Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Azota kicsit valtozott az ar (Habar a BOGO logo meg mindig ott figyel, de igazabol nem azt tortenik, hogy a masodikat 50%-kal kapod meg, hanem 69% kedvezmeny van minden egyes darabra, kapasbol).
Igy, az 5db meg pont belefert, hogy szallitassal egyutt afamentes maradjon es mindosszesen ali 10ezer Forint volt.Koszi, tenyleg jo vetel!
UI.: korabban a myproteines alpha men-t vasaroltam, akcioban az is korrekt, de most ez a Vitacost-os mindent visz
-
xxxjjjkkk
senior tag
"háztartásban felmerülő fogyóeszközök kibeszélése"
a borotva hab is lehetett volna ON szerintemköszi ismerem ezeket
egy bajom van, ez a multi csomag 7ezerért már lehúzás, ennek a 70%át kivizeled 2órán belül. Ráadásul ha elkezded nézegetni, hogy mit mivel ne szedjél együtt, akkor inkább nem szedsz be semmit. De ez így egybe a legrosszabb, ezt minimum 3 részre szét kéne osztani.
Daily onet szedtem, de ott is egyértelmű volt, a zöld színnél, hogy ez hamar kimegy.
Ezért próbálom ki ezt a lassú felszívódásút most.
Mondjuk legalább a scitec is rájött pár év után, hogy kell a c vitamin mellé bioflavonoid.
Amire most akadtam rá, és elképzelhetőnek tartom, de még utána kell nézni:
kalcium magneziumot nem jó együtt szedni
a kalcium d vitamin nélkül csak az erek falára rakódik jórészt, de túlzott bevitel esetén azzal is
omega 3 omega 6 nélkül nem ér semmitaz a baj, hogyha mindent külön szednél, egész nap bogyóznál, mint egy bolond
Ami rohadt jó még, az a fokhagyma, régen magas volt a vérnyomásom, olyan 160, megettem napi 2-3fokhagymát, 1-2 hónap alatt levitte, az nyers volt. Asszony nem engedi, úgyhogy tablettába szedem. Sokszor, az egyszerű dolgok a leghatékonyabbak.
Csak az a baj(vagy jó?) ezekkel, hogy akkor szedem, ha eszembe jut, pl most télen nem szedtem(meg úgy két éve hanyagolom) , sokszor beteg is voltam, meg mostanában olyan szarul voltam, egerésztem hogy mi lehet, magneziumra tippeltem, most szedek megint mindent, és jól vagyok teljesen.
Lehet, hogy placebo, de ennyit megér. De valószínűleg télre lenullázódott valami, na nem mintha a nyári zöldség gyümölcs, olyan fene vitamin dús lenne, amikor zölden szedik le. -
313313
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 3
- Opel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Dell T3600, T5600, T7600, 1 vagy 2 CPU, MUNKÁRA JÁTÉKRA I7-3770 - I9-9900 ERŐSSÉG, KOMOLY TÁPEGYSÉG
- Eladó Dahua 16 csatornás IP kamera rögzítő!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Normál állapotú,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1Év garanciával!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest