Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• volandy

senior tag

The Breakthrough(Az áttörés)
    A svéd krimisorozat egy valós eseményeken alapuló gyilkossági történet, ahol a fókusz az emberi tragédiákra és a nyomozásra összpontosul, nem pedig az elkövetőre. A négyrészes dráma története egy nyolcéves kisfiú és egy idős nő kettős meggyilkolása, aminek felderítése szinte már lehetetlen feladatnak látszik, amikor 16 év eredménytelenség után bevetik a DNS-en alapuló, családkutató genealógus szaktudását. A nyomozó és a kutató nyomokra bukkan a feljegyzésekben és a családfákban, újra remény mutatkozik az elkövető felkutatására. Végig élvezetes, visszafogott „svéd” stílusban folynak az események, néhol ugyan kissé belassul a történet, de végig érdekes és a négy epizód miatt nem tűnik hosszúnak. Véleményem szerint ez a svéd krimi is jól működik, csalódásmentes.
    A hangulat komor, az időjárás hideg, adott egy bűntény, mi kell még? Mivel nagyon szeretem a skandináv filmeket és sorozatokat, nekem alapvetően tetszett. Tudom, hogy megtörtént esetet dolgoz fel, de a végét kicsit összecsapottnak és életszerűtlennek éreztem!
    Részemről ajánlott a sorozat!

Új hozzászólás Aktív témák