Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SONY LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
Dobok be parenyica témát, olyan úgyis ritkán van
Néztem az Aldi újságban, hogy új termék jelent meg náluk, akciós bevezető áron.
Kíváncsi voltam, ennyi pénzért mit tud, mert a saját márkás (Milsani / Milfina) termékkel alapvetően elégedett vagyok (az Aldi-s jobb egy fokkal mint a hasonló Lidl-ös, azt hiszem), és az akciósan mostanság 400 ft körül szokott lenni.Tudom, hogy a Kokárdás márka általában az alsó kategória, de úgy voltam vele, néha ott is lehet azért ár/érték arányban korrekt termékeket találni. Na hát ehhez képest...
1, Az összetételen látszik, hogy hol spórolnak. A Milsani terméknél ez a lista: pasztőrözött TEHÉNTEJ, étkezési só, oltóanyag, TEJSAVbaktérium-kultúra. Ehhez képest az olcsóbb verzióban van pluszban tartósítószer és szilárdító anyag. Gondoltam, egy próbát azért így is teszek.
2, Az állaga nem az igazi - ahhoz képest, hogy a drágábbat körben "ki lehet tekerni", és látható egyfajta szálas struktúra (nem tudom jobban leírni), ennek tömör a belseje.
3, Ami a nagyobb baj, hogy az ÍZE sem jó, konkréten POCSÉKSzóval ha netán bárki gondolkodna rajta hozzám hasonlóan, hogy kipróbálja ezt, akkor javaslom, hogy inkább ne tegye, mert ez egy elcseszett termék, szerintem a vállalhatatlan kategória
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobilinternet
- Futás, futópályák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SONY LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ - LENOVO LEGION S7 16IAHV (82TF006UHV)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT16
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, ZT15
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, IP30
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest