- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
te kérted
szóval akkor itoshii http://www.itoshii.hu/
Egyszerűbb ha leírom miből rendeltünk, és hányszor (adagot, a menüben látni hágy darabot adnak egy adagban), 2 fő, itt a menü [link]
Egy kis és nagyobb étkű személlyel számolva ennyi kajától kipukkadtunk.92. (2x), 89 (1x), 43. (3x), 45. (2x), 47. (3x), 50. (2x), 57. (4x), 58 (1x), 59. (5x), 63. (2x), 68. (2x), 95 (9x)
desszert 105. (1x), 102. (3x)Majdnem minden isteni jó volt, friss, a 68-as hal omlós, nem túlsütött, nem farka rész hanem közepe, a garnélák (59, 95) finom friss ízűek, nem használtolajos, a mizo leves fenomenálisan jó volt, kettőt be is nyomtam, pedig nagyon mizo-kritikus vagyok, 92-es sushi nagyon finom ízű, füstölt sajttal, jó lazaccal, kevés rizzsel, 89-es sushit hiba volt "kipróbálni", sok volt a rizs és íztelen a töltelék.
Az 57-es lazac túl volt sütve, és csak közepesen volt friss a hal, de finom volt, 4 kis szelet így is lecsúszott. Állati jó volt a 63-as gomba, pont jó állagúra nem túlsütve, friss, csak a sült hagyma nem kellett rá, azt átpakoltuk róla a 43-as wakame salátára, ami rendkívül finom volt, nem túlédesített, a saláta is pont jó savanykás öntettel volt alatta. 58-as grillezett hal nem ízlett, kemény hártya sült rá, íze is lehetett volna jobb.
A 105-ös desszert felejthető, legközelebb kihagyjuk, töltelék eltűnt benne (vagy nem is volt), a külső tészta meg keménykésre sült. A 102-es mochi rendkívül jó ízű volt, nem nyálkás, nagyon jó állagú, isteni töltelékkel. Ha nem a kipukkadás-hányás határán lettünk volna a végén, akkor többet is benyomunk belőle.89, 58, 105 kivéltelével mindenből 5 adagot betolnék bármikor mégegyszer, ezt a hármat meg legközelebb nem rendeljük.
Amit még kipróbáltam volna, csak nem ment több kaja: udoonok, ramenek, 51, 60, 61, 62. De úgy voltunk vele, hogy inkább nyomatjuk a rákocskákat.94 a kedvencünk, de most nem volt. Pech.
A sashimi sajnos nincs benne az árban.
Fagyiból személyenként egy gombóc a limit, csak egy gombóc zöldteásat próbáltunk (több nem fért belénk), nagyon finom volt, kellemes zöldtea ízű, nem édes, főleg a mochival kombinálva nagyon kiadta.
Kis dreher csapoltat fogyasztottunk az elején, de gyorsan átálltunk a vörösborra, meglepően finom, nem folyóbor volt, egyáltalán nem savas, minőségi száraz testes vörösbort adtak, olyat, amilyennel simán elégedett lennék egy 2000Ft körüli palackban is.
2.5 óra limitet kihasználtuk.
Nem mindegyik pincér tud magyarul (sőt), de angolul jól elvoltunk. Gyorsan ügyködnek.
Az elején csak mi voltunk az egész étteremben, gyorsan hoztak mindent, ahogy lett egy pár asztal úgy nagyot lassult a kiszolgálás (de az evésünk is lassult, nem volt probléma).Két főre 27.258Ft volt itallal, szervizdíjjal együtt, borsos.
Mivel kártyával fizettem ezért muszáj volt blokkot adniuk, de persze jó magyar éttermi szokás szerint a blokkot külön visszakérték a fizetés után, gondolom sztornózzák. 95%-ban mindennel elégedettek voltunk, nem akartam ezen problémázni.
A pincérfecnit megtarthattam.Előző alkalommal több olyat rendeltünk, ami nem ízlett, még nem ismertük, most 95%-ban célzottan mentünk rá arra ami nagyon ízlik, be is jött. Közel hányásig ettük-ittuk magunkat.
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 5.000Ft! Privát üzenetben küldöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- XPEnology
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest