Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyugis21
kezdő
válasz
sztanozs
üzenetére
Óh, köszönöm, én az eset táblával próbálkoztam, mert annak van minden táblával kapcsolata, de az "a kapcsolat másik végén" van.

Egyenlőre csak azt akarom valahogy tesztelni, hogy ez az elrendezés működik-e, és igen, akkor miért nem, ezért akarok pár adatot bevinni.
Ha működik, akkor akarok nekiállni a beviteli űrlapot megcsinálni, ahhoz már most segítséget kérek, eddigi tudásom alapján azt sejtem, hogy a feladat-okat csak lekérdezéssel lehet majd bevinni, amire eddig semmilyen példát se találtam. Igazából nem is nagyon értem, mert úgy látom, hogy a táblába beviszek egy rekordot, majd a feladat "virtuális tábla" révén ugyan abba a táblába viszek fel újabb rekordokat, amik egyenlőre üres sorok lesznek, hoszen csak később realizálódnak.
Ennek emésztéséhez kérnék segítséget, mit olvassak el, hogy ezt a megoldást megértsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest