- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
Dobok be parenyica témát, olyan úgyis ritkán van
Néztem az Aldi újságban, hogy új termék jelent meg náluk, akciós bevezető áron.
Kíváncsi voltam, ennyi pénzért mit tud, mert a saját márkás (Milsani / Milfina) termékkel alapvetően elégedett vagyok (az Aldi-s jobb egy fokkal mint a hasonló Lidl-ös, azt hiszem), és az akciósan mostanság 400 ft körül szokott lenni.Tudom, hogy a Kokárdás márka általában az alsó kategória, de úgy voltam vele, néha ott is lehet azért ár/érték arányban korrekt termékeket találni. Na hát ehhez képest...
1, Az összetételen látszik, hogy hol spórolnak. A Milsani terméknél ez a lista: pasztőrözött TEHÉNTEJ, étkezési só, oltóanyag, TEJSAVbaktérium-kultúra. Ehhez képest az olcsóbb verzióban van pluszban tartósítószer és szilárdító anyag. Gondoltam, egy próbát azért így is teszek.
2, Az állaga nem az igazi - ahhoz képest, hogy a drágábbat körben "ki lehet tekerni", és látható egyfajta szálas struktúra (nem tudom jobban leírni), ennek tömör a belseje.
3, Ami a nagyobb baj, hogy az ÍZE sem jó, konkréten POCSÉKSzóval ha netán bárki gondolkodna rajta hozzám hasonlóan, hogy kipróbálja ezt, akkor javaslom, hogy inkább ne tegye, mert ez egy elcseszett termék, szerintem a vállalhatatlan kategória
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest