, 256 GB) - MEGA Akció! (frissítve: 04. 30.)
- Panini Limitált kártyák eladóak.
- Nintendo Switch Diablo Edition + Pro Controller + JoyCon + Játékok! HÉTVÉGÉN PESTEN IS!
- DDR4 2 x 4 GB 3200mhz notebook ram
- Ryzen 5 2600X / 32GB DDR4 / 512GB M.2 NVME SSD /RX570 8GB PC
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest